Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Meslekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-meslekler/)
-   -   Hangi Meslektensiniz ?? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-meslekler/12024-hangi-meslektensiniz.html)

monange 29-07-2008 07:30 PM

Hangi Meslektensiniz ??

Ana sayfada konu basliklarina bakarken Dedektiflik meslegiyle ilgili Atakan bey in koydugu videoyu gördüm.. Forma tekrar döndüm baktim ( insallah yanlis degildir.. yoksaaaa Suzzy beni yer )  2600  kimse sormamis... Burada hepimiz birbirimizle kaynasiyoruz , paylasiyoruz amaaaaaaaaa kim hangi isle ugrasiyor bilmiyoruz...  Dedim bende bir dedektiflik yapiyim bariiii  y789

Hadi herkes yazsin kimler hangi isle ugrasiyorlar yada hangi meslege sahipler ??    djj

monange 29-07-2008 07:35 PM

Ynt: Hangi Meslektensiniz ??

Bu arada ben basliyim... Hep sor sor sorrr olmaz ki dimi.. dunk56

Ben Sosyal Bilimler Toplum Psikolojosi mezunuyum... Meslegimi su aralar tam yapamasam da , yani istedigim gibi sadanim her zaman yakin takipcisi oldum elimden geldigince...

cedrus48 24-08-2008 04:00 AM

Sen başlamıssın arkadaşlarım gerisini getirmemiş Ben senden sonra siftayı yapayım Benim mesleğim orman mühendisi.Halkın tabiri ile ormancı ama şu yeşil elbiseli değil onlarla çoğu zaman bizi karıştırırşar onlar orman muhafaza memuru bizler ise orman mühendisi bizler mesleğe yani devlet memurluğuna ilk girdiğimizde orman bölge şefi olarak başlıyoruz. Mesleğimizin en yoğun safhasıdır bu.Tüm ormancılık konularıyla yoğun bir şekilde çalışma içine giriyoruz.Baya bir meşakkertli ve zorlu bir çalışma.EEE peki sizin mesleğiniz nedir ?

bigci 24-08-2008 06:13 PM

[b] hımmmm bi çok meslegim var desem yeridir ama kendi meslegim gazi universitesinden diplomalı ve tescilli olarak otomobil teknisyeniyim su anda ankara ivedik organize sanayi sitesinde kendi soy adımı tasıyan bi opel performans shop işletiyorum servis bunyemde opel bmw ve mersedes marka araçların her türlü tamir bakım onarım ++++ mekanik modifiyesiyle ilgileniyorum uzmanlık alanımdır sevincli tabi asıl uzmanlıgımız opel üzerine önce iş ve işci güvenligi diyerek sloganımız idda ediyoruz ankarada opel mekanigi bizim işimiz !!

[ parası gayet iyi sevincli 2 senede bmw ve ev aldırdı hesaplayın ]

baba meslegi bu arada hemde babam ben okuyamadım dısardan okudum sen mühendis ol oglum dedi kanımıza baba kanı girmiş sanayiden burnumuzu dısarı cıkartamıyorum zorla döve döve agzımı burnumu kıra kıra 2. sene ön lisansı zorla okutdular babam her zaman mühendis olmamı istesede su anki durumumdan oda bende memnunum hayatı ögrendim en azından hemde en iyi yerde sanayide ögrendim ((( çıraklıgımda babam ögretmedi meslegi bana baska yerde çalışdım ustam bana bi tokat vurdugu zaman oldugum yerde 3 tur dönüyordum iyikide vurmuş hatta az vurmuş şu an bmw ye biniyosam babam ve beni döven ustam sayesinde))

saygılar inş herkez istedigine kavuşur rahat etdigi meslegini icra eder. her ne kadar mühendist olmayı istemesemde su an teknisyenim ve mutluyum en azından biri sordugu zaman kuru sanayiciyim demiyorum universite mezunu bi sanayiciyim diyorum

encoder 04-09-2008 01:21 PM

Bende İZMİR/Seyit Şanlı E.M.L. Elektrik-Elektronik bölümü Endüstriyel Bakım onarım dalında okuyorum bu sene lise 3

oldum.Lise 4 de bitecek inşallah. Buradan çıkınca Hava Astsubayı Meslek Yüksek Okuluna gitmeyi düşünüyorum. Oradan da

