Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Meslekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-meslekler/)
-   -   Hangi Meslektensiniz ?? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-meslekler/12024-hangi-meslektensiniz.html)

Aeroplane 13-08-2010 01:13 AM

Cevap: Hangi Meslektensiniz ??

Uçak Teknisyeniyim

karavan 13-08-2010 09:00 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757726)
Yaşasın bir meslektaşım daha oluyor ;) Başarılar diliyorum, 4.sınıf makina mühendisliğinin bence en kolay olan sınıfı, 2. sınıfı atlattıktan sonra gerisi vız geliyor 956k

Ege makine mezunuyum.

Üçüncüsü oldu bile.

bigokyanus 13-08-2010 09:16 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761968)
Ege makine mezunuyum.

Üçüncüsü oldu bile.

blissyblissyblissy

Belki daha fazlayızdır kimbilir sayın meslektaşım ?

Roader 16-08-2010 02:52 PM

Şu an mesleğe geçmek için olumlamalarımla beraber ben bir mühendisim..alk78

inferius 16-08-2010 03:00 PM

smileydancetalebe mahlukattanımsmileydance

Alexandra 16-08-2010 03:48 PM

Ben yönetici asistanlığı, tercümanlığı, iş peşinde koşturuculuğu, toplantıya yerine katılıcılığı ve yönetici organizatörlüğü yapıyorum. Daha neler neler iş listeme dahil de, burada -cı, -cü bağlayamıyorum. İngilizce, ispanyolca çalışıyorum. Sık seyahat etmem gerekiyor. Yazları allahtan durgun sezona giriyoruz. Dolayısıyla rahatça yazdıklarınızı okuyabiliyorum.

Öğrencilik yıllarımı çok sevdiğim için, üniversiteli öğrenci milletine bayılırım. Üniversitedeyken bilimum parasız kaldım ve o günler sayesinde her adımımın kıymetini biliyorum.

planner 16-08-2010 04:00 PM

Yarı şehir plancısı yarı grafiker.:) Yarı şehir plancısı çünkü diplomamı alacak kadar sabredemedim. Yarı grafiker çünkü diplomasını alacak okulda okumadım. Böyle karışığım işte... Ne olduğuma karar veremedim daha. Ekmeğimi grafikerlik yaparak kazanıyorum. Galiba ikincisi daha uygun.:)

baggysus 16-08-2010 05:03 PM

medikalciyim. hem işimi yapıyorum hem de yapmıyorum. stok, satın alma, lojistik, ithalat, ihracat...... yoruldum galiba

Alexandra 16-08-2010 05:26 PM

O yorgunluk dediğiniz iş stresindendir. Geçici bir durum olmasını dilerim.
Sevgiler Baggysus

baggysus 16-08-2010 05:30 PM

eh tabiki,
kimse artık tek bir iş yapmıyor. görev taımları, sorumluluklar birbirine girmiş durumda.
bazen sorumluluk almadan, suya sabuna dokunmadan yaşasam daha mı mutlu olurum diyorum ama olmuyor. koca burnumu sokmazsam içim rahat etmiyor.
işimi seviyorum. gelişmeyi seviyorum

s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 AM.