Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Benim Hayatım :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622130)

Senemmms 28-10-2012 03:52 PM

Cevap: Benim Hayatım :)

Var olan herşeyle birim
Tanrıya evrene ve var olan herşeye açığım
Anlıyorum
Yaşamaktan zevk alıyorum
Varım
İçimdeki sevgi gücünün sesini sürekli hep daha iyi algılıyorum
Kendimle iletişimim sağlıklı
Kendime güveniyorum ve bunu etrafıma yayıyorum
Duymayı seviyorum insanlarla iletişimim mükemmel
Kendimi özgürce ifade etmekten mutluyum
İnsanlara karşı anlayış ve sevgim gün geçtikçe artıyor
Bütün duygularımı seviyor ve kabulleniyorum
İçimdeki sevgiyi sürekli büyütüyor ve genişletiyorum
Yaşama sevincim hergün daha çok çoğalıyor
Her dakika gerçekleşen mucizeleri görüyor ve mutlu oluyorum, vücudum canlı ve sağlıklı
Öfkemi sevgiye dönüştürmeyi seçiyorum
Ailem bana huzur ve mutluluk veriyor
Aile bireyleri ile huzurlu ve mutlu ilişki içinde olmayı seçiyorum.

Parlayan 29-10-2012 11:30 AM

Günlüğünü bugün keşfettim.Mükemmel öğretici,enerji dolu.Bundan sonra sıkı takipçinim..Sevgilerr...ttli3

Senemmms 29-10-2012 12:18 PM

Çok teşekkür ederim sözlerin için, çok mutlu oldum cilgin897
Sevgiiler..

Senemmms 29-10-2012 02:31 PM

Meerhaaba s456
Kitaplardan beğendiğim yerleri paylaşıcam sizinle şimdi.

' Yaptığım hatalarda o anda mümkün olan en iyi seçimi yapmış olduğumun farkına varmak beni pişman değiş güçlü kıldı. '

' Ne yaparsanız yapın kendi bildiğinizin en iyisini yaptınız. Yaptığınız ''yanlış'' da olsa yeni seçenekleri bulmanız için size sunulan bir ders idi. Ne mutlu yaşam okulunda derse girme hakkını kazananlara... Ve dersten sınıfı geçenlere'

''Eğer sağır Beethoven beste yapabiliyorsa, eğer sağır dilsiz ve kör Helen Keller pedegog oluyor ve birçok dili öğrenip bir çok kitap yazııyorsa bizim için herşey mümkündür. ''

Bi tane metoddan bahsetmiş onu çok sevdim.

SANDVİÇ METODU: Yani eleştiriye başında ve sonunda kişinin olumlu özellikleri ve davranışları arasına sıkıştırma metodu. Önce kişinin olumlu bi özelliğini söyleyin, sonra eleştirinizi yapın, sözünüzü yine olumlu bir özelliğiyle tamamlayın.

Örneğin;
Bi arkadaşınızın sıklıkla gerekli gereksiz yalana başvurduğunu görüyorsunuz. Özellikle başkalarından duyduğunu kendi başından geçmiş gibi anlatmasından rahatsızlık duyuyorsunuz.Arkadaşınızın bir çok sevdiğini yönü var.Sen yalancının tekisin.Yalanlarından bıktık, demekle bir yere varamayacağınız kesin.

'' Ayşeciğim senin arkadaşlarına yardımseverliğini takdir ediyorum. Herkesin başı sıkıştığında yardımına koşan ilk kişi sen oluyorsun. Benimde bulunduğum ortamlarda sıklıkla yalan söylediğine tanık olmak ve ilginç olayları kendi başından geçmiş gibi abartarak anlatmanda ise rahatsızlık duyuyorum.Gerçeği bildiğim halde susmak kendimi suç ortağınmış gibi hissettiriyor. Bir gün olmadık bir ortamda zor durumda kalmandan korkuyorum. Sen anlattığın ilginç hikayelerle kendini önemli ve dinlenmeye değer hissetmeye ihtiyaç duymayacak kadar sevilen bir insansın. Arkadaşlarımız söylediğin yalanları yüzüne vurmuyorlarsa seni sevdikleri için. Sen bu sevgiye layık bi insansın''

Bence güzel bi metod. Anneler çocukları için bunu yapabilir. Çünkü çocuğa kızıp kendinden uzaklaştırmaktansa böyle konuşmak onda vicdan azabı yaratır ve direk özür dilemeye yönelir. Ve en önemlisi hatasını anlar. Tabi arkadaşta da yapılabilir. BEN BUNU SEVDİM :)

Osho'dan,

'Paylaştığında neşen biraz daha artacak; sevgini verdiğinde sevgi kaynakların daha akışkan hale geleccek, daha tatlı birine dönüşeceksin.'

Bitirmeden önce bi yazı paylaşıcam,
'Kendim olmak için dünyada hangi oyunu kurgulamış olduğumu hatırlıyorum. Bu oyunu, arzu ettiğim sonucu alana kadar keyifle oynayacağım.
Ta ki kendim ve oyun arkadaşlarım, olmamız gereken en yüksek seviyeye çıkıncaya kadar.
Ben zaten geçmişten beri hep böyle yapmıştım ve şimdi yine böyle yapıyorum.
Yani ben, kendim ve başkaları için en yüksek faydayı sağlayan oyunları kurgularım herkes gibi'

Teşekkür Ederim şimdilik bukadar. Buarada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun 956k

Sevgiler.

