Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Asla sıradan olmayacağım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614634)

joseffb06 11-10-2010 11:23 AM

Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Günaydınlar blupeblbes ve bigokyanus öncelikle Atakan bey ve sizler sayesinde asla sıradan olmayacağım

ve yardımlarını esirgemeyen diğer arkadaşlarla beraber.hepiniz iyki varsınız...

Alexandra 11-10-2010 11:48 AM

Josefffcim,

Sen zaten sıradanlıktan çok uzaksın canım. Hayatın düşlediğin gibi olacak. sen yolundan devam et. Biz hep buradayız.

Seni tanımak çok güzel canım:)))

Muhteşem bir gün geçirmeni dilerim

joseffb06 11-10-2010 11:59 AM

Allah hepimize akıl vermiş ama bazen duygularımız aklımızın mantığımızın önüne geçiyor.

sıradan olduğumuzu düşünüyoruz.Halbuki hiç bir insan sıradan değil.Tabi bunlarıda

siz tecrübeli büyüklerimiz sayesinde tekrar algılıyoruz.İyki varsınız...

sizede mutlu günler diliyorum.

CaSaNoVa 13-10-2010 12:28 PM

Herkes sıradan insanlar değilmi zaten bizleri farklı yapan kim peki?

Alexandra 13-10-2010 12:43 PM

Alıntı:

CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773097)
Herkes sıradan insanlar değilmi zaten bizleri farklı yapan kim peki?

Bizi farklı kılan biziz. İçimizdekiler, beynimizin ve kalbimizin içindekiler. Tarzımız, tavrımız ve dünyaya bakış açımız.

Bir sürünün içinde sürünün bir parçası olmak başka bir şey, o sürünün içinde sürünün bir parçası olup farklı bir bakış açısına sahip olmak başka bir şey.

Toplumun zeginleşmek için her renge ihtiyacı var, ne kadar renklenirsen o kadar zenginleşirsin gibi geliyor bana Casanova.

Sözün bana bunları düşündürdü. Bilmiyorum katılır mısın?

CaSaNoVa 13-10-2010 12:58 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773099)
Bizi farklı kılan biziz. İçimizdekiler, beynimizin ve kalbimizin içindekiler. Tarzımız, tavrımız ve dünyaya bakış açımız.

Bir sürünün içinde sürünün bir parçası olmak başka bir şey, o sürünün içinde sürünün bir parçası olup farklı bir bakış açısına sahip olmak başka bir şey.

Toplumun zeginleşmek için her renge ihtiyacı var, ne kadar renklenirsen o kadar zenginleşirsin gibi geliyor bana Casanova.

Sözün bana bunları düşündürdü. Bilmiyorum katılır mısın?

Beklediğim cevap buydu :)

farklı olmak güzel birşey amabazı kesimlerde hoşta karşılanmıyo bu

örn ben bi saç uzatayım dedimde işitmediğim dedikodu laf kalmadı:D

Alexandra 13-10-2010 01:08 PM

Alıntı:

CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773103)
Beklediğim cevap buydu :)

farklı olmak güzel birşey amabazı kesimlerde hoşta karşılanmıyo bu

örn ben bi saç uzatayım dedimde işitmediğim dedikodu laf kalmadı:D

Bu ülkede önce caydırma politikası işlenir her konuda, biliyorsun Casanova. Sen saçlarını uzat, eminim çok da yakışıyordur. Bırak konuşsunlar. Sen üzerinizdeki farklılığı severek ve kendine güvenerek taşırsan, kabul etmekten başka şansları kalmayacak ve seni olduğunuz gibi kabullenenip öyle seveceklerdir.

Göz aşinalığını bir kere yakalarsanız bundan sonra yaratacağınız farklarda "Bak yine ne yapmış", deyip senin farklılığına vereceklerdir.

Sen neyse osun, kimsenin söylediği lafla değişmeyeceksin nasılsa. İnsanları güçlü bir duruş susturur, cevap bile verme.

Ben üniversite yıllarımla çok duydum, Ankara'da mor koyun olmak kolay değildi. Ama sustular, hep susarlar. Alışırlar ve severler. Sen kendini öyle seviyorsan, lafın sözün ne önemi var. Bu ülke Zeki Müren'le Bülent Ersoy'u kabul edip bağrına basmış bir ülke.

Her şey olur, söz söylenir. Bu ya da başka bir konuda söylenen hiçbir sözün suya yazılmış bir cümleden öteye gitmesine izin verme. Kendinden emin bir şekilde çuvalla gezsen, o sürüden seni o halinle beğenen çıkacaktır. Gerisi (sürü ya) arkasından gelir. Ayrıca önemli olan senin düşüncelerin, srünün o yüzde kaçlık dilimi seni kabullensin istiyorsan, onu da sen seçeceksin.

CaSaNoVa 13-10-2010 01:20 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773105)
Bu ülkede önce caydırma politikası işlenir her konuda, biliyorsun Casanova. Sen saçlarını uzat, eminim çok da yakışıyordur. Bırak konuşsunlar. Sen üzerinizdeki farklılığı severek ve kendine güvenerek taşırsan, kabul etmekten başka şansları kalmayacak ve seni olduğunuz gibi kabullenenip öyle seveceklerdir.

Göz aşinalığını bir kere yakalarsanız bundan sonra yaratacağınız farklarda "Bak yine ne yapmış", deyip senin farklılığına vereceklerdir.

Sen neyse osun, kimsenin söylediği lafla değişmeyeceksin nasılsa. İnsanları güçlü bir duruş susturur, cevap bile verme.

Ben üniversite yıllarımla çok duydum, Ankara'da mor koyun olmak kolay değildi. Ama sustular, hep susarlar. Alışırlar ve severler. Sen kendini öyle seviyorsan, lafın sözün ne önemi var. Bu ülke Zeki Müren'le Bülent Ersoy'u kabul edip bağrına basmış bir ülke.

Her şey olur, söz söylenir. Bu ya da başka bir konuda söylenen hiçbir sözün suya yazılmış bir cümleden öteye gitmesine izin verme. Kendinden emin bir şekilde çuvalla gezsen, o sürüden seni o halinle beğenen çıkacaktır. Gerisi (sürü ya) arkasından gelir. Ayrıca önemli olan senin düşüncelerin, srünün o yüzde kaçlık dilimi seni kabullensin istiyorsan, onu da sen seçeceksin.

Yazdıkların gerçekten çok güzel şeyler teşekkür ederim :)

benimde farklılıktan dolayı bana karşı tavır edinen insanlara karşı bir garezimde yok .

fakat anlamıyorum insanların dış görünüşe bu kadar fiyat biçmesine.

oysa bir insanın dış görünüşü sevmek yerine onu karekteri ile sevmek lazım yaptığı başarılı işler ile gururlanmalıyız.

neyse ya ben memnunum herşeyimden görüşlerimde açık dış görünüşümde

milletin yaftalarına kulak asacak değilim.

herkes kendi tezgahındaki simiti satarmış :D

bende anlamadım bu sözü ama yazmak istedim.

kumsal1980 13-10-2010 01:45 PM

İnsanoğlu işte.Birbirine benzeyen,benzemeyeni benzetmeye çalışan benzemeyene laf söyleyen insanlar topluluğu :))) e.e.cummings’in “Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, Kendin olarak kalabilmek, Dünyanın en zor savaşını vermek demektir. Bu savaş bir başladı mı, Artık hiç bitmez!.. “ sözü aklıma geldi...
Sen doğru olduğunu bildiğin sürece kendi seçimlerini yap...

Alexandra 13-10-2010 01:53 PM

Alıntı:

CaSaNoVa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773108)
Yazdıkların gerçekten çok güzel şeyler teşekkür ederim :)

benimde farklılıktan dolayı bana karşı tavır edinen insanlara karşı bir garezimde yok .

fakat anlamıyorum insanların dış görünüşe bu kadar fiyat biçmesine.

oysa bir insanın dış görünüşü sevmek yerine onu karekteri ile sevmek lazım yaptığı başarılı işler ile gururlanmalıyız.

neyse ya ben memnunum herşeyimden görüşlerimde açık dış görünüşümde

milletin yaftalarına kulak asacak değilim.

herkes kendi tezgahındaki simiti satarmış :D

bende anlamadım bu sözü ama yazmak istedim.

En kolayı bu, kendinden farklı olanı yerersen, güç senin eline geçer gibi bir inanış var. "Hımm, bu sürüye dahil değil, başımıza iş açmadan bunu susturalım biz..."

Her şey içten içe yaşanan bir korkunun eseri Casanova. Hiçbir toplum yeniliği bir anda kabullenemez. Bu bir süreçtir. Sen bu süreci ne kadar az zararla atlatırsan, bundan sonrası için işin kolaylaşır.

Dediğin çok doğru, karakter önce gelmeli, ama karakterin dış görünüşüne yansıdığı için, karakterindeki asilik, farklılık yansıdığı için önce onu yontmak daha çok önemseniyor. İçindeki iyilik, erdemler maalesef hep ikinci sırayı alıyor. Biz milletçe yemekleri kürke yediririz. İçindekinin önemi olsaydı, çok daha ileri gitmiş olurduk.

Herneyse bu konu çook derin, senin yolun benim yolum deyip, mor koyunlar olarak bir yerde toplanıyoruz işte biz de böyle.

Sıradanlıklardan son hızla kaçanlar birliği... Bireysel protestolarımız sürdürüyoruz işte ülkenin çeşitli kentlerinde. Memnun muyuz kendimizden, memnunuz.

E başka bir şeyin de önemi yok zaten.

Biz de tezgahımızda kendimize özgü simitler satarak yaşayacağız. Yuvarlak olması bile şart değil, "her malın bir kör alıcısı bulunurmuş..." (bu nasıl oldu?????)

Sevgilerimle

CaSaNoVa 13-10-2010 06:06 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773116)
En kolayı bu, kendinden farklı olanı yerersen, güç senin eline geçer gibi bir inanış var. "Hımm, bu sürüye dahil değil, başımıza iş açmadan bunu susturalım biz..."

Her şey içten içe yaşanan bir korkunun eseri Casanova. Hiçbir toplum yeniliği bir anda kabullenemez. Bu bir süreçtir. Sen bu süreci ne kadar az zararla atlatırsan, bundan sonrası için işin kolaylaşır.

Dediğin çok doğru, karakter önce gelmeli, ama karakterin dış görünüşüne yansıdığı için, karakterindeki asilik, farklılık yansıdığı için önce onu yontmak daha çok önemseniyor. İçindeki iyilik, erdemler maalesef hep ikinci sırayı alıyor. Biz milletçe yemekleri kürke yediririz. İçindekinin önemi olsaydı, çok daha ileri gitmiş olurduk.

Herneyse bu konu çook derin, senin yolun benim yolum deyip, mor koyunlar olarak bir yerde toplanıyoruz işte biz de böyle.

Sıradanlıklardan son hızla kaçanlar birliği... Bireysel protestolarımız sürdürüyoruz işte ülkenin çeşitli kentlerinde. Memnun muyuz kendimizden, memnunuz.

E başka bir şeyin de önemi yok zaten.

Biz de tezgahımızda kendimize özgü simitler satarak yaşayacağız. Yuvarlak olması bile şart değil, "her malın bir kör alıcısı bulunurmuş..." (bu nasıl oldu?????)

Sevgilerimle

yine dökütürmüşsün maşallah:D

Bu arada"mor koyunlar" lafınıda tuttum:)

bu arada ilk msjımda "herkes sıradan insanlar değilmi "demiştim.

her insan farklıdır aslında ama sustukları için yada susturuldukları, için hatta töre baskısı,mahalle baskısı ,baskıcı aileler ,vb

benim tabularım vardı mesela eskiden erkek adam saç uzatırmı,küpe takarmı derdim. şimdi ben uzatıyorum yıktım bu tabumu :D

herkes içinde var olan tabularını yıkmalıda bence aksi halde başkalarının hayatını yaşar oluruz.

senin deyiminde süper olmuş .

sıradanlıklardan son hızlakaçanlar birliğinden ben Casanova

esen kalınız.

actionsmile

Alexandra 18-10-2010 09:54 AM

Meditasyon yaparak güne başlamak, haftaya başlamak kadar güzel bir şey var mı yaaa???

Ruhum huzurla doldu, enerji doldu.

Bu an huzur doluyum. Kalbim huzur ve mutlulukla dolu, sağlıklıyım.

Kendimi özgür bıraktım. Gözlerimi kapattığımda parlak bir yıldız görüyorum, olması gereken yere ulaşmış.

Amacım akışın bir parçası olmak. Ben anı yaşıyorum, bu anı tüm hücrelerimde hissediyorum.

Bu an dünümü, bugünümü ve yarınımı zaten içinde barındırıyor. Bu an içimi mutlulukla dolduruyor.

Ruhum huzurlu akan bir nehir, ben suyum... Suyla beraber hareket ediyorum. Ben her zaman böyle

var olacağım. Sonsuzluğun içinde sonsuzum.

Ben huzurum. Huzur benimle.

http://img03.blogcu.com/images/g/u/z...1252366017.jpg

Alexandra 19-10-2010 02:15 PM

Merhabalar hepinizeeee,

Bugün içimde bir kuş var sanki. Gözümü açtığım andan beri bir cıvıltı geliyor içeriden. Aaa, özgürlük kuşu gelmiş işte, dedim sabah kendi kendime. O zamandan beridir de şakıyıp duruyor tatlı tatlı.

Sabah evden çıkarken baktım komşularımda keyifliler. Kapının ardından karşı komşumun kızının şarkı söyleyen sesi geliyor, annesi de kahkahalar atıyordu. Bugünün bir sihri olmalı diyerek çıktım kapıdan. Kiminle konuştuysam bir neşe, bir mutluluk... Beklemediğim bir de yemek daveti aldım. Ohhh, benden keyiflisi var mı bugün???

Üzerine bir de güneş açtı:)))

Güzel günler güzel günleri çağıracak gibi. Ne kadar doğruymuş meğer, ben değiştikçe dünya da değişiyor. Çevremdeki insanlar da değişiyor. Yaşamayı seviyorum. Bütün gücümle seviyorum. Zaman ve mekanın öneminin kalmadığı günlerden biri bugün. Andayım, anın içinde akışkanım.

Uzun zamandır arayamadığım iki arkadaşımın da sesini duyduktan ve iyi haberlerini aldıktan sonra, içimdeki kuşun sesi de yükseldi galiba. Bahar geri döndü. Rüzgarda yasemin kokuları duyuyorum yeniden. Annem gibi kokuyor her yer. Bunu düşündükçe içim daha da ısınıyor. Az sonra birlikte çalıştığım bir arkadaşım kahveye gelecek, muhabbet etmek için ne kadar uygun bir gün. İş yoğunluğum yok, keyfim yerinde, dostlarım çevremde...

Evimi yeniden akşam yemeklerine açmaya hazırım galiba. Uzun zamandır 3 kişilik sohbetler yaşanıyordu. Bu keyifli dönem kutlanmalı gibi geldi bana. Güzzel bir akşam yemeği sofrası ve dostlar... hayat bu değil mi? Bunun için çalışmıyor muyuz?

Ben şu işi bir organize edeyim, evim yeniden eski şenliğine kavuşsun:)))

http://media-cdn.tripadvisor.com/med...ne-indiani.jpg

Sultan 19-10-2010 02:37 PM

ilk misafirde biz mi olsak acaba...
için kıpır kıpır kuş sesi yükselirken...
hep mutlu neşeli ve keyifli olman dileğiyle...

bigokyanus 19-10-2010 02:40 PM

Evet evet ben de varım hem yemek hem de ardından kahve muhabbetine ...

İçindeki kuşlar çoğalsın çakılım neşen hep böyle olsun yok yok böyle olmasın artarak çoğalsın , taşsın neşesi olmayanları da bulsun :))

Alexandra 19-10-2010 02:48 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774188)
Evet evet ben de varım hem yemek hem de ardından kahve muhabbetine ...

İçindeki kuşlar çoğalsın çakılım neşen hep böyle olsun yok yok böyle olmasın artarak çoğalsın , taşsın neşesi olmayanları da bulsun :))

Harikasın canım yaaa,

Ama ben sana özel yemek yapacağım. Sen bana bir geliyorum de prensinle... Bak sen gör o sofrayı o zaman:))

Üzerine de en köpüklüsünden bir kahve:)))

SEn orta şekerli mi seviyordun hayatım??? Yanlış mı hatırlıyorum??? Bir de yanına ahududu likörü kondursam??
Sever misin acaba??

cat56

http://3.bp.blogspot.com/_bpVQKVKigw...azar+keyfi.jpg

Sultan 19-10-2010 02:54 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774191)
Harikasın canım yaaa,

Ama ben sana özel yemek yapacağım. Sen bana bir geliyorum de prensinle... Bak sen gör o sofrayı o zaman:))

Üzerine de en köpüklüsünden bir kahve:)))

SEn orta şekerli mi seviyordun hayatım??? Yanlış mı hatırlıyorum??? Bir de yanına ahududu likörü kondursam??
Sever misin acaba??

cat56

http://3.bp.blogspot.com/_bpVQKVKigw...azar+keyfi.jpg

canım harikasın en kısa sürede görüşmek üzerey789

Alexandra 19-10-2010 02:59 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774193)
canım harikasın en kısa sürede görüşmek üzerey789

Ooooo,

Sizi de ağırlamaktan çok büyük keyif duyacağım Bengüsu'cum. Daha seni İstanbul'da gezdirme sözüm var. Geleceksin sen bana, adım gibi biliyorum.

Benim beyaz köşe koltukta seni otururken görebiliyorum:))) Acaba Biogökyanus, sen ve ben özel bir buluşma mı ayarlasak??? Sen de kızları getir :))

Ohooo, süpper olur hakkaten. Hımmm :)) Bu fikri çok sevdimmmmm:)))

Yanına da dondurmalı tiramisuuuu:)))

http://img03.blogcu.com/images/y/e/m...1245870678.jpg

bigokyanus 19-10-2010 03:44 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774196)
Ooooo,

Sizi de ağırlamaktan çok büyük keyif duyacağım Bengüsu'cum. Daha seni İstanbul'da gezdirme sözüm var. Geleceksin sen bana, adım gibi biliyorum.

Benim beyaz köşe koltukta seni otururken görebiliyorum:))) Acaba Biogökyanus, sen ve ben özel bir buluşma mı ayarlasak??? Sen de kızları getir :))

Ohooo, süpper olur hakkaten. Hımmm :)) Bu fikri çok sevdimmmmm:)))

Yanına da dondurmalı tiramisuuuu:)))

http://img03.blogcu.com/images/y/e/m...1245870678.jpg

Ooooo süper süper süper bugün okuduğum en güzel şey ... Bence de üçlü bir toplantı ayarlayalım kaç saat sohbet ederiz kimbilir , ne güzel olur ya ...

Küçük prensim de çok sevinir buna y789

Alexandra 20-10-2010 09:52 AM

Sabaha karşı uyandığımda yatak odasının kapısını açık unuttuğum için benim yusyuvarlak küçük kadifemin minik patileriyle uyandımmmmm:)))

Bu kadar güzel uyandırıl mı bir insan??? Yatağın başucundan yanıma atlayıp saçlarımın arasına dolandı... Sabah temizliğine ihtiyaç duyduğumu düşünmüş yavrucuk:)))

Böyle bir sevimlilik olamazzzz, bir taraftan mırıl mırıl mırıldanırken, bir taraftan uzuuunn bir saç yumağıyla baş etmeye çalışıyordu. Bir türlü neden bu kadar uzun kürküm olduğunu anlayamadığından eminim....girlhahagirlhaha

Canım benim, kucağıma aldığım gibi burnunu burnuma dayayıp bir süründü. Bayılıyorum bunu yapmasına. Ben kedilerime hep öpmeyi öğretirim. Ben onları öptükçe onlar da beni öpmeyi öğreniyorlar, gerçekten bir kedi tarafından öpülerek sabaha başlamak harika bir hisssssssmileydance

Kendime bol sütlü bir kahve yapıp, hanımefendinin de sütünü koyduktan sonraaaaaa.... Eh, bugün güzel olmasın da hangi gün güzel olsun allah aşkına, değil mi????

