Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Anı Yaşama Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ani-yasama-hissi/)
-   -   Bugün Canım.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ani-yasama-hissi/615687-bugun-canim.html)

Alexandra 01-10-2010 08:43 AM

Bugün Canım....

Bugün Canım....

Bugün içinizden ne geçiyor????

Bugün canınız ne yapmak istiyor???

Bugün kendiniz için ya da sevdikleriniz için ne yapmak istiyorsunuz????

http://3.bp.blogspot.com/_b7SZMKm-xM...1600/hamak.jpg

Ben bugün kumsalda güzel bir yürüyüş yapıp sonra da gelp bu hamakta biraz kitap okuyup uyumak istiyorum... Bütün gün güneş beni ısıtırken sessizliğin keyfini çıkartmak istiyorum...

cat56

namasteeee 01-10-2010 08:57 AM

Cevap: Bugün Canım....

Merak ettiğim şeyleri öğrenmek istiyorum :)

http://wsclick.infospace.com/clickse...D&_IceUrl=true
http://wsclick.infospace.com/clickse...D&_IceUrl=true

planner 01-10-2010 09:09 AM

Bir kitap indirdim imgeleme ile alakalı. Fırsatını bulup onu hemen okumak istiyorum. :)

tolgaasya 01-10-2010 09:35 AM

Bu gün içimden; Uzak Doğu'ya gidip tüm mistik öğretilerin doğduğu mekanları gezmek geliyor. Antik Çağlara ait tüm güzellikleri ve insanı olgunlaştıran değerli öğrenmek geliyor...

genco 01-10-2010 09:57 AM

Bugün Canım, yamaç paraşütü yapmak istiyor,o heyecanı tatmak istiyor canım. Gökyüzünde süzülürken denizin ve ormanın birleştiği noktayı görmek ve o anı ölümsüzleştirmek istiyor.gulensmiley

bigokyanus 01-10-2010 10:03 AM

Bugün canım çakılımla kahve içmek istiyor , dün de istiyordu , eminim yarın da bu isteğim değişmeyecek... :))

aşk kırıntısı 01-10-2010 10:09 AM

http://www.komikresimlerim.org/data/media/392/tatil.jpg

sanırım resimlerden anlaşılmıştır....

Alexandra 06-10-2010 12:55 PM

Bugün canım çook özlediğim arkadaşlarımı ziyarete gitmek istiyor. Minik bir valiz alıp yanıma, uçakla gezinip herbirinin hayatına uğramak istiyor...

Dünya küçüldü ama iş hayatı da hızlandı galiba

smil56

http://www.aksam.com.tr/images/2009/06/02/ucak.jpg

Alexandra 11-10-2010 01:22 PM

Bugün canım sessizce çantamı alıp kimseye haber vermeden parmak uçlarıma basa basa iş yerinden kaçmak istiyor.

Perfinya 11-10-2010 03:01 PM

Bugün canım herşeyden, herkesden uzaklaşmak, hiçbir iş yapmadan yatmak, dinlenmek, kafa boşaltmak istiyor.

Alexandra 12-10-2010 10:47 AM

Bugün canım arkadaşıma gidip uzuuunca bir kahvaltı yapıp, keyif çatmak istiyorrrrrr:)))

Bi de simit :)))

hehe:))

http://img1.loadtr.com/b-378505-çay_ve_simit.jpg

matri 12-10-2010 11:31 AM

saaat 11.25 kahvalti yapiyorum :)))) bi simit yok :P, son gunum... yarin yeni isyerinde basliyorum... acayip yorgun hissediyorum.. ama basladiktan sonra ferrari gibi oluyorum valla :)).

tolgaasya 12-10-2010 12:21 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772946)
saaat 11.25 kahvalti yapiyorum :)))) bi simit yok :P, son gunum... yarin yeni isyerinde basliyorum... acayip yorgun hissediyorum.. ama basladiktan sonra ferrari gibi oluyorum valla :)).

Yeni işiniz hayırlı olsun. Şimdiden başarılar...

Alexandra 20-10-2010 12:24 PM

Bugün canım fena halde dans etmek istiyor. Hem de fena haldeee:)))

http://www.camillecusumano.com/wp-co...upsidedown.jpg

pimpinella anisum 20-10-2010 01:16 PM

bugün canım,,dün beni 2 dakikada sırılsıklam eden yağmurun aynısı, bugün şakır şakır yağarken,,pencerenin kenarındaki kanepede mışıl mışıl şekerleme yapmak istiyor 44a

Sultan 20-10-2010 01:30 PM

bu gün canım bütün sevdiklerimi görmeyi istiyor.krzm67

bigokyanus 20-10-2010 01:36 PM

Bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor, sadece oğlumun yanında olup sağlıklı olmasına tanık olmasını istiyorum . Dilerim gece ki gibi yine ateşi çıkmaz da günü rahat geçirir kuzum.

genco 20-10-2010 02:29 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774399)
Bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor, sadece oğlumun yanında olup sağlıklı olmasına tanık olmasını istiyorum . Dilerim gece ki gibi yine ateşi çıkmaz da günü rahat geçirir kuzum.

Çok geçmiş olsun Ablacığım. Kuzucugun sağlıklı bir gün geçirmesini dilerim. Maşallah.

Alexandra 20-10-2010 03:30 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774399)

Canım beniiiiiiim,

Hastalandı mı küçük prensin???

Daha yeni gördüm hayatım. Çok geçmiş olsuuuuuuunn... Biran önce toparlayıp seninle yine güzel güzel oynamaya başlamasını diliyorum.

Kıyamam ben ona hiiiiççç:))

Daha oturup birlikte tatlı yiyip oynayacağız.

tolgaasya 20-10-2010 04:14 PM

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

bigokyanus 20-10-2010 04:48 PM

Çok sağ olun arkadaşlar , evet biraz rahatsızlandı miniğim sabah 7 ye kadar hiç uyumadık , şimdide ateşi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Doktora götürmeye ihtiyaç kalmadan iyi olmasını diliyorum. Pek iştahı yokmuş kuzumun , dilerim cümlenin evladı içinde de benim yavrum eski sağlığına bir an evvel kavuşur.

Çok teşekkür ederim ilginize ...

Alexandra 20-10-2010 05:09 PM

Canım benim, gün bitti çok şükür. Oğluna kavuşmana da çok az kaldı. Şimdi annesinin sevgisini bulunca, küçük adamın biraz daha keyfi yerine gelir.

Benim için de kucakla onu canım benim:))

bigokyanus 20-10-2010 05:28 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774454)
Canım benim, gün bitti çok şükür. Oğluna kavuşmana da çok az kaldı. Şimdi annesinin sevgisini bulunca, küçük adamın biraz daha keyfi yerine gelir.

Benim için de kucakla onu canım benim:))

Çok sağ ol güzelim evet gidince sıkıca kucaklıyorum ve öpmelere , sarılmalara doyamıyorum yavrumu , senin için de sevgiyle sımsıkı kucaklarım miniğimi..

Teşekkürler canım çakılım iyi ki varsın...

Alexandra 20-10-2010 06:46 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774460)
Çok sağ ol güzelim evet gidince sıkıca kucaklıyorum ve öpmelere , sarılmalara doyamıyorum yavrumu , senin için de sevgiyle sımsıkı kucaklarım miniğimi..

Teşekkürler canım çakılım iyi ki varsın...

Sen de iyi ki varsın bitanemmm:))
O0

matri 21-11-2010 08:16 PM

bugun canim ayaklarimdaa :) soguk hava istemiyorum, usumek istemiyorum, bugun canim, sicak bir yaz aksami deniz kenarinda bira icip ayaklarimi suya sokup cikarmak istiyorum.

Alexandra 26-01-2011 02:47 PM

Bugün canım dışarıdaki gri havaya inat, güneşli bir yerde, sırtımı bir ağaca yaslayıp, müzik dinlemek istiyor.

Uzuuunca bir zamandır sesini duymak istediğim bir arkadaşımı arayıp konuşmak, uzuuuun uzuuun sohbet etmek istiyor.

papatyagibiyaşamak 26-01-2011 02:50 PM

Bu istediklerin çok güzel şeyler bulepebbles.. :) Bu arada birşey sorabilirmiyim?.. Bulepebbles ne demek?..

bluegirlx 26-01-2011 02:59 PM

hadiii..hafızalarımızı zorlayıp şuan yapabileciğimiz birşeyler isteyelimm..bunları yapmak için beklemek lazım..

Alexandra 26-01-2011 03:37 PM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788351)
Bu istediklerin çok güzel şeyler bulepebbles.. :) Bu arada birşey sorabilirmiyim?.. Bulepebbles ne demek?..

Mavi çakıl taşları demek canım.

Alexandra 26-01-2011 03:46 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788352)
hadiii..hafızalarımızı zorlayıp şuan yapabileciğimiz birşeyler isteyelimm..bunları yapmak için beklemek lazım..

Ben bir süreliğine gittim geldim, iyi geldi. Ama istersen şu anda o ana uygun bir müzik dinleyebiliriz birlikte.

Linki ekliyorum :)))

İşte karşınızda "o ağacın altı"

YouTube - o ağacın altı-nalan

papatyagibiyaşamak 26-01-2011 04:12 PM

Çok güzel bir ismin varmış :) . Hım ben bu aralar düşünce gücü, çekim yasasına ilgi duyuyorum. Evrenden istediğimiz herneyse açık olmalıymışız. Evrene isteğimizi gönderelim mi?.. :)
Fakat ben bu konuda bilgili deilim. Evrene isteğini göndermede açık olma konusunda...
Mesela zengin olmak isityorum evet, neredeyse herkes ister ama biryandan da zenginlik bir ihtimal kesinlikleo lacak birşey deil olmasada olur ama olmasını isterim tabi diyorum. Yani net evrene açık isteğimi gönderemiyorum. Yani nasıl bir tutum izlemeliyiz?.. :( Evet çok param olmasını istiyorum...

Alexandra 26-01-2011 05:32 PM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788368)
Çok güzel bir ismin varmış :) . Hım ben bu aralar düşünce gücü, çekim yasasına ilgi duyuyorum. Evrenden istediğimiz herneyse açık olmalıymışız. Evrene isteğimizi gönderelim mi?.. :)
Fakat ben bu konuda bilgili deilim. Evrene isteğini göndermede açık olma konusunda...
Mesela zengin olmak isityorum evet, neredeyse herkes ister ama biryandan da zenginlik bir ihtimal kesinlikleo lacak birşey deil olmasada olur ama olmasını isterim tabi diyorum. Yani net evrene açık isteğimi gönderemiyorum. Yani nasıl bir tutum izlemeliyiz?.. :( Evet çok param olmasını istiyorum...

Bak canımcım,

Şimdi sana 2 link vereceğim. Bu linklerde yazılanları oku önce, sana yol gösterecekler. Konu o kadar geniş ki... Bir yerden anlatsınlar, sonra ben sana bir ara toparlayacağım hepsini :)))

Bu sitede çekim yasası üzerine bir sürü yazı var zaten. Önce bir incele, takıldığın yerlerde bana mail yaz. Böylesi çok daha kolay olacak.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-7-kural.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-talimati.html

papatyagibiyaşamak 26-01-2011 06:06 PM

Çok teşekkür ederim, linkleri okuyacağım.. :) Pekihala ddiğini yapacağım saol bulepebbles... .d

MarEspEraNZa 27-01-2011 01:13 PM

http://2.bp.blogspot.com/_EEspA6gQEW...yingLesson.jpg

uçmayı diliyorum şu an
bunlar gibi değil

yeşilçay 27-01-2011 02:44 PM

O ağacın altında olmayı çok isterdim. Umarım bir gün olurum. Videoyu çok beğendim. Teşekkürler.

Alexandra 27-01-2011 03:14 PM

Alıntı:

yeşilçay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788470)
O ağacın altında olmayı çok isterdim. Umarım bir gün olurum. Videoyu çok beğendim. Teşekkürler.

12389

O ağacın altında olabilmek için gönderdim o video'yu Yeşilçay. Aç şarkıyı, kapat gözlerini ve imgele... Bunu sıksıkla yaptığında denizin kokusunu bile duymaya başlarsın :)

schizophren84 27-01-2011 04:33 PM

http://www.gezginturk.net/galeri/kum...creen-9056.htm

bugün canim böyle bir deniz kenarinda olmak istiyor, günes icimi isitirken denizden gelen meltem beni serinletiyor, ve o deniz kokosunu aliyor, arkamdaki agaclar rüzgandan dolayi yapraklarini salliyorlar ve denizde hafif bir deniz dalgasi. bende oraya uzanmisim böyle ve uyku ile uyumama hissi arasinda bir sey yasiyorum. genelde cok mutlu olunca mayisirimda :)) arka taraftada müzik caliyor, böyle slow bir müzik, insani dahada huzurlu eden enstrümental bir müzik. gözlerimi kapatiyorum, sonra yüzüm dahada cok gülmeye basliyor, cünkü o an kafama takacagim hic bir seyin olmadigini anliyorum. oldukca hafifim, hafiflemis, aklimda olumsuz hic bir sey yok. böylme olmadigi icinde etrafimdaki her ayrintidan inanilmaz zevk aliyorum.

elimde ice tea var, seftalili hemde (bayiliyorum seftalili ice tea ye). yanimdaki yer bos ama orayada daha bilmedigim tanimadigim esim uzanmis halde, hatta hafiften yan yatmisiz birbirimize bakarak sohbet ediyoruz gülümsüyoruz, birbirimizi sevdigimizi söylüyoruz. elimi uzatiyorum o da elini uzatiyor, ellerimin tutusmus halde onunla konusuyorum. simdi bunu yazarken bile yüzüm güldü ama aynen sunu diyorum. "biliyormusun, cok mutluyum", o da bana sunu diyor, "bende" ve esimin elinden öpüyorum ve yüzüme sürüyorum.

bugün canim bunu istedi, bir kere böyle bir seyi yasasam hergün canim ister walla. isi gücü birakir haydiiii deniz kenarina hehehe :)

schizophren84 27-01-2011 04:36 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
bu arada deminki yazimda cikmamis ama demin demek istedigim deniz kenari burasi

Alexandra 27-01-2011 04:50 PM

Alıntı:

schizophren84 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788485)
http://www.gezginturk.net/galeri/kum...creen-9056.htm

bugün canim böyle bir deniz kenarinda olmak istiyor, günes icimi isitirken denizden gelen meltem beni serinletiyor, ve o deniz kokosunu aliyor, arkamdaki agaclar rüzgandan dolayi yapraklarini salliyorlar ve denizde hafif bir deniz dalgasi. bende oraya uzanmisim böyle ve uyku ile uyumama hissi arasinda bir sey yasiyorum. genelde cok mutlu olunca mayisirimda :)) arka taraftada müzik caliyor, böyle slow bir müzik, insani dahada huzurlu eden enstrümental bir müzik. gözlerimi kapatiyorum, sonra yüzüm dahada cok gülmeye basliyor, cünkü o an kafama takacagim hic bir seyin olmadigini anliyorum. oldukca hafifim, hafiflemis, aklimda olumsuz hic bir sey yok. böylme olmadigi icinde etrafimdaki her ayrintidan inanilmaz zevk aliyorum.

elimde ice tea var, seftalili hemde (bayiliyorum seftalili ice tea ye). yanimdaki yer bos ama orayada daha bilmedigim tanimadigim esim uzanmis halde, hatta hafiften yan yatmisiz birbirimize bakarak sohbet ediyoruz gülümsüyoruz, birbirimizi sevdigimizi söylüyoruz. elimi uzatiyorum o da elini uzatiyor, ellerimin tutusmus halde onunla konusuyorum. simdi bunu yazarken bile yüzüm güldü ama aynen sunu diyorum. "biliyormusun, cok mutluyum", o da bana sunu diyor, "bende" ve esimin elinden öpüyorum ve yüzüme sürüyorum.

bugün canim bunu istedi, bir kere böyle bir seyi yasasam hergün canim ister walla. isi gücü birakir haydiiii deniz kenarina hehehe :)

Direk gözlerimin önünde canlandı yazdıkların, Schizophren84.
O bilmediğin, belki tanıdığın belki de hala tanımadığın eşinle bir önce bu imgelemenin gerçeğini yaşamanızı, sonsuza kadar nerede olursanız olun mutlu olmanızı dilerim.

O kadar içten diledim ki bunu...

O kadar olur...

schizophren84 27-01-2011 06:10 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788491)
Direk gözlerimin önünde canlandı yazdıkların, Schizophren84.
O bilmediğin, belki tanıdığın belki de hala tanımadığın eşinle bir önce bu imgelemenin gerçeğini yaşamanızı, sonsuza kadar nerede olursanız olun mutlu olmanızı dilerim.

O kadar içten diledim ki bunu...

O kadar olur...

amin amin hemde yüzlerce kez amin diyorum. cok tesekkür ederim cok sagolun. bu icten dileginiz bile beni ne cok mutlu etti. insallah o günleride yasarim. ben yasayacagima inaniyorummm. iyiki varsiniz butonuna tikladim ama sözlü olarakda iyi vaarsiniz demek istiyorum. iyiyki varsiniz :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM.