Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622605)

Işıklı yol 29-04-2013 07:35 PM

Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Ne hoş, ne harika. Tebrikler arkadaşım, kolaylıklar diliyorum. :)

nefes_almak 30-04-2013 04:59 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839939)
Ne hoş, ne harika. Tebrikler arkadaşım, kolaylıklar diliyorum. :)

teşekkür ederim canım y789

nefes_almak 30-04-2013 05:04 PM

merhaba sevgili günlüğüm, başka bir sitede yine kilolarımdan şikayet ettiğim eski bir konumu bulup okudum o günden bu yana ne kadar ilerlediğimi veya gerilediğimi analiz etmek için.
o zamanki açtığım konuda bir mesajımı ağustos 2011 de yazmışım ve o gün kilom 83-84 arası gösteriyormuş tartıda.
şu an ise 82 li kilolara inmiş durumdayım.
zaman olarak da 4 ay sonra 2 yıl geçmiş olacak ağustos 2011 e göre.
ve ağustos 2013 te de 88.8 kiloya kadar çıkmıştım ve hayatımda en son bildiğim en yüksek kilomdu bu.

yani demem o ki. ben eskiden her sene kilolarıma biraz daha fazlasını eklerken ve yıllar geçtikçe beden numaram daha da büyürken, geçen sene giyebildiğim veya 2 sene önce giyebildiklerimi bu yıl giyemezken ve zayıflayınca tekrar giyerim diye bir köşede tutup bir yandan o günün asla gelmeyeceğini düşünürken.
bugün görüyorum ki 1.5 sene önceki kiloma geri dönmeyi başarmışım. hatta onun bile 1 kilo eksiği olmuşum. evet belki zamanı gerçekten geriye döndüremem ama en azından kilo bazında bunu yapabilirim. yani 1.5 yaş gençleştiğimi düşünebilirim verdiğim kilolar ile.

nefes_almak 03-05-2013 08:37 PM

merhaba sevgili günlüğüm :)
izlediğim bir yabancı dizideki aktörün,, yani life on mars dizisinde başrolu oynayan john simm adlı aktörün konuşma aksanına, ses tonuna ve diksiyonuna, mizacına falan bayıldım desem yeridir. ingiliz olduğu için ingilizceyi ingiliz aksanıyla konuşuyor. çok değişik ve hoş geldi kulağıma. ve kafamda birkaç gündür şu soru vardı. ingilizceyi bugüne kadar amerikan ingilizcesiyle görmüş birisi olarak acaba aksan değişikliği yapıp çalışıp çabalayıp ingiliz ingilizcesi öğrenmeye mi çalışsaydım diye. ama sonradan bunun beni yok yere zorlayacağını ve belki de benim ağzımda o aksanın düşündüğüm kadar hoş olamayabileceğini düşünerek vazgeçtim.
bu aksanın daha çok erkeklere yakıştığını düşünüyorum. ingiliz bayanların konuşmalarını izlediğimde o kadar da hoşuma gitmedi açıkcası. ve bu yüzden kendim olmaya ve kendim gibi konuşmayı seçmeye karar verdim. çok çeşitli yabancı dizi ve film izlediğim için benim amerikan-ingiliz arası karma bir aksanım var. bir tarafı seçiyim de bir karekteri olsun dedim ama sonra kendi tarzımı kendim yaratmaya karar verdim. zaten yaratmışım neden orjinalliğimi bozayım ki dimi ?
ve bu arada bahsettiğim aktörden karşı cins gözüyle gerçekten çok hoşlandım.
astrolojiyle ilgilenen bir tanıdığım benim gibi balık burcunda olan birisinin aşkta en iyi anlaşacağı burcun yengeç burcu olduğunu söylemişti. ve şansıma bu adamın doğum tarihine baktım ve yengeç olduğunu gördüm. gerçekten yengeç erkeklerinden hoşlanıyorum galiba. sakin ve huzur verici mizaçları oluyor. demekki aradığım aşkta buna da dikkat etmem gerektiğini anladım. bu aktör bana iyi bir örnek oldu.

Işıklı yol 03-05-2013 11:31 PM

Bende başak erkeklerini yüz metreden tanırım. Kovalarla da iyi anlaşıyorum. Malesef eşimin burcu belli değil. Hani insan bari mevsimini hatırlar onu bile hatırlayan yok koca sülalede. ayıp be :))
İşte bu yüzden hala çözemedim ben bu adamı. Bilsem ki burcu ney şap diye yapıştıracam karakterini ama, yok işte yok hatırlayan yok onun hangi ayda doğduğunu.4897

nefes_almak 04-05-2013 04:18 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840109)
Bende başak erkeklerini yüz metreden tanırım. Kovalarla da iyi anlaşıyorum. Malesef eşimin burcu belli değil. Hani insan bari mevsimini hatırlar onu bile hatırlayan yok koca sülalede. ayıp be :))
İşte bu yüzden hala çözemedim ben bu adamı. Bilsem ki burcu ney şap diye yapıştıracam karakterini ama, yok işte yok hatırlayan yok onun hangi ayda doğduğunu.4897

çok ilginçmiş gerçekten dusun2 ama mutlaka ki eşinin kimliğinde nufus cüzdanında bir doğum tarihi yazıyordur ve bu tarih her ne kadar yüzde yüz gerçek olmasa da birşeylere dayandırılıp mantık yürüterek belirlenmiştir.
benim babamın da gerçek doğum tarihi ile kimliğindeki tarihleri tutmuyor gerçi.
babamın ailesi kendisinin yılbaşından bir gün evvel doğduğunu söylemiş yani 30 veya 31 aralığı kastetmişler. ama nufus cüzdanında ise mart doğumlu gözüküyor. kimliklere bu tarihler neye göre atanıyor onu da bilemiyorum.

