![]() |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı:
Canım benimmmm, Gönlümün Sultanı da gelmiş sayfama.... Aman amannnn!!! Çok mutlu oldum kızlar wallahi... Bana bu neşeyi bu enerjiyi szler veriyorsunuz. İyi ki varsın sen de birtanemmmmm:))) Yolların hep aydınlık, Kalbin mutluluk dolu olsun... Yüzünden gülümsemen eksik olmasın hayatımmm:)) Koccamannn öptüm seni y789 |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Merhabalaaaaaarrr, Haftasonu kendime şöyle bir baktım. Öyle çok ihmal etmişim ki kendimi anlatamam size. Hadi dedim, kalk, toparlan, silkin kendine gel. Ne bu saçlar??? Olmuş süpürge sapı. Cildim kurumuş, nemsiz kalmış. Ama gözler parlıyor çok şükür. O zamaaaaan, neymiş, bu parlayan gözlerin hatrına tuttum kuaförün yolunu. Saçlar kesildi, derlendi toparlandı ama... Adam elleriyle keseceği noktayı bana gösteriyor, "işte bu kadar keselim", derken onun elleri titriyor, "peki madem, öyle olsun", derken benim de sesim titriyor. O kadar saç var, gelmiş belime kadar. Kolay mı alıp makası eline çatır çatır kesmek??? Her saç kestirişimden sonra kara yaslar bağlıyorum aynalara baktıkça. Bu sefer yapmayacağım, dedim. Kökü bende. Bak böyle daha sağlıklı olacak canım benim, üzülme bu kadar... Ay baktım çocuk gibi almışım kendimi karşıma, teselli veriyorum. Hadi kadın dedim, kendine gel, ne bu hal. Aaaaaaa... Bak işte adamı da gerdin, şimdi bir yeri yanlış kesecek, sonra düzeltmek için biraz daha girecek, işte o zaman gözün dönecek, kan dökeceksin. İyi de kardeşim, kuaförler de sanki ağaç buduyorlar. Biraz daha hisli, biraz daha sevgiyle yapmanın yolu yok mu bu işi? 7X24 benimle birlikte yaşayan, kafama tac ettiğim bir keratin yumağı o vahşice daldığın. Hani bir dönem, sebzeler tavaya atınca bağırıyormuş, diye haberler çıkmıştı. İçim ezilmişti o zamanda. Olmaz öyle şey, kuruyup, pörsüyerek yavaş yavaş ölmesini bekleyecek halimiz yok ya, diye düşünüp kendimi avutmaya çalışmıştım ama bir yandan da gözüm kulağım hep tavalarda, tencerelerdeydi. Saçım kesilirken de aynı şekilde ciyaklıyorlarmış gibi geliyor bana. Allah, doğradı işte gördün mü canlı canlı, bütün gece ağlayacaklar şimdi tepemde, diye düşünüp üzülüyorum. Ha, bu kadar çok seviyorsun madem, iyi bak, kırılmasınlar değil mi?? Yok o da yok, hafta nerede başlıyor, nerede bitiyor ben yetişemiyorum ki... Günlerin uzatılmasını talep ediyorum dolayısıyla. Bana yetmiyor. Kendime bakamıyorum. Buradan yetkililere sesleniyorum, ya haftasonu 3 güne çıkartılsın ya da günler uzatılsın, hafta 6 güne düşsün, bana yetmiyor kardeşim, yetmiyooooorrr.... Kuaföre gidip de ameliyat oluyormuşçasına bir tutum içinde, ağlamaklı gözlerle aynadan saçlarıma bakmak istemiyorum. Burada da bu saçma düşüncelerimi paylaşıp, iyice psikopata bağladı bu kadın, dedirttirdim sonunda kendime, hadi geçmiş olsuuunn:) http://3.bp.blogspot.com/_q8e7RsFXXY...B1z%C4%B1l.jpg |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Canım benim iyi yapmışsın saç kestirmekle rahatlamışsındır , hafiflemişsindir, bir sürü artısı var saç kestirmenin. Daha çabuk kurur , yıkaması daha rahat olur. Ben de bir defasında belimden bile daha uzun olan saçlarımı omuz hizasında kestirmiştim herkes şok olmuştu , ben de pişman . Sonrasında alışıyorsun , saç senin değil mi , kökü de sende uzatırsın istediğinde . Bazı insanlara kısa saçı da çok yakıştırıyorum ki sana da yakışır kanısındayım , sen köklü bir değişiklik yapmışsın ve bence iyi olmuş . Sıhhatler olsun melekcimmmmm... |
