![]() |
Cevap: Bugün Canım.... bugün canım bluepebbles'in sahilde oturup çay içtigi arkadaşı olmak istiyor :))) bugün canım EFT ile kilo verme teknigini uygulamak, başarılı olmak ve bu teknigi benim gibi yıllardır kilolarını hem dert hem arkadas edinmis tüm arkadaşlarımla paylaşmak istiyor. yardım et Allah'ım. bana bu yolu gösteren Sensin, muvaffakiyet de Senden gelir. amin. O0 |
Cevap: Bugün Canım.... Çok tatlısın İpekibrişim, Bunu birgün yaparız inşallah :))))) |
Cevap: Bugün Canım.... bu gün canımmm biraz daha uzamak ve yanında limonlu dondurma istiyorrr :P |
Cevap: Bugün Canım.... Limonlu dondurma fikri bana da cazip geldi esasen... Şişmiş boğaza bakmam, direk yerimmmm:))) Yummyyyyy!!! http://www.harikatarifler.com/wp-con...560&h=185&zc=1 |
Cevap: Bugün Canım.... aynennnn :) hasta olmama rağmen canım çekti:) ekşi ekşi süper olurdu zaafım var bu konudaa:) bugün canım ne çok şey istiyorrr :) |
Cevap: Bugün Canım.... Alıntı:
Ay o zaaf bende de var. Bir de helvanın içine koyulursa, işte o zaman yüzüm Alice'in Sırıtan Kedisi'nin yüzüne dönebilir :))) http://www.puzzlesonline.es/puzzles/...-sonriendo.jpg |
Cevap: Bugün Canım.... bugn cnm: 2 hft önce başlayıp o zmndan beri örmeyi unuttuğum şalımı örmeye dvm etmek istiyor :D bugün cnm: sokağa çıkıp insanlara meraba diyip herkesle tanışmak istiyor( ki bunu yapamam sapık fln sanarlar :D) bugün cnm: ders çalışmayı istemeyi istiyor(ama olmuyor:P) tabi hepsnden önce bilgsyrn başndan kalkmayı başarabilmeyi istyr :D |
Cevap: Bugün Canım.... Hıh dondurma dediniz eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdiniz bravo size tam öksürük tıksırık varken bir de dondurma yersem mükemmel olur herhalde..Biri limonlu mu demişti sevincli |
Cevap: Bugün Canım.... Bugün canım kilometrelerce yürümek istiyor. bisiklet Bugün canım temizlik yapmak istemiyor. Ama atılcakları verilcekleri ayrıştırmam gerekiyor... sad456 |
Cevap: Bugün Canım.... bugün, canımın hiç bir şey istemediğini bir kez daha farkettim. bugün canım "birşey istemiyor" |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM. |