![]() |
Asla sıradan olmayacağım Merhabalar hepinize, Ben yıllarca kendimi sıradan hissettim, yıllarca aynaya bakıp kendimi sıradan gördüm. Kendime yapılabilecek en büyük kötülüklerden birini yapmışım. Ben o zaman da sıradan değilmişim. Ama kendi renklerimi kendim soldurmuşum, hissisleştirip silikleştirmişim. Sindirmişim, susturmuşum. Günlüğü olan arkadaşlar var, zaman zaman girip bakıyorum. İçimden ben de tutsam mı acaba dedim ama gerek yok ki... Bütün bu forumun içinde bulunanlar gün gün beni anlatıyo zaten. İnanılmaz bir yol katettiğimin farkındayım. Beni tanıyanlar az çok görmüşlerdir. Herkesin, hepinizin bunda payı çok büyük. Bana azim verdiniz, direnç ve güç verdiniz. okudum, inandım, yazdım, rahatladım. Şenlendim, cıvıldar oldum yeniden. Kendime olan inancım hiç olmadığı şekliyle geldi yerleşti içime. Dinlediğim telkinler anlatamayacağım kadar iyi geldi. Bundan dolayı, hepinizle açık açık paylaşmak istedim. Sözümdür, ahtımdır... Bir daha asla ama asla kendimi söndürmeyeceğim, silikleştirmeyeceğim. Kimse ama hiçkimse için renklerimden, özgürlüğümden, niteliklerimden ve kendi düşüncelerimden vazgeçmeyeceğim. Çok şükür kendimi buldum. Mutluyum, huzurluyum. Benimle paylaştıklarınız ve paylaşacaklarınız için binlerce teşekkürler. Hepinize sevgiler girlhaha |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Çokkkk güzellll yazdıkların , gelişimini , sevincini görmek o kadar güzel ki. Daim olmasını diliyor , kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...ttli3 |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım :) istediklerinin olmasını temenni ederim...sevgiler... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Yaşadığınız bu güzel değişim için tebrik ediyorum. |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım sevgili Bluepebbles çok güzl ifade etmişsin...sevincli burada olman bile sıradan olmadığının br kanıtı bu yolda arkanda ilerliyceğimzden şüphn olmasın ama günlük konusunu sn bilirsn tabkde ama gnlük açabilrsen en küçük deneymlerni bile paylaşma fırsatı blursun...bzde açarsan takip etmkten büyk keyf alırız ahdını aldık y789 hayırlı forumlar dilerm |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım bende degişimin icin tebrik ediyorum ben de hayatım boyunca hep kendimi cok farklı hissettm inanılmaz bişekilde ya bi üzüntü yaşasam biri bana herkes neler yasıyo gibi bi teselli cümlesi sölese bile hemen cevabım ben herkes degilim oldu herhalde buyüzden olsa gerek kendimi sanslı hissettm hep yasadıgım hergün icin allahıma sükrediyorum sanssız hissettgim zamanlar elbette oldu ama cabuk atlattım cünkü savasmayı seviyorum herkes kendi icin savasmalı sana savasında iyi sanslar |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Çok sevindim bluepebbles darısı hepimizin başına :)bisiklet |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım değişmene sevindim..telkinlerin başkalarında faydalı olduğunu görmek değişeceğime olan inancımı daha da kuvvetlendiriyor ^-^ |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Böyle güzel şeyler okumak insanı mutlu ediyor,umudunu artturuyor.Hep başkaları için mahvettiğimiz hayatımıza yeniden çekidüzen vermek yaşamaya yeniden başlamak harika. Bu mutluluğu bize yaşattığın azmimize güç kattığın bizleri umutlandırdığın için sana teşekkür ediyorum. Seni yürekten kutluyorum bluepebbles İyiki varsın. |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım harikasin bluepebbles ve dusunsene bu daha baslangicc.... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Selamlar hepinize, Bugün muhteşem geçecek bir haftanı ilk günü. İtiraf ediyorum, haftasonu gezmenin ucunu fazla kaçırdığım için zor uyandım. Biraz da omuzlarım tutulmuş gibiydi ama çok uzun orman gezileri yaptım. Deniz ve ormanın birleştiği noktalarda dolaştım. Suyla, toprakla, güneşle ve havayla bütünleştim, geldim. Üç gün üst üste güneşin denizin üzerinden kıpkırmızı batışını seyrettim. Ben çocukluğumdan beri doğaya ve tüm canlılara hayranım. Dedelerimden geçen bir sevda bu bendeki. Deniz kıyısı kasabalarından geliyor dedelerimin soyları da, dolayısıyla denizi göremeyeceğim kentlerde içimi bir huzursuzluk kaplar. Çok şükür deniz kenarında yaşıyorum. Hayalim bir tekne alıp kendime koskocaman bir ev yapabileceğim topraklara doğru yol almak. Bütün sevdiklerimin gelip benimle yaşayabileceği koskocaman, bembeyaz bir ev. Deniz kenarında, sırtını ormana yaslamış, rengarenk çiçeklerin içinde bir ev. Dostluk, sevgi, sağlık, huzur saçan ışıl ışıl bir yer... Tanrı misafirlerine kapısı sonuna kadar açık, kendi sbezelerimizi üretip, balık tutabileceğimiz bir yaşam hayal ediyorum. Sadece hayal etmiyorum, gözlerimi kapıyorum, işte orada. Ben seni bekliyorum diye sesleniyor bana. Geçenlerde kuzenimle oturup uzun uzun detaylandırdık. Ben uyanıp penceremden dışarı baktığımda yunusları görebilmek istiyorum. Keyifle, huzur içinde yaşamak istiyorum. Az kaldı biliyorum. O günler çok yakın. Ben gitmeye hazırım. Ben artık gitmeye hazırım. Işıl ışıl, pırıl pırıl bir hayata yelken açtım. Bu senenin sonuna doğru güzel haberleri vereceğim. Bunları yazarken aklıma seneler önce kazınmış bir şiir geldi, kimin olduğunu şimdi hatırlamıyorum, bu yazıyı size göndereyim, hemen bakacağım; Bekle beni döneceğim, bütün gücünle bekle bekle sarı yağmurla hüzün getirdiğinde, bekle karda tipide, bekle bunaltırken sıcak kimseler beklemezken bekle bekle beni döneceğim... Her okuduğumda, her anımda farklı algılayabildiğim şiirleri, yazıları okumaya bayılırım. Bu da onlardan biriymiş, ilk okumamın üzerinden belki yirmi yıl geçmiş ama hala zihnimde taptaze. Şimdi bana bambaşka bir kapıyı aralarken eşlik ediyor. Beynimin içinde kenarda köşede tozlanmış kimbilir başka neler var. Hepsini sizinle paylaşacağım arkadaşlar. Belki içinizden birine içinden bir cümle ışık olur. Bir cümlenin beynimin içini aydınlattığı çok oldu. O bir cümleleri söyleyenleri saygıyla selamlıyorum. Tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorum. Hepinize sevgiler cat56 |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Güzel düşünceleriniz ve yolumu bulmamda destek olduğunuz için. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum. Her şeyi hepbirlikte burada yaptık. Herkesin kendi hayatından paylaştığı, bilgilerinden paylaştığı küçücük bir cümle, tuğlalar bütünü olarak beni günden güne iyileştirdi ve geliştirmeye devam ediyor. Herkese saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum cat56 |
Sanırım bu yazı giderek günlükleşecek. Düşüncelerimi ve hislerimi bütün açıklığıyla paylaşabildiğim için gerçekten çok mutluyum. İyi ki varsınız Güzel bir gün geçirmenizi dilerim cat56 |
Gerçekten çok şanslısın çünkü çok harika bir insansın. Sevgiyle kal canım cat56 |
Ewet, darısı herkesin başına. Keyifli, enerjik bir gün geçirmenizi dilerim. cat56 |
Ewet, çok haklısın, bu daha bir başlangıç. Bu cümlene bayıldım. İçimdeki umudu katladın. İyi ki varsın. Açık fikirli ve sözünü sakınmayan biri olduğun için, seni tanıdığım için çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Yukarıda eklediğim şiirin bütününü sizinle keyifle paylaşıyorum. girlhahagirlhaha Bekle Beni bekle beni, döneceğim bütün gücünle bekle. bekle, sarı yağmurlar hüzün getirdiğinde. bekle karda, tipide bekle, bunaltırken sıcak bekle, kimseler beklemezken geçmişi unutarak. bekle uzak yerlerden mektup gelmez olduğunda. bekle, birlikte bekleyenler beklemekten usandığında. döneceğim, bekle beni ve