Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Anı Yaşama Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ani-yasama-hissi/)
-   -   Bugün Canım.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ani-yasama-hissi/615687-bugun-canim.html)

Alexandra 10-02-2011 10:29 AM

Cevap: Bugün Canım....

Bugün canım fena halde Ege'ya doğru yola çıkmak istiyor. Burnuma Ege kokusu geliyor... Kekik kokuyor buram buram... Beni çağıran bir şeyler var...

Alice in Wonderland 10-02-2011 10:32 AM

Bugün canım feci halde kabak tatlısı istedii üstü fındıkkk dolu girlhaha

Alice in Wonderland 11-02-2011 11:17 AM

bugün canım yan gelip yatıp dizi izlemek istiyor girlhaha

Alexandra 11-02-2011 12:28 PM

Walla bugün beni canım şu üzerimdeki enerji fazlasını oturarak harcamak yerine, çıkıp dolayısa gezip daha da arttırmak istiyor... Elimde bir enerji ve mutluluk tozu olsa da gökyüzünden serpsem diyorumm.....

arca 11-02-2011 01:59 PM

Bugün canım doğada uzun bir yürüyüş yapıp doyasıya nefes almak istiyor.......

Alice in Wonderland 14-02-2011 11:02 AM

bugün canım çookkkkkkkk mutluyum diye çığlık çığlığa bağırmak istior :)

Alexandra 15-02-2011 10:25 AM

Bugün canım, hiç durmadan yürümek, yürümek ve yürümek istiyor... Dünyanın öbür ucuna kadar yürüyebilirim sanki.

ipekibrisim 15-02-2011 10:39 AM

bugün canım, "bugün canım hiçbirşey yapmak istemiyor" hissinden kurtulmak istiyor...

schizophren84 16-02-2011 03:25 PM

bugün canim bir yere gitmek istemiyor, telefonlari kapatip, evde öylece oturmak istiyor, yada gideceksemde böyle günesli, acik havada sicak bir ülkede olmak istiyor. gün batimlarina bayilirim, günes batarkenki o kizillik beni ne cok mutlu eder, bugün canimin günbatiminda, günes batmaya yakin o sicak havada, disarida bir bahce gibi bir yerde, bir agacin altinda oturmak istiyor, ama bugün canim herseyden cok, yasnalanabilecegim bir omuz istiyor, bugün canim, o omuza yaslanip saatlerce ic gecirerek sessizce oturmak istiyor. bugün canim basimi koydugum o omzun bana verecegi mutluluk ve rahatlikla o kisiye simsiki sarilmak istiyor. bugün canim, türkiyedeki ikinci annem gördügüm o kisiye kosa kosa ve ayni zamanda annem annem diye bagirim simsiki sarilmak istiyor, bugün canim annemin yaninda sirilsiklam, hüngür hüngür aglamak istiyor, bugün canim, canim dedigim birilerinin yanimda olmasini istiyor. bugün canim türkiyeye gitmek istiyor. bucün canim üzülmek istemiyor....

Alexandra 17-02-2011 12:28 PM

Bugün canım uçmak istiyor.

Bir sahilde bir arkadaşla oturup çay içip sohbet edip,

uzuuun uzuun denize dalıp gitmek istiyor:))

Bugün elimde bir sihirli değnek olsun istiyorum.

Herkesin iyi dileklerini yerine getirip, sevdiklerimi mutlu etmek istiyorum.

Kanat takıp uçmak istiyorum.

Ellerim ve sözlerim herkese deva olsun istiyorum.

Tanrım sen bana o devayı ver, ben de devanın dağıtıcısı olayım....

ipekibrisim 17-02-2011 12:55 PM

bugün canım bluepebbles'in sahilde oturup çay içtigi arkadaşı olmak istiyor :)))

bugün canım EFT ile kilo verme teknigini uygulamak, başarılı olmak ve bu teknigi benim gibi yıllardır kilolarını hem dert hem arkadas edinmis tüm arkadaşlarımla paylaşmak istiyor. yardım et Allah'ım. bana bu yolu gösteren Sensin, muvaffakiyet de Senden gelir. amin. O0

Alexandra 17-02-2011 01:51 PM

Çok tatlısın İpekibrişim,

Bunu birgün yaparız inşallah :)))))

topalsolucan 17-02-2011 01:57 PM

bu gün canımmm biraz daha uzamak ve yanında limonlu dondurma istiyorrr :P

Alexandra 17-02-2011 03:25 PM

Limonlu dondurma fikri bana da cazip geldi esasen... Şişmiş boğaza bakmam, direk yerimmmm:))) Yummyyyyy!!!