20 sene sonra emeklilik işte derty cilgin897

MuminOKAN 04-09-2008 01:22 PM

Alıntı:

encoder Nickli Üyeden Alıntı

Bende İZMİR/Seyit Şanlı E.M.L. Elektrik-Elektronik bölümü Endüstriyel Bakım onarım dalında okuyorum bu sene lise 3

oldum.Lise 4 de bitecek inşallah. Buradan çıkınca Hava Astsubayı Meslek Yüksek Okuluna gitmeyi düşünüyorum. Oradan da

20 sene sonra emeklilik işte derty cilgin897

emekliliği 20 sene sonra diye düşünme yıpranma payını kaldırdılar smiliyface

hedeflerine kavuşman dileklerimle.

encoder 04-09-2008 01:27 PM

Hayırlısı olsun be Üstadım.. smiliyface sapkal89

askin 04-09-2008 01:46 PM

hımmm bende bir şirkette muhasebe bölümündeyimm...çok severek yaptığım bir iş değil....Ama hep kendi işim olsun isterdim ve bir gün mutlaka olacak y789

btlcm 04-09-2008 09:57 PM

bende kimyagerim ancak yüksek yaptığım için hala öğrenciyim smiliyface

binyılötesi 31-10-2008 02:26 AM

ben matematikçiyim ama matematikçiliğin ülkemizde çok geniş iş bulma olanakları olmadığı için otomatikmen matematik öğretmeni olarak nitelendiriliyoruz.açıkcası bu bölümü keyifle okumadım ve ben öğretmenlik yaparken hayattan birşeyleri kaçırıyorum hissine kapılıyorum.Yani pek zevkle şevkle yapmamaktan kaynaklanıyor olsa gerek...ve bu gidişle ben bu mesleği değiştiririm ...Biliyorum ki benim ki ızdırapla mesleğini yapmak zorunda olanlar vardır...herşeye rağmen inanıyorum ki hayatımızda ters giden bir şeyleri değiştirmek için hala cesaretimiz ve zamanımız vardır.

sibel80 22-11-2008 07:39 PM

vasıfsız işçi yani ev hanımıyım.inşallah geçici olur.katsayı sorunu ortadan kalkarsa öss ye girip üni okumak çok istiyorum.3 çocukla bir ütopya gibi görünsede bu benim hayalim

comte 22-11-2008 07:55 PM

Alıntı:

taditu Nickli Üyeden Alıntı
vasıfsız işçi yani ev hanımıyım.inşallah geçici olur.katsayı sorunu ortadan kalkarsa öss ye girip üni okumak çok istiyorum.3 çocukla bir ütopya gibi görünsede bu benim hayalim

Merhaba taditu.

Hayaliniz çok uçuk bir hayal değil. super

Okumanın yaşı yok derler.

Neden olmasın.

Çok ileri yaşlarda ihtiyacı olmadığı halde diploma alanları ben çok duydum.

İnşallah siz de bu hayalinizi gerçekleştirirsiniz. super

3 çocuğunuza rağmen bunu yapabilirsiniz bence.

Sağlıcakla... actionsmile

Baris 22-11-2008 08:21 PM

Ben Öğrenciyim smil56 İlerde Bilgisayar Mühendisliği Okumak İstiyorum. Otomotiv Mühendisliğine karşı da bir ilgim var ama Şu an Bilgisayar daha ağır basıyor. İlk hedefim tabi bu sene öss'yi kazanıp Ankara'da bir okula yerleşmek. Sonra okuduğum bölümle ilgili bir meslekte çalışmak. Her ne kadar bu böyle olsa da son 2 seneden beri hep hayalini kurduğum bir meslek var. Hayal deyin, ütopya diyin ama hayalini kurmak güzel. Kişisel Gelişim Dalında ilerde kendimi çok geliştirip insanlara faydalı olmak, seminerler vermek istiyorum. Çevremdeki insanlara bu konularda yardımcı olmak istiyorum. Kişisel Gelişimle ilgili 30-40 tane kitap okumusumdur. Teorik olarak bir sürü teknik biliyorum ama uygulamaya gelince fos. İstediğim başarıyı elde edemiyorum. O yüzden Ankara'ya gitmek istememin en önemli sebeplerinden biri de bu zaten. Bildiğim bütün kişisel gelişim uzmanlarından eğitim almak istiyorum. Umarım Bir Gün olur.

awayy 22-11-2008 08:29 PM

Selam taditu...

