Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

değişim başlasın...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri değişim başlasın... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet bugün beklediğim maili aldım özlen hanımdan..:) ilk önce ego kendine güven ve suçluluk bu telkinleri 21 gün boyunca 8 saat dinlememi istemiş. 8-10 gün içerisinde gelecek olan cd deki atalrdan özgürleşmeyi bunlar ile birlikte bir hafta dinleyeceğim. sonra ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

değişim başlasın...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2018, 04:13 AM   #4 (permalink)

Tesekkür: 7
8 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fizy is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: değişim başlasın...

Evet bugün beklediğim maili aldım özlen hanımdan..:) ilk önce ego kendine güven ve suçluluk bu telkinleri 21 gün boyunca 8 saat dinlememi istemiş. 8-10 gün içerisinde gelecek olan cd deki atalrdan özgürleşmeyi bunlar ile birlikte bir hafta dinleyeceğim.
sonra ilk tur başlayacak . 21 gün dinle 3 gün ara ver. bana olumlamalar da göndermiş. olumlamaları okurken kurban rolü diye bişey vardı şöyle bidüşündüm gerçekten de öyle idi. gerek çocukluğumda gerek iş yaşamımda gerekse evliliğimde gerekse çocuklarım ile ilişkilerimde hep bu rolü üstlenmişim.baya bi düşündüm ne kadarda haklı....
sonra beni etkileyen şey duygularımın sorumluğunu almak.. şöyle bi düşündüm evet yada birisi bişey yaptıgında bizim duygularımız hissettiklerimiz bizim sorumluluğumuzda biz istemez isek yaptıklarından etkilenmez üzülmeyiz. onların yaptıkları kendi sorumluluğunda hissettiklerimde benim problemim...? kendi yaptıklarımdan ve kendi duygularımdan sorumluyum .. bu cümlede çok çarpıcı geldi bana...
sonra kaybettiğim kardeşim için bir metin göndermiş onu okurken bile ağladım....yanlızo olumlamayaı önermiş olduğu 2 kitabı okuduktan sonra yapacağım böyle söylemiş ilk kitabım çekirdek inanç basılı kitap ikinci kitap ise sevginin kökleri bunlarıda en kısa zamanda okuyacağım.
nefes tekniği var var birde burnumuzdan nefes alıp ciğerlerimizi dolduruyoruz sonra aldığımız nefesten daha fazlasını yine burnumuz ile yavaş yavaş ve verdiği cümleleri kullanarak geri veriyoruz.
diğer cd ler geldiğinde tekrar paylaşacağım.. tespit edilen çekirdek inançlarımı temizlemeye ve yetenklerimi ve gücümü daha fazla kullanabildiğim mutlu huzurlu başarılı ve zengin sağlıklı doyumlu mutlu biri olmaya en çok da kendim olmaya niyet ediyorum...
fizy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Morliçe :) Tropikal_k | KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ »