Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Yaşam Koçluğu

Uyarılar

Yaşam Koçluğu yaşam koçluğu eğitim, yaşam koçluğu nedir, yaşam koçluğu, yaşam koçluk, yaşam koçluğu kitap, yaşam koçluğu eğitimi, yaşam koçluğu eğitimleri, yaşam koçları, yaşam koçluğu seminerleri, nlp yaşam koçluğu,

Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…

Alternatif Kişisel Gelişim ve Yaşam Koçluğu Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız… Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İstediğiniz kadar mutlu ve sağlıklı olabilirsiniz. Her şey düşüncelerinizi neye odakladığınıza ve kendinizi kiminle ya da neyle kıyasladığınıza bağlıdır. Zihninizden hep şanssızlıklarınız ve hatalarınız geçiyor olabilir. Kendinizi sürekli kaybeden, hiçbir zaman başarıya ulaşamayacak, hiçbir zaman istediği yaşamı yaşayamayacak biri gibi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaşam Koçluğu telkin cd indir izle İstanbul Yaşam Koçluğu nerededir kimdir Yaşam Koçluğu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaşam Koçluğu hipnoz Yaşam Koçluğu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaşam Koçluğu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaşam Koçluğu kuantum düşünce kitap haberi

Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-04-2009, 04:44 PM   #1 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Question Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…


İstediğiniz kadar mutlu ve sağlıklı olabilirsiniz. Her şey düşüncelerinizi neye odakladığınıza ve kendinizi kiminle ya da neyle kıyasladığınıza bağlıdır.

Zihninizden hep şanssızlıklarınız ve hatalarınız geçiyor olabilir. Kendinizi sürekli kaybeden, hiçbir zaman başarıya ulaşamayacak, hiçbir zaman istediği yaşamı yaşayamayacak biri gibi görüyor olabilirsiniz. Ya da tersine hep zaferlerinizi düşünebilir ve kendinizi her zaman kazanmaya programlanmış görebilirsiniz.

Yaşamınız boyunca çeşitli seçimler yaparsınız. Seçimlerinizin bir kısmı çok yerindedir. Bazıları vasat, bazıları da düpedüz aptalcadır. Kararlarınızın sizde bıraktığı anılarla ne yapacağınıza karar vermek bir sanattır. Bu anıların sizi utandırmalarına, sizi sürekli geriye çekmelerine ve daha da yanlış kararlar almanıza neden olmalarına izin mi vereceksiniz? Yoksa geçmişteki hatalarınızdan ders alacak, bunları aşmış olduğunuz için kendinizi rahatlamış hissedecek ve aldığınız dersleri ileriye doğru yürümek için mi kullanacaksınız?

Yaşamda yapılan önemli hatalardan bir tanesi, hayallerimize zaman sınırı koymaktır. Hayallerinizin, siz hazır olduğunuz zaman gerçekleşmelerini istiyor olabilirsiniz. Eğer o anda ve orada gerçekleşmezlerse siz bu hayallerinizden vazgeçebilir ve daha azına, daha da kötüsü hiçbir şey elde etmemeye razı olabilirsiniz. Üzülebilir, bunalıma girebilirsiniz. Yine kaybettiğinizi ve bunun hep böyle gideceğini düşünebilirsiniz.

Oysa bir başka yol daha vardır. Hayalleriniz sizin istediğiniz zamanda ya da sizin istediğiniz biçimde gerçekleşmeyebilirler ama daha sonrasının çok geç olduğunu kim söyleyebilir? Yaratıcı ve esnek olduğunuzu unutmayın. Yaşamınızın farklı aşamalarında hayallerinizi her zaman değiştirebilir ve bunları farklı bir şekilde gerçekleştirmek için çalışmaya devam edebilirsiniz. Onun için hayallerinizden vazgeçmeyi, bir kere gerçekleşmediler diye pes etmeyi kabul etmeyin. Hayallerinizi yeni durumlara, değişen koşullara göre yeniden biçimlendirme yaratıcılığını, azmini ve zekasını geliştirin. Sonra da ne kadar uzun sürecek olursa olsun hayallerinizi gerçekleştirmek için ne yapmanız gerekiyorsa yapın.

