![]() |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! DENİYCEM UMARIM GERİ GELEBİLİRİM |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Forumda aktif olarak bulunan ve bu konuyla ilgili yardımcı olabilen bir maviş cadı kalmış galiba buraday789 hepimize sabırla cevap vermişsin teşekkür ederiz956k |
imgeleme çalışması gibi hep beraber mi denesek acaba bir gece:)) |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! olabilir ya hatta süper olur bence yarın gece deneyelim derim..belki biyerlerde buluşruz seyehatimizde :) |
bence bir daha düsünmende yarar var khkh56 |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! canım benim nasıl uygun olursa o zaman deneriz zaten..y789artık aynaya bakamıyorum biliyo musunnz..dün gece baktım biraz içerden bambaşka biri bana bakıyokhkh56 çok iyi yoğunlaşıyorum sonrada tırstımm hemen bakmayı bıraktımkhkh56 |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! kastamonoyu gelin...gelinde sizi misafir edeyim..gezintimizde.. hayal ettim bile :D |
ben merkezdenim yafff... |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! slm arkadaşlar yaw gerçekten denicekmisiniz? ben çok istiorum insanın hayal edebildiği heryere gidebilmesi çok güzel bişe yaa ama çookk korkuom ben :S aynen uzun süre aynada kendime baktıımda ürkünç gelio bana ama alna yapıştırılan kartona odaklanma sanırım bunu biraz kırabilir benim kardeşim sürekli rüyada yaşar bunu yani rüyadadır fakat bunun bi rüya olduğunun bilincindedir ve durumun hoşluğundan olsa gerek bu zamanlarda sürekli bi uyku isteği oluo kendisinde ben bunun istenildiği saat yapılabileceğini biliorum bu yüzden gündüz denicem ama büyük ihtimalle geçişe yakn kararma esnasında tırsıp bırakcam :( çocukluğumdan beri rüyamda uçtuğumu görürüm ve o gün uyanmak istemem :) ama bunu bilerek yapmak çok farklı rüyalar aleminde değilde gerçek zamanda gezinmek istiom kimisi annesine gideceğini sölemiş ya bende sevgilime gidip neler çevirio bakiim bari :P |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Arkadaşlar hep beraber deneyecek miyiz:zpzp: |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44 |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Bir şey sorabilir miyim? Ben yurtta kalıyorum. Odada arkadaşım var. Ve oda dışından sesler geliyor sürekli gece yarısı bile olsa sesler hep var. Ben bunu denemeye kalksam problem olur mu? |
|
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim. cliviaf'ın sorduğu soruyu ben de merak ediyorumdusun2 |
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Zoru deneyin astralle buluşungirlhaha Hatta yarın gece deneyelim, herkes sizin apartmana gelsin ordan hep beraber parka giderizgirlhaha Esracım malzemeler tamam mı yarın deneyelim miwave44 |
|
|
|
Alıntı:
|
|
|
walla bende şimdi onu düşündüm desem yeridir..tabi sen diyincekhkh56 ya cidden buluşsak gerçekten dehset bişey olur..dertyderty bi ilk olur mu acabaidea3 |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! cadımmm durr saat ver öyle git :) |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! yarım akşam 23,30 uygunmudur evdeki herkz yatmış olur..ama önce nete girelim helalleşelim öyle :):) |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Çok geç bi saatte yapmazsak annemlerin odasındaki boy aynasında yaparım daha iyi olur ama o zaman tıkırtı olabilir, biraz daha geç saatte yaparsak evde tıkırtı olmaz daha iyi konsantre olabilirim ama minicik aynayı sabitlemem lazımşaşkın aman ne diyorum ben bulurum bişeylergirlhaha yeri neresi olacak şimdi tam olarak? Bir de cidden birbirimizi göremezsek ne olacak?girlhaha |
|
zeynepcim bana uyar her saat daha geç 12,30 olur mu..bende küçük aynada yapcam iyi odaklanırsak sorun olmaz bence.ben yatağımın tam ortasında yada sandalyede yapmayı düşünüyorum..biz bi çıkalımda evden khkh56 bence ben derim ki siz kastamonuya gelin..şöyle bi gezdireyim sizi..blissyblissyblissygöremezsekde bunu başarmak bile müthiş olur yaaaa heyecan bastısmil56 |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! tamamdır o zaman yarın akşam saat ortası yapalım :) 00.00 da sandalyede :) yapıyoruz anlaştık dimi...:) ama bi 15 dk önce sitede olalım derim yinede :) |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78 ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı? |
Acaba demiyim gidip deneyeyim en iyisi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM. |