Senemmms 31-10-2012 03:39 PM

Yazamadım bu aralar. Okul, hazırlık, ingilizce, ödevler evdeki sorumluluklar yoruyo sanırım. Tabi anne baba yanındaki gibi olmuyo, burda herşey benim üzerimde oluyo. Annem sırf büyümem için yolladı il dışına sorumluluk sahibi olmam için bu şartmış. Doğru düşünmüş ne diyim :D
Buara durgunum ya. Ve bu beni üzüyo. Kıpır kıpır olmak istiyorum ama olmuyo. Yaşadığım için burda olduğum için bu aileye sahip olduğum için burdaki hayatım için gerçekten mutluyum bıkkın değilim mutsuz değilim ama durgunum. Burda kızlarla kahve fal partilerimiz konuşmalarımızı gerçekten çok seviyorum ama byle deli gibi gülerken birden pat durgunlaşabiliyorum ve neden oluyo bilmiyorum anlamıyorum. Sorduklarında açıklama yapamıyorum çünkü bende bilmiyorum.Bazen telkinlerin böyle yaptığını düşünüyorum bunlar beynimin oyunu belkide ama bilmiyorum buara soğudum sanırım telkine ara verdim. Yolda giderken otobüste alışveriş yaparken duş allırken hep;
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
Seni seviyorum
diyorum, ağzımdan hiç düşürmemeye çalışıyorum yada endişelendiğimde yada bi korkumu hissettiğimde misal dışlanma korkusu diyelim. Hissettiğimde hemen söylemeye başlıyorum evet o zaman düzeliyorum ama bu his hep kalsın istiyorum.
Dün dolunay vardı ondanmı ki acaba ya ahaha.
Ah senem ah. Çok konuşurum kendimle ben.
Herşeye rağmen her halime rağmen yanlışıma doğruma her durumuma rağmen kendimi çok SEVİYORUM.
Oh ya rahatladım sanki derty
Bide bide son bişeeey:
Bi sorunum vaar. UYKUU
Yetmiyo doyamıyorum uykuya. Dersten geliyorum uyuyorum akşam uyuyorum hep bi uyku hali. Bu hiç hoşuma gitmiyo. Böyle enerjik bi genç olmak istiyorum ama tam anlamıyla beceremiyorum. Belki bi fikri olan olur diye sizle paylaşmak istedim şimdiden çok teşekkür ederim

Yaradandan ötürü her durumu herkesi herşeyi çok seviyoruum :D
Kendinize çok iyi bakın çünkü hepiniz bunu hakediyosunuz alk78

gökçe y. 31-10-2012 04:50 PM

sandviç metodu gerçekten iyiymiş, denemeye değer

Senemmms 31-10-2012 11:00 PM

Benimde çok hoşuma gitti :D

Senemmms 06-11-2012 09:24 PM

Çok dolmuştum buraya yazıp rahatlicaktım. Hatta biraz yazmıştımda, gözlerimden yaşlar akmasına az kalmışken annem aradı. Yine hissetti ve aradı. Onu bekliyomuşum gibi hemen döküldü gözlerimden yaşlar. Bişey söylemeden hissetti zaten. Herşeyimi hisseder o, müthiş bişey bu. Konuştuk konuştuk rahatladım ağla dedi, o öyle dedikçe daha çok ağladım. Kapat şimdi telefonu istediğin kadar ağla sonra beni ara şimdi iyiyim diye dedi. Kapattım ve kaldım öyle çünkü ağlama bitmişti. Bi iki dakika geçti ciddi ciddi zorladım kendimi ama yok olmadı annemi aramaya yöneldim hatta araması için mesaj attım ve annem aradı. Mesajım daha iletilmeden o zaten aramış oldu. Ya senem şey dicem diye başladı söze. Bi dakka ben ara dediğim için aramadınmı dedim hayır aklıma bişey geldi onu söylicektim dedi. İşte bende dedim ağlayamadım kapatınca bilmiyorum noldu bitti sanırım dedim. Senle konuşurken içimden özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum dedim ayetel kürsüyü okudum çünkü enerjin çok düşmüştü ne desem o an kabul etmiyodun dedi. Sanırıme oyuzden birden kesildi ve kendimi okadar güçlü hissettimki. Bide ben annem iş konusunda takıntılıydı bende hep yargılardım allahım bi insan nasıl bukadar takar bişeye diye. Hep yargılardım önceden.Annem onu söylemek için aramış. '' Hani sen insan yargıladığı şeyi yaşamadan ayrılmazmış bu dünyadan demiştin hatırladınmı??'' dedi. Evet dedim. ''İşte onun için özür dilemelisin sen daha iyi biliyosun nasıl kelimeleri kullancağını özür dile arın eminim daha iyi olacaksın'' dedi. Haklıydı. Bişeye taktım ve oyuzden böyle kendimi yiyorum. Enerjiyi özgür bırakmıyorum olmuyo yapamıyorum. Telefonu kapadıktan sonra özürümü diledim işte arındım.
Sonra birden kalktım yataktan, o geçen haftalarda aldığım farkındalık maceraları kitabım gözüme çarptı birden onu elime aldım. Yaklaşık bir haftadır hiç dokunmamışım bile kitaba. Aldım 2. farkındalığımı okudum. Ve bir hafta boyunca bi yer seç orayı sen hiç kullanmamışsın gibi bırak diye başlıyo yazı. Okudum -3 sayfa bişey zaten-
Bir haftadır yerde duran valizimi açıp dolabımı düzledim masamı topladım çöplerimi attım. Pencereyide açtım derin bi nefeste aldım.
SÜPER OLDUM SÜPER f678h

Ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha söylememe gerek varmı?
AH tabiki var.
Allahım Çok Şanslıyım
Çok Şükür Sana ÇOK Şükür.
Resmen içim açıldı. Demin aradım annemi iyiyim haberin olsun dedim. Belli sesinden canım benim kurbaan olurum sana diye başladı tabiki yine annem :D
Şükürler olsun aileme.
Bide yargıladığım kim varsa hangi durum varsa Allahım affet beni, Özür dilerim.
Teşekkür Ederim, Seni Seviyoruum :)

(Buarada haftasonu murat boz eskişehirdeydi yerim ben onublissy. Tabiki gittim konserine. Allahım onu özenmiş bözenmiş bidaha özenmiş bidaha bözenmiş bidaha bidaha özenmiş öyle yaratmış tütüüt ahahah tamam sakinim derty. Nerden geldi bana bu murat aşkı ben anlamadım hiç yoktu bende böyle bişey)

Buara ingilizceyle kafayı bozdum hazırlık beni böyle yaptı. Ozamaaan
See you later t678

I love youu :)