iyilik dileme artık unutmak gerektiğini söyleyenlere. varsın oğlum ve anam yok olduğuma inansınlar, varsın, yorulup beklemekten otursun ateşin başına dostlar içsinler o acı şaraptan rahmet dileyerek yitene bekle. o şaraptan içmekte acele etme. bekle beni, döneceğim tüm ölümlerin inadına. varsın, beklemeyenler yorsunlar bunu şansa. anlamayacak onlar nasıl ortasında ateşin kurtardı beni senin bekleyişin. nasıl sağ kaldığımı ikimiz bileceğiz sadece: başardın beklemeyi sen kimsenin bekleyemediğince. Konstantin Simonov (türçesi Ataol Behramoğlu) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım ne güzel ifade etmişin duygularını. seni yürekten kutluyorum. o istediğin evde ilk misafir ben olacağım seninle birlikte dileği gönderdim. hep neşeli ve mutlu olasın. harika paylaşımlarını bekliyorum. sevgiyle mutlu kalasıny789 |
Elbette evime ne zaman istersen gelebilirsin, biliyorsun sana kapılarım evrenin her noktasında açık. İlk misafirim olmandan onur duyarım "Mi casa es tu casa" Sevgiler http://img.blogcu.com/uploads/boncuklar_leylak.jpg |
İnsanın yaşı ne olursa olsun, kendinin farkına vardığında yeniden hayata başlayabilirmiş. Sizlere umut verebildiysem ne mutlu bana. Yaşadığım keyfi ve gelecekten beklentilerimi ben de sizlere borçluyum. Her his, paylaştıkça güzelleşiyor ve anlam kazanıyor. SEvgiler |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın Biri seni bulacak Önce korkacaksın eski ac...ılara yakalanmaktan Biraz ürkeceksin.! Ne kadar dirensen de nafile. ...İnsansın sonuçta, seveceksin Eski acılara bakıp da küsme sevdalara Gâvura kızıp da oruç bozulmaz.! Sök at kafandan acaba'ları.! BİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ..." Can Yücel |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Bugün bir öyleyim, bir böyleyim. Kafamı kurcalıyor karşılaşmayı ertelediğim bütün düşüncelerim. Kendi yolumda ilerlerken arkamda bıraktığım her şey gözümün önünde duruken ilerlemek gerçekten çok zor oluyor. İtiraf ediyorum zorlanıyorum. Ama dönemem, çünkü hayatım değişti. Çünkü ben değiştim. Beni geriye çeken her şeyden kurtulmak istiyorum. Nasılsam öyle olmak istiyorum. Zorlama gülümsemeler, düşünmemeye, duymamaya çalışmalardan yoruluyorum. Galiba ben gerçekten gitmek istiyorum. Artık yelken açma zamanım geldi. O zaman bu zaman. Biliyorum... Duyuyorum... Ardımda gölgeler görmekten, kafamı çevirdiğimde izleniyor olmaktan sıkıldığım için maskeledim kendimi. İçim cıvıl cıvılken geriye çekilmek istemiyorum. Enerji Vampiri İlişkiler üzerine bir bölüm var, Mendeseva19 tarafından açılmış, çok sevdiğim bir bölüm. Çok güzel anlatıyor insanın kanını emen ilişkileri. Tek bir zincir kaldı geriye. Artık kopsun istiyorum. Kimse birbirine zarar vermeden kopsun, dostça, sevgiyle. Yaralı kanadı sevgiyle sarar gibi. O kanadı kurtarıp, temizleyelim ve özgürlüğüne izin verelim istiyorum. Bu kadar ikircikli olamaz, ben yukarıdan baktığımda çok da basit görünüyor gözüme. Ben artık uçmak istiyorum. Birlikte uçmaya da varım, ama yeryüzünde esir kalmak, boyun eğmek bana göre değil. Dört kanatlı iki kuş olalım, iki kanadı hasarlı, uçamayan kuşlar değil. Zaman geldi. Anlatmak ve anlaşılmak istiyorum. |
Geçecek mavi çakıltaşı , sevimli yüz , geçecek her şey ve huzurlu bir şekilde durulacaksın... İnanıyorum... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca, çok ama çok teşekkür ederim. Biraz kendime geleyim, seni arayacağım canım. Çok öpüyorum seni. İyi ki varsın. |
Cevap: Bluepebbles'in Günlüğü Şimdi daha iyiyim, bir dostun sesini duymak bana çok iyi geldi. "Ne güzel, ne umut şey sevilmek", demiş şair. Bu aralar şiirlerden gidiyorum ama öyle geliyor, aslında çok uzun yıllardır şiir okumuyorum. Bu konuda gerçekten çok seçiciyimdir. İlk kez ortaokulda bir arkadaşım bana "çok müşkülpesentsin", dediğinde kendimi bir garip hissetmiştim. iyi bir şey mi dedi, kötü bir şey mi dedi karar verememiştim. Geçen ay karşılaştım onunla. Şimdi düşünüyorum da iyi bir şey demiş sanırım. Seçici olmanın doğru olduğunu seneler bana çok güzel kanıtladı. Enerjim yerine geldi gelmesine ama sanırım duygularım hala aynı. Hala uçmak istiyorum. Beni anlayan, dinleyen tüm arkadaşları sevgiyle selamlıyorum. Birgün hepimiz uçacağız, Biliyorum o gün çok yakın, birbirimize tutunalım. Uçmanın heyecanını kaybetmek istemiyorum. Hepinize sevgiler Çok teşekkür ediyorum. cat56 |
Cevap: Bluepebbles'in Günlüğü Merhabalar hepinize, Dün akşam çok yoğun geçti, her zamanki gibi evim bir curcuna halindeydi. Evimin bu halini çok seviyorum. Her daim kapım çalar, biri eline paylaşmalık bişeyler alıp çıkıp gelir. Seviyorum dostlarımı. O kadar şanslı bir insanım ki anlatamam. Onlar evimdeki bolluğun bereketin sebebi. Teklifsiz gelirler, bereketlerini de birlikte getirirler, gelenin aç kaldığı görülmemiştir. Dün gece salon kapısından şöyle bir uzattım boynumu, birbirini bizim evden başka bir yerde tanıyamayacak bir grup insan oturmuş kakara kikiri muhabbet ediyorlar. Her birini ayrı ayrı sevdim gözlerimle. Her biri kırk yıllık dost gibi, konular açıldıkça açılıyor. Kimsenin gözü kimsenin hayatına kaymıyor.Işıl ışıl bir enerjiyle dolu evim. Şükrettim hem aileme hem de evrene. Benim evimi dostluk merkezi haline getirdikleri için. Bana bunu öğreten aileme de şükrettim. İnsanları, bitkileri, hayvanları candan sevmeyi öğrettikleri için. Bu yüzden onlar için koskocam bir ev alacağım. Geniş bahçeli, deniz ve ornam manzaralı. Çiçeklerin ağaçların içinde. Daha büyük alanlara yayabilecekler güzel enerjilerini. Sevgileriyle aydınlatabilecekler evreni. Ve kocama da şükrettim, bu kalabalığı sevdiği ve benim gibi dostlarıyla paylaşmayı sevdiği için. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermeyi bileceksin bu dünyada. Adaletli, vicdanlı olacaksın. Ama kendini de ezdirmeyecek, kullandırmayacaksın. Çıkar ilişkilerinden uzak duracaksın. Herkesle eşit olacak, kimsenin kölesi olmayacaksın. Çayları koydum, bir bir dağıttım, pek çoğu farketmedi bile çayların ne zaman geldiğini. Öyle dalmışlar sohbete. Uzun dakikalar boyunca onları izledim. Keyfim, neşem, mutluluğum hep onlardan geliyor. Bunun da bir meditasyon olduğunu düşündüm. Sıkıntılardan arınıp, ruhumu temizlediğini, günün kirinden, tozundan arındırdığını. Gidip usulca müzik açtım. Her biri için evrene güzel dileklerimi gönderdim. Her insan bir hayat, her hayat yeni bir bilgi kapısı, yeni bir boyut. Kendimi evrenin merkezinde hissettim. Yüreğim büyüdü sanki, inanır mısınız, şimdi o anı hatırlarken bile aynı şekilde hissediyorum. Gözlerimi kapıyorum ve yanlarına dönebiliyorum. Ben bu yüzden hektarlarca alanın üzerine kurulmuş bir ev istiyorum, gelen kalsın, yemyeil çimenlerin üzerine denize karşı koskocaman sofralar kurulsun, kahvaltılar, çaylar, akşam yemeklerinin amacı sohbet olsun. Dostlarım, onların aileleri, hepsi kendi ailem gibi oldu. Halka halka yayılarak çoğaldık genişledik böyle. Ben seviyorum kalabalıkların enerjisini. Kavgasız, gürültüsüz, huzur içinde, neşe, mutluluk içinde, birbirine destek olan, güzel enerjili dostlarım... Hepsini çok ama çoooooook seviyorum. İyi ki varlar, iyi ki varız İyi ki hep birlikteyiz. Daha da genişlemek, çoğalmak dileğiyle. hepimizin ruhu tertemiz kalsın. cat56 http://4.bp.blogspot.com/_1klazJ0E1n...ic-decking.jpg http://4.bp.blogspot.com/_1klazJ0E1n...vel_garden.jpg http://www.10marifet.org/imaj/herbalist/kus-evi.jpg |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım ne kadar icten yazmissiniz :) bayildim okurken cok buyuk bi haz aldim diyebilirm.. bsyi merak edyorm bu resimler evinizden karelermi yoksa? oyleyse coook kiskandim sizi :):) eger hayallediginiz evinizse en kisa surede kavusmaniz dilegiylee :^^ |
