Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

Elektra 14-01-2010 10:06 PM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:

My Hoshh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579285)
olmaz doğuştan komser tipi var sende elektrikçilik uymaz sana. yav bizim bozuk bi lamba vardı gelsene bi zahmet hahaha XD

Kızım bak 2 kat aşağımda oturuyorsun akşam akşam indirtme oraya beni girlhaha

esra90 14-01-2010 10:59 PM

DENİYCEM UMARIM GERİ GELEBİLİRİM

zynp0 15-01-2010 01:00 AM

Forumda aktif olarak bulunan ve bu konuyla ilgili yardımcı olabilen bir maviş cadı kalmış galiba buraday789 hepimize sabırla cevap vermişsin teşekkür ederiz956k

zynp0 15-01-2010 01:03 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579290)

geliriz geliriz bir gidebilelim dey789
imgeleme çalışması gibi hep beraber mi denesek acaba bir gece:))

esra90 15-01-2010 01:27 AM

olabilir ya hatta süper olur bence yarın gece deneyelim derim..belki biyerlerde buluşruz seyehatimizde :)

blue jaloon 15-01-2010 08:52 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579316)
olabilir ya hatta süper olur bence yarın gece deneyelim derim..belki biyerlerde buluşruz seyehatimizde :)

cadiyla karsilasmakmi?
bence bir daha düsünmende yarar var
khkh56

Elektra 15-01-2010 10:07 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579290)

Gelirsin merak etme, gelmek konum değiştirmekten daha basit.girlhaha

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579311)
Forumda aktif olarak bulunan ve bu konuyla ilgili yardımcı olabilen bir maviş cadı kalmış galiba buraday789 hepimize sabırla cevap vermişsin teşekkür ederiz956k

Ne demek her zaman. Sabırlıyım ama kralım zorluyor.girlhaha
Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579312)
geliriz geliriz bir gidebilelim dey789
imgeleme çalışması gibi hep beraber mi denesek acaba bir gece:))

Deneyelim güzel olur.superxy

Alıntı:

İzmir körfezinde buluşalım girlhaha

Alıntı:

bjk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579333)
cadiyla karsilasmakmi?
bence bir daha düsünmende yarar var
khkh56

Eh sen bu yaz Türkiye'ye gelmiycen mi?khkh56 İşte o zaman sorucam ben sanagirlhaha

zynp0 15-01-2010 05:45 PM

Alıntı:

oley be esra iyiki varsın cidden izmire gidelim bıktım denizsiz bozkır ankaramdangirlhaha ama benim yarın finalim var yarın gece denesek olur musad456

esra90 15-01-2010 06:41 PM

canım benim nasıl uygun olursa o zaman deneriz zaten..y789artık aynaya bakamıyorum biliyo musunnz..dün gece baktım biraz içerden bambaşka biri bana bakıyokhkh56 çok iyi yoğunlaşıyorum sonrada tırstımm hemen bakmayı bıraktımkhkh56

esra90 15-01-2010 06:42 PM

kastamonoyu gelin...gelinde sizi misafir edeyim..gezintimizde.. hayal ettim bile :D

blue jaloon 15-01-2010 07:49 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579440)
kastamonoyu gelin...gelinde sizi misafir edeyim..gezintimizde.. hayal ettim bile :D

inanmiyorum sen kastamonulumusun:))
ben merkezdenim yafff...

titto79 15-01-2010 07:59 PM

slm arkadaşlar
yaw gerçekten denicekmisiniz? ben çok istiorum insanın hayal edebildiği heryere gidebilmesi çok güzel bişe yaa ama çookk korkuom ben :S aynen uzun süre aynada kendime baktıımda ürkünç gelio bana ama alna yapıştırılan kartona odaklanma sanırım bunu biraz kırabilir benim kardeşim sürekli rüyada yaşar bunu yani rüyadadır fakat bunun bi rüya olduğunun bilincindedir ve durumun hoşluğundan olsa gerek bu zamanlarda sürekli bi uyku isteği oluo kendisinde ben bunun istenildiği saat yapılabileceğini biliorum bu yüzden gündüz denicem ama büyük ihtimalle geçişe yakn kararma esnasında tırsıp bırakcam :( çocukluğumdan beri rüyamda uçtuğumu görürüm ve o gün uyanmak istemem :) ama bunu bilerek yapmak çok farklı rüyalar aleminde değilde gerçek zamanda gezinmek istiom kimisi annesine gideceğini sölemiş ya bende sevgilime gidip neler çevirio bakiim bari :P

