![]() |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Uçak teknisyeniyim... |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? hem aşçıyım,hem doktorum,hem dondurmacıyım,hem ayakkabı bağlacılısıyımy789 |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? şimdilik bi mesleğim yok bulaşık yıkarım,çay demlerim, eh biraz da yemek girlhaha bankacılık ve finans okuodum - okulumu dondurdum bu yıl, seneye ya öss yada devam edicem kaldığım yerden inş. bi şekilde okucam orası kesin superxy çocuk doktoru olmak istiorum, çook çalışmam gerekio çookutananadamrt67 |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? ben şuan and.ticaret meslek lisesinde okuyorum muhasebe bölümünde. ama ilerde ingilizce öğretmeni olmak istiyorum bunun içi çok çalışmam gerekiyor :) |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? benimde henüz bir mesleğim yok sınavlar açıklansın bakalım belki yerleşiriz de üni. öğrencisi makamına erişebilirizk8908.ama gelecekteki mesleğimi söyliyim isterseniz:doktor olcam inşallahhh96kl8977 |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Radyoloji Teknisyeni Olacam Kpss'ye Çalışmaya Başlayabilirsem 956k |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Mechanical Engineering (Makina mühendisliği) 4. sınıf Öğrencisi :) |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Education Coordinator ( Eğitim koordinatörü ) Bir vakıf üniversitesinde eğitim koordinatörlüğü yapıyorum :)) |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Alıntı:
Yaşasın bir meslektaşım daha oluyor ;) Başarılar diliyorum, 4.sınıf makina mühendisliğinin bence en kolay olan sınıfı, 2. sınıfı atlattıktan sonra gerisi vız geliyor 956k |
Cevap: Hangi Meslektensiniz ?? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 AM. |