nefes_almak 04-05-2013 07:32 PM

sevgili günlüğüm, şu aralar sporu biraz boşlamak zorunda kalsam da diyetime aynen devam ediyorum. bugün itibariyle 82.1 kg çıktım. yani toplam olarak 6 kilo 700 gram vermişim.
daha da moral bulmak için bugün elimde olup da giyemediğim 46 beden pantolonumu denemek istedim durumumu ölçmek için... daha önce de denemiştim bu pantolonu ama içine sığmama rağmen aşırı sıkıyordu. bugün ise hala 46 bedene ulaşmadığımı, ancak eski denemelerindeki kadar da aşırı sıkmadığını gördüm. şu an giydiğim 48 beden pantolonum ise bana bol gelmeye başladı bile.
4 kilonun 1 bedene eşit olduğunu söylenir. buna göre 6.7 kg verdiğime göre
zaten eski halime göre 1 buçuk beden incelmişim.
ancak tam olarak da 46 olamamışım. şu an 48 bedenden 46,5 bedene indim diyebilirim sonuç olarak y789 . tam olarak 46 beden olmama 1 kilo 300 gram kaldı.
ilk hedefimiz 46 beden pantolonu rahatça giyebilmek..ileriiii sevincli

Işıklı yol 04-05-2013 08:14 PM

Bravoooooo tebrikler956kalk78

nefes_almak 05-05-2013 07:16 PM

Sevgili günlükhappy6
Bugün tartıya çıktım bir de ne göreyim :)
81.1 kiloya inmişim evettt :)
88.8 kilodan 88.1 kiloya inerek Toplam 7.7 kg vermişim sevincli
verdiğim kiloların 8 kiloya yani 2 beden küçülmeye gelmesi için sadece 300 gram kaldı :)
bugün 46 beden pantolonumu yine giydim ve cesaret geldi yarın yürüyüşe o pantolonumu giyip de çıkmayı düşünüyorum.her ne kadar o pantolonla otutrken zorlansam da ayaktayken gayet rahatım. dışarıya çıkıp dolaşabilecek kadar en azından. uzun bir aradan sonra ilk kez 46 beden bir pantolon giyeceğim yarın nasipse :) bugün ayrı bir mutluyum. artık kendimi beğenmeye başladım. daha da güzeli artık kendimin de "beğenilebilir" olduğuna inanmaya başladım. artık benim için "beğenilebilir" olmak imkansız değil sadece birazcık uzaklıkta.

dün sınava girdiğimde sınav görevlileri beni kimliğimdeki resmimden tanımakta güçlük çektiler. çünkü kimliğimdeki resmim 2 yıl önceki yani eski 88 kiloluk halim ve kısa saçlı halimdi ve daha yıpranmış ve yaşlı gibi gözüküyordum. o kişinin ben olduğuma zor inandılar ve görevliler birbirlerine sorup kendi aralarında tartışıp o sırada benim yüzüme de bakıp bir karara vardılar.çünkü karşılarında genç kızımsı birşey duruyordu ve de uzun saçlı. neredeyse bu sen değilsin diyip sınava almayacaklardı. korktum bir an gerçekten. ama sonradan hoşuma gitti bu durum. demekki o kadar değişmeyi başarmışım girlhaha

nefes_almak 06-05-2013 09:07 PM

Alıntı:

nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840154)
Sevgili günlükhappy6
Bugün tartıya çıktım bir de ne göreyim :)
81.1 kiloya inmişim evettt :)
88.8 kilodan 88.1 kiloya inerek Toplam 7.7 kg vermişim sevincli
verdiğim kiloların 8 kiloya yani 2 beden küçülmeye gelmesi için sadece 300 gram kaldı :)
bugün 46 beden pantolonumu yine giydim ve cesaret geldi yarın yürüyüşe o pantolonumu giyip de çıkmayı düşünüyorum.her ne kadar o pantolonla otutrken zorlansam da ayaktayken gayet rahatım. dışarıya çıkıp dolaşabilecek kadar en azından. uzun bir aradan sonra ilk kez 46 beden bir pantolon giyeceğim yarın nasipse :) bugün ayrı bir mutluyum. artık kendimi beğenmeye başladım. daha da güzeli artık kendimin de "beğenilebilir" olduğuna inanmaya başladım. artık benim için "beğenilebilir" olmak imkansız değil sadece birazcık uzaklıkta.

dün sınava girdiğimde sınav görevlileri beni kimliğimdeki resmimden tanımakta güçlük çektiler. çünkü kimliğimdeki resmim 2 yıl önceki yani eski 88 kiloluk halim ve kısa saçlı halimdi ve daha yıpranmış ve yaşlı gibi gözüküyordum. o kişinin ben olduğuma zor inandılar ve görevliler birbirlerine sorup kendi aralarında tartışıp o sırada benim yüzüme de bakıp bir karara vardılar.çünkü karşılarında genç kızımsı birşey duruyordu ve de uzun saçlı. neredeyse bu sen değilsin diyip sınava almayacaklardı. korktum bir an gerçekten. ama sonradan hoşuma gitti bu durum. demekki o kadar değişmeyi başarmışım girlhaha

of yanlış yazmışım. rakamlarda hep hata yapıyorum nedense
son kilom 81.1 tabi ki. 88.1 değil y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 PM.