Bir küçük sevgi, bir büyük aşkkkk:))

http://babyanimalz.com/community/sit...e_kitten.p.jpg

Alexandra 21-10-2010 12:22 PM

Dün sürekli, "Bugün süprizlerle dolu olacak", diyordum. Bugün şanslı günüm.
Evet, gerçekten de öyleydi.

Süpriz bir iş teklifi aldım. İnanılır gibi değil gerçekten. Beni dünyanın öbür ucuna götürecek, zincirlerimden kurtaracak bir iş teklifi.

Bugün kelebekler gibiyim. Detaylarını daha henüz konuşmadık. Yüzyüze uzun uzuuun konuşmak lazım. Fakat teklifin kendisi aldı beni başka dünyalara götürdü. Doğru yolda olduğumun ispatı bu.

Başka bir yer, başka bir hayat...
Kendime ait bir ev... Kendime ait bir hayat... Tüm zincirlerden, kurulan kapanlardan uzak, hem de çoook uzaklarda bir hayat.

İçimdeki küçük kuş, bugün yerini kelebeklere bıraktı. Beni içten uçuracak kadar güçlü kanat çırpıyorlar.

Her şey çok güzel olacak... Daha güzel günler çok yakın :))

http://www.fantastikresimler.net/wp-...n-pictures.jpg

kediseverim 21-10-2010 12:32 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774348)
Sabaha karşı uyandığımda yatak odasının kapısını açık unuttuğum için benim yusyuvarlak küçük kadifemin minik patileriyle uyandımmmmm:)))

Bu kadar güzel uyandırıl mı bir insan??? Yatağın başucundan yanıma atlayıp saçlarımın arasına dolandı... Sabah temizliğine ihtiyaç duyduğumu düşünmüş yavrucuk:)))

Böyle bir sevimlilik olamazzzz, bir taraftan mırıl mırıl mırıldanırken, bir taraftan uzuuunn bir saç yumağıyla baş etmeye çalışıyordu. Bir türlü neden bu kadar uzun kürküm olduğunu anlayamadığından eminim....girlhahagirlhaha

Canım benim, kucağıma aldığım gibi burnunu burnuma dayayıp bir süründü. Bayılıyorum bunu yapmasına. Ben kedilerime hep öpmeyi öğretirim. Ben onları öptükçe onlar da beni öpmeyi öğreniyorlar, gerçekten bir kedi tarafından öpülerek sabaha başlamak harika bir hisssssssmileydance

Kendime bol sütlü bir kahve yapıp, hanımefendinin de sütünü koyduktan sonraaaaaa.... Eh, bugün güzel olmasın da hangi gün güzel olsun allah aşkına, değil mi????

Bir küçük sevgi, bir büyük aşkkkk:))

http://babyanimalz.com/community/sit...e_kitten.p.jpg

çokkkk kıskandımmm seniiiiisevincliharika bu arada benim kedimde böyle yapardııı ---pati oğlum seni çokkkk özledimmm seni her anışımda burnun sızlaması ne demekmiş sen öğrettin bana kedi cennetinde iyisin değil mi patiiii oğlummmağla2rüyalarıma gel pati oğlum lütfen...sad456

Alexandra 21-10-2010 01:15 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774643)
çokkkk kıskandımmm seniiiiisevincliharika bu arada benim kedimde böyle yapardııı ---pati oğlum seni çokkkk özledimmm seni her anışımda burnun sızlaması ne demekmiş sen öğrettin bana kedi cennetinde iyisin değil mi patiiii oğlummmağla2rüyalarıma gel pati oğlum lütfen...sad456

Ah canım benim,

Hiç kıyamam ben sana. Bilirim insanın çocuğu gibi oluyorlar ve onları kaybetmenin acısı çok başkadır. Ben 3 kedimi kaybettim ve hala hepsiyle birlikte yaşıyorum.

Yaptıkları yaramazlıklarla, sevgi dolu halleriyle, küçücük patileriyle hep kalbinde kalacaklar canım. Pati oğlun şimdi bambaşka bir kedi yavrusu olarak dünyaya gelmiş olabilir. Yeni bir tanesine kucağını açmayı düşünmez misin??? Arada isimler birbirine karışıyorlar, ben küçük kızımı bazen, özellikle de yapmaması gereken bir şey yaptığı zaman, diğerinin ismiyle çağırıyorum ama geçecek. Hepsinin sevgisi bambaşka. Ruhları, edaları bambaşka...

Eğer durumun ve evim müsaitse, gelecek günlerde de müsait olacağına inanıyorsan, bir minişe daha açabilirsin kalbini. Ayaklarımın altında bir kediyle yürümeye çalışmanın verdiği alışkanlıktan bir türlü kurtulamamıştım.
Dikkatli adım atma, yerden ayağını çok da yukarıya kaldırmadan ilerlemenin verdiği hazza yeniden kavuştum. Bizim gibi hayvan severler böyle bir sevdadan asla vazgeçemez. Şimdi değilse bile daha sonra. Ama evini bir hayvanla paylaştıktan sonra evde onun yokluğu zulüm oluyor hakikaten.

O karşılıksız sevgi, o neşe, o sıcaklık... Yabancı bir dil öğreniyorsun yeni baştan. Her kedi bambaşka bir karakter. Bambaşka alışkanlıklar demek. Başına buyruk ama kendi başına da yaşayıp, eğlenebilen bir bebek demek. İnsan evladından kolay ama bir o kadar da uğraşı ve ilgi gerektiren bir sevda...