Senemmms 06-11-2012 10:08 PM

Evet ben bu ho'oponopono nun cılkını çıkartmış bulunmaktayım aman yarabbi khkh56
Ya geçen gün otobüsteyim oturuyorum kiii burda otobüste oturarak gitmek büyük gurur çok önemli yani kolay bulunmuyo benim oturuğum anlar sayılıdır yani. Neyse işte oturdum bi çift bindi ilerlediler işte benim tepemde durdular. Kız çantasını dayadı bana hem kafamda car car iki sevgili hayal kuruyolar hemde üstümde kocaman bi yükle gitmekteyim ve kız hiç bi hareketimden rahatsızlığımı anlamıyo. Doğruluyorum tık yok. Kafamı çevirip baktım artık pardon dedi bi çantasını düzeltti pat yine benim üstümde herşey. Biton hareket yapıyorum yok olmuyo. En sonundsa içimden ciddi ciddi şunu dedim;
'' Benim şu durumu yaşamama sebep olan şey ne ise özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum''
Bunu çok kez tekrarladım. Birden kız çantasını çekti ve tutunarak ayakta durmaya başladı şaşırdım. Sonra biri inmek istedi kızla benim aramdan geçmek istedi kız benden iyice uzaklaştı sonra ön taraftaki koltuk boşaldı gidip sevgilisiyle oraya oturdular. Aahhaaha ben böyle bişey görmedim ya şaşırdım kaldım bide kıs kıs gülmeye başladım kendi kendime smil56
Aynen böyle :D
(bunu nezamandır anlatcam oturamadım pc başına şimdiye kısmet oldu)
İşte böyle ben bu durumun cılkını çıkartanlardanım. Ne olsa bunu kullanıyorum. Sonuçta işe yarıyo olsun :D
Kendinize iyi baakıın s456

dromos 06-11-2012 11:04 PM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832498)
Egoyu böyle masum değil diyerek gözümüzde büyüttüğümüzde o hükmediyo bize. Bence onla dost olmaya bakmak lazım ByKus :)
Bütün kararlarımızda bizi arkadan caydırmaya çalışan sen beceremezsin diyen yapma etme diyen o evet ama biz onunla yaşıyoruz yok sayamayız dimi ama? Eğer bi insan saçının şeklini rengini beğenmez ve ömrü boyunca onu kötülerse ne işe yarar bu yada onu gözünde büyütürse . Gidip o saçı kestirip mutlu olsa saçı aklına bile gelmicek. Mesela ben tırnak yiyodum ve uzun tırnaklıları dunyayı kurtarcak güçte muthiş falan görüyo insan. Okadar büyüttümki. Çünkü 19 yıl yedim yani ben bu tırnağı. Sevmiyodum tırnaklarımı sevemiyodum. Bu sene yemeyi kestim 5-6 ay oldu. Uzun tırnaklılar gözüme bile çarpmıyo. Konuyu saptırdım belki biraz ama gözünde büyütmek olayını anlatmak istedim. Tamam ego güçlü çünkü yaşama geldiğimiz andan beri bizle, şişirildi şişirildi ve bu hale geldi. Onunla zıtlaşmak yerine ben onunla konuşuyorum bildiğin :) Evet çok sinsi bişey ama bunu ona belli etmemek lazım. Kıymete binmesin diye. Umarım anlatabilmişimdir ByKus :)

Sevgili Senemmms;
Enerjini ve pozitif dengeni çok sevdim.

Benimde tırnak yeme alışkanlığım var ve kurtulamıyorum.Küçüklüğümden beri tırnaklarımı yiyorum.Bilinçli olarak düşününce kendimi tutup yemeyebiliyorum ancak dalgınlıkla veya stresli olduğum anlarda bir bakmışsın hepsini yiyip bitirmişim.Bu durumdan nasıl kurtuldun.Neler uyguladın.Bana da yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Forumda çok yeniyim.Hatta kişisel gelişim konularında da farkındalığım yeni yeni gelişiyor..Hoopoponoyu hiç uygulamadım.Küçük bir kızım var.Sıklıkla çok yorucu ve zorlayıcı olabiliyor.Zaman zaman isyan ettirebiliyor.Onun üzerinde denemeye karar verdim.Bilgilerini ve deneyimlerini zevkle takip edeceğim.

Işık ve sevgiyle kal... kahvesmiley

Senemmms 07-11-2012 03:28 PM

Alıntı:

dromos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833019)

Sevgili Senemmms;
Enerjini ve pozitif dengeni çok sevdim.

Benimde tırnak yeme alışkanlığım var ve kurtulamıyorum.Küçüklüğümden beri tırnaklarımı yiyorum.Bilinçli olarak düşününce kendimi tutup yemeyebiliyorum ancak dalgınlıkla veya stresli olduğum anlarda bir bakmışsın hepsini yiyip bitirmişim.Bu durumdan nasıl kurtuldun.Neler uyguladın.Bana da yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Forumda çok yeniyim.Hatta kişisel gelişim konularında da farkındalığım yeni yeni gelişiyor..Hoopoponoyu hiç uygulamadım.Küçük bir kızım var.Sıklıkla çok yorucu ve zorlayıcı olabiliyor.Zaman zaman isyan ettirebiliyor.Onun üzerinde denemeye karar verdim.Bilgilerini ve deneyimlerini zevkle takip edeceğim.