Elektra 15-01-2010 08:07 PM

Alıntı:

titto79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579448)
slm arkadaşlar
yaw gerçekten denicekmisiniz? ben çok istiorum insanın hayal edebildiği heryere gidebilmesi çok güzel bişe yaa ama çookk korkuom ben :S aynen uzun süre aynada kendime baktıımda ürkünç gelio bana ama alna yapıştırılan kartona odaklanma sanırım bunu biraz kırabilir benim kardeşim sürekli rüyada yaşar bunu yani rüyadadır fakat bunun bi rüya olduğunun bilincindedir ve durumun hoşluğundan olsa gerek bu zamanlarda sürekli bi uyku isteği oluo kendisinde ben bunun istenildiği saat yapılabileceğini biliorum bu yüzden gündüz denicem ama büyük ihtimalle geçişe yakn kararma esnasında tırsıp bırakcam :( çocukluğumdan beri rüyamda uçtuğumu görürüm ve o gün uyanmak istemem :) ama bunu bilerek yapmak çok farklı rüyalar aleminde değilde gerçek zamanda gezinmek istiom kimisi annesine gideceğini sölemiş ya bende sevgilime gidip neler çevirio bakiim bari :P

Denedik bile :) Yani ben denedim. Riskli bir durum yok. Geri dönme zorluğu da yok. Mesela ben birgün yapıyordum bunu. Konsantre süper, konum değiştirmişim, birden elim kaşınmaya başladı bu da anında bütün herşeyi bozuyor. Heyecanlanmakta aynen öyle. Gündüz de yapabilirsin fark etmez hem mum kullanmana gerek kalmaz. Zaten ben bunu gündüz yapınca daha başarılı sonuç oluyorum. Baktığım cisim, mantram, yani sizin de baktığınız turuncu kartonu daha ayrıntılı gördüğünüz için beyniniz en ince ayrıntısıyla daha iyi konsantre oluyor. ama akşam, gece görüşü azaldığından ayrıntı fazla etkili olmuyor. Ayrıca gündüz bu tekniği uygularken birden bire odanın kararması çok heyecan verici bir duygu tavsiye ederimsevincli Ayrıca sevgilinin yanına gidebilmen için yani konum değiştirebilmen için bu yapacaklarına astral seyahat için gerekli olan bilgilerini eklemelisin. Yani bununla birleştirmelisin bir nevi harmanlama. Birleştiremezsen yaptığın sadece meditasyon olarak kalır çıkış sağlayamazsın...

zynp0 22-01-2010 10:20 PM

Arkadaşlar hep beraber deneyecek miyiz:zpzp:

Elektra 22-01-2010 10:38 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580898)
Arkadaşlar hep beraber deneyecek miyiz:zpzp:

Deneriz guzum deneriz sen yeter ki iste. Ama Esra ortalarda yok nerde bu kız?sevincli

zynp0 23-01-2010 12:29 AM

Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44

Neptün 23-01-2010 01:10 AM

Bir şey sorabilir miyim?

Ben yurtta kalıyorum. Odada arkadaşım var. Ve oda dışından sesler geliyor sürekli gece yarısı bile olsa sesler hep var. Ben bunu denemeye kalksam problem olur mu?

esra90 23-01-2010 02:02 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580923)
Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44

deneyemememin iki sebebi var bir boy aynası yok evde...küçük ayna var o olur mu onunlada yolda kalırız khkh56

zynp0 23-01-2010 02:36 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580929)
deneyemememin iki sebebi var bir boy aynası yok evde...küçük ayna var o olur mu onunlada yolda kalırız khkh56

Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksın
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim.

cliviaf'ın sorduğu soruyu ben de merak ediyorumdusun2

esra90 23-01-2010 02:50 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580966)
Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksın
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim.

,o zaman çok güzel zeynepcim guitarsevinclismileydancebi karton kaldı onuda buluruz krzm67 deniyo muyuz??? ne zaman deniyoruzhappy6 arkadaşın sorduğu soru hakkında kesin bi bilgi bilmiyorum ama iyi yoğunlaşrsa sesleri duymaz bile bence ama işin ehlinden öğrenmek lazımmusic45

Elektra 25-01-2010 04:58 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580923)

Sende çok şekersin girlhahaturuncu karton şart değil istediğin herhangi birşey de olur. alnının ortasına birşey yapıştırmak zorunda da değilsin saçlarına bir taç tak ve sadece taca konsantre ol. Önemli olan konsantre olabileceğin bir cisim.

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580924)
Bir şey sorabilir miyim?

Ben yurtta kalıyorum. Odada arkadaşım var. Ve oda dışından sesler geliyor sürekli gece yarısı bile olsa sesler hep var. Ben bunu denemeye kalksam problem olur mu?

Ne tür bir ses anlayamadım ama o sesler konsantreni bozacak tarzdaysa yapacağına adapte olamazsın. Fakat uyarıcılara karşı fazla duyarlı değilsen başarabilirsin.

