![]() |
Cevap: Bugün Canım.... Bugün canım , eşim ve oğlumla çok uzun ve dolu , dopdolu vakit geçirmek istiyor . Onlarla kahkahalarla gülmek , oğlumun büyüyüşüne tanık olmak , yeni öğrendiklerini görmek ve ne çabuk ne güzel büyüdüğüne tanık olmak istiyor. Hatta onlarla tatile çıkmak istiyor :) |
Cevap: Bugün Canım.... Alıntı:
Harika olur bu gerçekten, geçen seneden hiç izin kaldı mı??? Ufak bir kaçış yapabilirsiniz belki, ne dersin şeker??? Haftasonu bile kaçılır bir yerlere, sen bir konuş bence eşinle:)) |
Cevap: Bugün Canım.... Bugünn canım eski enes olmak istiyor ;)) Yeniden spontane yaşamak istiyorum, içimdennn geldiği gibi gülümsemek, konuşabilmek, kim halkkımda ne düşlüyor dememek, bebeker kadar masum olabilmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum sevincli y789 :zpzp:dertya25889t678 mutlluğa yeniden merhaba :)) Enn kısa sürede ilaçları da bırakıyorum.. Mutluluğa hücuum :))) |
Cevap: Bugün Canım.... bugün canım bugüne kadar tanıdığım ve sevdiğim ve kalbimde taht kurmuş şahsiyetlere faydalı olmak istiyor. onların dertlerine derman, yaralarına şifa olmak istiyorum. |
Cevap: Bugün Canım.... Alıntı:
Canım çok isterdim ama malesef hiç iznim yok , ücretsiz izin dolayısıyle temmuzda hakediyorum izni ... Olsun istemekte güzel :) |
Cevap: Bugün Canım.... bugun canim, aradigim dostlarima kolayca ulasmak istiyor. |
Cevap: Bugün Canım.... Bugun canim lahmacun yemek istiyor:)))) |
Cevap: Bugün Canım.... Bugun canim raki -balik istiyooo:) |
Cevap: Bugün Canım.... bugun canim guclu bir a milli takim izlemek istiyorrrrrrrr.... |
Cevap: Bugün Canım.... Bugün canım çayıra salınmış manda gibi koşmak istiyor khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM. |