İyi ki varlar
Tüm hayvanlar ve tüm doğa.
Gerçekten iyi ki varlar.

http://img116.yukle.tc/images/8216kedi1.jpg

bigokyanus 21-10-2010 01:20 PM

Çok güzel çakılcım senin adına nasıl sevindim anlatamam , yeni iş yeni hayat , değişiklik gibisi var mı? ben hep bi işten istifa ettiğimde çok sevinirdim daha güzel bir işim olacak diye nitekim de hep öyle oldu , senin de aynısı olacak ben inanıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun ve şans hep seninle kalsın :)

Sultan 21-10-2010 01:47 PM

bende çok sevindim.senin için umarım her şey yolunda ve güzel gider.
mutluluk daima gölgen olsun güzel kız.
sesindeki coşku yazılarınada yansıyor...
sevgiyle mutlu kal...y789

Alexandra 21-10-2010 01:50 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774653)
Çok güzel çakılcım senin adına nasıl sevindim anlatamam , yeni iş yeni hayat , değişiklik gibisi var mı? ben hep bi işten istifa ettiğimde çok sevinirdim daha güzel bir işim olacak diye nitekim de hep öyle oldu , senin de aynısı olacak ben inanıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun ve şans hep seninle kalsın :)

Saol bitanemmmm, bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu içtenliğin, bu dostluğunla hep yanımda olacaksın biliyorum güzeller güzelim. :))

Senin oğlan nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Toparlandı mı biraz? İnşallah tez vakitte iyileşir de annesinin gözü arkada kalmaz. Küçük kuzum benim. Hiç kıyamam ben ona. Yüzünden gülümseme eksik olmasın onun.

Bütün çocuklar hep sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah. Allah gripten büyük hastalık göstermesin hiçbirine.

Canlarım benim yaa:))
cat56

bigokyanus 21-10-2010 01:54 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774658)
Saol bitanemmmm, bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu içtenliğin, bu dostluğunla hep yanımda olacaksın biliyorum güzeller güzelim. :))

Senin oğlan nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Toparlandı mı biraz? İnşallah tez vakitte iyileşir de annesinin gözü arkada kalmaz. Küçük kuzum benim. Hiç kıyamam ben ona. Yüzünden gülümseme eksik olmasın onun.

Bütün çocuklar hep sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah. Allah gripten büyük hastalık göstermesin hiçbirine.

Canlarım benim yaa:))
cat56

Canım malesef oğlumun ateşi düşmedi :( bu geceyi de uykusuz geçirdik , dilerim bugün daha iyi olur da ben de o da biraz olsun dinlenebiliriz...

Teşekkürler güzel dileklerine ve içten düşüncelerine ve elbetteki haklısın dost olmak her daim yanında olmak demektir , dostunum dediysem sözümün eriyim güzelim her zaman yanındayım y789

kediseverim 21-10-2010 02:04 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774651)
Ah canım benim,

Hiç kıyamam ben sana. Bilirim insanın çocuğu gibi oluyorlar ve onları kaybetmenin acısı çok başkadır. Ben 3 kedimi kaybettim ve hala hepsiyle birlikte yaşıyorum.

Yaptıkları yaramazlıklarla, sevgi dolu halleriyle, küçücük patileriyle hep kalbinde kalacaklar canım. Pati oğlun şimdi bambaşka bir kedi yavrusu olarak dünyaya gelmiş olabilir. Yeni bir tanesine kucağını açmayı düşünmez misin??? Arada isimler birbirine karışıyorlar, ben küçük kızımı bazen, özellikle de yapmaması gereken bir şey yaptığı zaman, diğerinin ismiyle çağırıyorum ama geçecek. Hepsinin sevgisi bambaşka. Ruhları, edaları bambaşka...

Eğer durumun ve evim müsaitse, gelecek günlerde de müsait olacağına inanıyorsan, bir minişe daha açabilirsin kalbini. Ayaklarımın altında bir kediyle yürümeye çalışmanın verdiği alışkanlıktan bir türlü kurtulamamıştım.
Dikkatli adım atma, yerden ayağını çok da yukarıya kaldırmadan ilerlemenin verdiği hazza yeniden kavuştum. Bizim gibi hayvan severler böyle bir sevdadan asla vazgeçemez. Şimdi değilse bile daha sonra. Ama evini bir hayvanla paylaştıktan sonra evde onun yokluğu zulüm oluyor hakikaten.

O karşılıksız sevgi, o neşe, o sıcaklık... Yabancı bir dil öğreniyorsun yeni baştan. Her kedi bambaşka bir karakter. Bambaşka alışkanlıklar demek. Başına buyruk ama kendi başına da yaşayıp, eğlenebilen bir bebek demek. İnsan evladından kolay ama bir o kadar da uğraşı ve ilgi gerektiren bir sevda...

İyi ki varlar
Tüm hayvanlar ve tüm doğa.
Gerçekten iyi ki varlar.

http://img116.yukle.tc/images/8216kedi1.jpg

ne güzel yazmışsıngirlhaha karılıyorum tümüyle sana ve okadar çok istiyorum ki evimde kedi olmasını ama zor biraz çünkü çiftliğimizde 2 tane kangal köpeklerim var kainat güzelleri tapıyorum ikisinede onlar yüzünden kedi evlat edinemiyorum yazın nisanda gidiyoruz kasımda geliyoruz kedimi parcalarlar onlar eve de hapsedemem aayyyyy çok ikilemdeyi bu konuda çokkkk ama eminim zarar verirler kangallarım zati sokaktaki kedileri görünce çıldırıyorlar birde evin içinde hemde benim kuçağımda görünce düşünemimiyorum olacakları....girlhahane yapsam acaba????

Alexandra 21-10-2010 02:46 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774661)
ne güzel yazmışsıngirlhaha karılıyorum tümüyle sana ve okadar çok istiyorum ki evimde kedi olmasını ama zor biraz çünkü çiftliğimizde 2 tane kangal köpeklerim var kainat güzelleri tapıyorum ikisinede onlar yüzünden kedi evlat edinemiyorum yazın nisanda gidiyoruz kasımda geliyoruz kedimi parcalarlar onlar eve de hapsedemem aayyyyy çok ikilemdeyi bu konuda çokkkk ama eminim zarar verirler kangallarım zati sokaktaki kedileri görünce çıldırıyorlar birde evin içinde hemde benim kuçağımda görünce düşünemimiyorum olacakları....girlhahane yapsam acaba????

Hahaha:)))

Çok tatlısın canım yaa... Bu şartlar altında elindeki kainat güzelleriyle bir süre daha idare edeceksin. doğru zaman ve doğru mekanda zaten alırsın kedi güzelini de...

Sevgiyle kal Kedisever dostum:)))

Alexandra 21-10-2010 03:57 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774657)
bende çok sevindim.senin için umarım her şey yolunda ve güzel gider.
mutluluk daima gölgen olsun güzel kız.
sesindeki coşku yazılarınada yansıyor...
sevgiyle mutlu kal...y789

Harikasın canım,

İyi ki varsın sen de güzelim. Neşem oldun, keyfim oldun bugün:)))

Paylaşmak gibisi yok!!!!!

Prensesleri öp benim için:))

cat56

Alexandra 21-10-2010 04:01 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774659)
Canım malesef oğlumun ateşi düşmedi :( bu geceyi de uykusuz geçirdik , dilerim bugün daha iyi olur da ben de o da biraz olsun dinlenebiliriz...

Teşekkürler güzel dileklerine ve içten düşüncelerine ve elbetteki haklısın dost olmak her daim yanında olmak demektir , dostunum dediysem sözümün eriyim güzelim her zaman yanındayım y789

Sen ne güzel yürekli bir kadınsın bitanem yaa,

Oğluna acil şifalar diliyorum, daha yeni gördüm, ben de sağa sola mesaj yazıyodum sana, sen gör die:))

Meğer cevabını bile vermişsin.

Oğluşunun bir an önce ateşinin düşmesini ve iyileşmesini diliyorum. Bugün artık toparlanır biraz gibi geliyor bana. Dün geceye göre daha rahat bir gece geçireceğinden eminim canım. Gönlünü ferah tut sen. Üstelik o uyumuştur gün içinde. SEn kendine de dikkat et lütfen. Kendine de bakacaksın ki, oğluna bakacak daha çok gücün olsun.

Her daim yanımda olacaksın, ben de senin canım benim.
Hayatımın en güzel renklerinden birisin.
Çok özledim seni. Çok ama çok özledim gerçekten:))

cat56

Alexandra 26-10-2010 12:29 PM

Hayat karşıma sizi çıkardı. Sizinle paylaşmak, sizinle dost olmak şansını verdi bana. Aranızdan dostlar edindim. Bu sayfalarda paylaştıklarımın yanı sıra maillerle de paylaştık acı tatlı olayları.

Geçenlerde bir arkadaşım benim değişimime inanamadığını anlattı. Benim bu siteye girip size yüreğimi açıyor oluşuma bile inanamadığını, kendimi işte bu noktada aştığımı söyledi. Bana eskiden ne kadar kapalı kutu olduğumu hatırlattı.

Çevrem çok geniş, çok güzel dostluklarım var. Fark ettim ki onları sadece dinliyormuşum. Bu kapıyı açmamla birlikte konuşmaya da başladım. Anlatmaya başladım. Cevaplar almaya başladım. Hayatımda yarattığım düğümleri bir bir çözmeye başladım. Ve bu çözülmeler sonunda mutluluğu buldum. Huzuru buldum. Kafam rahat yatıyorum artık. Sorunları büyütmemeyi, şikayetçi olmamayı ve en önemlisi kurban psikolojisinden çıkmayı öğrendim.

Bugün bunlar için hepinize minnettarım. Kalbim sıkışmıyor, hayat beni umutsuz bırakmıyor artık.

Geçenlerde bir tarot falı baktırdım. Şimdiye kadar baktırdığım hiçbir tarot falı beni memnun etmemişti, aksine, başkalarının hayatıyla karıştırdıklarını düşünüp dalga geçerek çıkmıştım. Bu adam beni tek kelimeyle yakaladı. Bütün sorularıma beni tatmin eden cevaplar verdi. Yaklaşık bir saatini bana ayırdı ve izlediğim yoldaki doğruları, yanlışları anlattı. Nefes kesiciydi. Hala bazı korkularım olduğunu fark ettirdi bana. Risk almam da hiçbir sakınca olmadığını, evrenin beni neden desteklediğini, nasıl desteklediğini anlattı. Beynimde öyle kapılar açtı ki inanamazsınız. Şimdi daha net görebiliyorum pek çok şeyi. Benim bir tarotçudan beklediğim bana geleceğimi söylemesi değilmiş meğer. Benim beklediğim gidiş yollarımı, doğrularımı ve korkularımı göstermesiymiş. Doğru olan da bu galiba, öyle değil mi?

O günden beri kanatlarım güçlendi. Daha sağlam ve daha tutarlı hissediyorum kendimi. Bu hayattan beklediklerim netse (-ki öyle), gidiş yolum da net olmalı öyle değil mi? Şimdi ufuk çizgisine biraz daha yaklaştım. Daha net görebiliyorum bir sonraki adımlarımı. Ve şöyle bir düşündüm de, bu dönem almayacaksam bu riski hangi dönem alacağım öyle değil mi? Şu anda ailemde bir sağlık problemi yok, benim bir çocuğum yok, kendimden başka bir kedim var (yanımda götürebileceğim), dolayısıyla işte zaman geldi. Bana kendini gösteriyor. Bu tırtılın artık çıkma vakti geliyor. Gidişime biraz daha vakit var. Burada yapılması gereken birkaç işim kaldı. Listeyi tamamladığım anda (kafamda zaten tamamlandı sorunsuz bir şekilde), ben bu günceye başladığım andan beri söyleyip durduğum gitmeler gerçek olacak. Çünkü beynimde çoktan gittim bile:))

Şükürler olsun bana günleri gösterdin tanrım. Şimdi ben bugünüme ve hayatıma sahip çıkabiliyorum. Nefes aldığım her an bu gücü içimde hissediyorum.

Ve bana destek olduğunuz için de size yeniden çok teşekkür ediyorum. Yolumdan sapma izin vermediniz.

Hepinizi çok seviyorum
İyi ki varım,
İyi ki varsınız
cat56

http://resimseli.net/data/media/17/yolcu_gemisi.jpg

Alexandra 27-10-2010 01:31 PM

Bugün içinden geçen budur. Özdemir Asaf konuşunca ben otomatikman susarım!
krzm67

Seni bulmaktan önce, aramak isterim.
Seni sevmekten önce, anlamak isterim.
Seni bir yaşam boyu bitirmek değilde,
Sana hep yeniden başlamak isterim...
Özdemir Asaf

