Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Benim Hayatım :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622130)

Senemmms 20-11-2012 10:24 PM

Cevap: Benim Hayatım :)

Çeko anlamadım eftyi mi anlatıyim :S
Lavinya çok tatlısın çok teşekkür ederim sözlerin içiiin çok mutlu ettin beeni çok sevincli956k

ceko_25 20-11-2012 10:54 PM

bende anlamadım akapunktur bölegelerine dokunarak yapılmıyomu annemle tel de yaptık harika bişey dedinde o yüzden anlamadım

pinky9 20-11-2012 11:59 PM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833613)

Lavinya çok tatlısın çok teşekkür ederim sözlerin içiiin çok mutlu ettin beeni çok sevincli956k

rica ederim canmm sen de çok tatlısınnn :)))) siteye aylar sonra ilk kez girdiğimde senin günlüğünle karşılaştımm ve resmen pozitif enerji yükledin bana,sitede 11 aydır yazmadığım günlüğüme tekrardan yazmaya başladım sayende :))

Senemmms 21-11-2012 05:09 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833615)
bende anlamadım akapunktur bölegelerine dokunarak yapılmıyomu annemle tel de yaptık harika bişey dedinde o yüzden anlamadım

evet ben noktaları bildiğim için o sadece o an üzgün olduğum konuyla ilgili sözler söyledi

Senemmms 21-11-2012 05:15 PM

Buna sebep olduğum için dahada bi mutlu oldum Lavinya derty
Günlüklerimizz hep daiim olsuun ozaaman skan67 :D

Senemmms 24-11-2012 12:48 PM

Ne zamandır yazmadım farkındayım ama kafamda toparlamadan öylesine yazmak istemiyorum hiçbir zaman ama bugün önemli bigün oyuzden yazmalıyım. Ben şuana kadar babamın işinden dolayı 12 okul değiştirdim yüzlerce hocam oldu (dersaneleride sayıyorum tabiki :D) Kızıp dersi dinlemediklerimde oldu ama o konuştukça keşke hiç dersi bitmese dediklerimde. Dünyanın en kutsal ve dünyanın en zor mesleğini yılda bigün anmak doğru olmasada bende iyi kötü emeği olan ama en çokta üzerime titreyen öğrenmem için bana onlarca kez o soruyu anlatan canım öğretmenlerim sizleri çok seviyorum. Görevini hakkıyla yapan tüm öğretmenler; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN (annemin tabiriyle burnum sızladı şuanda)
Buaralar 21 aralıkla dolu kafam. Ben inanıyorum o olaya fazlasıyla. Ve ruhani boyuta geçicez belki çok kötü şeylerde olucak ama herşey bizim hayrımıza olucak biliyorum.
Bu aralar rüyalarım çok derin fazlasıyla hissedip etkileniyorum.

Ay çokmu ciddiye bağladık :D Hemen çıkalım o moddan derty
Allahımın isimlerini gece yatmadan okumaya devam ediyorum. Heromaster'ın paylaştığı bi dua vardı çok beğendiğimi söylemiştim onu okuyorum bide yatmadan. Ayetel Kürsü en başta zaten.
Sınavlarda bitcek az kaldı. 5 Aralıkta annemlerin yanına uçucaam hemen. Gitmicektim aslında arkadaşlarım buraya gelcekti ama rüyamda annemleri gördüm sabah kalktım arkadaşlarıma dedim ben ailemin yanına gidicem annemi aradım söyledim ağladı kıyamam gelceğimi duyunca. Onları görmeye ihtiyacım var fazlasıyla.
Aile benim için çok önemli, sanırım bide yengeç burcu olmanın verdiği bi özellik bu girlhaha

Ne zamandır yazmıyodum bunu buraya;
Seni seviyorum
Özür dilerim lütfen beni affet
Teşekkür ederim 956k

Hepinizi çok seviyooruum forumdaşlarım :D
İyi haftasonları

ceko_25 24-11-2012 02:25 PM

bende babamın işerinden ortaokul bitmeden 5 okul deyiştirdim çok kötü bişeydir bide aynı benimde film gibi rüyalarım olmaya yeni başladı çokda eglenceli sanki

ßyKuS 24-11-2012 02:27 PM

ben level atladım artık çizgi film tarzında rüya görmeye başladım :) çokk ilginç geliyr bu bana

Senemmms 24-11-2012 02:45 PM

Ceko babam astsubaydı evet zordu ama olsun güzeldi. Evet benimde rüyalarım film gibi olmaya başladı gelişmedeyiz :D
Bykus senin adınada sevindim benim hiç öyle bi rüyam olmadı :D
Küçük emrah gibi oldu bu laf ahhah girlhaha

gökçe y. 24-11-2012 02:52 PM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833805)

