![]() |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Alıntı:
|
|
iyi denemeler sizlere... eğer çıkan olursa nasıl bir his olduğunu yazsın bizler de bilgilenelim... |
|
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ben dün gece herkes yatınca ışıklar açıkken küçük bir aynayla denedim, ilkinde dikkatlice konsantre oldum gözüm karardı rüzgar sesleri gelmeye başladı heyecanlandım batırdımsad456 kalp atışlarım çok kısa sürede çok hızlandı bir de rüzgar sesi her konsantre oluşumda gelmeye başladı, ilginçti. Yüzümün şekli şemali de bir garip oluyor aa yüzüm ne oldu diye saf saf gözümü çevirince de konsanstrasyon tuzla buz:D Sonra da zaten üst kattakinin gürültüsünden konsantre olamadım, en güzeli ilk denediğimdi, sonra iki kere daha konsantre oldum ama heyecanlanmamam lazım. Sonuncusunda kendime telkin vermeye çalıştım başarıcam astral seyahat yapıcam diye, heyecanlananlar öyle yapsın iyi geliyor. Birkaç kere daha deneyeceğim bugün. Sonra da karanlıkta956k |
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Valla ben de beceremedim daha?%5 lik kısımda dolaşıp duruyorum sanrım. |
|
|
Alıntı:
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Hani astrale çıkıcaktık nerdeydiniz dün??sevincli |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ya bende çok merak ettim denemk istiyorum ama başka varlıklarla karşılaşma olayı ve bazı arkadaşların korkunç sesler duyduğunu söylemesi ürpertti beni.Ayrıca bunu yapmanın bir amacı varmı ? Yani eğer astral seyahat ruhsal olarak bir katkı sağlıyorsa o zaman dah cesur olabileceğim gibi geliyor aksi halde sanki durduk yere başını derde sokacakmışım gibi hissediyorum. |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Merhaba Maviş cadı,bende bu ayrıcalıkları bilmek istiyorum işde...Korkularımdan daha ağır basacak sebepler varsa sanırım mutlaka denerim.Ama anladığım kadarıyla mekan değiştirmek için daha farklı bilgilere sahip olmak gerekiyor...Ayrıca geçmişde ben bu tarz bi olay yaşadığımı buradaki yazıları okudukdan sonra anladım.Ama o zaman ben bedenimden ayrılmamak için çok karşı koymuştum... |
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Evet bunlar benide heyecanlandırıyor açıkçası... Bu sitenin uzantısı olan bir başka sitede bu konuyla ilgili bir makale okudum.Eşikde bekleyenler başlıklı..Korkularımızla karşı karşıya gelebiliyormuşuz üstelik reel hayata dönüldüğünde dahi bu korkular bizi bırakmıyormuş üstelik büyüyerek..Mesela bir örümcekden korkuyorsanız..Sanırım ben bu tür bir durumla baş edecek güçde hissetmiyorum kendimi.Önce bu telkinlerle kendimdeki sorunları çözüp içimdeki korkuları yenmeliyim.Belki o zaman denemek harika olur..Teşekkür ederim ilgine mavi.cadı cım ;) |
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Evet canım dile getirmek istemedim..Hani hayatta hep korktuğun şey başına gelir derler ya o hesap :) Sanırım zihnimden bunu atabilir ve olayın heyecanına kaptırabilirsem kendimi yapıcam. |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Harika...Ya çok soru sordum ama en etkili ve kolay yöntem bu aynaya bakarak olanmı ? |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! En kısa zamanda denicem.Sizler benden daha ileride durumdasınız bu konuda.Deneyimlerinizi burada paylaşırsanız çok sevinirim.Kocaman sevgilerrrr..... |
Selenas, ben gözümü kırptığım zaman konsantrasyonum bozuluyor, o yüzden bu yöntemi birkaç kereden sonra yapamıyorum gözlerimi sürekli açık tutmak zorunda hissettiğim için. Bir de yatar vaziyette gözün kapalıyken ters düşünme yöntemi uygulamak etkiliymiş sanırım, internette ne kadar astral seyahatle ilgili yazı,e-book,öneri varsa indirdim okudumgirlhaha Sen ikisini de bir dene, hangisi daha kolay gelecekse onu yap bence. Bir de okuduklarımın arasında sen istemedikçe zaten korktuğun şeyin sana yaklaşamadığı, onu uzaklaştırabildiğin yazıyordu. Ben de örümceklerden çok çok korkuyorum ama astrale bir çıksam örümcek korkumu da yenerimgirlhaha |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Dün gece astral seyahat yaptıktan sonra uyudum. Ve sabaha kadar rüya gördüm. Sanki hepsi gerçekti ve en önemlisi de rüyam istemsiz değildi. Onları ben isteyerek görüyordum. Görmek istediğim arkadaşlarımı rüyama katıyordum diğer kişiler kendiliğinden geliyordu. Bu akşamda astral seyahat yapıcam bakalım yine rüyalarım artıcak mı? |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ya harikasın zynp0 ,sen zaten korkunu aşmışsın.Sende astrale çıkma heyecanı korkundan ağır basıyor,bendeyse sanırım okuduklarımdan sonra tam tersi oldu.Hiç birini okumadan deneseydim sanırım bu kadar tedirgin olmıcaktım. Ben gözlerimi kapatarak konsantre olabileceğimi sanmıyorum karanlıkda..Birde ben beyin dalgalarımı biraz daha pasifize etmek için brainwave diye bir şey indirdim bilgisayarıma. Amannn iyileşelim derken ben iyice karışcam ya merakımdan..Allah iyi etsin sonumu :D))))) |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ekstra bir takdik gerektiriyormu Mavi.cadı ?? Yani o moda geçince direk olarak o ışıkdan içeri vakumlanıyoruz sanıyordum ?? |
Alıntı:
|
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! zynp0 canım ben birazda psikolojimi toparlamak kendime olan inancımı tazelemek için araştırma yaparken buldum bu siteyi...Önceliğim bu olduğu için bunu olumsuz etkileyecek herşeyi iyice araştırma yapmadan denemek istemiyorum.O yüzden didikle didikleye araştırdım konuyu.Sanırım denicem,aslında kendimi güven kaybıba sebep olan insana adresini (bilmesem de:)bu yöntemle gidip birşeyler fısıldamak ve vicdanına çomak sokmak istiyorum.Bunun için bile değer sanırım :)) |
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Okumadım mavi.cadı cık...Hangi başlık latında yazıları yönlendirebilirmisin beni ?? |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Ya harikasınız...Evde arkdaşlarımla sohbet ediyor gibiyim...Teşekkür ederim.... |
|
Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Evet haklısın maviş.cadı,arkdaş olmak için somutlaştırmak gerekmez...Üstelik bu kadar soyut paylaşımlar yaşarken ...Teşekkür ederim ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 AM. |