http://www.harikatarifler.com/wp-con...560&h=185&zc=1

topalsolucan 17-02-2011 04:08 PM

aynennnn :) hasta olmama rağmen canım çekti:) ekşi ekşi süper olurdu zaafım var bu konudaa:)
bugün canım ne çok şey istiyorrr :)

Alexandra 17-02-2011 04:55 PM

Alıntı:

topalsolucan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790468)
aynennnn :) hasta olmama rağmen canım çekti:) ekşi ekşi süper olurdu zaafım var bu konudaa:)
bugün canım ne çok şey istiyorrr :)

Ay o zaaf bende de var. Bir de helvanın içine koyulursa, işte o zaman yüzüm Alice'in Sırıtan Kedisi'nin yüzüne dönebilir :)))

http://www.puzzlesonline.es/puzzles/...-sonriendo.jpg

perpendicularis 17-02-2011 05:27 PM

bugn cnm: 2 hft önce başlayıp o zmndan beri örmeyi unuttuğum şalımı örmeye dvm etmek istiyor :D
bugün cnm: sokağa çıkıp insanlara meraba diyip herkesle tanışmak istiyor( ki bunu yapamam sapık fln sanarlar :D)
bugün cnm: ders çalışmayı istemeyi istiyor(ama olmuyor:P)
tabi hepsnden önce bilgsyrn başndan kalkmayı başarabilmeyi istyr :D

Andromeda_ 18-02-2011 02:36 PM

Hıh dondurma dediniz eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdiniz bravo size tam öksürük tıksırık varken bir de dondurma yersem mükemmel olur herhalde..Biri limonlu mu demişti sevincli

Perfinya 18-02-2011 04:28 PM

Bugün canım kilometrelerce yürümek istiyor. bisiklet

Bugün canım temizlik yapmak istemiyor. Ama atılcakları verilcekleri ayrıştırmam gerekiyor... sad456

baggysus 18-02-2011 05:10 PM

bugün, canımın hiç bir şey istemediğini bir kez daha farkettim. bugün canım "birşey istemiyor"

Alexandra 18-02-2011 05:28 PM

Alıntı:

baggysus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790618)
bugün, canımın hiç bir şey istemediğini bir kez daha farkettim. bugün canım "birşey istemiyor"

Aaaaaa,

Nasıl yani???? Bunca işimden kafamı kaldırıp siteye bi uğrayayım, hem de benim köşemde bir kaçak yakalayayım.... Wallahi bugün canımın istediği bir şeydi bu.... İşte sennnnnn!!!! En sevdiğim nasılsın???

yani bugün canın benimle şöyle okkalı bir kahve içip iki lafın belini kırıp, bir de üzerine geyiğin dibine vurmak istemez mi????

ister ister... ben bilirim senin canını, canımın içiiii!!!!

gel bakiim sen şöyle....

Alexandra 18-02-2011 05:30 PM

Alıntı:

Andromeda_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790585)
Hıh dondurma dediniz eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdiniz bravo size tam öksürük tıksırık varken bir de dondurma yersem mükemmel olur herhalde..Biri limonlu mu demişti sevincli

Dedim,

Wallahi limonlu dedim. O karpuz kabuğunu düşüren kayıplarda yalnız... Bak bütün öksürüklü tıksırıklıları sardı başına. Hepimiz tıksırıyoruz galiba.... girlhaha

Ama kabul et, fikir gayet lezzetli :)) y789

baggysus 18-02-2011 05:31 PM

:) geldim ama yine gidebilirim. dedim ya birşey istemiyor diye. kahve de güzel olur sohbette. bir noktada tıkanmasaydı tabi..

bigokyanus 18-02-2011 05:35 PM

Gitmeeeeee , sakın gitmeeeee, meeeeeee :)
Ne sevinmiştim seni gördüğüme , gitmesen daha da çokkkk sevinirimmmmm...

Alexandra 18-02-2011 05:58 PM

Alıntı:

baggysus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790621)
:) geldim ama yine gidebilirim. dedim ya birşey istemiyor diye. kahve de güzel olur sohbette. bir noktada tıkanmasaydı tabi..

Bazen hiç konuşmadan oturabilecek biri bile lazım bitanem.
Bizim gibiler tıkanmaz hiçbir zaman. Sadece soluk almak isteyebilirsin. Ama ben hep elini uzattığın yerdeyim.

İstersen gel, ewdeyim, beklerim:))

Alexandra 18-02-2011 05:59 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790622)
Gitmeeeeee , sakın gitmeeeee, meeeeeee :)
Ne sevinmiştim seni gördüğüme , gitmesen daha da çokkkk sevinirimmmmm...

ben de walla, ne kadar çok sewinmiştim.

