Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

esmir 14-09-2008 03:02 PM

Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

sanırım fazla ileri gittim

kusura bakmayın,

ancak yine de şahsi görüşlerim sebebiyle bana bu kadar yüklenilmesi ne kadar doğru onu da sormak isterim.

Cem , ayrıca gerçekten sana karşı bir tavrım ya da ima etmeye çalıştığım birşey kesinlikle yok, sana saygı duyuyorum. gerçekten üzgünüm. sadece konu biraz renklensin istedim.

lütfen affediniz. burada sizinle olmaktan cidden mutluyum.

sevgiler.

Novos 14-09-2008 04:16 PM

Alıntı:

esmir Nickli Üyeden Alıntı
sanırım fazla ileri gittim

kusura bakmayın,

ancak yine de şahsi görüşlerim sebebiyle bana bu kadar yüklenilmesi ne kadar doğru onu da sormak isterim.

Cem , ayrıca gerçekten sana karşı bir tavrım ya da ima etmeye çalıştığım birşey kesinlikle yok, sana saygı duyuyorum. gerçekten üzgünüm. sadece konu biraz renklensin istedim.

lütfen affediniz. burada sizinle olmaktan cidden mutluyum.

sevgiler.

esmir teşekkür ederiz, ama bu konu ile ilgili öyle fazla şaka yapmazsak çok güzel olur, dilerseniz forum oyunları hayatımdeğişti cafesi sohbet bölümünde
istediğiniz gibi şakalar yapabilirsiniz smiliyface ama burada insanların ciddi bir şekilde yorum yaptığı bir konuyla ilgili dalga geçilmesi pek şık değil ttli3
önemli olan, yaptığınız hatayı böyle bir inceliği göstererek telafi etmeniz.sizi seviyoruz sevgilerle hismiley

TATAR AKAY 14-09-2008 05:19 PM

şu dalga arı ne oluo yahu bi sölesenize smiliyface

GMA 23-09-2008 01:05 PM

ne yani hiç kimse denemedi mi,

ben bi çıksam geri 1 yıldan önce dönmeye niyetim yok zaten, heryeri iyi bi dolaşmam lazım sonra zamanlar arası da mlk34

gül sultan 23-09-2008 01:55 PM

Alıntı:

monange Nickli Üyeden Alıntı
Resimler cikmiyorrrr beceremedim resimleriiiiii hayallah yaaa

bende de resim yok

gül sultan 23-09-2008 01:59 PM

Alıntı:

melodis Nickli Üyeden Alıntı
blook Ben hemen denicem sevincli En az 3 gün ses çıkmazsa bilin ki geri dönememişim demektir sevincli geri dönmek için hiçte isteğim yok zaten khkh56

956k

gulum21 09-10-2008 04:26 PM

http://www.postimage.org/PqVuP7J.jpg

Elektra 28-10-2009 11:09 PM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

ben denedim gerşekten her taraf karardı bir süre sonra ve tam alnımdaki karton olmasada üzerine doğru sarı değişik parlak bir ışık şekli belirdi fakay bu esnadı vücudum baştan aşağı çok fena ısındı vücudumda aşırı bir sıcaklık vardı bunun nedeni neki? sıcaklık ve hissizlik!

öğrenci21 29-10-2009 04:56 AM

bende istiyorummmf678h kaç ay oldu ailemi görmedim 22 saat uzağa kadar gidebilir miyim?y789 bi anneciğimi görüp geleyim agl34
bide fransa'ya gidicem okuyacağım okulu görmek eminim beni acayip şevklendirir :zpzp:
ama önce odaya çıkıyım da bi girlhahahpm1