Hayaller insanların yaşamasını sağlar. Nazi toplama kampından kurtulmayı başarmış olan Viktor Frankl, Auschwitz gibi bir cehennemden sağ çıkmasını, bir gün kitabını yayınlama hayaline borçlu olduğunu söyler. Kitabının orijinal taslakları imha edildiği için Frankl kitabını en baştan başlayarak kampta bulabildiği her türlü kağıt parçasının üzerine yeniden yazmıştır. Bunu yaparken bir gün buradan kurtulup kurtulamayacağını bilmemektedir. Ancak 1945 yılında kamptan çıkmış, büyük hayalini gerçekleştirerek kitabını yayınlamış ve sonra da “Man's Search for Meaning” adlı kitabını kaleme almıştır.

Yaşamınızda her zaman için hayal kırıklıkları, üzüntüler, stres olacaktır. Sorunlarınızdan birini çözdüğünüz için sevinmeye fırsat bulamadan bir başka sorun ortaya çıkar. Bu gibi olayların sizi olusuz etkilemelerine izin verirseniz cesaretiniz kırılır, pasif kalır ve hiçbir istediğinizi gerçekleştiremezsiniz.

Cesaretinizi kaybettiğinizi hissettiğiniz zamanlarda olasılıklar üzerinde düşünmeyi tercih edin. Viktor Frankl gibi olağanüstü zor koşullarda yaşamış ve eskisinden daha güçlü olarak yaşama dönmüş insanları düşünebilirsiniz. Yeteneklerinizi, üstün özelliklerinizi kullanabilirsiniz. Durumunuzu enine boyuna değerlendirebilir ve daha da kötü olabileceğini düşünebilirsiniz. Daha kötü olmadığına sevinip daha iyi olması için çaba gösterebilirsiniz.

Gerçekleştirebileceğiniz hedefler belirleyebilirsiniz. Bunları nasıl gerçekleştireceğinize ilişkin planlar yapabilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için küçük ve kendinize uygun adımlar atabilirsiniz. Bu adımlarla daha büyük bir plana doğru yürüyebilir; elde ettiğiniz küçük kazanımlarla büyük bir zafere yol alabilirsiniz.

Unutmayın, bu sizin yaşamınızdır. Yaşamınız, siz nasıl olmasını isterseniz öyle olur.


Ancak istediğiniz yaşamı yaşayabilmek için ne yapmanız gerektiğini bilmeniz ve cesaretle harekete geçmeniz gerekir.


Joan Marques, The Awakened Leader adlı kitabın yazarı ve Academy of Spirituality and Professional Excellence'ın kurucusudur.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2010, 06:03 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
esen27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 145
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esen27 will become famous soon enoughesen27 will become famous soon enough
Standart Cevap: Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…

sayın merto ya teşekkür ederim yazıları ve destekleri için.
yazımı daha sonra yazacaktım fakat konu kendi düşüncelerini yürülüğe koymak olunca canım annemin kendi düşüncesini nasıl ve çabuk oluşturduğunu anlatmak istiyorum.
sitedeki dostlar annemin intersisyel akciğer hastası olduğunu çaresinin olmadığını fakat önce ALLAH ın sonra reiki şifası dostların gönderdiği şifalar
bitkisel ilaçlar sayesinde hayatını sürdürmeye 3 yıldır devam ettiğini biliyorlar.
takii abimin yanına 3 ay önce kalmaya gidene kadar
aralarında daima bir mesafe bulunan abim ile annem çok güzel bir dostluk yakalayıp birbirlerine sevgi ile sarıldılar.artık abim annemin koçu
oda annesine hizmetinde bakımında hiç kusur bırakmayan bir evlat olmuştu.
takii 25 nisan sabahına kadar.abim aniden kalpkrizi geçiriyor ve bilinç kapalı bir şekilde yoğun bakıma düşene kadar.
anneme her nekadar umut verici sözlerle 4 gün oyalasakta kadın zehir gibi
bu satte kadar yoğun bakımdan çıkmayan oğlumun acısını bana gösterme ALLAHIM diye dua etmeye başladı 24 saat sonra mide ağrısı ile götürdüğüm hastahanede annemin sinir midesine vurmuş sancı yapıyordu.iki doktora sakinleştici vursanız mide ağrısı duracak dediğim halde tansiyon sıfırlanır vuramayız dediler.bu arada annem devamlı bana bir ilaç verin uyanmayayım bu acıyı tatmayım diye duaya başlamıştı.ben tahlil ve tetikler için koşuşturken başka bir doktor gelmiş
oğlum bana bir iğne vur sancım dursun .doktor acısını hafifletmek için iğne vuruyor.ben dışarıdan geldim ağrımı geçiremedin kızım dedi.anneciğim tahlillerin temiz yarım saatte kadar gecek dedim ve öptüm sevdim.10 dakika sonra kollarımda uyuştu ve kalp durdu acısı bitmişti.kalbi daha sonra çalıştırdılar ama 3 saat sonra hayatta gözlerini kapadı.
abim annemin vefatından 4 gün sonra annemin kabrini ziyaret dönüşü vefat etti.bizler çaresizlik içinde ikisinin mevlütünü bir okuttuk.bir evden iki cenaze çıktı.neden
annemin durumu ağır değildi.o haliyle yaşabilirdi.abim kalp hastasıydı ama son ana kadar sağlıklı sayılabilecek bir yaşantısı vardı anneme çok iyibakıyor onu mutlu ediyordu.
neden diye soruyorum tekrar
annemin hayatta iki dileği vardı. elle ayağa düşürme
evlatlarımı acısını gösterme.
insan gönülden isterse zet hızıyla arzular yerine geliyor.
daha yacak çok şey var ama benden bukadar
isteklerin günülden olması dileğiyle sağlıklı kalın mutlu olun
saygılar sevgiler
__________________

SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA
YAŞAMAYI SEÇİYORUM

esen27
esen27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2010, 06:11 PM   #3 (permalink)
blue jaloon
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…

güzel kardesim acini paylasiyor sabirlar diliyorum
mekanlari cennet olsun.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2010, 11:10 AM   #4 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…

Sevgili Esen,

Öncelikle taze acını elimden geldiğince paylaşırım. Yolları ışık olsun.
Kolay bir deneyim olmadığını kendi tecrübelerimle bildiğim için, böyle bir zamanda yazdığın bu cümleler bence harika bir farkındalık ve cesaret içeriyor.

Sevgili Annen ve Abinin son günlerinde yakaladıkları yakınlaşma ve yoğun paylaşım onlarında yüksek bilinç düzeyinde yolculuklarına çıktıklarının - insani bakış açısından - göstergesi bana göre.

Asıl aldığım mesaj ise; biz çok farkında olmasak dahi derinden istediğimiz şeylerin bir şekilde gerçekleştiği, gerek ilahi düzen tarafından gerekse bizim duygu, düşünce, tutum üçlememiz ile gerçekliğe yansıdığı.

Paylaşımın için teşekkürler, sevgiler.
MERT.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2010, 11:26 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…

Toprakları bol olsun Esencim. Allah sana sabır versin.
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2011, 02:14 AM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 3
Tesekkür: 6
4 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vogue1976 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…

Allah rahmet eylesin.
Mekanlari cennet olsun...
Son dönemlerini birlikte gecirebilmis olmalari cok güzel.
vogue1976 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kendiniz, yaratacaksiniz…, yasaminizi

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız…

Alternatif Kişisel Gelişim ve Yaşam Koçluğu Yaşamınızı Kendiniz Yaratacaksınız… Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İstediğiniz kadar mutlu ve sağlıklı olabilirsiniz. Her şey düşüncelerinizi neye odakladığınıza ve kendinizi kiminle ya da neyle kıyasladığınıza bağlıdır. Zihninizden hep şanssızlıklarınız ve hatalarınız geçiyor olabilir. Kendinizi sürekli kaybeden, hiçbir zaman başarıya ulaşamayacak, hiçbir zaman istediği yaşamı yaşayamayacak biri gibi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaşam Koçluğu telkin cd indir izle İstanbul Yaşam Koçluğu nerededir kimdir Yaşam Koçluğu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaşam Koçluğu hipnoz Yaşam Koçluğu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaşam Koçluğu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaşam Koçluğu kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.