Mutluluk verdi bana da hemmen...

Ne kıymetlidir ooooo....

Alexandra 26-02-2011 02:09 AM

Bu gece canım çıkıp gitmek istiyor... Burası bana dar geliyor, bu ew mi bu kadar küçüldü, benim yüreğim mi darlanıyor... beni nefessiz bırakan şey nedir? Sormuyorum. Merak etmiyorum. Bana bırakılmış izleri görüyorum, varacağım yer yüzümü güldürecek... biliyorum, duyuyorum, görüyorum...

gülpor 28-02-2011 01:54 AM

Artık bir dostum olsun istiyorumm...

Alexandra 28-02-2011 01:32 PM

Bugün arabaya atlayıp, müziği açıp, kendimi sahile vurmak istiyor, Egeden mi çıkarım Yunanistan'dan yukarı mı kaçarım...

http://www.vauxhall.co.uk/content/da...ASTT_15928.jpg

topalsolucan 02-03-2011 11:51 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791585)
Bugün arabaya atlayıp, müziği açıp, kendimi sahile vurmak istiyor, Egeden mi çıkarım Yunanistan'dan yukarı mı kaçarım...

http://www.vauxhall.co.uk/content/da...ASTT_15928.jpg

benide al yanına dar geliyor konya banaaa...

bugün canım odama kendimi kilitleyip müziği son ses açıp deliler gibi hoplayıp zıplamak istiyor... limonlu dondurma konusundada hala ısrarcıyım:) şimdi yedim ama vazgeçemiyorummm girlhaha

bigokyanus 02-03-2011 12:05 PM

Bugün canım ,
eşim ve oğlumla çok uzun ve dolu , dopdolu vakit geçirmek istiyor . Onlarla kahkahalarla gülmek , oğlumun büyüyüşüne tanık olmak , yeni öğrendiklerini görmek ve ne çabuk ne güzel büyüdüğüne tanık olmak istiyor.
Hatta onlarla tatile çıkmak istiyor :)

Alexandra 02-03-2011 12:33 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791798)
Bugün canım ,
eşim ve oğlumla çok uzun ve dolu , dopdolu vakit geçirmek istiyor . Onlarla kahkahalarla gülmek , oğlumun büyüyüşüne tanık olmak , yeni öğrendiklerini görmek ve ne çabuk ne güzel büyüdüğüne tanık olmak istiyor.
Hatta onlarla tatile çıkmak istiyor :)

Harika olur bu gerçekten, geçen seneden hiç izin kaldı mı???

Ufak bir kaçış yapabilirsiniz belki, ne dersin şeker???

Haftasonu bile kaçılır bir yerlere, sen bir konuş bence eşinle:))

maviinci 02-03-2011 12:38 PM

Bugünn canım eski enes olmak istiyor ;)) Yeniden spontane yaşamak istiyorum, içimdennn geldiği gibi gülümsemek, konuşabilmek, kim halkkımda ne düşlüyor dememek, bebeker kadar masum olabilmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum sevincli y789 :zpzp:dertya25889t678 mutlluğa yeniden merhaba :)) Enn kısa sürede ilaçları da bırakıyorum.. Mutluluğa hücuum :)))

ipekibrisim 02-03-2011 01:46 PM

bugün canım bugüne kadar tanıdığım ve sevdiğim ve kalbimde taht kurmuş şahsiyetlere faydalı olmak istiyor. onların dertlerine derman, yaralarına şifa olmak istiyorum.

bigokyanus 02-03-2011 01:51 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791801)
Harika olur bu gerçekten, geçen seneden hiç izin kaldı mı???

Ufak bir kaçış yapabilirsiniz belki, ne dersin şeker???

Haftasonu bile kaçılır bir yerlere, sen bir konuş bence eşinle:))

Canım çok isterdim ama malesef hiç iznim yok , ücretsiz izin dolayısıyle temmuzda hakediyorum izni ...
Olsun istemekte güzel :)

matri 14-11-2011 02:55 PM

bugun canim, aradigim dostlarima kolayca ulasmak istiyor.

azraist_24 14-11-2011 04:11 PM

Bugun canim lahmacun yemek istiyor:))))

azraist_24 15-11-2011 08:07 PM

Bugun canim raki -balik istiyooo:)

matri 15-11-2011 11:28 PM

bugun canim guclu bir a milli takim izlemek istiyorrrrrrrr....

juger 16-11-2011 10:56 AM

Bugün canım çayıra salınmış manda gibi koşmak istiyor khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 AM.