Saol güzelcim. Wallahi daha iyi oldum. Keyfim de inanılmaz yerinde çünkü bir dünya işimi bitirdim hatta fazlasını bile yaptım. Nassıl rahatlıyor insan. Sırtımdan bir dünya yük kalktı. Bu ara kendimi şımartmak istiyorum. Ne zamandır kendimde yapmak istediğim bazı değişiklikler vardı. Yavaş yavaş bu ayın sonuna kadar onları yapiim, eski benden tamamen kurtulalım artık. alk78 Ben değiştikçe bu hayat da değişsin:)) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım http://farm3.static.flickr.com/2255/...c253e914_o.jpg Ben kadınım, Bütün sezgileriyle, büttün ezgileriyle tepeden tırnağa kadınım. Güzel kokuları, güzel boyaları severim, Rengarenk giyinip, takıp takışmayı, Ayakkabı ve çantalara sadece güzel oldukları için sahip olmayı, Sevdiklerime aldığım hediyeleri rengarenk kutularda sunmayı severim. Nazik ve narin görünürüm, Ama iş başa düşünce upuzun saçlarımı tepemde bir çırpıda topuz yapıp, Hiç düşünmeden giriveririm tonlarca yükün altına... Ezilmem ben, kim ne derse desin, herkesten daha sakin görünsem bile Sonuçta dediğimi yaptırırım. Sokakta yalnız bir çocuk, zor yürüyen bir ihtiyar, Aç bir havyan görsem içim dayanmaz, koşup el veririm. Sarmaş dolaş yürüyen, gözlerinden, sözlerinden aşk saçan bir çift gördüğümde, hem sevinir, hem duygulanırım. Bazen yüzüm güler yüreğim ağlar, Bazen incecik bir nehir gözlerimden kayar... Kadınım tepeden tırnağa, Baştan sona kadınım. Mutluluğumu, neşemi, aşkımı coşkuyla yaşar Sevdiklerimi pamuklara sararım. Naifliğim saygımdan gelir, yoksa tek başıma her şeye yeterim. Zaman benim ellerimde uzar ya da kısalır, En gizli dehlizlerde sakladığım hislerim, Karşımdakini rezil de edecek, vezir de edecek güce sahiptir. Şimşeklerim Zeus'tan Ama ipeksi dokum Athena'dan gelir. Güzelmişim, çirkinmişim önemli değil. Kadınım ben, her kadın kadar özverili, her kadın kadar vahşi olabilirim. Ojeli tırnaklarımla mükellef bir akşam yemeği sofrası kurmayı da, Haddini aşanların gırtlağına yapışmayı da bilirim. Gücüm taşıdığım ruhumdan, aydaki yansımamdan gelir. Bir imparatorluğu bir erkek birleştirebilir ama ona bu fikri ben veririm. Ayağa kalktım, şimdi farkındayım ruhumdaki bu gücün. Birinin tarihine tanıklık etme devrini kapattım, Bugün benim tarihim başlıyor, Bugün miladımdır! Kadın gibi kadın olup, Kendime, Has ipek üzerine fransız dantelinden Şık bir tarih yazacağım. Bu devrimi de kanla değil, Göğsümde ışıyan pırlantadan kalbimle yapacağım. |
gönlünce güzel günler diliyorum canım. sevgiyle mutlu kal....y789 |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım çok güzell yaaa:) aşırıı enerji verip kendine güvenini tazeliyor.kadın oluşunun gururunu haykırış anca bu kadar güzel anlatılabilir. bi konu acıp paylaşsanızz ne güzel olurduu hem daha çok kişi okurduuu . bu güzel çümlelerden kimse mahrum kalmazdı hemm . |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım harikaaaaa :) çok sevindim senin adına :) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım ama öğrendiklerimden yola çıkarak söylüyorum ki. konunun başlığı sanki hatalı gibi. Olmayacağım derken olumsuz olmuyormu. Sıradan değilim . olması lazım gibi geldi. Yanlışsam affedin :) |