Alexandra 11-11-2010 12:06 PM

cat56 Heppinize selamlar,

Bugün çok enteresan anılara götürüyor beynim beni. İlk okuduğum kitaplardan başladım sabah sabah.
Bir arkadaşımla kahvaltı sohbeti yapıyorduk, bir daldık derinlere gelemedim bir süre kendime. Şimdi geriye baktığımda ne kadar uzak o günler... Oysa hiç büyüyemeyecekmişim gibi gelirdi. Üniversiteye gidenler ömrünün sonuna gelmiş insanlar gibi gelirdi. Zaman su gibi akıp gidiyor gerçekten.
Herkes üniversite yıllarında sosyalliğini arttırır, bense aksine sus pus olmuştum. Yaşayamaz, yaşadıklarımı kimseyle paylaşamaz hale gelmiştim. Bir gün bambaşka diyarlara dalmış, bahçedeki banklardan birinde otururken, şimdi de sürekli görüştüğüm can dostlarımdan biri yanıma oturmuş, fark etmemişim.
"Korkutuyorsun beni", dedi. Algılamadım ne demek istediğini. "İyi bir dinleyici olmanın arkasına gizleniyorsun, paylaşmıyorsun, kendi içinde çözmeye çalışırken sıkıntılarını günden güne soluyorsun", dedi. "rengin bile karardı farkında değilsin. Konuş, artık anlat be kızım. Sus, sus nereye kadar. Bir gün bir yerinde bir şey çıkacak, değer mi??? Kızdığın, kırıldığın kişiye değilse bile, gel bana kus içindekileri, söylen. Bir kere başlarsan, nasıl rahatladığını göreceksin", dedi. Ben o gün onun sayesinde yeniden konuşmaya, paylaşmaya başladım. Kulakları çınlasın. Arada gelir, "çok açtım galiba senin sesini, ayarın kaçtı, biraz nefes al", derdi. Seneler geçmiş üzerinden. O gün dostlarım dediğim insanları nasıl kendimden uzak tuttuğumu, onlara bile güvenlik kalkanımı indiremediğimi farketmiştim. Bu sabah hepsi birer birer aklıma üşüştüler. Şimdiki halime bir bakıyorum da... Gördükçe, farkına vardıkça şaşırıyorum. Üniversiteden önce, çevremdekiler birbirleri hakkında atıp tutmayan, birbirlerini acıtmayan insanlardı. Sanırım kendimi daha acımasız daha vahşi bir grup insanın birbirlerine ettiklerini izlerken bulunca, bir savunma mekanizmasıyla kapatmışım. Bütün pencereleri sürgülemişim. Oysa yakınımıza sokulan insanları, en karanlık noktaları gösterebileceğimiz, yaraları sarmasına izin verdiğimiz insanları seçme şansına zaten sahibiz. Ben kapıları açtıkça, onlar da daha yakınıma geldiler. Üzerinden yıllar geçse bile eksilmeyen dostluklar yaşıyorum bu sayede. Burnumun ucunda da olsalar, kilometrelerce uzak da olsalar birbirimizi hissedebiliyor, birbirimizin derdine ortak olabiliyoruz.
Bir fincan kahve sohbeti hergün nasip olmayabilir ama zamanında kalp kalbe içilen kahvelerin tadı damağımızda konuşuyoruz telefonlarda.
Hasret ne güzel bir kelimedir. Derinliğini başka dillerdeki kelimeler karşılayamaz. Ahmet Arif gibi, Hasretinden Prangalar Eskitmeden, birkaç ziyaret gerçekleştirmek gerekiyor sanırım.
Her şeyi temize çekmeye başladığım bu dönemimde, sıra eski dostlara geldi demek. Uzun yıllar yaşadığım bir evi toplayıp, boş eve ve o eski döneme veda ettiğim bir gün vardı. Ben o evden ayrıldıktan sonra kabuğundan çıkmış kaplumbağa gibi kalırım sanmıştım. Meğer kabuğum yanımdaki canyoldaşımmış. Bugün de o günkü gibi yanımda olan.
Çok şükür, hayata omuz omuza devam ettiğim dostlarıma. Ben onların hakkını nasıl ödeyeceğim. Onların da üzerine bir de burada, yüzümü bile görmeden, sadece gönülden dökülen kelimelerin hatrına yaşamıma destek veren dostlar edindim. İki sıcacık kelimeyle günümü aydınlatan, bazen bir telefonun ucunda yaşamıma sevinç, mutluluk getirdiler. Yeni eski hepsinin yaşamları boyunca mutluluk ve dostluk yanlarında olsun. Yüzlerinden gülümseme eksik olmasın inşallah.

İçimi sevgiyle dolduran herkesi daha da derin bir sevgiyle kucaklıyorum.
Çok şükür,
İyi ki varsınız

cat56

Alexandra 29-11-2010 12:44 PM

Çook uzun zaman olmuş oturup içimi dökmeyeli. Dünün korkunç yangın haberi içimdeki bir mekanizmayı tetikledi ve duyduğum andan beri Haydarpaşa Garı ile yakından uzaktan bağlantılı tüm anılarım beynimde geçit töreni yapmaya başladı.

Daha ilkokula gitmiyordum onu ilk gördüğüm zaman. Vapurdaydık, karşıya geçiyorduk ve yanımda babam vardı. Yaklaştıkça gözlerimin büyüdüğünü hatırlıyorum. Babama da hayrandım, gördüğüm binaya da hayran olmuştum, babamın sevgiyle ondan bahsedişine de... Üniversite yıllarına dair bir şeyler anlatmıştı. Benim gözümde zaten gepegenç olan babamın gençlik yıllarından bahsedişi beni çok etkilemişti.

Daha sonraları hep sevinçle kavuştuğum, hüzünle ayrıldığım İstanbul'un giriş- çıkış kapısı gibiydi. İlk yalnız seyahatimi trenle Haydarpaşa'ya doğru yapmıştım.

Tren yolculuklarımın tamamlayıcı durağı... Sevgiyle kavuşmalarım, sevgilime kavuşmalarım... İstanbul'a kavuşmalarım. Kucaklaşmalarım, karşılanmalarım, karşılayışlarım... Kimi zaman hayallerimin başlangıcı, kimi zaman derin bir yalnızlık... Sabah güneşinde, akşam kızıllığında, yağmurda, karda... Ona yansıyan her rengi bambaşka taşıyan o binayı hep gözümden sakınarak sevdim, hep de seveceğim.

Hiç içine girip tavanları, duvarları incelediniz mi bilmem. Yüksek tavanların, koskocaman duvarların süslemeleri pastel renklerle yapıldığından sıcacık bir ortamı vardır. Allahtan yangın aşağılara kadar inip binayı yerle bir etmemiş. Çok şükür yerinde duruyor hala.

Bir kış, herhalde istanbul'un en rüzgarlı günlerinden biriydi. Bir tipi, bir tipi donduruyor insanı. Kadıköy'de eski arkadaşlarımdan biriyle buluşacağım ama hava buz gibi. Bir de tren bileti almam gerekiyor. Koştur koştur Haydarpaşa'ya attım kendimi. Bileti aldım, bekleme salonu sıcacık, kaloriferin yanına iliştim. Camlar buğulanmış... Kulağımda walkman, o zaman CD bile yoktu. En azından bende yoktu. Dışarıdan buğulu sarı ışıklar vuruyor cama. Kemiklerim açılana kadar oturmuştum. O salonun beylik kedileri bile vardır. Onlar da yaz kış sığınırlar Haydarpaşa'ya. Yazın serin, kışın sıcak olan o salondan da kimse kalkıp kovalamaz o kedileri.

