![]() |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ama birde baktin hakki rahmetine kavusmamissin:))) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ilkokul 4. yada 5. sınıftayken bir keresinde rüyamda kendimi bir gökdelenin tepesinden atlarken görmüştm. Gözlerimi açtığımda sanki yatağa düştüğümü hissettim. Sanırım bunlarda benzer şeyler. Yanılıyor muyum? |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın Alıntı:
2.si olarak ; Astral Seyahat tehlikeli değil ve psikolojiyi de bozmaz. Astral Seyahat Allah'ın nimetlerinden ve biridir.Yaratılış mucizelerinden biridir.Eğer Astrale çıkarsan hayatının fizik dünyayla sınırılı olmadığını görürsün.Ve o zevki tattığında hiç bir şeyin onun kadar zevk vermediğini görürsün.Sorusu olan arkadaşlar varsa elimden geldiğince cevaplarım. |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın ben astral seyahat yapmayı düşünüyorum yani sırf meraktan ama cin görme falan diyorlar o yüzden korkuyorum gören var mı ?=(yapmalı mıyım?? |
|
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın bir sorum olucaktı ben astral seyahati denedim ayna çalışmasıyla ama 5 dk gözlerimi kırpmadan duramadığım için olmadı aynada tepemden çıkmak isteyen beyaz bir ışık gördüm çok heyecanlandım çok güzel bir duygu ama ev tam olarak sessiz olmadığı için dikkatim dağıldı tabiki doğru mu yapıyorum ben denersem olur mu bide aynada alnımdaki turuncu noktaya bakarken kendimi bi kaybediyorum bi görüyorum siyah karartı olarak korkunç bi yüzüm vardı sanki bilenler cevaplarsa sevinirim =) |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın gurbetçi arkadaşım seni korkutmak istemem ama bi tanıdığımız o ayna mevzusunda taklılp aklını kaybetti bence fazla ileri gitme... tabi benim fikrim... hayat senin sen bilirsin... |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın nie ki bişey mi gördü ki bende ilk kez yaptım ama şimdi korktum yaa |
Cevap: bunu okumadan astral seyahat yapmayın |
Arkadaş kimseye birşey dayatmıyor! Deneyimleri,bilgisi-görgüsü-MERAKI ve okudukları/araştırdıkları istikametinde paylaşımda bulunuyor. Konuyla ilgili hiç bir merakım ve deneyimim olmasada arkadaşa teşekkür ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 AM. |