superxy Çok tatlısın Yeldacığım, Walla ne biliim başka yere yazmak aklıma gelmedi, Zaten sabah sabah böyle bir şey yazasım yoktu, bir anda çıktı. Ama kendini iyi hissetmene sebep olabildiysem, enerji verebildiysem sana ne mutlu bana:))) Kadın olmanın keyfine varman, Gücünü iliklerine kadar hissetmen dileğiyle:)) |
Ama sadece benim adıma değil kendi adına da sevin. Bütün bunlara sen de sahipsin hayatım. Bu yazı hepimize... Sadece kelimeler benden döküldü o kadar... Kucak dolusu sevgilerimleee |
Çoook doğrusun canımcım, Eeee, bu siteye ilk girdiğimde açtığım bir sayfa bu, böyle de kaldı. Ne diyim, artık biliyorum sıradan olmadığımı ve bundan sonra da olmayacağımı... Arada girip içimdekileri döküp çıkıyorum. Başlık sadece bu sayfanın nerede olduğumu bulmamı sağlıyor artık. y789 |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Merhabalar hepinizeeee, Az önce sahip olduklarıma şükrederken aklıma geldi. Hayatımda her şey güllük gülistanlık mı?? Hayır değil, ama eskisine nazaran çok ama çok daha yaşanası. Muhteşem bir babam var. Uzaklarda yaşıyor, her gün telefonla konuşuyoruz, Benim ilk aşkım kendisi. Aşık olunmayacak gibi de değil ki... Yakışıklı, güler yüzlü, sımsıcak, sevgi dolu bir adam. Arada sinirlenip yüzünü assa, Haksız yere sinirini çıkarsa bile, Hemmen ertesi gün alır çiçeğini eline, Kızım demez, beni nasılsa affeder demez, Koskocaman bir gülümseyişle karşıma dikilir ve özür dilerdi. Ewet, artık büyüdük aramızda böyle diyaloglar geçmiyor Ama seni seviyorum demeyi öğrendi, ben öğrettim ona, Seni sewiyorum babacııııııımmm, diye diye... Önce karşılık vermedi, sonra ben de seni demeye başladı, daha sonra da ben de seni seviyorum canım kızım, demeye başladı. Ben de ondan hatalarımı kabul etmeyi, af dilemeyi öğrenmiştim zamanında. Gönül kırmak çok kolay, sadece yakının, eşin, arkadaşın, annen, baban... kim olduğu önemli değil, gönül almak bir sanatmış. Kaç erkek biliyor, demeyin, pek çok kadın da bilmiyor. Dişilik erkeklik meselesi değil bu, İnsanlık meselesi... Bana herzaman güzel duygularla yaklaşan, Sımsıcak sevgisini, sımsıcak kucağında öğreten bir Babammm olduğu için şükürler olsuuunn. İnsan sevgisini, hayvan sevgisini, af dilemeyi, şefkatli olmayı, vicdan sahibi olmayı ve en önemlisi gönlü zengin olmayı o öğretti. Şimdi ben böyle bir adama aşık olmayayım da, kime aşık olayımmm??? Canım babammm, hayatımmm o benim. Tombul yanaklarından öpmeyi öyle özledim ki... Allah bizi tez vakitte birbirimize kavuştursun inşallahhh.... İyi ki varsın babacığımmm:)) http://img2.blogcu.com/images/e/2/0/...randsonhx5.jpg |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım ne kadar güzel anlatmışın babanı.... babana duyduğun sevgiyi ve özlemi.... en kısa sürede kavuşman dileğiyle... sevgiyle mutlu kaly789 |
İnsan ebeveyn olmadan önce, benim bir evladım olursa, ona neler öğretebilirim diye bir düşünüp, kendini iyi bir elekten geçirip öyle çocuk yapmalı bence. Benim ebeveynlerim çok şükür harika değerler katmışlar bana. Yaşadıkça, yaş ilerledikçe daha iyi anlıyor insan. Sen, biogokyanus, eski nickîyle Güneş, Matri ve Bilgen Dilo bildiğim en iyi ebeveynlerdensiniz. Çocuklarınıza olan bakış açınız, sevgi dolu kalbiniz ve aranızdaki ilişkiler bana bunları söyletiyor. Diğer arkadaşlar kusuruma bakmasınlar, ben onların çocuklarıyla olan ilişkilerini