Umarım hayellerine bir an önce kavuşursun..

Ben üniversite 3.sınıftayken (yani bunalımımın hat safhası) bir gün tuvalette ağlıyordum..

Böyle yaşlar süzülüyordu tutamıyordum kendimi 88a

Arkamı dönmüştüm saklanıyordum ama bi tane bayan beni gördü...

Dedi ki niye ağlıyorsun??

Bi baktım karnı da burnunda, hamile...Aramızda en az bi 10 yaş vardı..

Dedim ki çok mutsuzum ben.sad456 Bi yandan da ağlamaya devam ediyorum..

O da dedi ki mutsuz olacak neyin var??? Gençin, sağlıklısın... Bak bana.. Bu halimle derslere giriyorum buralara geliyorum..

Ondan başka da çok bayan gördüm evli barklı derslere giren..

Sadece bayan değil yaşını almış erkekler de gördüm..

Ve insanlar onlara büyük takdirle bakıyordu...

Umarım sen de onlardan biri olursun...

Mesajını okuyunca bir anda o anı hatırladım, paylaşmak istedim..

Sevgiler..

sibel80 22-11-2008 09:19 PM

by mehmet, awayy çok teşekkur ederim.amin inşallah.ben zamanında babamla çok tartışıp zorla dershaneye gittim.biraz kız çocuklarını okutma taraftarı değildi.dershaneye gittiğim sene katsayı olayı çıktı imam hatip mezunuyum.bu sene kalkacağını söylüyorlar.inşallah kalkarsa çok okumak istiyorum.28 yaşındayım inşallah30 lu yaşlarımda üni. mezunu olurum.

comte 22-11-2008 09:25 PM

Sevgili taditu, daha yaşınız falan çok normal. super

Bence geç değil.

Ben de Ticaret mezunuyum.

Meslek lisesi de olsa gayret edin bence. super

Okumaya mazeret yok. smiliyface

MuminOKAN 22-11-2008 09:30 PM

taditu, ben 1981 doğumluyum, yüksek okul mezunuyum ve geçtiğimiz günlerde lisans tamamlama (dikey geçiş deniyormuş artık) açık öğretime kaydımı yaptırdım.

hiçbirşey için geç olmadığını hatrlatmak isterim. super

emellerimize en kısa zamanda kavuşmak ümidiyle...

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

rasgavs 22-11-2008 11:15 PM

taditu inşallah isteklerine kavuşursun bizi de haberdar edersin bitirdim mezun oldum diye. Biz de çok seviniriz çok mutlu oluruz birlikte blissy

Ben de üniversiteye hazırlanıyorum yani dershaneye gidiyorum.İnşallah ben de kazanırım sen de kazanırsın cilgin897

yeni bir hayat 23-11-2008 03:45 AM

Alıntı:

Merhaba taditu;

14 yıllık ev hanımlığı hayatımdan sonra iş hayatına atıldım..Şu an Anadolu Üniv. İktisat Fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.16 ve 14 yaşlarında iki çocuğum var..Hiçbirşey için geç değil.. Sadece kararlı olmak gerekiyor canım..Bu istediklerini gerçekleştirebilirsin..

Sevgiler... actionsmile

sanemce 23-11-2008 04:32 PM

sevgili taditu
arkadaşlar güzel şeyler söylemiş ama ben de kendimden bir örnek vermek istiyorum..

ben evlenip boşandıktan sonra, yani 28 yaşımda ortaokulu dışardan okumaya başladım. orta, lise bitti ve bu yıl açık öğretim fakültesinden devam ediyorum.

ben de çok defa vazgeçmenin eşiğine geldim, "bu saatten sonra okusam ne olacak ki" gel-gitleriyle okudum ama, hiç birşey olamasam bile çocuğuma eğitimli bir anne olurum dedim girlhaha

çok şükür iyi ki pes etmemişim ve devam etmişim. bir şeyleri başarmak gerçekten mutluluk verici ttli3

istemek başlamanın yarısıdır, başlamakta bitirmenin b456 ( böylemiydi bu söz hatırlamıyorum ama buna benzerdi sanırım) girlhaha

sevgiler ark5

Alıntı:

sibel80 23-11-2008 06:00 PM

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.yazdıklarınız beni çok mutlu etti hatta dahada motive etti.önceki kullanıcı adım sibel80 dı.hepinize teşekkür butonuna bastım sibel80 olarak çıktı anlamadım dusun hepinize çok çok teşekkürler

ışıkyolu 23-11-2008 06:57 PM

ben de tescilli 18 yıllık vasıflı ev hanımıyım,vasıflı yazmamın sebebi;boş bir saniyem yok. sigrt56

pisimbat 29-11-2008 02:36 AM

Ben sokak kedisiyim kediliğin yanı sıra insanım,basketbol oyuncusuydum vede antranörlüğü yaptım son zamanlarda sokak cat56 siyim dediğim gibiblook

yasal06 30-11-2008 07:59 PM

ben de öğretmenim, ilköğretim matematik öğretmeni

ceren18 30-11-2008 08:03 PM

ben üniversite ögrencisiyim mimarlık bölümünde okuyorum.

ebru_li 27-02-2009 05:20 PM

sung66 Ben makine teknikeriyim sevgiler.

kırmızıtarçın 27-02-2009 06:40 PM

Bilgisayar programcılığı mezunuyum, Bir kamu kuruluşunda yazılım geliştirme teknikeriyim, ayrıca Adliyede Bilirkişiyim, ayrıca açıköğretim işletmede 3. sınıf öğrencisiyim, ayrıca anneyim, ayrıca astoloji ile ilgileniyorum:)
ilerde organisazyon şirketimin başına geçmek istiyorum:)
mimarlara , içmimarlara, stilistlere hayranım:)

filozofer4 03-03-2009 12:17 AM

bende felsefe eğitimi aldım fakat,özel sektörde psikolojik danışman ve rehberlik servisi olarak çalışıyorum...kendimi rehberlik alanında geliştiriyorum ve geliştirmeye de devam edeceğim...''ÖNCE BEN''

kayrasu 04-03-2009 12:24 PM

20 yıldır iş hayatındayım net su meslegim var diyemiyecegim büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum ama ön muhasebe işine baktım,büyük bir gazetenin santral oparetörlüğünü yaptım, sekreterlik yaptım, ev yemekleri lokantasına servis elemanı olarak girdim ardından mutfaga aşcı olarak geçtim ordan kasayı da bana bıraktıklarını gördüm bir müddet sonra bir baktım lokanta benim ooo67 ta ki patronum kalp krizi geçirene kadar sonra kapanmak zorunda kaldı dükkan gerçi işletmeciligini sen yap devredelim dedi ama o zaman bu siteyi keşfetmemişdim kendime güven duyamadım kabul etmedimağla2 sonra 6-7 ay işsizlik ve 8 aydır yeni bir iş yerindeyim burda da ne yaptıgımı anlamadım önce yemek çay dediler iyi dedim ama son 3-4 aydır mutfaga giremiyorum bile yazışmalar bende, ihale dosyaları hazırlama bende gelir gider olayları bende insanlarla irtibata geçme bende galiba ne iş olsa yaparım abi derler ya öyle demeliyim degil mi meslegimekhkh56

semkur 04-03-2009 01:50 PM

merhaba,
bende teknik ressamım.
Ebru li ile meslektaş sayılırız..

traveller 08-03-2009 11:44 PM

ODTÜ makina öğrencisiyim hobi olarak :D

didle 09-03-2009 02:43 PM

Hacettepe grafik mezunuyum.tasarımcıyım. aynı zamanda art direktör ve illüstratörüm. Reklam ajansımız var. İşimi çok seviyorum ama hayallerim bunlarla sınırlı değil. 8977
(gülmeyin)dünyaca ünlü bi tasarımcı olmayı seçiyorum.(yeni yeni alıştığım bi kelime) aksesuar tasarımıyla ilgili markamı oluşturmak ve bu markanın satış pazarlamadan tutunda ambalaj tasarımına kadar ilgilenmek istiyorum. umarım bi gün gerçek olur. bu siteye üye olduğumdan itibaren inancım arttı. Hedefleri gerçekleştirme konusunda sizden örnek alacağım çok şey var( özellikle sanemce,) telkinlerin faydasını görürümde hedeflerimle ilgili erteleme huyumdan vazgeçerm dunk56

sanemce 09-03-2009 03:46 PM

didle'cim okuyup okumadığımdan emin olamadığım bir kitap ismi geldi aklıma mesajını ilk okuyunca.."Hayalleri Olanlar Asla Uyumaz""

bende de böyle birşey var işte.. okuduğum kitapları unutabiliyorum..
kitaplığımda olan bir kitabı başka bir zaman tekrar gidip satın alabiliyorum y789
canım çok teşekkür ederim ..mutlu ettin beni..gerçekleştirdiklerim, gerçekleştirmek istediklerimin sadece bir kısmı..

hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah..

istedikten sonra yapılamayacak hiç bir şey yoktur fikrini savunmuşumdur her zaman.. bu senin içinde geçerli sung66

sevgilerkiss3

Alıntı:

didle Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311632)
Hacettepe grafik mezunuyum.tasarımcıyım. aynı zamanda art direktör ve illüstratörüm. Reklam ajansımız var. İşimi çok seviyorum ama hayallerim bunlarla sınırlı değil. 8977
(gülmeyin)dünyaca ünlü bi tasarımcı olmayı seçiyorum.(yeni yeni alıştığım bi kelime) aksesuar tasarımıyla ilgili markamı oluşturmak ve bu markanın satış pazarlamadan tutunda ambalaj tasarımına kadar ilgilenmek istiyorum. umarım bi gün gerçek olur. bu siteye üye olduğumdan itibaren inancım arttı. Hedefleri gerçekleştirme konusunda sizden örnek alacağım çok şey var( özellikle sanemce,) telkinlerin faydasını görürümde hedeflerimle ilgili erteleme huyumdan vazgeçerm dunk56

didle 10-03-2009 01:15 PM

çok teşekkür ederim sanemce, her başlığın altında olduğun gibi yine bi ışık tuttun..(lost bilgilerini de yeni okudum bitirdim) hemen kitabı araştırıcam!..umarım.. biliyorum.. gelecekte gerçek olduğunu biliyorum...

bu site nasıl bişiymiş ya.. atakan beye çok teşekkürler.. ama kopamıyorum, sürekli yeni bişiler öğreniyorsun.. keşke gerçek hayatta da bu kadar paylaşım olsa..

bütün hayatim degisti üyelerine sevgiler..

keskin38 22-03-2009 06:29 PM

Ben de Köy Öğretmeniyim8977 ( kadrolu değilim amaaaa kadrolu olmayı seçiyorum. Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum.y789)

Öğretmenim canım benim canım benim... Beni(!) ben pek çok pek çok severiiimmmy789

bigokyanus 01-07-2010 04:52 PM

Cevap: Hangi Meslektensiniz ??

Makina Yüksek Mühendisiyim...

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

Nefti_ 01-07-2010 05:00 PM

Ben de iktisat mezunuyum,muhasebe elamanı olarak çalışıyorum.Aslında ne iş olursa yaparım ağabey modundayımy789İktisatçı diye meslek olmadığı içüngirlhaha

bigokyanus 01-07-2010 05:07 PM

Alıntı:

Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755427)
Ben de iktisat mezunuyum,muhasebe elamanı olarak çalışıyorum.Aslında ne iş olursa yaparım ağabey modundayımy789İktisatçı diye meslek olmadığı içüngirlhaha

İktisatçı yok belki ama ekonomist diye var :)

Müşfik 01-07-2010 05:07 PM

öğrenciydim bu sene mezun oldum mimar olmak istiyordum ama olmadı şimdi psikolog olmak istiyorum inşallah amin:)

Nefti_ 01-07-2010 05:14 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755430)
İktisatçı yok belki ama ekonomist diye var :)

Evet:))Ekonomistler tam olarak ne iş yapara hala anlamış değilim ama sürekli teorileri üzerinden konuşurlar ama kalıcı çözüm sunmazlar.Zaten benim ne işim var burda diyorum bazen bir bayana muhasebeci olmak yakışmıyor be kardeşim aman neyse ölmüş ile olmuşa çare yok derler önümüzdeki maçlara bakalımsmileydance

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM.