Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Meslekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-meslekler/)
-   -   Hangi Meslektensiniz ?? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-meslekler/12024-hangi-meslektensiniz.html)

sibel80 23-11-2008 06:00 PM

Ynt: Hangi Meslektensiniz ??

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.yazdıklarınız beni çok mutlu etti hatta dahada motive etti.önceki kullanıcı adım sibel80 dı.hepinize teşekkür butonuna bastım sibel80 olarak çıktı anlamadım dusun hepinize çok çok teşekkürler

ışıkyolu 23-11-2008 06:57 PM

Ynt: Hangi Meslektensiniz ??

ben de tescilli 18 yıllık vasıflı ev hanımıyım,vasıflı yazmamın sebebi;boş bir saniyem yok. sigrt56

pisimbat 29-11-2008 02:36 AM

Ben sokak kedisiyim kediliğin yanı sıra insanım,basketbol oyuncusuydum vede antranörlüğü yaptım son zamanlarda sokak cat56 siyim dediğim gibiblook

yasal06 30-11-2008 07:59 PM

ben de öğretmenim, ilköğretim matematik öğretmeni

ceren18 30-11-2008 08:03 PM

ben üniversite ögrencisiyim mimarlık bölümünde okuyorum.

ebru_li 27-02-2009 05:20 PM

sung66 Ben makine teknikeriyim sevgiler.

kırmızıtarçın 27-02-2009 06:40 PM

Bilgisayar programcılığı mezunuyum, Bir kamu kuruluşunda yazılım geliştirme teknikeriyim, ayrıca Adliyede Bilirkişiyim, ayrıca açıköğretim işletmede 3. sınıf öğrencisiyim, ayrıca anneyim, ayrıca astoloji ile ilgileniyorum:)
ilerde organisazyon şirketimin başına geçmek istiyorum:)
mimarlara , içmimarlara, stilistlere hayranım:)

filozofer4 03-03-2009 12:17 AM

bende felsefe eğitimi aldım fakat,özel sektörde psikolojik danışman ve rehberlik servisi olarak çalışıyorum...kendimi rehberlik alanında geliştiriyorum ve geliştirmeye de devam edeceğim...''ÖNCE BEN''

kayrasu 04-03-2009 12:24 PM

20 yıldır iş hayatındayım net su meslegim var diyemiyecegim büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum ama ön muhasebe işine baktım,büyük bir gazetenin santral oparetörlüğünü yaptım, sekreterlik yaptım, ev yemekleri lokantasına servis elemanı olarak girdim ardından mutfaga aşcı olarak geçtim ordan kasayı da bana bıraktıklarını gördüm bir müddet sonra bir baktım lokanta benim ooo67 ta ki patronum kalp krizi geçirene kadar sonra kapanmak zorunda kaldı dükkan gerçi işletmeciligini sen yap devredelim dedi ama o zaman bu siteyi keşfetmemişdim kendime güven duyamadım kabul etmedimağla2 sonra 6-7 ay işsizlik ve 8 aydır yeni bir iş yerindeyim burda da ne yaptıgımı anlamadım önce yemek çay dediler iyi dedim ama son 3-4 aydır mutfaga giremiyorum bile yazışmalar bende, ihale dosyaları hazırlama bende gelir gider olayları bende insanlarla irtibata geçme bende galiba ne iş olsa yaparım abi derler ya öyle demeliyim degil mi meslegimekhkh56

semkur 04-03-2009 01:50 PM

merhaba,
bende teknik ressamım.
Ebru li ile meslektaş sayılırız..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 AM.