maalesef yakalayamamışım. Eminim harika ebeveynler vardır aralarında. Ancak her evlenen çift, çocuk sahibi olmadan, neler yapması gerektiğini daha iyi analiz edip öyle bu kararı almalı, diye düşünüyorum ben. (naçizana fikrim bu, o kadar çok sevgisiz, yetinmeyi ve paylaşmayı bilmeyen çocuk görüyorum ki etrafımda, elimde olmadan içim yanıyor. Sen anne misin de yargılıyorsun diyebilirsin, ben bu elekten kendimi geçirirken çok sorguladığım için, henüz cesaret edemiyorum:)) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım ben harika bir ebeveyn olacağıma inanıyorum. ayy canım kızım nasıl tatlı olacak. nasıl mutlu oluyorum onu düşledikce :) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Yazdıkların öyle güzel ki , sen bu dünyada gördüğüm , tanıdığım müthiş ender insanlardan birisin , harika bir evlat mıhteşem bir bireysin ve mükemmel bir anne olacağına da adım gibi eminim. Benim babamla hala aramızda biraz mesafe var gibi , sen kadar aşamadık biz henüz durumu , bu yüzden de kutlarım seni ve babanı.. Ben babanın anneni hala seviyor olmasını ve hala ona bağlılığını her hafta göstermesine hayranlık duydum etrafımda tanıdığım ikinci insan baban bu şekilde eşiyle olan bağlarını koparmayan , bencil olmayan ve ona saygısını , sevgisini sürdüren... Allah sana da böyle sevilmeyi , sayılmayı nasip etsin canım çakılım çünkü sen yüce bir şekilde sevilmeye layıksın... |
Ah canım yaaa, allah gönlüne göre versin, Baksana daha doğmadan nasıl sevmiş meleğini:)) İyi varsın Alice |
Allah hepimize böyle sevilmeyi nasip etsin canım benim. Ne kadar güzel şeyler yazmışsın böyle, insanın sözcükleri ruhunun aynasıdır canım. Sen de eşine az rastlanır insanlardansın gerçekten. Bir kelimen, bir gülüşün yetiyor içimi aydınlatmaya. Allahım ne şanslı bir insanım ben. Bazı babalar evlatlarıyla araya mesafe koymayı doğru bulurlar, onların yetiştiriliş tarzından da kaynaklayor canımcım. Zordur onu aşmak, haklısın. Önemli olan senin ona sevgini nasıl gösterdiğin zaten... Sen göster içinden çıksın... Canımsın sen benim yahu... Bak nasıl mutlu ettin beniiiii... Okyanus yüreklim benimm:)) Canımmmm, seni sevgiyle kucaklıyorum hayatım. İyi ki varsın güzelciimmm:))) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım "...Ateşe konulmuş iki çaydanlık gibiydik birbirimizden habersiz… sen olgunluğu buharlaştırırken usul usul, ben aşkı demliyordum yavaş yavaş… Aynı toprağa atılmış iki tohum gibiydik... sen dallarını güneşe uzatırdın; bense sana sarmaşık olma hülyasındaydım..." (alıntıdır) O zaman da farklı dünyalardaymışız gördün mü? Artık dünyamın merkezinde ben varım öğrendiklerim ve hissettiklerim yanıma kar kaldı. 1001 Gece Masallarını rafa kaldırdım, şimdi 80 Günde Devri Alem'e takılıyorum:)) Hihohohayttttt!!!!! http://www.yourenergyherb.com/files/...ing%20Girl.jpg |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Hihohohayttttt!!!!! ))))))))) |
Tasvirlerine , uyarlamalarına da bayıldımmmmmm.... Hadi bakalım iyi seyirler , süper geziler. Bir de sen yaz bakalım 80 günde devri alemi , bir de senden dinlesinler ülkelerin bilinmeyenlerini... :) |
Destek verdiğin için çok teşekkür ederim okyanus yüreklimmmmm :))) Blog kuracağım direk, hatta zaman zaman online gezmeyi bile düşünüyorum :)) Kameramanlık için düşündüğüm bir arkadaşım var, eğer boğaz tokluğuna benimle fıldır fıldır gezmeyi kabul ederse belgesel bile çekerim wallahi:))) Nasılsa yayınlayacak bir kanal bulunur:)) Bunu yapanlardan neyim eksik yahuuu:))) Bugün topuklu ayakkabı giydim de özgüven ondan yükseldi :)) Hihohayttttt :)) |
y789 |
Cevap: Bluepebbles'in Günlüğü Alıntı:
yazdıklarını büyük bir gülümsemeyle okudum..çok hoşuma gitti neseli56 o anki yaşadığın durum ve farkındalığın nasıl sana meditasyonmuş gibi geldiyse aynen bana da senin bu yazıya döktüklerini okumak da aynen bana meditasyon gibi geldi...inşallah hayallerindeki eve kavuşursun..buna layıksın..956k |
Cevap: Bluepebbles'in Günlüğü Saol canım benim :))) Dilerim hepimiz dilediklerimize kavuşuruz. 2011 bizim yılımız, yıldız gibi parlayacağız inşallahhhhh!!! |
t678 |
|
t678 |
Baksana cıvıl cıvıl pırıl pırılsın, Güzel bebeğin gelmek için sıra bekliyor, neşene neşe katacak... Güzel Güneş'in var, o da ışığını senden almış maşallahhh:))) Ohooo, sen gel beni aydınlat :)) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Gelcem güzelim parlatmaya da,,mor pelerinimi bulamıyorum sabahtan beri,,uçan kaz çaldı galiba :)) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım bodrumada gittik beraber:)) |
|
evet ben de eskiden çok karamsardım..ama senin yazılarını okuduğumda hiç de öyle "bir zamanlar karamsar olarak yaşamış bir kişi" olarak da durmuyorsun bence y789 gerçekten bu konuda kendini aştığın belli..ben eskiden şöyle şöyleydim demeseydin eski halini hiç anlamayacaktım bile...mutluluk ve sevinç aslında zaten sende varmış ama ortaya çıkarılmayı bekliyormuş..saklanıyormuş gizli bir hazine gibi.... sevgiyle kal k8908 |
İnan bana burada anlatmamın mümkünatı yok ne kadar karamsar ve ne kadar mutsuz olduğumu. Çektikçe çekiyordum sıkıntıları kendime. Hayatımın en büyük şokunu bana üniversitede hiç tanımadığım sonradan yakın arkadaşım olan bir çocuk yaşattı biliyor musun. En sevdiğim arkadaşımla oturmuş muhabbet ediyorduk, bana anlattığı bir olayın etkisiyle bir kahkaha patlattım ve O, o arada yanımızdan geçiyormuş. Arkadaşımı selamladı, neler anlatıyorsun bakalım yine, ortalığı şenlendirmişsin, dedi. Elimi sıkmak ve tanışmak için elini uzattı, yüzüme baktığı gibi, aaa bunca yıldır seni ilk defa bir şeye gülerken görüyorum, demek sen de gülermişsin, dediği anda sanırım hayatımın tokatını yemiş oldum. Yooo, gülerdim halbuki, gülmüyor muydum yoksa??? Şimdi bile bilmiyorum, hatırlamıyorum. Ama kafama kazınmıştı. Dönemsel bir şeydi, sadece çok uzuuuun bir dönem sürmüş sanırım. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim (çok şükür)girlhaha Ama gördüğüm kadarıyla senin de içinde çok keyifli bir yan saklıymış, güncende yazdıkların bu gizli kapının açıldığını gösteriyor bana :)) Mutluluğun daim olsun, Sevgilerimle :) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Merhabalar hepinize, Uzunca bir süredir siteden de sizlerden de ayrıydım, çok yoğun günler geçirdim, sürekli koşturur haldeydim, bugün son gün, bu akşam bir işi daha sonlandırmış oluyorum. Rahatlayacağım inşallah. Şimdiye kadar her şey yolunda gitti çok şükür. Devamı da gelir inşallah. Bunun dışında uzuunca bir dinlenme moduna geçmek istiyorum. Maddi manevi yoruldum. Bİraz kendimi uyku moduna almak istiyorum. Mümkün olduğunca sakin, sessiz, hatta mümkünse tepkisiz bir noktaya alabilirsem, içten dinlenebilirim gibi geliyor. Hayatınızda hepinize huzurlu, keyifli günler diliyorum Sevgilerimle |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Vahşet sadece kanlı mı olur sizce? En büyük şiddetin psikolojik şiddet olduğunu biliyor musunuz? Her dayak yiyen kadın sakat kalmıyor, ama psikolojik şiddete maruz kalan her birey sakat kalıyor. Sözlerle, bakışlarla, yasaklarla, emirlerle, küçümsemelerle, kısıtlamalarla, müdahelelerle uygulanıyor bu şiddet ve en ufak bir cezası bile yok. İşte bunu kaldıramıyordum. Ve haliyle bitti. Ben seni psikolojimle ezdim mi? Sen niye benim üzerime geliyorsun, diyebilmeli insan. Benden hatırlatması, gözden geçirdiğinizde hayatınızın yüzde kaçında böyle bir manzarayla karşılaştınız???? Dikkat edin, engellemek mümkün! |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Bugün pazar... ("...Bugün beni ilk defa güneşe çıkardılar..." diye bir şiiri vardı Nazım'ın... Ey Üstad, yine geldin bana, yine içimi titrettin dizelerinle. Ruhun şad olsun.) Saygılarımı da sundum, devam edebilirim artık, değil mi??? Bu sabah ne zaman oldu, geceden ne zaman ayrıldı karıştırdığım sabahlardan biriydi. Bu da nasıl ve neden olduğunu bilmediğim günlerden biri. Yine bir pazar ve yine ben dalgalı denizlerde ceviz kabuğumda kalma mücadelesi içindeyim. Beynimdeki minik kadınlar saç saça baş başa birbirlerine girmişlerdi. Yüksek gerilimi verdim, herkes köşesine çekildi. Birkaç saattir rahatım. Uğultuları sokak gürültüsünü bastırabiliyor bazen. Bu kadar kalabalık olmalarının sebebi ne acaba? Kaç ben var bende benden içeri bazen çok merak ediyorum. Tek dileğim yeni bir düzen. Düzensiz bir düzeneği düzenleyemeyen düzenlemeci olmak, beni düzensizliğe düşman ediyor. (çok mu oldu???) Huzura ermek yolundaki savaşım tam gaz sürerken, tek başıma bir süvari birliği gibi hissediyorum bazen. Bir arkadaşın deyimiyle "Amazon" gibi... İnsanlar karşısında her zaman dimdik olsanız da, bir anda aynaya bakıp yorgun bir yüzle karşılaşmak da var bu dünyada. Karşımızdakinin gözlerinin içine bakarız, içeride neler döndüğünü anlayabilmek için. Peki siz en son kendi gözlerinizin içine ne zaman baktınız??? İçimde yaşadığım bazı paniklerin sonuna geliyorum. Artık ruhumdan tamamen söküp atacağım bu sorguları. Bir savcı ve bir hakim peşimde olmayacak sürekli. Savunma kalkanlarımı indireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Doğan her yeni gün beni daha da güçlendiriyor. Beynimdekileri kadınlar hep olacak ama beni çok güzel günler bekliyor:)) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Merhabalar hepinize, Bugün bir kez daha ne kadar şanslı bir insan olduğumu gördüm. Ben belki de yeryüzündeki en zengin kadınım çünkü inanılmaz dostlarım var. Kimi yaşadığım şehirde, kimi Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde, kimi bambaşka ülkelerde, kimi ise bambaşka kıtalarda. Her biri de bir şekilde hiç beklemediğim anlarda, yüreğimi, özlemimi okur gibi kendilerini hatırlatmanın bir yolunu bulup önüme çıkıyorlar. Böyle bir zenginlik olamaz! Şükrediyorum, yatıp kalkıp şükrediyorum etrafım böylesine güzel insanlarla dolu olduğu için. Ruhumda yaşadığım tüm dalgalanmaları hissediyorlar sanki. Öyle bir bağ kurmuşuz, öylesine kenetlenmişiz ki... Birbirimize ihtiyacımız olduğunda arayıp haber vermemize gerek kalmıyor. Hissediyoruz, arıyoruz, iki çift tatlı söz gönderiyoruz, bazen de küçük hediyeler... Günlerdir iş yoğunluğu, hayat yoğunluğu derken o kadar gerilmiştim ki... zamanın peşinde koştursam bile yetişemiyordum ona. Ama dostlarım hep benim yanımdalar, elleri olmasa bile kalpleri hep benimle. Bu mutluluğumu, içimdeki bu sevgiyi anlatacak söz bulamıyorum. Bu sabah yine koştur koştur bir toplantıya gittim. İnanılmaz keyifli insanlarla tanıştım, bir noktadan sonra toplantıyı bir kenara bırakıp sohbet etmeye başladık. Bu nasıl bir çekim gücüdür anlayamıyorum, aklım almıyor. Bakkalımdan kasabıma, çiçekçime, kapıdaki güvenliğe, gittiğim toplantılardaki insanlara, telefonda konuştuğum şahışlara kadar herkes bu kadar mı güleç, bu kadar mı içten olur. Arada sorun çıkaran olmuyor mu, elbette oluyor, ama inanın devede kulak. Eskiden beri çalıştığım her yerde inanılmaz dostluklar kurdum, her biriyle görüşürüm, her biriyle araşır, bayram seyran, doğumgünü kaçırmayız. İşte bunlar hayatın zenginlikleri. Ama dostlar... Onlar esas zenginliğim! Toplantıdan çıktım, bir sürü işim var ofiste, yapmak istediğim bir dünya özel işim var, kendime ne zamandır vakit ayıramıyorum, birkaç gün kaçıp bir yerlere gitmek istiyorum, plan yapmaya vaktim yok, düşündükçe sinirlerim zıp zıp zıplıyor. :zpzp::zpzp: (bunlar gibi işte) Arabadan inerken, "dur", dedim kendime, "sakin ol bakalım, vardır her şerde bir hayır, böyle olmasının da bir sebebi vardır mutlaka, kendine gel, bir nefes al, bu karışıklıkların hepsi bitecek, bak ışık göründü, yüreğini ferah tut sen". Beynimin içinde kendimle konuşa konuşa ofise çıktım. Kendimi odama attım, bir de ne göreyim, masamın üzerinde koccaman yemyeşil, üzerinde beyaz bir kalp olan bir paket. ??????? Hemen yüzüme inanılmaz bir gülümseme yayıldı, çünkü bu süprizi bana bir kuş ağzından kaçırmıştı ama benim dağınık aklımın kıvrımları arasına sıkıştığı için yeniden süpriz oldu. Üzerinde kalp olan yeşil kutuyu açtım. Karşıma bir mektup çıktı. 3 kişi tarafından rengarenk yazılmış, beni mutluluktan ağlatan bir mektup. İçinde bir yerde "... neyseki mesafeler bizim için sorun değil." yazıyordu. Evet, mesafeler benim için, dostlarım için, sewdiklerim için hiç sorun olmadı. Hep paylaştık, özlemlerin de tatlı yanları olduğunu bilip, o anların bile tadını çıkartarak yaşadık. Sevgi, aşk, dostluk, içtenlik, samimiyet elle tutulur, kolayına sahip olunur duygular değil. Ben insanların yanıbaşlarında olsa da tadını alamadıkları bu duygulara bunca mesafeye rağmen sahibim:)) Bazen kendimi bir melekler çemberiyle çevrilmiş gibi hissediyorum. Mektubun da altından bu dünyada bir tek beni mutlu edecek şeyler çıktı. Aslında ne olduğunun önemi yok. Sadece orada bir sevgi paketi var. Biz seni düşünüyoruz, senin yüzün gülsün diyen dostlarım var. Bunun bana verdiği mutluluğu anlatacak zenginlikte bir dil bilgim yok maalesef. Keşke size ruhumu açıp gösterebilseydim. Yine de sizinle paylaşmadan geçemedim. Belki okuyan birinin yüzünde bir gülümseme belirir, bir arkadaşını arar, o da bir başkasını mutlu eder diye:))) Hepimiz zincirin halkalarıysak, bugün ben halka olarak aldığım etkiyi size bildirdim. Bundan sonra devamı sizin işiniz... Kucak dolusu sevgilerimle |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım iyiki varsın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 PM. |