Işık ve sevgiyle kal... kahvesmiley

Öncelikle güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :)
Ben sadece yaşadıklarımızın değil vücudumuzda olan olumlu yada olumsuz şeylerin de düşüncelerimizden ötürü olduğunu düşünüyorum. Hatta bunla ilgili bir çok bilgi okumuşsunuzdur belkide. Kanser ve ya küçücük bi grip hepsi vücudumuzun bize bişey anlatmaya çalışmasıyla oluyor. (Bigün bunuda paylaşırım eğer burda kimse açmadıysa o konuyu)
Ve işte ben araştırdım tırnak yemek anne ve babaya olan kızgınlıkmış bunu öğrendim. Gerçi ben tırnak yemeyi kestikten sonra öğrendim bunu ama neyse :D
Anne ve babana farkında olmadan öfke duuyuyo olabilirsin iyi düşünmelisin. Ben önceden çok öfkeliydim ama bu sene bu konuyu sonlandırdım ve tırnak yemeyi kestim. Ve işte sonradan öğrendimki tırnak yemek bununla ilgiliymiş.
Tırnak yemenin onlara duyulan öfke olduğunu bilmiyodum ama bunu söylemeliyim. Belki bu yardımcı olur sana. Çünkü ben birden yemicem dedim sonra yemeyi bıraktım aniden oldu. Belkide tam öfkemin bittiği zamanlarda oldu kim bilir :D
Ama tırnak yemeyen anlamaz bu dersi okadar kötü bişeyki amaaan yarabbi allah kimsenin başına vermesin ağla2
Tamam yeter cok acıdım halimize :D
Şaka bi yana bizim elimizdeymiş bunu anladım. Umarım yardımcı olabilmişimdir dertyKendine çok iyi bak. Teşekkürler
İyi forumlaar s456

Senemmms 07-11-2012 04:16 PM

Ho'oponoponoyla ilgili söylediğine cevap vermemişim pardon.
Ho'oponopono aslında bir nevi arınma. Her olaydan her kişiden her durumdan.
Arınmak içinde;
Özür dilerim lütfen beni affet
Teşekkür Ederim
Seni seviyorum diyoruz.
Yani yaşadığımız gördüğümüz her olay bizimle ilgili. Bu anlama çıkıyo bu yöntem. Oyuzden sürekli arınıyoruz sürekli :D

Sevgiler

Senemmms 09-11-2012 04:02 PM

Astrolojiye dolunay yeni ya olaylarına çok ilgili olduğumu söylemiştim sanırım? :D
Annemde bu ilgimi bilir. Ben ne öğrensem söylerim oda ne öğrense bana söyler bugün önemli bigünmüş hemen yollamış bana. Bende sizinle paylaşıcam.

ALINTI:
  • Bugün bunun için özel bir çalışma vermek istiyorum. Aslında günün her saati olabilir ama eğer zamanınız varsa 15:59 - 16:49 arasında aşağıda vereceğim niyeti odaklanarak ve tüm dikkatinizi vererek 7 kere okumanızı öneririm.
    " Beni geliştirecek, zenginleştirecek ve hayatıma güzellikler getirecek harika deneyimler yaşamayı seçiyorum. Hayattan zevk almak için kendime izin veriyorum. Hemen şimdi tüm iyi ve güzel şeylerin hayatıma akmasına niyet ediyorum"

Bugün önemli bir astrolojik etki olacak; Venüs ile jüpiter 120 derecelik açı yapacak. Venüs güzellikleri, ilişkileri, hayattan alacağımız zevkleri, jüpiter ile gelişmeyi, büyümeyi, şansı ve maddi- manevi ilerlemeyi simgeler. Bu iki gezegen arasındaki üçgen açı son derece güzel enerjiler ortaya çıkartacaktır. Merkürün retroda olması nedeniyle yeni bir girişim için doğru zamanlarda olmayacağız ancak yeni niyetler için harika bir gündeyiz.

Günün olumlaması;
    Günün enerjisine uygun bir olumlama hazırladım ve faydalı olmasını seçiyorum.
    " Ben herşeyin en iyisini hak ediyorum ve en iyi şeylerin bana geldiğini biliyorum"

Saati dolmadan koyayım dedim belki yapmak isteyen olur. Ben bayılırım böyle şeylere hemeeen yapmaya gidiyorum
    . Görüşürüüz forum arkadaşlarım s456derty
  • O çalışmayı yapıp uyuyacağım sonra 6da diyetisyen randevum var sonra gecede 23'de de Jehan Barbur konseri var ona gidicem. Jehan Barbur pek tanınan biri değil ''Seve seve ölürüm senin için'' diye ünlü bi şarkısı var belki ordan tanırsınız :D Yine çenem düştü. Sizleri seviyorum see you later hpm2

Senemmms 09-11-2012 08:51 PM

Spora gittim diyestisyenlede konuştum. Artık herşey çok güzel olsuuuun kilomuda veriyim. 3-4 ay içinde kendimi hayal ettiğim şekilde görmek istiyorum. Cidden bunu çok istiyorum. Hatta en çok istediğim şey diyebilirim. Neyse çok konuşmicam bu konu hakkında başlayınca susmuyorum :D
10 kasım uğurlu gelsin bana. Hemde cumartesi başlamış oluyorum diyete bi farklılık olsun :D Sporada gidiyorum ah Allaahım inşallah istediklerim veya daha iyileri olsuun hihi :D
Sizinle paylaşmak istedim buunu, önemli benim için.
Hepinizi çook seviyorum sevincli

İyi Akşaaamlar konser için hazırlanmalıyıım gittim ben actionsmile

Senemmms 10-11-2012 11:38 AM

Hayatımda ilk defa gülerek uyandım. Buna inanamıyorum girlhaha
Sesli güldüm ve öyle uyandım normaldede gülmüşüm yani. Güler gülmez uyandım. Neye güldüğüm konusunda hiç bi fikrim yok ama mutluyum :D
Bugün canım caanım arkadaşım geliyo sakaryadan buraya. Bütün gün onla olurum büyük ihtimal. Naaasıl özledim naasıl
sevincli
Konser çok güzeldi ayaklarım çok ağrıdı ama değdii.
Ya kilo konusuyla ilgili bi adım attım diye bana bişeyler oldu pek mutluyum. Hep böyle olur :D Diyetisyenle konuşmak iyi geldi.
Bişeylere adım atmak konusunda sorun yaşadığım için böyle bişeyler yapınca mutlu oluyorum. Erteleme alışkanlığımdan dolayı bi türlü olmuyo adım atmalar. Neyse neyse :D
Bi sitede yabancılarla ingilizce konuşuyorum demişmiydim? Hatırlamıyorum. Neyse biriyle baya baya konuşuyorum gmailden ekleştik. İranlı çocuk. Bana çok katkısı oldu. Her nete girdiğimde onla konuşuyorum diyebilirim. Bizim hayatımız çok ilginç onlara. Akşam dışarı çıkmalar falan. 10 dan sonra heryer kapalıymış orda. Perşembe cuma haftasonuymuş orda falan. Kültürleriyle ilgilide bişeyler öğreniyorum. Çok severim ben böyle şeyleri derty
Heromaster bi dua paylaşmış dün onu okudum çok güzel okurken bile çok şey hissettim. Hatta onu o iranlı çocuğa gönderdim oda çok sevdi. Esmaül hüsnalara ve o şekildeki dualara bayılıyorum tüm gün okuyabilirim sıkılmadan. Çok mutlu ediyo beni smil56
Öyle işte. Geçen gün ev arkadaşımla konuşuyoruz. Bizim karşı komşuya sinir olmuş. İşte söyleniyo. Sonra döndü gerçekten sen niye hiç kimseyle ilgili bişey söylemiyosun, biz senin ne düşündüğünü tam olarak bilmiyoruz dedi. Şaşırdım ama mutlu oldum. İstediğim şeyi başarmışım. ''Çünkü insanları yargılamak istemiyorum iyi kötü yorum yapmak istemiyorum'' dedi bende.

