![]() |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
Evet ruhumuz bedenimizden ayırılıyor ve evi bırak düşündüğün heryerden haberdar olabiliyosum(zamanla) Kendini yatakta görüyosun hatta kedini ölmüş zannedenler bile varmış :) Ruya olayına gelince evet bir çeşit astral seyahat o da hatta lucid ruya olarak adlandırılır. ve uçtum sokakta gezdim ve bedenime geri döndüm demişsin evet bu da astral seyahat super En sonuncusunda da aslında ölmüyosun ruhun bedeninden ayrılıyor ama kordon bağı dediğimiz şey seni hayatta tutuyor yani vicudundan ayrılıyorken geri dönmüşsün hismiley |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! ben evvelki gün akşam brainwave generator programını dinledin 10-15 dakika sadece iki gündür bende dalgalanma yaptı ve garip rüyalar gördüm, biraz korkutucu olduğunu hissettim ama tam hatırlamıyorum ne olduğunu, korktuğumu biliyorum sadece etkisini biraz olumsuz gördüm onun için. |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Bende o yazılımın thetre sesiyle çalışıyorum hem telkinlerin etki süresini kısaltıyo hemde astral seyahat için etkili super |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! thetreyi göremedim, valla bir süre artık dinlemem bunu, mahfetti beni ya. sanki 1.5 aylık kazanımlarımı geri aldı, 10 dk dinledim dinlemez olaydım, dinlerken nabzı artırıyor sanırım kalbim kulağımda gibiydi neredeyse. bana pek iyi gelmedi açıkçası. |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Aslında kalp atışlarıının hızlanması kalp çakranın açıldığı anlamına geliyomuş bende de oluyo,benim kullandığım dalga boyu(thetre)gerçekten çok etkili beynimi çok dinlendiriyo,geçen gün dinledim akşam 9 da yatağa girdim sabah 1 de kalktım o derece etkili haliylen telkinlerin de etkisini arttırıyo azar azar bişeyler hissetmye başladım teliknlerden ki beni bilirsiniz hiç etki hissedmiyodum 1 ay boyunca,eğer istersen serinity paylaşmıştı thetre yı forumda indirebilirsin mp3 olarak art56art56 |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! senin için sevindim cem ne güzel sen de işe yaramış ama ben çok kötü etkilendim, o yüzden bir süre dokunmamaya karar verdim aa34 sütten ağzım yandı üfleyerek yiyorum yoğurdu paylaşımın için sağol belki uzun bir süre sonra thetreyi dinleyebilirim sanırım. ters durum olmuş ikimiz arasında hismiley |
|
acaba herkes duyuyor mu bu seslerı yoksa bazıları mı duyuyor gunduz astral yapılmaz oyleyse,karanlık olması gerekıyor galıba?? |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! dün gece mum+karton ve diğer her şeyi hazırladım... cesaretim de vardı ama beceremedim. 5-6 dakikaka bekledim.... nerde yanlış yapıyorum anlamadım... o gökgürültülü mp3 dinlemekmi gerekiyor yapmadan önce.... birde aynayla ve mumla aramızdaki mesafe ne kadar olacak... yardımcı olurmusunuz .... smiliyface |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! astral seyahatte istediğimiz kişinin yanına gidebiliyor muyuz? benim haly berry'yi bir ziyaret etmem gerekiyor da tatilsmiley |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Hayır dinlemek gerekmiyor ama dalga boylarıyla beyninizin frekanslarını düşürürseniz iyi olur(oda zifiri karanlık olmalı)belki de gözlerinizi kırpmış olabilirsiniz,kesinlikle herhangi bir ses olmamalı,ayrıca anlınıza yapıştırmış olduğunuz turuncu kartona konsantre olmanız gerekiyor mutlaka ufak bir şeyi gözden kaçırmışsınızdır tekrar deneyin bence hismiley Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! çıkıp ta geri dönmeme gibi bir ihtimal var mı dusun nalları dikmeyelim sonra şaşkın |
|
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! gidip geri dönmek istemeyenler de olabilir belki de teoman... khkh56 bean asıl süre nasıl ayarlanıyor onu merak ediyorum... sabaha kadar gez dolaş... işe geç kalacaksın ne diyeceksin sonra değilmi? smiliyface |
|
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Evet,böyle bir durum sözkonusu ama bence hiç abartılacak derecede değil ve bu sizin gerçekleştireceğiniz astral deneyimleri engellememeli diye düşünüyorum korkmanıza gerek yok insan karşılaşabieceğiniz tüm varlıklardan daha güçlüdür ve zaten böyle varlıklarla karşılaşma durumunuz 1000 de 1 dir bence(eğer kötü amaçlı bir astral seyahat yapıyorsanız)kısacası;evet böyle bir durum var ama sanıldığı kadar mühim değil super Diğer sorunuza gelince de evet astral seyahat yapan insanlarda genellikle bir yorgunluk görülür,bende sanki 90 dk lık bir futbol maçı oynamışım gibi oluyor sonradan daha da alışınca pek yorulmuyo insan hismiley |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! yaav şaşkınlık içinde okudum her birinizin yazdıklarını... ben böyle şeylere çok meraklıyımdır...denemek isterim ama acayipte korktum ya gecenin bu saatinde bunları okuyunca.... ooo67 bazı varlıklarla karşılaşmadan falan bahsetmişsiniz ya...onu okudum bittim ben...hayatta yapamam sırf bu sebebten dolayı.... şaşkın birde teomanın dediği gibi ölürüm diye korktum ben yaaa sadanim |
|
|
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! tamam hazır hissettiğimde deniycem bir ara..... çünkü çok merak ettim... 44 |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! geri dönmek isteyince ne yapıyoruz cem gözümüzü mü kırpacağız.ben de hem merak ettim hem de korktum.ve de ne işe yarıyor astral seyehatler onu merak ettim.yani bize ne gb bir faydası oluyor.bir de cem cim nereye gidiliyor mesela .çok soru sordum yine offff offff mlk34 hismiley |
ne işe yarıyor demişsin,söyle açıklıyayım astral bedenin ruhundan ayrılıyor ve istediğin yere(zamanla)gidebiliyorsun,hava da uçabiliriyorsun,tıpkı bir ruh gibi davranabiliyorsun super |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! blook Bu iş beni aşar... sigrt56 |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! o zaman ben de size bir rüyamı anlatayım.gerçi rüyamı ne onu da bilmiyorum ama neyse.ben hiç bi çaba sarfetmeden yaşıyorum ama bunları.uyuyorum.sonra birden salonun lambasını açmaya çaışıyorum ama gerçek bi şekilde.ya diyorum uyuyamadım heralde sonra balkona bakıyorum olduğundan çokbüyük.allahım diyorum yine aynı şey .o zaman farkediyorum ki rüyadayım.ve çeşitli dualar okumaya başlıyorum.sonra yatağımda uyanıyorum.bu bana çok oldu.bazıları da çok korkunçtu.mesela iki kolumdan bi takım insanlar tutup beni yukarı kaldırıyorlarhemen dua okuyup uyanıyorum.bir defasında da yatağın etrafında onlarca insan hepsi siyah giyinmiş gözlerimi zor aralıyorum.allahım yine mi diyorum ve duaları mı yine okuyorum ama ağzımı kapatıyorlar sıkı bi şekilde okumamam için.ve o rüyamdan çok zor uyandım.acaba bu astral ile ilgili bir durummu diye marak etim ama benim ki sanırım ruhani bişey di mi? mlk34 |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Evet,Lucid ruya deniliyor bunlara astral seyahatin bir kolu super |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! teşekkürler.uzun zamandır kafamdaki soru işaretlerini bugün çözmüş oldum sayenizde. wave cilgin897 kiss3 |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Arkadaslar boyle aynaymis,mummus,karanlikmis ,birakin bunlari derim. Riskli isler bunlar.Astral seyahat ruyada olur,boyle aynayla filan kendinizi kaptirmayin. Bakin sakaya gelmez,biliyorsunuz 3 harfliler var,farkli ruhani varliklar var.Riske atmayin kendinizi. Ayrica NAS ve Felak surelerini,birde Ayet-el Kursi'yi bol bol okuyun,oyle yatin. Ne karabasan gelir nede baska bisey. Allah'tan samimi duayla isteyin,bakin o zaman alasini yasarsiniz Ruhsal ozgurlugun. Tekrar soyluyorum, mum, karanlik,ayna filan ,birde ozellikle TÜTSÜ! sakin yapmayin derim ben.Bilenlerden duydum ve uyarmak istedim sadece. Guvenli yol varken,dua varken, boyle riskli seylere kalkismayin. Hoscakalin. |
-Astral seyehatin hiç bir şekilde zararı yoktur,korkmak son derece doğaldır fakat parapsikolojide en risksiz olan dal astral seyahattir Din ve inanışlar konusuna girmek istemiyorum ama inan bana insanlar cinlerden daha güçlüdür ve astral seyahatle bunun hiç bir ilgisi yoktur. Yani kendinizi riske atmayın cümlesi çok anlamsız Ben bir çok mistik deney yaptım,onlarca fenomen arkadaşım ve parapsikolog tanıdıklarım var.Bence çok anlamsız söyledikleriniz.Kimse yapmak zorunda değil ama insan o zevki bir kere aldığı zaman kendini kuşlar gibi hissediyor gerçekten,kaldı ki benim cinlerle birebir iletişim kuran arkadaşlarım var bence bu konuları çok abartıyoruz.Ben küçüklüğümden beri parapsikoloji ile uğraşıyorum elimde bilimsel veriler var ve dediğim gibi belli bir tecüem var bu konuda,sorularınız varsa sorunuz ama bu işe başlamak isteyen birsürü arkadaş var lütfen onları ürkütmeyelim diyorum Saygılar... |
bu konuda böyle bir yorum yapmışsınız. saygılar |
|
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ağabeylerim , ablalarım ben birşey anlatmak istiyorum, Babaannem bana birşey anlattı, deden dedi annesi ölünce dedi (Allah rahmet eylesin büyükbabaannem olur ) akşam rüyasında onun mezarına gitmiş dedi direklerin üzerinden falan uça uça gitmiş dedi.Düşünün Uşak'tan taa Manisanın ilçesi Akhisara kadar uçarak gitmiş .Annesinin mezarının yanına gitmiş anneside ordaymış onunla konuşmuş ve yine aynı şekilde geri dönmüş.Uyandığında hüngür hüngür ağlamış.Tabi normal bişi. İşte ben bunu duyunca bi anlam veremedim.Acaba bunun astral seyahatle ilgisi olabilir mi çok merak ediyorum.Çünki bende yapmak istiyorum.İçimde de bir korku olmadı değil de hani . Yorumlarınızı bekliyorum... |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Bahsettiğin lucid ruya,yani oda bir astral seyahat. Eğer istersen herşeyi yapabilirsin sung66 |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Arkadaslar sanirim yanlis anlasildim. Niyetim kimseyi korkutmak deildi. Sadece daha dikkatli davransak daha iyi olur diye dusunuyorum. Bu konularda bazi duyumlarim var ve kimsenin hayatinin altust olmasini istemem.Yanlis anlasildiysam ozur dilerim.Herkez secimini yapmakta ozgurdur,ama tedbiri elden birakmamak en iyisidir. Hoscakalin. |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Yalnış anlaşılmadın iyi niyetinden dolayıda teşekkürler fakat araştırma yapmadan yalnış bilgi paylaşımının yapılmamasını rica ediyoruz sevgiler... |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! hayretler içinde kalıyorum bazan yahu vallaha sapkal89 kimisi annesine mesaj göndermek için astrale çıkacak kimisi dünya turu yapacak kimisi şöyle bi bakıp çıkacak, meraktan kimisi...kimisi....kimisi.... dostlar bunun adı 'astral' seyahat excuse - me yahu. dünyevi amaçlar uğruna yapılacak her deneme mutlaka başarısız olur. astral seyahat insanın kendini, bilincini, gücünü keşfidir. turistik amaçlı bir deneyim değildir kanaatindeyim. bu işe üstatlar, gurular, rahipler, imamlar,ozanlar ömürlerini vermiş. bu kadar yüzeysel bakmayalım please yahu. şaka bi yana, kimse alınmasın haaaa.... 12389 |
Benim bir kaç arkadaşım var,sadece bulunduğun noktanın koordinatlarını vermen yeterli,yani söylemek istediğim istediği yere ışınlanır gibi gidebiliyolar...1 yılımı ayırsam bende yaparım,zaten uzaya gidenler bile var super hismiley |
Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! bir yılımı alsam yaparım, teyzemin bıyığı olsa dayım olur filan gibi konulara girmeyelim bence bu işin ciddi bir iş olduğunu düşünüyorum şahsen. zevk ve eğlence tabirleri bu yüzden uzaktır bu işe bence. ışınlanan arkadaşlarından çok etkilendim. eminim çok eğleniyorlardır.koordinat istediklerine göre uzay gemileriyle birlikte geliyor olmalılar. allah kolaylık versin. gssmile fbsmile wave |
eğer kendin yapamıyorsan insanları da yapamazsınız,o kadar kolay değil diye yönlendirmen doğru değil bence...Kaldıki bu işin içine imamları,rahipleri,ozanları sokuyosun ne alakası var şiir yazan insanla,din ile ilgilenen bir insanla astral seyahatin ben onu anlamayamadım,o imamları ozanları bizimle de paylaş merak ettim genel kültürümüz olsun...Ben şahsen arkadaşlarımla seni tanıştırabilirim bunun için msn adresini vermen yeterli(online deney yaparız) sung66 Kusura bakma cevap hakkımı kullanmak istedim Sevgiler... |
ordaki yazılanların espiri oldunuğunun farkısındır umarım eğer ilgin yoksa konuya hiç bulaşmazsın alaycı msjlarla insanları yargılamak hoş durmuyor super |
lütfen yorumlarınızı daha dikkatli ele alın, dalga geçmek için çok ciddi bir konuda yorum yapıyoruz, lütfen biraz ciddi olun hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 AM. |