Paylaştığımız ve düşlediğimiz kadarız. Sevgiler cat56 |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Çok teşekkür ederim Ezeli Nur. Çekinme, gel gir içeri sen de. Sen de sevgiyle kal. |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım canım benim bu gün yazdıklarının hepsini okudum... ben her zaman yanındayım. sevgiyle mutlu kal... |
Umarım yazdıklarımdan keyif almışsındır. Ben de seni her zaman yanımda hissediyorum canım benim. Çok öpüyorum seni. İyi ki varsın, enerji dolu sevimli bir arısın.girlhaha cat56 |
Eklediğin şiiri kaç defa okudum gözlerim dolu dolu bilmiyorum ama bildiğim tek şey şiirlerin insanı sırtına alıp taaaaaaaaaa nerelere götürebilecek güçte olmaları. Sana teşekkür ediyorum.Bana duygu dolu anlar yaşattığın için. İyiki varsın. |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Dünya sen nasıl bir yersin, her gün yeni bir sayfa, her gün yeni bir başlangıç. Gün doğmaya başladığı anda ruhum uyanmak istiyor ve beni uyandırıyor. Kalk diyor, güne geç kalmayalım. Bakalım bugün neler yaşayacağız, neler öğreneceğiz. Kalk bakalım bugün nerelere gideceğiz. Kendime hiç hayal etmediğim kadar hayal özgürlüğü veriyorum artık. İmgeliyorum ve yaşıyorum. Sınırım hayal gücümdür. Şimdiye kadar görüp sevdiğim her yere, her insanın yanına, görmediğim, görmek istediğim her yere gidiyorum. Olmayan adalarda koylarda buluyorum kendimi. Astral seyahati uyanıkken yaşamak gibi bir şey. Tek başımayken öyle özgürüm ki. Ruhum uçuşuyor, bedenim o kadar canlı ki, rüzgarda dalgalanan ipek elbiseler gibi ruhum arkamda kalıyor. Gün ola hayır ola, diyoruz ya... Çok şükür, her günüm hayır getiriyor bana. Ben bütün bu hislere o kadar uzaktım ki, bilemezsiniz. Beni tanıyanlar, eski halimi bilenler şaşkın şaşkın beni izliyorlar. Yaşam hastalığına tutuldum ben. Yaşıyorum, nefes alıyorum. Özgürüm, özgürce dolaşıyorum. Kimi zaman bir yat güvertesinde, kimi zaman bir uçakta bulutların tepesinde. Şimdi o kadar net anlıyorum ki, meğer ben yaşam körüymüşüm. Gözlerimi de eşim açtı. Kendisine minnettarım gerçekten. Bana uçurumun dibindeki eşsiz çiçeği armağan etti. Onun da bütün dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. Hala bilmiyorum bu hayata birlikte mi devam edeceğiz yoksa iki dost olarak mı ama, onunla evlendiğim için ne kadar şanslı olduğumu görebiliyorum artık. Bana bir insanın verebileceği en güzel hediyeyi verdi. Gören gözlerimi. (İstemeden açmış olması bugünün konusu değil arkadaşlar, kapatalım bu bahsi rica ederim)... Hadi koccaman rengarenk bir uçurtmayım bugün, yakalayın beni, süzülüp gezelim sonsuz boşlukta. Hadi acele edin. Ben göğe yükseldim bile... yaşamayı seviyorum evet, inanılmaz ama doğduğuma çok memnunum. iyi ki doğmuşum. (allahım benden bu sözleri duyup felç geçirebilecek arkadaşlarım var) değişimimi seviyorum. İyi ki değiştim, iyi ki.... cat56 |
elbette gelecegimm sevincli ama renk renk dondurmalar isterimm y789 mutlu bir gun diliyorum sapkal89 |
Ben de sana mutlu bir gün diliyorum. cat56 |
Ben de istiyorum dondurma ama renk renk olmasına gerek yok , kakaolu dondurma seviyorum ben ya da çikolatalı girlhaha |
İstersen kırmızı olan ama kakaolu dondurma bilem yaparım ben sana. y789 |
Seni bugün dalgalı deniz gibi hissettim nedense , karar vermek isteyen, erteleyen, sana karar vermekten vazgeçen, bir an coşup çağlayan sonra birden durgunlaşan.... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım BEN DE BENDE DONDURMA İSTERİM...y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM. |