öğrenci21 29-10-2009 05:27 AM

bide karanlık olması şart mı bende karanlık fobisi var da agl34

Elektra 02-11-2009 08:41 PM

bende denedim fakat şunu bilmelisiniz ki amaç karanlıkta olması bir mum olması yada alnına turuncu bir karton yapıştırılıp bakılması değil arkadaşlar amaç herhangi bir nesne veya imge belirleyip ona konsantre olmak. bu verilen teknikle alnınızın ortasındaki kartona konsantre oluyorsunuz fakat başka bir şeye de konsantre olabilirsiiniz mesela bir kitap ya da herhangi bir cisim çünkü burada amaç o nesneye adapte olup ondan başka bir şey düşünme fırsatı bırakmayarak beyin dalgalarını değiştirmek burada yazılan yazıya göre odanın kararması ve hiçbirşey görememe. tam olarak vücuttan çıkış sağlamıyor ama bir nevi meditasyon bu yapılan.işte burada kullanılan ve sadece ona konsantre olmamızın gerektiği karton veya herhangi bir eşya meditasyon dilinde mantradır. her meditasyon yapan bir insanın mantrası vardır genellikle zihinsen olarak düşünürler fakat belli bir süre başka hiç bir şey düşünmeden yalnız mantrayı düşünmek zordur bunda zorlananlar bu yüzden burda verildiği gibi gözle görebildiği bir cisme konsantre olmalı. ayrıca gözünüzü cisimden ayırmadığınız sürece kırpabilirsiniz bu sorun değil amaç beynin cisme olan adaptesini yitirmemesidir göz sadece aracıdır. sevgilerle.....

igav 11-01-2010 07:34 PM

Bugün denedim ama tam anlamıyla geçiş sağlayamadım.Yüzüm kaybolmaya başladığında sanırım gözlerimi oynaıyorum.Aynaya ne kadar uzak olmamız gerekiyor.Bir de mum aynayla benim aramda mı olsun.Yanda mı oldun?

Elektra 11-01-2010 11:54 PM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578722)
Bugün denedim ama tam anlamıyla geçiş sağlayamadım.Yüzüm kaybolmaya başladığında sanırım gözlerimi oynaıyorum.Aynaya ne kadar uzak olmamız gerekiyor.Bir de mum aynayla benim aramda mı olsun.Yanda mı oldun?

İgav gözlerini oynatman önemli değil. gözler aracı. amaç baktığın cisme konsantre olup ondan başka birşey düşünmemek. Bunu da ona sürekli bakarak sağlayabilirsin. Daha güçlüysen aklından bir mantra tut, gözlerini kapayarak onu düşün.Aynaya yakın ol.Bir kol mesafesi yeterli olur. Mumunu da istediğin yere koyabilirsin. Evde yangın çıkarma da :)

zynp0 12-01-2010 12:13 AM

Ben de çok heveslendim bir gece yapmayı deneyeceğim, karanlık korkum yok ama uzun süre konsantre olabilir miyim bilmiyorumdusun2

Elektra 12-01-2010 12:16 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578809)
Ben de çok heveslendim bir gece yapmayı deneyeceğim, karanlık korkum yok ama uzun süre konsantre olabilir miyim bilmiyorumdusun2

Yaklaşık bir 5 dk fazla değil. ama bu konsantrasyona göre de değişir. 10 dk olabileceği gibi 2-3 dkkada da yapabilirsin. Cisimden başka bir şeyi düşünmemek önemli. Bu arada gözler tamamiyle kararınca sakın heycanlanma yoksa konsantrasyon bozulur. Konumunu koru Zeynep...

zynp0 12-01-2010 12:21 AM

Okurken bile heyecanlandımgirlhaha zaten okuduklarıma göre pat diye yapabileceğim bir şey değil önce konsantrasyonun süresini, ya da senin dediğin gibi yoğunluğunu yavaş yavaş arttırmaya odaklanmam lazım sanırımdusun2 teşekkür ederim maviş cadıs456

Elektra 12-01-2010 10:16 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578812)
Okurken bile heyecanlandımgirlhaha zaten okuduklarıma göre pat diye yapabileceğim bir şey değil önce konsantrasyonun süresini, ya da senin dediğin gibi yoğunluğunu yavaş yavaş arttırmaya odaklanmam lazım sanırımdusun2 teşekkür ederim maviş cadıs456

Ne demek tatlım. Başarılar sana...actionsmile

igav 13-01-2010 11:13 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578805)
İgav gözlerini oynatman önemli değil. gözler aracı. amaç baktığın cisme konsantre olup ondan başka birşey düşünmemek. Bunu da ona sürekli bakarak sağlayabilirsin. Daha güçlüysen aklından bir mantra tut, gözlerini kapayarak onu düşün.Aynaya yakın ol.Bir kol mesafesi yeterli olur. Mumunu da istediğin yere koyabilirsin. Evde yangın çıkarma da :)

İlk yazıda gözleri kırpmamanız gerektiği yazıyor.O anda bütün olay bitiyor bende.İkinci denemede de başarısızlık.Ama daha fazla yol katedebildim sanırım.Benim odaklanmam da mı sorun var?Umarım evi yakmadan mutlu sona ulaşırımy789

spestnaz 13-01-2010 11:16 AM

edison ve ampul ü düşün, ondan sonra sorun ara kendinde actionsmile

Elektra 13-01-2010 11:39 AM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578913)
İlk yazıda gözleri kırpmamanız gerektiği yazıyor.O anda bütün olay bitiyor bende.İkinci denemede de başarısızlık.Ama daha fazla yol katedebildim sanırım.Benim odaklanmam da mı sorun var?Umarım evi yakmadan mutlu sona ulaşırımy789

Herşey odaklanma da saklı ;)

NaturaLLowe 13-01-2010 09:13 PM

GüzeL bir Teknik Ama Çok Uzun:)

Elektra 14-01-2010 09:38 AM

Alıntı:

NaturaLLowe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579021)
GüzeL bir Teknik Ama Çok Uzun:)

Sana uzun gelmiş. İyi bir konsantreyle kısaltabilirsin. Bunu da yaptıkça geliştirebilirsin. Sevgiler...

igav 14-01-2010 10:20 AM

3. deneme yine olmadı.Acaba kaçta alacak merak ediyorum.Denemeye devam.Bundan daha etkili bir teknik var mı ?Acaba

mag_26 14-01-2010 10:34 AM

DENEYECEĞİM HEMEN ....ÇOK TEŞEKÜRLER....

igav 14-01-2010 10:37 AM

Bu arada bunu gündüz yapabiliyor muyuz?

Elektra 14-01-2010 11:26 AM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579137)
Bu arada bunu gündüz yapabiliyor muyuz?

Astral seyahatın,meditasyonun, yoganın gecesi gündüzü yoktur. İstediğin zaman yapabilirsin.

esra90 14-01-2010 05:38 PM

ya arkadaşlar ne diyonsunuz yaa bu ne şimdi wallahi heyecandan bağırcam titriyorum haa.sevinclisevinclisevincli.nasıl oluyo yaa uçmakdan bahsediyosunuz şaka mı gerçek mi anlamadım...ben harbiden anlamadım..çekim yasası falan filan inanıyorum da artık ama bu da nesi oluyo....rüya gibi bişey mi oluyo bi de rahatından bahsediyosunuz gezip geliyosun diye Allah aşkına varsa biri açık açık yazsın kim uçtu... ben çocukken bile inanmıyodum uçmaya..khkh56lütfen aydınlatın beni..ya bi de gidip gelemesseniz bi daha.khkh56

esra90 14-01-2010 05:39 PM

olursa bende deniycem ondan bu kadar ısrarla sormam

spestnaz 14-01-2010 06:09 PM

www.astralseyahat.com actionsmile

Elektra 14-01-2010 06:18 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579225)
ya arkadaşlar ne diyonsunuz yaa bu ne şimdi wallahi heyecandan bağırcam titriyorum haa.sevinclisevinclisevincli.nasıl oluyo yaa uçmakdan bahsediyosunuz şaka mı gerçek mi anlamadım...ben harbiden anlamadım..çekim yasası falan filan inanıyorum da artık ama bu da nesi oluyo....rüya gibi bişey mi oluyo bi de rahatından bahsediyosunuz gezip geliyosun diye Allah aşkına varsa biri açık açık yazsın kim uçtu... ben çocukken bile inanmıyodum uçmaya..khkh56lütfen aydınlatın beni..ya bi de gidip gelemesseniz bi daha.khkh56

Alnının ortasında kapı belirmesi, beyninin konum değiştirmesi demek yani orda üstü kapalı bir sanat yapılmış asıl anlamı bu. Uçmuyorsun sadece konum değiştiriyorsun. Ben şu ana kadar uçmadım heyecanlanmana gerek yok yanigirlhaha

zynp0 14-01-2010 06:23 PM

Uçsak da fena olmazdı hanigirlhaha çok mistik ya bayılıyorum böyle şeylere:zpzp: maviş cadı sen konum değiştirebiliyor musun?Mesela istesen evin içinde başka bir odaya geçebilir misin?dusun2

esra90 14-01-2010 06:26 PM

RESİMDE GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLEN BİRİNİN FOTOĞRAFİ VAR YANİ UÇUYO OLMUYOMUSUN YER ÇEKİMİ VAR MI ASTRAL SEYEHATTAkhkh56YADA YÜRÜYEREK Mİ GİDİYOSUN...BEDENİNMİ GİDİYO RUHUN ÇIKIYO DEMİ İKİ AYRI KİŞİ OLUYOSUN OTURAN BEDEN GEZEN RUH DOĞRU ANLAMŞMIYIM

igav 14-01-2010 06:40 PM

Onu biliyorum.Bu teknikten bahsetmiştim karanlık ortam mum falan var da onun için.

beyaz kebuter 14-01-2010 07:50 PM

çok ilginç bende deniycem.peki dönmek istediğimizde dönebiliyormuyuz nasıl dönücez?ya kendimizi kaptırırsak gezmeye ne olur

Elektra 14-01-2010 08:04 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579250)
RESİMDE GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLEN BİRİNİN FOTOĞRAFİ VAR YANİ UÇUYO OLMUYOMUSUN YER ÇEKİMİ VAR MI ASTRAL SEYEHATTAkhkh56YADA YÜRÜYEREK Mİ GİDİYOSUN...BEDENİNMİ GİDİYO RUHUN ÇIKIYO DEMİ İKİ AYRI KİŞİ OLUYOSUN OTURAN BEDEN GEZEN RUH DOĞRU ANLAMŞMIYIM

Malesef uçmuyorsun tatlım ama o kadar çok istiyorsan ben seni yüksek bir tepeden aşağı atarım sorun değil girlhaha Sadece beynin konum değiştiriyor. Konum değiştirdiğinde de olanlar kişiden kişiye değişir. Bir arkadaşım bütün gün yaptıklarının gözlerinin önünde canlandığını yaşadıklarını yeniden izlediğini söyler mesela. Benimkisi daha farklı ama sana anlatmıycamgirlhaha

Elektra 14-01-2010 08:05 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579248)
Uçsak da fena olmazdı hanigirlhaha çok mistik ya bayılıyorum böyle şeylere:zpzp: maviş cadı sen konum değiştirebiliyor musun?Mesela istesen evin içinde başka bir odaya geçebilir misin?dusun2

Evin içinden başka bir odaya geçtiğim olmadı. Konum değiştiremiyorum ama rüyada ona benzer birşey yaşamıştım.

Elektra 14-01-2010 08:07 PM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579255)
Onu biliyorum.Bu teknikten bahsetmiştim karanlık ortam mum falan var da onun için.

Sen bu tekniği uygula gerisi önemli değil. Gündüz bile deneyebilirsin. Hani inançlara göre gece gece aynaya bakılmaz tarzı düşünen varsa aynı tekniği gündüz de deneyebilirsiniz.

Elektra 14-01-2010 08:07 PM

Alıntı:

beyaz kebuter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579267)
çok ilginç bende deniycem.peki dönmek istediğimizde dönebiliyormuyuz nasıl dönücez?ya kendimizi kaptırırsak gezmeye ne olur

Her daim dönebilirsin, heyecanlanırsan otomatikman dönersin o yüzden heyecanlanma.

blue jaloon 14-01-2010 09:46 PM

kizzz mavis sonrada lambalari patlatiyorum diye dert yanarsin
bu durum demekki asiri enerji yüklüyor
fazlasini elektirik cekiyor olmali ne dersin?

Elektra 14-01-2010 10:01 PM

Alıntı:

bjk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579283)
kizzz mavis sonrada lambalari patlatiyorum diye dert yanarsin
bu durum demekki asiri enerji yüklüyor
fazlasini elektirik cekiyor olmali ne dersin?

Valla haklı olabilirsiniz Kralım. Ama bu meditasyon gibi birşey. Çoğu kişi yapar. Bununla alakası yok ki. Benim ki değişik birşey sağlam lamba varsa geçici olarak sönüyor, bozuk lambalar patlıyor. Daha evvel çok oldu ha bir de tam yanmayan lambanın altına gelince lamba düzgün yanmaya başlıyor girlhaha Çok değişik bir şey. İlerde elektrikçi mi olsam? Komserlikten iyidir valla :D Daha karlı olur girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 AM.