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580929)

Küçük ayna da olur önemli olan yüzünde belirlediğin cismi gör tatlım. Yolda kalırsan ben seni gelir alırım girlhaha

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580966)
Küçük ayna yeterli tatlım

Cevabı öğrendin mi? y789

zynp0 25-01-2010 11:39 PM

Alıntı:

My Hoshh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581261)
ya Nilay bırak onları astralle önce biz buluşalım sen bi kat aşağı in ben bi kat yukarı çıkayım ortada buluşalım xD Sonra da karşımızdaki parka gideriz. hee? ne dersin??

khkh56
Zoru deneyin astralle buluşungirlhaha
Hatta yarın gece deneyelim, herkes sizin apartmana gelsin ordan hep beraber parka giderizgirlhaha
Esracım malzemeler tamam mı yarın deneyelim miwave44

esra90 25-01-2010 11:43 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581262)
khkh56
Hatta yarın gece deneyelim, herkes sizin apartmana gelsin ordan hep beraber parka giderizgirlhaha

tamamdır canım ayarladım bişeylery789 heyecanlandım bak..yaa ben tırsıyorumkhkh56 ama herşeye rağmen varım diyorummm..happy6

Elektra 25-01-2010 11:47 PM

Alıntı:

My Hoshh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581261)
ya Nilay bırak onları astralle önce biz buluşalım sen bi kat aşağı in ben bi kat yukarı çıkayım ortada buluşalım xD Sonra da karşımızdaki parka gideriz. hee? ne dersin??

Olmaz onları bırakamam arabaya taş ben bu yola baş koydum.khkh56 Sende katıl süper dörtlü olalımblissy

zynp0 25-01-2010 11:48 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581264)
tamamdır canım ayarladım bişeylery789 heyecanlandım bak..yaa ben tırsıyorumkhkh56 ama herşeye rağmen varım diyorummm..happy6

Süpersinnsevincli Tırsmaa çok güzel bişeygirlhaha İzmir diyorum park diyorum ama evin içinde dolanabilsem bile çok sevineceğim ben degirlhaha Umarım evin diğer üyeleri tıkırtı yapmaz da şöyle güzelce konsantre oluruz.

Elektra 25-01-2010 11:50 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581262)
khkh56

Yarın deneyelim blissyParka gitmeyelim askeriyeye gidelim benim ortama :D Sizi narlıdere sonunda ki Ege Ordu İstihkama götürcem harika bir manzara tepesi var oraya çıkarıcam. Üst taraf ormanlık gerçi insan veya hayvanlar bize zarar veremez ama inle cinle karşılaşırsak girlhaha
Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581264)

Korkma korkma sevincli

esra90 25-01-2010 11:57 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581268)
Yarın deneyelim blissyParka gitmeyelim askeriyeye gidelim benim ortama :D Sizi narlıdere sonunda ki Ege Ordu İstihkama götürcem harika bir manzara tepesi var oraya çıkarıcam. Üst taraf ormanlık gerçi insan veya hayvanlar bize zarar veremez ama inle cinle karşılaşırsak girlhaha

Korkma korkma sevincli

evettt varız birimiz hepimiz için hepiimiz astral seyehat için happy6 evet saat verelim tarih belirleyelim arkadaşlar 8977k8908k8908skan67

Elektra 26-01-2010 12:00 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581272)
evettt varız birimiz hepimiz için hepiimiz astral seyehat için happy6 evet saat verelim tarih belirleyelim arkadaşlar 8977k8908k8908skan67

Astrale çıkmış olsa bile birimiz seyahati 2 saat sürdürün ve bekleyeceğimiz yerde bekleyelim. Belki birimizin konsantre olması uzun sürer ve gecikir.sevincli Aklıma takılan diğer bir şey de, birbirimizi görebilecek miyiz?girlhaha Çok mantıklı ve daha evvel düşünmediğimiz bir soru değil mi? :D

esra90 26-01-2010 12:04 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581273)
Astrale çıkmış olsa bile birimiz seyahati 2 saat sürdürün ve bekleyeceğimiz yerde bekleyelim. Belki birimizin konsantre olması uzun sürer ve gecikir.sevincli Aklıma takılan diğer bir şey de, birbirimizi görebilecek miyiz?girlhaha Çok mantıklı ve daha evvel düşünmediğimiz bir soru değil mi? :D

walla bende şimdi onu düşündüm desem yeridir..tabi sen diyincekhkh56 ya cidden buluşsak gerçekten dehset bişey olur..dertyderty
bi ilk olur mu acabaidea3

Elektra 26-01-2010 12:06 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581277)
walla bende şimdi onu düşündüm desem yeridir..tabi sen diyincekhkh56 ya cidden buluşsak gerçekten dehset bişey olur..dertyderty
bi ilk olur mu acabaidea3

İnşallah olur. Yarın astrale çıkabiliriz. Ama şimdi müsadenizle yatıyorum. Sizleri seviyorum. (Zeynep- Esra - Burcu - Nilay) (Astral muhteşem dörtlüsü). İyi geceler....actionsmile

esra90 26-01-2010 12:07 AM

cadımmm durr saat ver öyle git :)

esra90 26-01-2010 12:09 AM

yarım akşam 23,30 uygunmudur evdeki herkz yatmış olur..ama önce nete girelim helalleşelim öyle :):)

zynp0 26-01-2010 12:10 AM

Çok geç bi saatte yapmazsak annemlerin odasındaki boy aynasında yaparım daha iyi olur ama o zaman tıkırtı olabilir, biraz daha geç saatte yaparsak evde tıkırtı olmaz daha iyi konsantre olabilirim ama minicik aynayı sabitlemem lazımşaşkın aman ne diyorum ben bulurum bişeylergirlhaha yeri neresi olacak şimdi tam olarak? Bir de cidden birbirimizi göremezsek ne olacak?girlhaha

zynp0 26-01-2010 12:15 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581281)
yarım akşam 23,30 uygunmudur evdeki herkz yatmış olur..ama önce nete girelim helalleşelim öyle :):)

Ah gitti kaçırdık. Neyse, yarın herkes başlamadan foruma bakmaya gelirse süper olur, gazı alıp başlarızgirlhaha bizde 11buçukta kimse yatmaz ki..Ama ayna açısından iyi olur 23:30, yer neresi olucak? Bir gün de ankarada dost kitabevinde buluşalımgirlhaha

esra90 26-01-2010 12:18 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581282)
Çok geç bi saatte yapmazsak annemlerin odasındaki boy aynasında yaparım daha iyi olur ama o zaman tıkırtı olabilir, biraz daha geç saatte yaparsak evde tıkırtı olmaz daha iyi konsantre olabilirim ama minicik aynayı sabitlemem lazımşaşkın aman ne diyorum ben bulurum bişeylergirlhaha yeri neresi olacak şimdi tam olarak? Bir de cidden birbirimizi göremezsek ne olacak?girlhaha

zeynepcim bana uyar her saat daha geç 12,30 olur mu..bende küçük aynada yapcam iyi odaklanırsak sorun olmaz bence.ben yatağımın tam ortasında yada sandalyede yapmayı düşünüyorum..biz bi çıkalımda evden khkh56 bence ben derim ki siz kastamonuya gelin..şöyle bi gezdireyim sizi..blissyblissyblissygöremezsekde bunu başarmak bile müthiş olur yaaaa heyecan bastısmil56

zynp0 26-01-2010 12:23 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581285)
zeynepcim bana uyar her saat daha geç 12,30 olur mu..bende küçük aynada yapcam iyi odaklanırsak sorun olmaz bence.ben yatağımın tam ortasında yada sandalyede yapmayı düşünüyorum..biz bi çıkalımda evden khkh56 bence ben derim ki siz kastamonuya gelin..şöyle bi gezdireyim sizi..blissyblissyblissygöremezsekde bunu başarmak bile müthiş olur yaaaa heyecan bastısmil56

Bence de yaa harika bişeycilgin897 Hiç farketmez saat, 12:30 geç olacaksa 11:30 da olabilir. İki türlü de hazırlıklıyımgirlhaha Kastamonu da olur ohh çok güzel olur bence de bi evden çıkalım da her yeri gezerizgirlhahaSandalyede deneyeceğim ben de inatlablissy Ne de olsa 3 kişi bekliyor olacak, uğraşmamız lazımgirlhaha

esra90 26-01-2010 12:31 AM

tamamdır o zaman yarın akşam saat ortası yapalım :) 00.00 da sandalyede :) yapıyoruz anlaştık dimi...:) ama bi 15 dk önce sitede olalım derim yinede :)

zynp0 26-01-2010 12:41 AM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581288)
tamamdır o zaman yarın akşam saat ortası yapalım :) 00.00 da sandalyede :) yapıyoruz anlaştık dimi...:) ama bi 15 dk önce sitede olalım derim yinede :)

Anlaştık956k 23:45te sitedeyiz, 00:00da sandalyedeyizsevincli

teoman_ 26-01-2010 12:46 AM

şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78
ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı?

zynp0 26-01-2010 12:54 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581290)
şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78
ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı?

girlhahaBilmem ki biraz öyle oldu galiba, yapabilirsek de astral deneyimi yaşamış kişi sayısında patlama olacak, sizi de beklerizgirlhaha Konu ilk açıldığında yaptığını söyleyenler varmış, mesela cem yardımcı oluyormuş ama artık aktif değiller sanırımsad456 Yarın ilk kez deneyecekler olarak bu gece konsantrasyon çalışmaları mı yapsak acaba...
Acaba demiyim gidip deneyeyim en iyisi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM.