Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/11683-bu-teknik-95-astral-cikis-sagliyor-denendi.html)

Elektra 26-01-2010 10:49 AM

Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581289)
Anlaştık956k 23:45te sitedeyiz, 00:00da sandalyedeyizsevincli

Tamam dediğiniz gibi olsun y789 Ama ben daha erken siteye gelirim ona göre.blissy

Elektra 26-01-2010 10:53 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581290)
şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78
ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı?

10 yaşımda istemsiz astral yaşamıştım. İlkokul öğrencisiydim. Gece okuluma kadar gitmiş sonra merdivenleri kullanmadan apartmandan yukarı çıkmış evin balkonundan yatağıma girmiştim. kollarımı yukarı kaldırınca uçabiliyordum biraz değişikti ama heyecanlıydı. Biraz üşümüştüm de uyandığımda sıcak yatağımda olmama rağmen her yerim soğuktu. Bir daha bunu yapamadım. İnşallah bu akşam 4 ümüz yapabiliriz.956k

teoman_ 26-01-2010 10:56 AM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581291)
girlhaha Konu ilk açıldığında yaptığını söyleyenler varmış, mesela cem yardımcı oluyormuş ama artık aktif değiller sanırımsad456 Yarın ilk kez deneyecekler olarak bu gece konsantrasyon çalışmaları mı yapsak acaba...
Acaba demiyim gidip deneyeyim en iyisi.

astrale çıkıp bir daha inememişlerdir krz56
iyi denemeler sizlere... eğer çıkan olursa nasıl bir his olduğunu yazsın bizler de bilgilenelim...

teoman_ 26-01-2010 11:03 AM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581314)
10 yaşımda istemsiz astral yaşamıştım. İlkokul öğrencisiydim. Gece okuluma kadar gitmiş sonra merdivenleri kullanmadan apartmandan yukarı çıkmış evin balkonundan yatağıma girmiştim. kollarımı yukarı kaldırınca uçabiliyordum biraz değişikti ama heyecanlıydı. Biraz üşümüştüm de uyandığımda sıcak yatağımda olmama rağmen her yerim soğuktu. Bir daha bunu yapamadım. İnşallah bu akşam 4 ümüz yapabiliriz.956k

bu nasıl oldu ki ve bugüne kadar tekrar neden olmadı?

Elektra 26-01-2010 11:04 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581315)
astrale çıkıp bir daha inememişlerdir krz56
iyi denemeler sizlere... eğer çıkan olursa nasıl bir his olduğunu yazsın bizler de bilgilenelim...

Korkutmasana kızları :D Yok kızlar yok bakmayın siz ona. Gelin siz çıkalım şu astrale. Ben deneyimlemiştim. Üstelik yer çekimine aykırılık çok hoş bir duygu. İstediğin yere uçabildiğin gibi boşlukta sabit kalmak mükemmel birşey. Hiç bir yerde bir baskı yok. Düşme korkusu da yok. Yaşamak istemez misiniz bu duyguyu?sevincli

Elektra 26-01-2010 11:06 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581317)
bu nasıl oldu ki ve bugüne kadar tekrar neden olmadı?

Bu istemsiz olmuştu Teoman'cım. Şimdi aynısını nasıl yapabilirim bilmiyorum :/ Bu teknikle Atakan Bey'in astrale çıkma tekniklerini meditasyonik konumdayken birleştirip astrale çıkmayı sağlıycam. Çıkarsam bizimkilerle buluşucam sonrası Allah kerim.y789

zynp0 26-01-2010 04:34 PM

Ben dün gece herkes yatınca ışıklar açıkken küçük bir aynayla denedim, ilkinde dikkatlice konsantre oldum gözüm karardı rüzgar sesleri gelmeye başladı heyecanlandım batırdımsad456 kalp atışlarım çok kısa sürede çok hızlandı bir de rüzgar sesi her konsantre oluşumda gelmeye başladı, ilginçti. Yüzümün şekli şemali de bir garip oluyor aa yüzüm ne oldu diye saf saf gözümü çevirince de konsanstrasyon tuzla buz:D Sonra da zaten üst kattakinin gürültüsünden konsantre olamadım, en güzeli ilk denediğimdi, sonra iki kere daha konsantre oldum ama heyecanlanmamam lazım. Sonuncusunda kendime telkin vermeye çalıştım başarıcam astral seyahat yapıcam diye, heyecanlananlar öyle yapsın iyi geliyor. Birkaç kere daha deneyeceğim bugün. Sonra da karanlıkta956k

Elektra 26-01-2010 06:36 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581359)
Ben dün gece herkes yatınca ışıklar açıkken küçük bir aynayla denedim, ilkinde dikkatlice konsantre oldum gözüm karardı rüzgar sesleri gelmeye başladı heyecanlandım batırdımsad456 kalp atışlarım çok kısa sürede çok hızlandı bir de rüzgar sesi her konsantre oluşumda gelmeye başladı, ilginçti. Yüzümün şekli şemali de bir garip oluyor aa yüzüm ne oldu diye saf saf gözümü çevirince de konsanstrasyon tuzla buz:D Sonra da zaten üst kattakinin gürültüsünden konsantre olamadım, en güzeli ilk denediğimdi, sonra iki kere daha konsantre oldum ama heyecanlanmamam lazım. Sonuncusunda kendime telkin vermeye çalıştım başarıcam astral seyahat yapıcam diye, heyecanlananlar öyle yapsın iyi geliyor. Birkaç kere daha deneyeceğim bugün. Sonra da karanlıkta956k

Tatlım sen saat 11 de başla 12'ye kadar ancak Esra'da öyle ve Burcu'da. Buluşacağımız yerde de fazla bekletmeyin beni hava soğuk girlhaha

zynp0 26-01-2010 07:05 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581383)
Tatlım sen saat 11 de başla 12'ye kadar ancak Esra'da öyle ve Burcu'da. Buluşacağımız yerde de fazla bekletmeyin beni hava soğuk girlhaha

girlhaha Esrayla Burcu hemencecik yapsalar bari, benim gözler inattgirlhaha Şimdi saat 6dan 7ye kadar denedim, kafam çatlıyorr resmen kafam kazan gibi oldu zonklamaları ve ağırlığı anlatamam. Kalp atışlarımı kontrol etmeye başladım ama titreme ve sıcak basması sinir etti beni. Boy aynasıyla çok güzel oldu ama mumu aynayla kendi arama koyamadım sol tarafa koydum bi garip oldu. İlk yapışımda gözümü kırpmiycam diye inat ettim yaşlar boşandı, şimdi kırpsam da aynı noktaya baktığımda bir bozulma olmuyor ama karton için çapın 4 cm olması iyi mi değil mi bilemedim kartonun bir sağ ucuna bir sol ucuna baktığım zaman başa dönüyorum, kocaman şey, dikkatim dağıldı kartonda da aynı noktaya bakmak lazım sürekli. Gece yaparken kartonun ortasına nokta koyup deniycem, bakalım daha neler olacakgirlhaha

igav 26-01-2010 07:16 PM

Valla ben de beceremedim daha?%5 lik kısımda dolaşıp duruyorum sanrım.

Elektra 26-01-2010 07:52 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581386)
girlhaha Esrayla Burcu hemencecik yapsalar bari, benim gözler inattgirlhaha Şimdi saat 6dan 7ye kadar denedim, kafam çatlıyorr resmen kafam kazan gibi oldu zonklamaları ve ağırlığı anlatamam. Kalp atışlarımı kontrol etmeye başladım ama titreme ve sıcak basması sinir etti beni. Boy aynasıyla çok güzel oldu ama mumu aynayla kendi arama koyamadım sol tarafa koydum bi garip oldu. İlk yapışımda gözümü kırpmiycam diye inat ettim yaşlar boşandı, şimdi kırpsam da aynı noktaya baktığımda bir bozulma olmuyor ama karton için çapın 4 cm olması iyi mi değil mi bilemedim kartonun bir sağ ucuna bir sol ucuna baktığım zaman başa dönüyorum, kocaman şey, dikkatim dağıldı kartonda da aynı noktaya bakmak lazım sürekli. Gece yaparken kartonun ortasına nokta koyup deniycem, bakalım daha neler olacakgirlhaha

Harika harika 956k Astral çıkışta sıcak basması oluyor dediğin gibi uğuldama ve zonklama da. Bende de oluyor. Gayret gülüm bu akşam buluşçeeez inşallahblissy

Elektra 26-01-2010 07:53 PM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581387)

Yaparsın. Biraz gayret et. actionsmile

zynp0 27-01-2010 12:03 AM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581387)

Bana da zaman zaman %5lik kısımdaymışım gibi geliyorgirlhaha Ama cidden gayret etmeliyiz, uğraştıkça olacak. Her seferinde daha iyi konsantre olacağız.
Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581397)
Harika harika 956k Astral çıkışta sıcak basması oluyor dediğin gibi uğuldama ve zonklama da. Bende de oluyor. Gayret gülüm bu akşam buluşçeeez inşallahblissy

Ayy yaşasın moralim düzeldi hadi ben başlıyorum yinegirlhaha Esra where are you my deary789

Elektra 27-01-2010 02:09 PM

Hani astrale çıkıcaktık nerdeydiniz dün??sevincli

SeLeNaS 27-01-2010 02:54 PM

Ya bende çok merak ettim denemk istiyorum ama başka varlıklarla karşılaşma olayı ve bazı arkadaşların korkunç sesler duyduğunu söylemesi ürpertti beni.Ayrıca bunu yapmanın bir amacı varmı ? Yani eğer astral seyahat ruhsal olarak bir katkı sağlıyorsa o zaman dah cesur olabileceğim gibi geliyor aksi halde sanki durduk yere başını derde sokacakmışım gibi hissediyorum.

Elektra 27-01-2010 03:40 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581561)
Ya bende çok merak ettim denemk istiyorum ama başka varlıklarla karşılaşma olayı ve bazı arkadaşların korkunç sesler duyduğunu söylemesi ürpertti beni.Ayrıca bunu yapmanın bir amacı varmı ? Yani eğer astral seyahat ruhsal olarak bir katkı sağlıyorsa o zaman dah cesur olabileceğim gibi geliyor aksi halde sanki durduk yere başını derde sokacakmışım gibi hissediyorum.

Astral seyahatin bir sürü ayrıcalığı var. Bunun yanında herhangi bir ruhsal katkı aramıyoruz biz. Ayrıca korkacaksanız yapmamanızı tavsiye ederim.

SeLeNaS 27-01-2010 08:11 PM

Merhaba Maviş cadı,bende bu ayrıcalıkları bilmek istiyorum işde...Korkularımdan daha ağır basacak sebepler varsa sanırım mutlaka denerim.Ama anladığım kadarıyla mekan değiştirmek için daha farklı bilgilere sahip olmak gerekiyor...Ayrıca geçmişde ben bu tarz bi olay yaşadığımı buradaki yazıları okudukdan sonra anladım.Ama o zaman ben bedenimden ayrılmamak için çok karşı koymuştum...

Elektra 27-01-2010 08:22 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581599)
Merhaba Maviş cadı,bende bu ayrıcalıkları bilmek istiyorum işde...Korkularımdan daha ağır basacak sebepler varsa sanırım mutlaka denerim.Ama anladığım kadarıyla mekan değiştirmek için daha farklı bilgilere sahip olmak gerekiyor...Ayrıca geçmişde ben bu tarz bi olay yaşadığımı buradaki yazıları okudukdan sonra anladım.Ama o zaman ben bedenimden ayrılmamak için çok karşı koymuştum...

Bak tatlım astral seyahatle birisinin yanına gitmek, ya da gitmek isteyipte gidemediğin yerlere bu sayade gidebilmek büyük bir ayrıcalık bence. Sırf bu bile astral seyahat yapmak için muhteşem bir neden. Daha bir sürü nedenler var ki, onları da düşündükçe sen bul istersen...actionsmile

zynp0 27-01-2010 09:57 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581552)
Hani astrale çıkıcaktık nerdeydiniz dün??sevincli

Evet ya nerdeydinizhih33 Başlamadan buraya gelcektik aynı anda başliycaktık hani, işiniz çıkmıştır belki diye 12buçuğa kadar bekledim burda ama ne gelen vardı ne gidendlckrn Hele Esra gelmeyeli yıllar oldu hih33 Son mesajımı yazıp kendim uğraştım ben de ama gün içinde 3 kere deneyince bitap düştümgirlhaha Bir de gözlerim çok yoruldu, yatarak ve gözleri kapatarak yapılan yöntemi deneyeceğim çoğunlukla. Bu işi bırakmak yok her gün alıştırma yapıcam. Sen naptın Nilay çıkabildin mirt67

SeLeNaS 27-01-2010 10:09 PM

Evet bunlar benide heyecanlandırıyor açıkçası... Bu sitenin uzantısı olan bir başka sitede bu konuyla ilgili bir makale okudum.Eşikde bekleyenler başlıklı..Korkularımızla karşı karşıya gelebiliyormuşuz üstelik reel hayata dönüldüğünde dahi bu korkular bizi bırakmıyormuş üstelik büyüyerek..Mesela bir örümcekden korkuyorsanız..Sanırım ben bu tür bir durumla baş edecek güçde hissetmiyorum kendimi.Önce bu telkinlerle kendimdeki sorunları çözüp içimdeki korkuları yenmeliyim.Belki o zaman denemek harika olur..Teşekkür ederim ilgine mavi.cadı cım ;)

Elektra 27-01-2010 10:11 PM

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581613)
Evet ya nerdeydinizhih33 Başlamadan buraya gelcektik aynı anda başliycaktık hani, işiniz çıkmıştır belki diye 12buçuğa kadar bekledim burda ama ne gelen vardı ne gidendlckrn Hele Esra gelmeyeli yıllar oldu hih33 Son mesajımı yazıp kendim uğraştım ben de ama gün içinde 3 kere deneyince bitap düştümgirlhaha Bir de gözlerim çok yoruldu, yatarak ve gözleri kapatarak yapılan yöntemi deneyeceğim çoğunlukla. Bu işi bırakmak yok her gün alıştırma yapıcam. Sen naptın Nilay çıkabildin mirt67

Hayır canım çıkamadım ama çıkmaya yaklaştım önce iki elimi hissedememeye sonra da vücudumu hissedememeye başladım. Kalbim hızlanmaya başladı. Bende yeterli diyerekten bıraktım artıkgirlhaha

Elektra 27-01-2010 10:13 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581615)
Evet bunlar benide heyecanlandırıyor açıkçası... Bu sitenin uzantısı olan bir başka sitede bu konuyla ilgili bir makale okudum.Eşikde bekleyenler başlıklı..Korkularımızla karşı karşıya gelebiliyormuşuz üstelik reel hayata dönüldüğünde dahi bu korkular bizi bırakmıyormuş üstelik büyüyerek..Mesela bir örümcekden korkuyorsanız..Sanırım ben bu tür bir durumla baş edecek güçde hissetmiyorum kendimi.Önce bu telkinlerle kendimdeki sorunları çözüp içimdeki korkuları yenmeliyim.Belki o zaman denemek harika olur..Teşekkür ederim ilgine mavi.cadı cım ;)

Ruhani varlıklarla karşılaşmaktan korkuyorsun galiba canım? Somut halinde karşına çıkmıyorlarsa soyut halinde de çıkmayacaklardır bundan emin olabilirsin.actionsmile

SeLeNaS 27-01-2010 10:17 PM

Evet canım dile getirmek istemedim..Hani hayatta hep korktuğun şey başına gelir derler ya o hesap :) Sanırım zihnimden bunu atabilir ve olayın heyecanına kaptırabilirsem kendimi yapıcam.

Elektra 27-01-2010 10:23 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581619)
Evet canım dile getirmek istemedim..Hani hayatta hep korktuğun şey başına gelir derler ya o hesap :) Sanırım zihnimden bunu atabilir ve olayın heyecanına kaptırabilirsem kendimi yapıcam.

Ruhani varlıkların seninle somut yaşamda iletişime geçilmesi yasaklanmışsa zaten iletişime geçemezsin. Ne kadar istersen iste. Bu nedenle somutta geçemediğin gibi aynı şekilde soyutta da geçemezsin. Korktuğun şeyin başına gelmesi olayı burada söz konusu değil yani. O yüzden rahat olabilirsin...

SeLeNaS 27-01-2010 10:26 PM

Harika...Ya çok soru sordum ama en etkili ve kolay yöntem bu aynaya bakarak olanmı ?

Elektra 27-01-2010 10:28 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581624)
Harika...Ya çok soru sordum ama en etkili ve kolay yöntem bu aynaya bakarak olanmı ?

Zihnen 5 dk boyunca tuttuğun mantraya konsantre olabiliyorsan sorun yok. Eğer olamıyorsan tek çözüm bu yöntem. Görerek konsantre.

SeLeNaS 27-01-2010 10:32 PM

En kısa zamanda denicem.Sizler benden daha ileride durumdasınız bu konuda.Deneyimlerinizi burada paylaşırsanız çok sevinirim.Kocaman sevgilerrrr.....

zynp0 27-01-2010 10:38 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581617)
Hayır canım çıkamadım ama çıkmaya yaklaştım önce iki elimi hissedememeye sonra da vücudumu hissedememeye başladım. Kalbim hızlanmaya başladı. Bende yeterli diyerekten bıraktım artıkgirlhaha

Ooo bence de yeterligirlhaha Süpermiş ya, karıncalanma, hissedememe de olduysa çok yaklaşmışsınf678h Yalnız koskoca mum bitti kaç gündürgirlhaha Kalp hızlanınca bir şey düşünmemek gerek değil mi, oleyy işte çıkıyorum filan dememek lazımmış, zaten konsantre olunca bilincin de gidiyor evet biraz saçma bir soru oldugirlhaha
Selenas, ben gözümü kırptığım zaman konsantrasyonum bozuluyor, o yüzden bu yöntemi birkaç kereden sonra yapamıyorum gözlerimi sürekli açık tutmak zorunda hissettiğim için. Bir de yatar vaziyette gözün kapalıyken ters düşünme yöntemi uygulamak etkiliymiş sanırım, internette ne kadar astral seyahatle ilgili yazı,e-book,öneri varsa indirdim okudumgirlhaha Sen ikisini de bir dene, hangisi daha kolay gelecekse onu yap bence. Bir de okuduklarımın arasında sen istemedikçe zaten korktuğun şeyin sana yaklaşamadığı, onu uzaklaştırabildiğin yazıyordu. Ben de örümceklerden çok çok korkuyorum ama astrale bir çıksam örümcek korkumu da yenerimgirlhaha

Elektra 27-01-2010 10:42 PM

Dün gece astral seyahat yaptıktan sonra uyudum. Ve sabaha kadar rüya gördüm. Sanki hepsi gerçekti ve en önemlisi de rüyam istemsiz değildi. Onları ben isteyerek görüyordum. Görmek istediğim arkadaşlarımı rüyama katıyordum diğer kişiler kendiliğinden geliyordu. Bu akşamda astral seyahat yapıcam bakalım yine rüyalarım artıcak mı?

SeLeNaS 27-01-2010 10:44 PM

Ya harikasın zynp0 ,sen zaten korkunu aşmışsın.Sende astrale çıkma heyecanı korkundan ağır basıyor,bendeyse sanırım okuduklarımdan sonra tam tersi oldu.Hiç birini okumadan deneseydim sanırım bu kadar tedirgin olmıcaktım.
Ben gözlerimi kapatarak konsantre olabileceğimi sanmıyorum karanlıkda..Birde ben beyin dalgalarımı biraz daha pasifize etmek için brainwave diye bir şey indirdim bilgisayarıma.
Amannn iyileşelim derken ben iyice karışcam ya merakımdan..Allah iyi etsin sonumu :D)))))

Elektra 27-01-2010 10:49 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581634)
Birde ben beyin dalgalarımı biraz daha pasifize etmek için brainwave diye bir şey indirdim bilgisayarıma.

Zaten aynada alnına koyduğun cisme bakarak beyin dalgalarını pasifize ediceksin. Ekstra birşey yapmana gerek yok. Beynin konum değiştirince görüntü gidiyor zaten hiç birşey göremiyorsun gözün açık olsa da olmasa da. Gözünü kırpsanda kırpmasan da. Bu konumdayken de astale çıkma taktiklerini birleştirdiğin an ruhunu bedenine bakarken buluyorsun. Biraz ürkütücü ama güzelsevincli

SeLeNaS 27-01-2010 10:53 PM

Ekstra bir takdik gerektiriyormu Mavi.cadı ?? Yani o moda geçince direk olarak o ışıkdan içeri vakumlanıyoruz sanıyordum ??

zynp0 27-01-2010 10:57 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581631)
Dün gece astral seyahat yaptıktan sonra uyudum. Ve sabaha kadar rüya gördüm. Sanki hepsi gerçekti ve en önemlisi de rüyam istemsiz değildi. Onları ben isteyerek görüyordum. Görmek istediğim arkadaşlarımı rüyama katıyordum diğer kişiler kendiliğinden geliyordu. Bu akşamda astral seyahat yapıcam bakalım yine rüyalarım artıcak mı?

Oley ben de deniycem bu gece tüm astralsal pozitif enerjilerimi yolliycam sanagirlhahaBenim de rüyalarım değişti sanki, dünkü rüyam küçüklüğümden bugüne kadar sevmediğim ve istemediğim şeylerin bir listesi gibiydi. Hepsini yapmak zorunda bırakıldığımı ama hiçbirini yapmadığımı gördüm.

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581634)
Ya harikasın zynp0 ,sen zaten korkunu aşmışsın.Sende astrale çıkma heyecanı korkundan ağır basıyor,bendeyse sanırım okuduklarımdan sonra tam tersi oldu.Hiç birini okumadan deneseydim sanırım bu kadar tedirgin olmıcaktım.
Ben gözlerimi kapatarak konsantre olabileceğimi sanmıyorum karanlıkda..Birde ben beyin dalgalarımı biraz daha pasifize etmek için brainwave diye bir şey indirdim bilgisayarıma.
Amannn iyileşelim derken ben iyice karışcam ya merakımdan..Allah iyi etsin sonumu :D)))))

Selenas asıl sen harikasın astral hakkında her bilgiyi öğrenmek istiyorsun aslında çok güzel bir şey ama tedirgin etmiş seni, ben hep kötü yorumları atlayarak okudumgirlhaha Allah sonumuzu iyi eder yeter ki sen iste f678h

Elektra 27-01-2010 11:00 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581638)
Ekstra bir takdik gerektiriyormu Mavi.cadı ?? Yani o moda geçince direk olarak o ışıkdan içeri vakumlanıyoruz sanıyordum ??

Valla canım bende ne ışık ne de kapı çıkıyor. Ki zaten öyle bir şey olmaması lazım. Beynin konum değiştirdikten sonra bilincin hala yerinde oluyor bu yüzden yapacağın şey hemen astral seyahat taktikleriyle astrale çıkışı sağlamak olucak. Atakan Bey'in yazısını okudun mu bilmiyorum? Çıkış için iyi taktikleri var. Okumanızı tavsiye ederim...

SeLeNaS 27-01-2010 11:06 PM

zynp0 canım ben birazda psikolojimi toparlamak kendime olan inancımı tazelemek için araştırma yaparken buldum bu siteyi...Önceliğim bu olduğu için bunu olumsuz etkileyecek herşeyi iyice araştırma yapmadan denemek istemiyorum.O yüzden didikle didikleye araştırdım konuyu.Sanırım denicem,aslında kendimi güven kaybıba sebep olan insana adresini (bilmesem de:)bu yöntemle gidip birşeyler fısıldamak ve vicdanına çomak sokmak istiyorum.Bunun için bile değer sanırım :))

SeLeNaS 27-01-2010 11:12 PM

Okumadım mavi.cadı cık...Hangi başlık latında yazıları yönlendirebilirmisin beni ??

Elektra 27-01-2010 11:16 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581647)
Okumadım mavi.cadı cık...Hangi başlık latında yazıları yönlendirebilirmisin beni ??

Bu link canım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...eknikleri.html

SeLeNaS 27-01-2010 11:18 PM

Ya harikasınız...Evde arkdaşlarımla sohbet ediyor gibiyim...Teşekkür ederim....

Elektra 27-01-2010 11:22 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581649)
Ya harikasınız...Evde arkdaşlarımla sohbet ediyor gibiyim...Teşekkür ederim....

Bizlerde senin arkadaşınız. Ne demek? Ne sorunun varsa neyi öğrenmek istiyorsan bizlere ve bana sorabilirsin canımactionsmile

SeLeNaS 27-01-2010 11:27 PM

Evet haklısın maviş.cadı,arkdaş olmak için somutlaştırmak gerekmez...Üstelik bu kadar soyut paylaşımlar yaşarken ...Teşekkür ederim ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 AM.