Bence insanları bu iyi bu kötü diye ayırdığımız zaman orda kaybediyoruz. Çünkü ona bi anlam yükleniyo ve küçük bişeyinde ay bu böyleymiş diyoruz. Aslında ona iyi kötü demesek onun yaptığı bize öyle gelmicek .İyi kötü demiceksin, bırakcaksın. Anlatabildimmi bilmiyorum, umarım becerebilmişimdir mazur görün :)

Ah televizyonda Murat Boz çıktı şuan. Sen benim soyadımsın diyo. Bana soyaadımsın diyen bi erkek istiyorum arkadaş ahahha :D
Allahım günlüğün iyice cılkını çıkarttım. Sapıttım :D
Ah muraat ah. Neyse bu konuda geçiyim yoksa tutamıcam kendimi :D
Bitiriyim artık.

Bugün Atamızın Ölüm Yıl Dönümü. ATAM'ım yeri bende çok farklı. Beni hep ağlatır onla ilgili herşey. Çok ayrı bi sevgim var içimi titreten. Anlatmaya çalışmicam bunu basitleştirmek istemiyorum çünkü.
Atam keşke hep bizle kalsaydın. Neler oluyor ülkemizde ah umarım görmüyosundur.
1881-...
Sen hep bizimlesin zaten.

Unutanlar utansın biz seni hiç unutmadık.
Herkese iyi haftasonları

ßyKuS 10-11-2012 01:23 PM

inanmıyorum ya bende güne ağlayarak uyandım.. 2 defa hemde birincisi hayvanın teki baya derine atmak için yavru köpeği atmak için sallandırıyor. Bunu gören diğer yavru köpek bildiğin ağlıyodu. ve vicdansız köpeği o derin çukura attı orda da 3 yetişkin aç köpek mi artık aslan mı çıkaramadım ama yatıyolardı. Adama sinirlendim küfür ettim. tabii köpeğin düştüğünü görmeye dayanamadığım için yola koyuldum yolda da aklıma keşke o adamı ayaklarından tutup onu aşağı atsaydım dedim. Diğerinide hiç söylemeye gerek yok.Neysee.

Konser kelimesini önce kanser sandım sonrada konser vericeğini ehehe khkh56 ehehe Hem ayrıca sapıttığın söylenemez. Sadece duygularını dile getirmişsin buda güzel birşeydir.

Bugün gerçekten güzel bir gün... Mekanı Cennet Olsun.. Atam keşke aramızda olsaydı. Bize böyle adamlar lazım yüzyılda bir gelen adamlar ama yüzyıllar geçse dahi yine kendisin söz ettiren adamlar bunlar. Büyük adamlar.. Toprağı bol olsun.. Ayrıca Google'dan böyle bir jest yapması çok güzel olmuşş :))

Senemmms 11-11-2012 01:24 AM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833152)
inanmıyorum ya bende güne ağlayarak uyandım.. 2 defa hemde birincisi hayvanın teki baya derine atmak için yavru köpeği atmak için sallandırıyor. Bunu gören diğer yavru köpek bildiğin ağlıyodu. ve vicdansız köpeği o derin çukura attı orda da 3 yetişkin aç köpek mi artık aslan mı çıkaramadım ama yatıyolardı. Adama sinirlendim küfür ettim. tabii köpeğin düştüğünü görmeye dayanamadığım için yola koyuldum yolda da aklıma keşke o adamı ayaklarından tutup onu aşağı atsaydım dedim. Diğerinide hiç söylemeye gerek yok.Neysee.

Konser kelimesini önce kanser sandım sonrada konser vericeğini ehehe khkh56 ehehe Hem ayrıca sapıttığın söylenemez. Sadece duygularını dile getirmişsin buda güzel birşeydir.

Bugün gerçekten güzel bir gün... Mekanı Cennet Olsun.. Atam keşke aramızda olsaydı. Bize böyle adamlar lazım yüzyılda bir gelen adamlar ama yüzyıllar geçse dahi yine kendisin söz ettiren adamlar bunlar. Büyük adamlar.. Toprağı bol olsun.. Ayrıca Google'dan böyle bir jest yapması çok güzel olmuşş :))

Ow rüyana dicek bişey bulamadım çok feeeci :D Ben bi köpek tarafından ıssırıldığımı hissedip acıyla uyanırdım o çok kötü oluyo :D

Haha dimi duygularımı dile getirdim ben sadece girlhaha Ah konu o olunca :D

Google'dan jest yapmasını anlamadım kim jest yapmış ne olmuuş :D

ßyKuS 11-11-2012 08:37 PM

yani jest derken o gün Google arama motorunun altında Kırmızı bir gül vardı.

Senemmms 11-11-2012 10:38 PM

Kendimi tebrik ediyorum. Ayağımı burktum davul gibi şişti şimdi geldim acilden. Salaklığıma doymuyorum nasıl yürüyorum ya ben?? blook
3 gün rapor verdi ama bizim okul sağolsun rapor falan almıyo. Bu halde hergün okula gitcem. Çünkü 3 gün gitmezsem direk kalırım hazırlıkta. Ahhh senem ahh.Alçıya alcaktı ama alçıya alırsa 2 hafta kalkamazmışım dedim yok yok normal sarın siz. Annem diyoki her sene bileğinin röntgenini çektirmezsen olmuyo :D Perşembe günüde vizem var. Ay ben bişey demiyorum kendime ya 25889
Neyse gidip dinleniyim

pinky9 11-11-2012 11:02 PM

geçmiş olsun canımm. Bilek burkması fenadır yaa ben ihmat ettm doktora gitmedim, soğuk havalarda sızlamaya başladı gene :))

gökçe y. 12-11-2012 02:13 PM

geçmiş olsun Senemciğim, acil şifalar...

Senemmms 12-11-2012 11:35 PM

Çok çok teşekkür ederim

Senemmms 12-11-2012 11:37 PM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833203)
geçmiş olsun canımm. Bilek burkması fenadır yaa ben ihmat ettm doktora gitmedim, soğuk havalarda sızlamaya başladı gene :))

Ben düzenli olarak her yıl burkuyorum yalama oldu zaten artık yer yaptı benimkide :D

Senemmms 13-11-2012 01:15 AM

Ay bu gece ay karanlık ay fazındymış. Bu sebeple bi kağıda korku ve kaygılarımızı yazıp suya bırakıcakmışız. Kaçarmıııııııı tabi hemen yaptım. Birazdan suya atıcam :D
Salıyı çarşambaya bağlayan gecede günes tutulması var önemli bi tutulmaymış o gecede sevgi meditasyonu yaparım oh mis. Beki bisa nın sitesindeki sevgi meditasyonunu yapıcam belki bilmek istersiniz yazıyim.
Korku ve kaygılarımı şimdi şuanda özgür bırakıyorum
Özgürüm
Kuş gibi özgürüm
OHHH
Teşekkür Ederim skan67
Ozaman İyi Geceeleer uy897wave44

Senemmms 13-11-2012 02:52 PM

Rüyamda çocukluk yıllarıma dair fotoğraflar ve videolar gördüm. Çok küçük değilim ama 12-13 sıklıkta. Geçen seneye ait fotoğrafta var. Fotoğraftaki mekan gittiğim yerler ama oyle bi poz vermedim ben. Ve en güzeli o fotoğraflarda ZAYIFIM. Yüzüm minicik hep gülüyorum. Acayip narin duruyorum. Acaba ben bu kalıcı kilo vermeyi bayadır dinliyorum diye bilinçaltım kendi kendine resim mi oluşturdu sevincli
Ahahha direk annemi aradım anlattım. Bayıldı oda rüyama. En çok istediğim şekilde gördüm kendimi aman yarabbi. Fiziksel daha olmasada zihinsel olarak oluyo hı sanki?? girlhahadertygulensmileycilgin897:zpzp:956kf678hpa rtysmileyskan67gulensmileyhpm1

Sorry sevincimi paylaşmak istedim anca böyle oldu smil56
Ayağımda düzeliyo sanki.
Ah çok mutluyum
Sizi seviyoruum ailemi seviyorum herkesi çok seviyoruum y789

actionsmile See you later :D

Senemmms 14-11-2012 11:21 PM

Dr. Len’e kendisini iyileştirmekle ilgili ne yaptığını sordum. O hastaların dosyalarına baktığı zamani tam olarak yaptığı neydi?
“Üzgünüm, ve tekrar tekrar “seni seviyorum” diyorum”, dedi
**
Senin gibi biri bana geldiği zaman, İlahi Olan’a, “Lütfen, ……….’da bu acıya neden olan benim içimdeki devam etmekte olan şey neyse, onu nasıl çıkarıp atacağımı bana anlat”. Ve acınız gidene kadar veya siz durmamı isteyene kadar bana verilen bilgiyi uyguluyorum.
**
Herhangi bir problemi çözmek istiyorsanız, kendiniz üzerinde çalışın. Eğer başka biriyle probleminiz varsa, kendinize şöyle sorun, “Bu kişinin canımı sıkmasına neden olan içimdeki şey nedir?”. İnsanlar yaşamınıza sadece sizin canınızı sıkmak için çıkagelirler! Eğer bunu biliyorsanız, herhangi bir durumu kaldırabilirsiniz ve orada salıverebilirsiniz. Basittir: “Olan şeyler için üzgünüm. Lütfen beni bağışla.”
– Benim ve o kişi için probleme neden olan içimdeki hatalı düşünceler için üzgünüm; lütfen beni bağışla”

--

“Üzgünüm. Problem olarak tezahür eden içimde süregiden her ne ise lütfen beni bunun için bağışla.” Sevgi bunu siler ve düzeltir.

İşte size kendinizi fark ettiğiniz herhangi bir şeyden iyileştirmede kanıtlanmış iki ho’oponopono uygulaması. Başkasında gördüğünüz her şeyin içinizde de olduğunu unutmayın, dolayısıyla bütün iyileştirme olayı kendinizi iyileştirmektir. Bu yöntemi sizden başka kimse uygulayamaz.

“İlahi Yaratıcı, tek olan baba, anne, oğul … Eğer yaradılışımızın başlangıcından şu ana kadar, ben, ailem, yakınlarım ve atalarım sana, ailene, yakınlarına karşı düşüncelerde, sözlerde, eylemlerde ve hareketlerde suç işlediysek/kırdıysak, bağışlamanı diliyoruz … Bunun temizlenmesine, arınmasına, salıverilmesine, tüm negatif anıların, blokların, enerjilerin ve titreşimlerin kesilmesine, silinmesine izin ver ve bu istenmeyen enerjileri saf ışığa dönüştür …. Ve oldu”
Bu rica (dua) ho’oponopono olarak adlandırılır ve her dinde rastlanabilir, çünkü “her inançta, suç işlediklerimiz için bağışlama istediğimiz bir bölüm vardırAncak bunun ötesine gideriz … aile, yakınlar ve atalar… bazı problemler, muhtemelen başka bir yüzyılda birisinin başını baltayla kesen bir büyükbabadan kaynaklanır.

