![]() |
Cevap: Bugün Canım.... Alıntı:
Aaaaaa, Nasıl yani???? Bunca işimden kafamı kaldırıp siteye bi uğrayayım, hem de benim köşemde bir kaçak yakalayayım.... Wallahi bugün canımın istediği bir şeydi bu.... İşte sennnnnn!!!! En sevdiğim nasılsın??? yani bugün canın benimle şöyle okkalı bir kahve içip iki lafın belini kırıp, bir de üzerine geyiğin dibine vurmak istemez mi???? ister ister... ben bilirim senin canını, canımın içiiii!!!! gel bakiim sen şöyle.... |
Wallahi limonlu dedim. O karpuz kabuğunu düşüren kayıplarda yalnız... Bak bütün öksürüklü tıksırıklıları sardı başına. Hepimiz tıksırıyoruz galiba.... girlhaha Ama kabul et, fikir gayet lezzetli :)) y789 |
Cevap: Bugün Canım.... :) geldim ama yine gidebilirim. dedim ya birşey istemiyor diye. kahve de güzel olur sohbette. bir noktada tıkanmasaydı tabi.. |
Cevap: Bugün Canım.... Gitmeeeeee , sakın gitmeeeee, meeeeeee :) Ne sevinmiştim seni gördüğüme , gitmesen daha da çokkkk sevinirimmmmm... |
Bizim gibiler tıkanmaz hiçbir zaman. Sadece soluk almak isteyebilirsin. Ama ben hep elini uzattığın yerdeyim. İstersen gel, ewdeyim, beklerim:)) |
Mutluluk verdi bana da hemmen... Ne kıymetlidir ooooo.... |
Cevap: Bugün Canım.... Bu gece canım çıkıp gitmek istiyor... Burası bana dar geliyor, bu ew mi bu kadar küçüldü, benim yüreğim mi darlanıyor... beni nefessiz bırakan şey nedir? Sormuyorum. Merak etmiyorum. Bana bırakılmış izleri görüyorum, varacağım yer yüzümü güldürecek... biliyorum, duyuyorum, görüyorum... |
Cevap: Bugün Canım.... Artık bir dostum olsun istiyorumm... |
Cevap: Bugün Canım.... Bugün arabaya atlayıp, müziği açıp, kendimi sahile vurmak istiyor, Egeden mi çıkarım Yunanistan'dan yukarı mı kaçarım... http://www.vauxhall.co.uk/content/da...ASTT_15928.jpg |
benide al yanına dar geliyor konya banaaa... bugün canım odama kendimi kilitleyip müziği son ses açıp deliler gibi hoplayıp zıplamak istiyor... limonlu dondurma konusundada hala ısrarcıyım:) şimdi yedim ama vazgeçemiyorummm girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM. |