Gece yolculuklarım... Tren restaurantında çeviri bile yaptım zamanında. Gece biner, sabah inerdim. Arada beni ders çalışan öğrenci sanıp bedava kahve, çay servisi bile yaparlardı...

Bütün sevdalarımın varış noktası Haydarpaşa... Daha neler neler var ama benim anlatmaya halim yok. Uzuuuun yıllara dayanan sevdamın canı yanınca benim de yanıyor elbette.

Bir an önce restorasyonun yapılmasını diliyorum. Yeniden kullanıma açıldığında, ilk iş bir vapura atlayıp önce onu denizden seyredeceğim, sonra da yanına kadar gidip yeniden içine sığınacağım.

Haydarpaşa büyük bir aşkın kavuşma noktası benim için. Büyük özlemlerin bittiği yer. Bazı insanları sevemediğim kadar çok seviyorum O'nu. O bina, bir çok insanın mutlu edemediği kadar çok mutlu etti çünkü beni.

Sevgiyle kalın
cat56

Emel.. 05-12-2010 09:57 PM

darısı başıma.. :(..

Alexandra 09-12-2010 10:33 AM

y789
Hepinize yeniden merhaba,

Bugün inanılmaz keyifliyim, o kadar keyifliyim ki ve o kadar sebepsiz ki, sabahtan beri demek ki gelecek bir haber var onu hissettim diye düşünüp duruyorum. Güzel bir haber alacağım ya da bir süprizle karşılaşacağım herhalde:)) İnşallahhhh:))

Açtım kulaklarımı gözlerimi, heyecanla bekliyorum:))

Tabi sabah sabah size anlatmak istediğim konu bu değildi.

Bambaşka bir şeyi paylaşmak istedim. Ben bir tarot falı baktırdım. şimdiye kadar baktırdıklarım hep safsata doluydu, bu seferki beni fena ikna etti, çünkü baştan söyledim, ikna olmazsam bozuşuruz, diye... Adam gaaaayet kendinden emin, öncekileri unut, benden sonra bir sene boyunca fal baktırmaya ihtiyacın olmayacak dedi. Hadi bakalım dedim, oturdum.

Koccaman kartlarını çıkardı, karıştırdı karıştırdı. Bana burcumu sordu. Sonra sol elinle üçe böl bakalım dedi. Gözlerimi kapattım, içimden sorumu sorup üçe böldüm. Sonra tomarı dağıttı, çek bakalaım, başlayalım dedi. beni aldı bir heyecan. Sanki her şeyi göreceğim, her şeye cevap alacağım. Aman maksat muhabbet, değil mi???

Döne döne söyledi adam, ne korkularım kaldı, ne isteklerim, ne geçmişte yaşadıkları, ne şimdi hissettiklerim. Ben sordukça yeniden açtı, ben sordukça yeniden açtı. İnanılır gibi değildi.

Benim için önemli olan, bu falı bu kadar ciddiye aldıran, beni bu kadar heyecanlandıran söylediği güzel şeyler değildi. Bana farkında olmadığım tereddütlerimi, korkularımı da gösterdi. Evren beni nasıl destekliyor, ne yapmamam gerekiyor, ne gibi olumlamalar yapmam gerekiyor birbir söyledi.

Meğer ne ürkekmişim hayata karşı. Hayret, inanın farkında değildim. ağzından çıkan her şeyi yazdım, sayfalarca yazdım. Üniversitede böyle not tutmamıştım ben. Ciddiyetimi görseniz çok gülerdiniz eminim. Şimdi dönüp dönüp okuyorum yazdıklarımı.

Doğru yolda olduğumu bir kez daha gördüm. Önümde açılan kapılar beni gün be gün buna daha çok inandırıyor.

Bu arada bana söylediği en önemli sözlerden birisi de kimseye hakettiğinden fazla ilgi göstermemem gerektiğiydi. Bir de, benden beklenileni değil, kendi istediğimi yaşamam gerektiği konusunda beni uyardı.

Bu haklı uyarıları yazdım kafama. Şimdi kendimi daha atılgan, daha katılgan hissediyorum. Not almam iyi olmuş, bazı noktaları atlamamamı sağlıyor.
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun.

Bugün ve bundan sonra yaşayacaklarım, benimle birlikte çevremdekilere de hayır getirsin. Herkesi iyi yönde etkilesin.

Yüreğimde bir kuş çırpınıyor bugün, hakikaten güzel ama çok güzel bir haber (ya da haberler) geliyor galiba. Yarabbim sen yardım et, herkes kendi düğümünü kendisi çözsün. Adımlarım tez vakitte beni düze çıkartsın.

Ayyyyyyyyyy içim kıpır kıpır....

Hadi hayırlısı!!!!

http://4.bp.blogspot.com/_jLku6_vSKd...400/birdie.gif

bigokyanus 09-12-2010 02:06 PM

Seni böyle görmeyi çok seviyorum , mutlu olman içimi ısıtıyor. Gülücüklerini taaa burdan hissediyorum ve bu halinin ömrün boyunca devam etmesini canı gönülden dliyorum.
Sen ender insanlardansın , neslin tükenmek üzere lütfen kıymetini bil ve kendine süper davran , çünkü her şeyin en iyisini , en güzelini hakediyorsun....

Sultan 09-12-2010 02:21 PM

canım benim her zaman için kıpır kıpır olsun..
mutluluk senin gölgen olsun...
yüzünden kocaman gülümse hiç eksik olmasın....
seni seviyoruz.
iyi ki varsın...
sevgiyle mutlu kaly789

Alexandra 13-12-2010 06:51 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 782339)
Seni böyle görmeyi çok seviyorum , mutlu olman içimi ısıtıyor. Gülücüklerini taaa burdan hissediyorum ve bu halinin ömrün boyunca devam etmesini canı gönülden dliyorum.
Sen ender insanlardansın , neslin tükenmek üzere lütfen kıymetini bil ve kendine süper davran , çünkü her şeyin en iyisini , en güzelini hakediyorsun....

Canım sen de ender insanlardan birisin. O kadar güzel bir yüreğin var ki... Maşallah, allah nazarlardan saklasın seni canım benim:)))

Sen de her şeyin en iyisini en güzelini hakediyorsun. Bak bu sabah kahve bile içemedik birlikte. Çok yoğundum ben. İnşallah yarın sabah...

Özledimmmm:) Sen de yoktun bugün galiba? Yoksa ben mi denk getiremedim bilemedim.

Çooooooookkk öptüm seni okyanus yüreklim:))

cat56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 PM.