![]() |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? bende maliye bölümünü okuyorum 2.sınıftayım daha yapmam gereken şey var hedeflerim var inş yapacam |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? iktisat fakültesi maliye bölümü iykide okuyorum pişmanda değilim olmadımda :))) |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? 21 yaşındaım. İşletme okuyordum, 2.sınıftan bıraktım. Bu sefer AÖF Felsefe bölümünü seçeceğim. =) Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, bu işten para kazanmak için kendimi geliştiriyorum. O yüzden fotoğrafçıyım diyebilirim. İkinci hedefim de grafiker olmak. |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? 5 yildizli bir otelde is merkezi sefiyim, turizm otelcilik bitirdim:) |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? tarih 19.12.2012 .. bu soru seneye karşıma çıksaydı .. eskişehir ingilizce öğretmenliği okuyorum hazırlık :) . |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Şimdiden Eskişehir'e hoşgeldiniz. :) Güzel bölüm... |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Kamu yönetimi ve siyaset bilimi mezunuyum hedefim HESAP UZMANLIĞI. |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? hangi büyük mesleğin adamı değil mesleğinin büyük adamı olmanız önemli derdi babam. hep öyle yapmaya çalıştım ben. yüreğimi kattım her zaman işime.. mesleğine yüreğini katmış tüm hemşirelerin gününü kutluyor.. etik bir meslek olma yolunda ilerlemesini diliyorum... |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Hayatta verdiğim en güzel ve doğru karar okul öncesi öğretmenliği bölümünü seçmekti.3 senedir de okulumda görev yapıyorum.Köyü ve çocukları çok seviyorum.Çocukların yeni bir şey öğrendiklerinde gözlerinde oluşan o pırıltıyı ve masumiyeti hiçbir şeye değişmem:) |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? 8 yıldır gözlükçü(optik)de çalışıyorum işimi o kadar çok seviyorum ki bundan başka bir iş düşünemiyorum:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 AM. |