Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

acayip sheylerr

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri acayip sheylerr Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: dgulsoy Nickli Üyeden Alıntı son 2 saattir heceleyerek sayıklıyorum tek kelime; mutluluk.. mut-lu-luk.. ayakları cıplak yürüse mesela insanlar asvaltlarda, için çekilir gibi içmek istediğin son sigarayla anlaşsan da arka arkaya çektiğin duman cigerine kastetmese yada.. ne bileyim .. karayolları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

acayip sheylerr

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-05-2008, 10:42 AM   #16 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: acayip sheylerr

Alıntı:
dgulsoy Nickli Üyeden Alıntı
son 2 saattir heceleyerek sayıklıyorum tek kelime; mutluluk.. mut-lu-luk.. ayakları cıplak yürüse mesela insanlar asvaltlarda, için çekilir gibi içmek istediğin son sigarayla anlaşsan da arka arkaya çektiğin duman cigerine kastetmese yada.. ne bileyim .. karayolları tabelaları renkli olsa böyle pembe, yeşil,sarı.. sokaga cıktıgında herkes ama herkess gülümsese, tanıdık tanımadık herkes bırbırıne selam verse, dolmuscular da hapy hours yapsa 'bugun bendensınız' dese, herkes alkıslasa onu.. bizim başbakanlarımızda elinki gibi dans etse orkestrayla! dogan her yenı gune havai fişek atsa belediyeler.. (gunduz gorunenlerı yapılsa) hanı hepimiz deriz ya 'eskiden bayramlar daha heyecanlı, daha coskulu kutlanırdı' diye.. coşku.. coş-ku! hecelemem gereken kelime bu galiba? ben hatırlıyorum, daha mı insandı insanlar bi zamanlar? daha mı renkliydi, daha bir duyarlı, daha bir heyecanlı, ateşli değilmiydik?? biz nasıl böyle ruhsuzlaştık, kurmalı oyuncaklar gibi tıkırr--tıkı--rr??
ve yine heceleyerek kendime geliyorum... coş-ku.. COŞ-KU.. BÜYÜK BÜYÜK HARFLERLE HEM DE...
Dünya mı değişti biz mi yaşlandık bilmiyorum. Hayat mı değişti hayata bakan gözler mi? Ozaman çocuktuk, hayatımız oyundu. Herşey daha eğlenceli. Ya da sadece güzel günleri hatırlamaya eğilimliyiz, kötü günleri siliyoruz beynimizden. Şimdi, bakıyorum da bukadar da değişmedi hayat. Benim ailemde benim kadar zorlanmıştır bu hayatta eminim. İhtilaller yaşadılar, onlar için belki daha zordu bazı şeyler. Biz bu hayata bakışımızı değiştirmeliyiz.

Ama yazdıkların film gibi, neşelendiriyor insanı;

"dolmuscular da hapy hours yapsa 'bugun bendensınız' dese, herkes alkıslasa onu.. bizim başbakanlarımızda elinki gibi dans etse orkestrayla! dogan her yenı gune havai fişek atsa belediyeler.. (gunduz gorunenlerı yapılsa) "

uyandığımda ilk göreceğim yere asmak istedim, gülümseyerek kalkmak için

Sevgilerle, hoşgeldin.

Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Öğrendiklerim | Benim Güncem »