“Ve oldu” dendiğinde, dönüşüm gerçekleşir, ve “bilgisayar depolanan çöpü otomatik olarak siler''

Eğer fazla kilolu iseniz, sizi bu hale getiren progama yakalanmışsınızdır sadece. “Özür dilerim” derken, Tanrı’ya içinizden size getirmiş olduğu şey için af dilediğinizi söylüyorsunuz. Tanrı’dan sizi affetmesini istemiyorsunuz; Tanrı’dan sizin kendinizi affetmeniz için size yardım etmesini istiyorsunuz.

Bundan sonra, “Teşekkür ederim” ve “seni seviyorum” dersiniz. “Teşekkür ederim dediğiniz zaman, minnettarlığınızı ifade etmiş oluyorsunuz. Sorunun onunla ilgili olan her şeyin mutlak iyiliği için çözüleceği inancınızı gösteriyorsunuz. “Seni seviyorum” tıkanık enerjinin akmasını sağlar. Sizi Tanrı’ya bağlar. Sıfır konumu saf sevgi ve sıfır limiti olduğu için, sevginizi ifade ederek o konuma gelmeye başlıyorsunuz.

Bundan sonra olacaklar Tanrı’ya kalmıştır. Bir şekilde harekete geçmeniz konusunda içinize bir esinlenme doğabilir. Bu her neyse, onu yapın. Yapacağınız hareketten emin değilseniz, aynı iyileştirme metodunu kafa karışıklığınız için uygulayın. Net olduğunuzda, ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.
Bu, güncelleştirilmiş ho’oponopono iyileştirme yöntemlerinin basitleştirilmiş bir versiyonudur.

Zero Limit; Joe Vitale – Dr. Ihaleakala Hew Len

---------------

Çok uzattım farkındayım ama bu çok önemli bi konu tekrar dile getirmek istedim
dertySizleri seviyoruum

ceko_25 14-11-2012 11:45 PM

bence hiç beyenmiyorum bu hopopopopopo dedikleri kuramı bence başarıyı ipinin ucunu biraz uzatıp geri çekmet gibi bişey Allahı saf dışı bırakmak yada kendi istegimle onu yönlendirebiliceni düşünmene sebep olucak bilinçaltında Allah verdigin degerin azalmasınına sebep olucak bir yöntem oldugunu düşünüyorum gizli bi alt metini olan bi çalışma oldunada eminim çocukları gençleri nasıl 25 . kare teknigiyle zehirliyolarsa bence buda ayı pskolojik harekatın başka ve daha zor tespit edilebilicek bi yöntem dir

ceko_25 14-11-2012 11:48 PM

ne kadar paranoyak bi yaklaşım oldu ama ben böle oldugu düşünüyorum

Senemmms 15-11-2012 12:36 AM

Tabiki fikrine saygı duyuyorum ama ben beğeniyorum. Tamamını almak zorunda değiliz kendimize göre yorumlayabiliriz. Zaten hiç eleştirmeden tamamını hayatımızda kullanmaya kalkarsak kendimizle çelişkiye düşeriz. Sizede saygı duyuyorum bişey diyemem. Ama Allahı saf dışı bırakan bi olay olduğunu hiç düşünmüyorum. Bence bakış açısıyla ilgili bu. Ben bu yöntemle Allahla daha çok bağ içerisinde olduğumu düşünüyorum. Oyuzden kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ve bence çok başarılı bi yöntem. Bu yöntemle kendi değerimizin farkına varıyoruz ki bence dindede bu anlatılıyo. Eğer biz Allahın halifesi sıfatıyla geldiysek Allah bize kendi ruhundan üfleyip can verdiyse çok mucizevi bişey olmalıyız değilmi? İşte hopoda da bu olay var. Hopayla şükrediyoruz teşekkür ediyoruz seni seviyorum diyoruz en önemlisi özür diliyoruz herşey için affet diyoruz. Bu ne kadar büyük enerji biliyormusun? Ve ben kendime değer verdikçe kendimi önemsedikçe bukadar değerli olduğumu kendime hatırlattıkça biliyorumki Allahıma dua etmiş gibi oluyorum. Çünkü O'nun istediği kesinlikle bu.
İkna etme çabasına girmeden anlatıyorum bunu yanlış anlama. Sadece düşündüklerimi paylaşıyorum okadar. Umarım anlaşabilmişizdir :D
İyi geceler

Senemmms 15-11-2012 11:24 PM

Burktuğum ayağım bugün çok iyiydi. Sınava gittim vizemde güzel geçmişti okuldan çıkıp arkadaşlarla kahvaltıya gidicektik. Ordanda bize kahve içmeye. Çıktık mutlu mutlu yürürken pat o burkulmuş ayağım tekrar burkuldu. Ben bu acının tarifini imkanı yok anlatamam beynim durdu buz gibi oldum nefes alamadım ayakta duramadım. Tüm bacağım titremeye başladı kalçam ve aşağısı zangır zangır titredi. Ve ben acıdan deli gibi ağladım. Allahım nasıl bi acıydı bu resmen etrafı hiç duymadım görmedim. Ne büyük bi acı. Allah bir daha yaşatmasın taksiyle eve nasıl getirildim bilmiyorum. Öğlen oldu bu şuan iyiyim. Ama artık dikkatli yürüyüp kendime dikkat edicem yani etmeliyim ağla2
Ay çok sıktım farkındayım
Bu halde sporada gidemiyorum. Ama yediklerime dikkat ediyorum.
Sizi seviyoruum 8977s456

ceko_25 15-11-2012 11:53 PM

hopopo için yazdıklarım çok matıklı kabul etmeliyim zaten benim sölediklerim doru bile olsaydı sen bu düşünce kalıplarınla bu durumu iyiye çeviriyosundur mutlaka ki senin açıklaman daha mantıklı geldi heralde ben birraz yavaş bi yöntem oldugunu düşündügüm için ön yargılı davrandım teşşekkürler ayrıca ayagın için de çok geçmiş olsun

ceko_25 16-11-2012 12:01 AM

başka bi paronayak yorum yapabilirmiyim kilo problemin var zannedersem kesin çözüceksin şu sebepten kilo vermeye o kadar odaklanmışsın ki bilinçaltının temel özelliklerinden deyişime hayır burda devreye girerek ayagını burkucak bi durumu karşına çıkararak seni yavaş hareket etmeye spordan ve kalori yakmandan geri bırakıyo gibi sanki ve dahi eninde sonunda kaybedice kesin sadece deyişimi sekteye deyişimi erteliyo gibi sanki

Senemmms 16-11-2012 02:41 PM

Annemle demin telefonla konuşurken söyledi birisi yorum yapmış günlüğüne dedi okudu yok artık dedik güldük çünkü bu yazdıklarını sabah annemle telefonda konuşmuştuk. Bende böyle düşünüyodum annemi aradım söyledim oda onayladı. Kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum. Ya acayip kilolu falan değilim ama hayatım boyunca hep bi kilo sorunu çektim. Oyuzden takıntılıyım ciddi ciddi. Ve dediklerin çok çok doğru. Hatta takside gelirken ilkel beynimle konuşmaya çalıştım :D
Bak biz güvendeyiz serbest bırak kiloları daha rahat daha mutlu olucaz falan ciddi ciddi içimden konuştum :D
Benimle aynı şeyi düşündüğün için çok mutlu oldum demekki doğru bi nokta bulmuşum. Peki bi fikrin varmı bana?

ceko_25 16-11-2012 04:08 PM

benimde kilo sorunum vardı boks yapmaya çalışıyorum mesela 180 63 kilo civarıydım yıllardır böle mesela boy 180 ise -18 kilodan sonra çok fazla enerji kaybeder vücut anoreksiya böyle başlar büyük problemdir kişisel gelişimde ilerledikçe hiç kfama takmıyorum fazla yemek yemeye de hiç önemli diil şimdi 69 70 oldum 3 alıcamkan 2 x 2 4 oldu kadar eminim
sende faza kiloların oldugunu düşünüyosan ideal klomda olmayı seçiyorum gibi bi düşünce kalıbı oluşturman yeter spor yapman gerkli daha saglıklı görünmen için ve herşeyide devletten beklememiş olursun kilo vermende yardımcı olur çok kilolu diilim dedigine göre bence hiç bi problem yoktur bu kadar senin gibi kendini geliştirmiş ne yapmasını bilen biri için zor diye bişey yoktur

Senemmms 16-11-2012 11:59 PM

Bir çok kez okuyunca anladım demek istediklerini :D
Çok sağol. Dediğim gibi terzi söküğünü dikemiyo bazen :)
Ama bunu değiştiriceem
956k

Senemmms 17-11-2012 12:15 AM

Cuma günlerini çok sevdiğimi söylemişmiydim?
Söylemedim sanırım :D
Niye bilmiyorum ama haftasonunu bile böyle sevmem.
Neyse ben bişey söyleyip çıkıcam bu gece çok yazasım yok.
Neden beklentisiz yaşayamıyorum? Niye herşeyden karşılık bekliyorum?
Ben öyle davrandım diye oda bana aynısını yapmak zorunda değilki kimse değil. Niye yani?
Ah insanoğlu. Kendimi zorlasamda bunu değiştiremiyorum. Ama olucak yavaşla biliyorum. Aslında daha az beklentiliyim ama çok daha az olsun istiyorum. Ya o an beklentiyle yapmasam bile içimde bilmediğim bi güç bana bunu hatırlatıp duruyo. Ve en küçük olayda bak sen ne yapmıştın o ne yapıyo olayına giriyorum ama sanki içimdeki benden bağımsız bunları düşünüyo. Ah bilmiyorum.
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk diyolar ya hani. O çok doğru.

Neyse kızlar dışarda evde tekim bu ayakla nasıl gidiyimki dışarı?
Ay bu gece karamsarım sanki.
En iyisi uyuyim ben.
İyi geceler en güzel rüyalar sizinle olsun

ceko_25 17-11-2012 12:52 AM

sanada i geceler uyku saati geçiyo bile

Senemmms 17-11-2012 11:45 AM

Eft müthiş bişey müthiş
Dün gece annemle telefondan eft yaptık bi ağlama hissi geldi yine bana.
Küçüklükten kalma sanırım sorunlarımı söylerken birden ağlamaya başlıyorum ve devamı gelmiyo yapamıyorum. Küçükken annemle iyi bi diyalogom yoktu azarlardı beni hep. Oyuzden sanırım. Açıklama yapmama izin vermezdi. Bende bi sorunumu anlatırken küçükken yaptığım gibi odama çekilip ağlamayı seçiyorum. Bu hiç hoşuma gitmiyo. Çatır çatır tartışamıyorum. Özgüvensiz biri değilim ama o huy küçüklükten kaldı. Onuda yok edicem. Neyse annemle telefonda eft yaptık çok çok iyi geldi. Deminde eft yaptım busefer herşey iyi giderken birden kendime mutsuz olcak bişey bulmamla alakalı bi eft yaptım. Karamsarlık eftsi yani. Buda küçüklükten kalan birşey. Hep kavga eden bi aileye sahiptim. Neyse bütün huylar küçüklükten kalma zaten :D

EFT MÜTHİŞ BİŞEY
Herkes kesinlikle denemeli
derty
Ben bu enerjiyle bütün işlerimi yaparım bugün y789

ceko_25 18-11-2012 06:48 PM

biraz açman lazım neden süper merak ettim kolay bişeye benziyo çünki

pinky9 20-11-2012 09:35 PM

canım benimm, sen hep yazmaya devam et, o kadar keyifle okuyorum ki, enerjin günlüğünden fışkırıyor resmen ve bana sıçrıyor :))))) senin en çok her şeye şükretme durumunu sevdimm, hep böle devam et, şükretmek teşekkür etmek çok güzel ve maalesef biz bunu çoğu zaman unutuyoruz. Çok sevdim seni , hep böle mutlu ol :))

O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:04 PM.