Hepinizi çok seviyooruum forumdaşlarım :D
İyi haftasonları

biz de seni seviyoruz t678

pinky9 26-11-2012 12:58 AM

yengeççççsin seen bir yengeç daha anlamıştım :D:D:D

Senemmms 26-11-2012 01:00 AM

Sendemi yengeçsin yoksa?? Yengeç yengeci tanıyor yahu girlhaha

ceko_25 26-11-2012 09:46 AM

yengeç yengeçi tanırmı yani yengeçcin farkımı varki

pinky9 26-11-2012 05:43 PM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833895)
Sendemi yengeçsin yoksa?? Yengeç yengeci tanıyor yahu girlhaha

evet :)))) günlüğünü okuduğum zaman annene ailene düşkünlüğünden yengeç mi acaba diye aklımdan geçmişti :))

Senemmms 27-11-2012 12:25 AM

Hihihi yaşasın yengeeç :D Çoğu zaman yengeci sevemiyorum çünkü biraz fazla mıymıy ama yükselenim akrep olduğu için biraz dengeliyo gibi ama burcumu seviyorum yani ( bide geçmişi unutamıyoruz ııııııııııııııııı çok sinir oluyorum bu özelliğimize tuh788)

Senemmms 27-11-2012 12:39 AM

Bi defter almıştım ama onu ne defteri yapcağımı hiç düşünmeden aldım. Çok beğendim getirdim eve. Kızlar bırak koy biyere zamanı gelince o ortaya çıkartır yazman gerekeni dediler banada bu mantıklı geldi bıraktım. 4-5 gün sonra ben defterin varlığını unutmuşken birden aklıma geldi ve farkındalık defterim olmalı diye düşündüm. Defteri aldım ilk sayfasını açıp, kırmızı kalemle kocaman ''FARKINDALIK DEFTERİM'' yazdım. Bu çok hoşuma gitti. Bu aralar Bülent Gardiyanoğlu'nu dinliyorum annem sayesinde. Ondan yola çıkarak ilişkilerimdeki sorunları bulmaya yöneldim ve en başa döndüm anasınıfına. Ve farkettimki hala onu yaşıyorum.Çünkü ben ilk ikili ilişkiyi öyle hissettim ve bundan sonra hep öyle gitti. Güzel bi farkındalık çalışması oldu benim için. Ve bi sözü çok hoşuma gitti:
'' Ben kendi kıymetimi anladığım gün onlar benim kıymetimi anlayacak.''
Çok doğru. İlgi istiyorsak önce biz kendimize ilgi göstermeliyiz. Ne istiyorsak önce biz kendimize onu vermeliyiz.
Ve bu yıl ''helalleşme'' nin önemli olduğunu söyledi. Her helalleşme bir bağ koparmadır dedi. Geçmişimizdeki herkesle bağları koparmalıyız yoksa aynı tür insanlar aynı tür olaylar aynı tür durumları yaşarız. Atalarımızdan ebeveynlerimizden geçmişimizden özgürleşmeliyiz.

Aslında sizinle daha uzun konuşup daha çok şey paylaşmak istiyorum ama hep bişeyler çıkıyor. Birgün hepsini toparlayıp uzun uzun yazmak istiyorum( Ama sıkmayıda hiç istemiyorum uzatıp)
Neyse yapıcaz artık bişeyler. Siz ve annem olmasa kiminle paylaşıcam bunları :)
Herkes anlamıyor bunları kolay kabul edilir şeyler değil sanırım. Bana polyanna diyen bile var ama tam olarak yaptığım bu değil. Hatta pollyannacılık yanlış bir tutum zaten.
Bu benim senaryom demekki şuanda böyle bi ortamda olmalıymışım :D
Bugün biri bana kırıldı ama gereksiz bi kırılmaydı ve sonraki hareketide beni kırdı. Bugün sonradan aklıma geldi ve güldüm. Acaba bu rolü ben hangi sebeple vermiştim bak şuan hatırlamıyorum dedim içimden girlhaha
Neyse bişeyi görmem için yaptım muhakkak ama bakcaz görcez :D

Kendinize çok iyi bakın
Sizi seviyoruuum

Senemmms 28-11-2012 04:13 PM

Bazı insanların sadece yaşı ilerliyo başka hiç bi gelişmeleri yok.
Boş konuşan insanlara mümkün değil katlanamıyorum bugün sinirlerim üstümde bide oyuzden iyice bi delleniyorum. Üst kattaki açmış müziği bangır bangır dinliyo bide ne giydiyse artık tak tak yürüyo allaaaam bugün bi sağsalim bitsin.
Sakin ol senem
Deerin derrin nefes al senem
Allahım içimde bu duruma sebep şey herneyse özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum.

İyi forumlar
(Özür dilerim böyle bi yazı yazmak istemezdim ama içimi boşaltmam lazımdı)

gökçe y. 29-11-2012 04:23 PM

içini boşaltmak bastırmaktan çok çok daha iyidir. bastırılmış duygular insana ülser, kalp krizi, kanser, psikoz, nevroz olarak geri döner. bir yerde okumuştum:
spiritüellik, ruhanilik, kişisel gelişim vs. ile uğraşan insanların en büyük hatasıymış bastırmak. hiçbir şeyi yapamıyorsak derin bir nefes alarak "evet şu an çok sinirliyim ve bu halden hiç memnun değilim." diyerek o anki hislerimizi Tanrı'ya / Allah'a havale etmeliyiz. Öyle ya mükemmel olsaydık bu dünyaya gelmezdik. Bu illüzyonlar dünyası bir okul ve her olay O'na yaklaşmak için bir araç...

Senemmms 30-11-2012 11:42 AM

Dediğin her kelimeye tamamen katıllıyorum hastalıklar olayınada. Hiçbişeyi içte tutma taraftarı değilim :D

Senemmms 01-12-2012 11:14 AM

Enerji bedenlerim ve fizik bedenlerim dengede ben dengedeyim
Ailem ve ben dengedeyim
Tüm ilişkilerim uyum içinde
Hayatım bolluk ve sevgi dolu
Geçmişimi sevgiyle bağışlıyor ve kendimi özgür bırakıyorum
Kendim için kusursuz sağlığı severek yaratıyorum
Önce kendimde sonra ailemde sonrada bütünde birlik ve beraberliği seçiyorum

Bütündeki yerimi sevgiyle alıyorum
Tanrıya verdiğim sözleri,görevlerimi ve sorumluluklarımı yerine getirmeye hazırım

Bugün ve daima sağlığım daha iyiye gidiyor

Beni ben yapan hücrelerimi seviyor ve onaylıyorum
Yaşamımda ilerlememi engelleyen düşünce kalıplarımı görmeyi ve değiştirmeyi seçiyorum.
Yaratıcı yeteneklerimin ortaya çıkmasına izin veriyorum
Hayatımda yarattıklarımı anlamaya başlıyorum onun için gücümü geri alıyorum eski düşüncelerimi bırakıyorum,kendimi özgür bırakıyorum
Onaylanma arzumu iptal ediyorum gücümü tam kapasite ile alıyorum
Yeni gelir yollarına kendimi sevgiyle açıyorum bırakıyorum
kendimi yeniliğe ve dönüşüme açıyorum Olumlu değişimler içindeyim
Herşey tam istediğim gibi
Yaptığım herşeyi taktir ediyorum kendime tam güveniyorum
En iyiye layığım ve bunu kabul ediyorum
Beni yaratan güç ve ben BİRim ve bu güç bana kendi koşullarımı yaratma gücünü verdi

ŞÜKÜRLER OLSUN.

s456
Bu yazıyı nerden alıntı yaptım bilmiyorum ama telefonumda bunlar gibi bir çok yazı kayıtlı. Okuyup rahatlıyorum, neyse
Sizleri seviyoruuum
derty

Senemmms 01-12-2012 11:26 AM

Her sorunun bı cozumu oldugunu unutmamayı secıyorum.
Ve suanda ıcınde bulundugum durumlada basa cıkabılecegımı bılıyorum. Cunku suankı sorunum yalnızca gecıcı bırsey.
Ve suanda onun uzerınde calısıyorum. Ben ıyı bı ınsanım.
Kendıme acımayı reddedıyorum. Alman gereken derslerı almaya ve evrenın bana sundugu seylere kucak acmaya hazırım.
Degısmeyı secıyorum. Guvendıgım muddetce bılebılırım. Her ıste bır hayır vardır. Her sey yolunda http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif:)
Alıntı

Senemmms 01-12-2012 11:56 AM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834138)
Enerji bedenlerim ve fizik bedenlerim dengede ben dengedeyim
Ailem ve ben dengedeyim
Tüm ilişkilerim uyum içinde
Hayatım bolluk ve sevgi dolu
Geçmişimi sevgiyle bağışlıyor ve kendimi özgür bırakıyorum
Kendim için kusursuz sağlığı severek yaratıyorum
Önce kendimde sonra ailemde sonrada bütünde birlik ve beraberliği seçiyorum

Bütündeki yerimi sevgiyle alıyorum
Tanrıya verdiğim sözleri,görevlerimi ve sorumluluklarımı yerine getirmeye hazırım

Bugün ve daima sağlığım daha iyiye gidiyor

Beni ben yapan hücrelerimi seviyor ve onaylıyorum
Yaşamımda ilerlememi engelleyen düşünce kalıplarımı görmeyi ve değiştirmeyi seçiyorum.
Yaratıcı yeteneklerimin ortaya çıkmasına izin veriyorum
Hayatımda yarattıklarımı anlamaya başlıyorum onun için gücümü geri alıyorum eski düşüncelerimi bırakıyorum,kendimi özgür bırakıyorum
Onaylanma arzumu iptal ediyorum gücümü tam kapasite ile alıyorum
Yeni gelir yollarına kendimi sevgiyle açıyorum bırakıyorum
kendimi yeniliğe ve dönüşüme açıyorum Olumlu değişimler içindeyim
Herşey tam istediğim gibi
Yaptığım herşeyi taktir ediyorum kendime tam güveniyorum
En iyiye layığım ve bunu kabul ediyorum
Beni yaratan güç ve ben BİRim ve bu güç bana kendi koşullarımı yaratma gücünü verdi

ŞÜKÜRLER OLSUN.

s456
Bu yazıyı nerden alıntı yaptım bilmiyorum ama telefonumda bunlar gibi bir çok yazı kayıtlı. Okuyup rahatlıyorum, neyse
Sizleri seviyoruuum
derty

Bu bi önceki sayfada kaldı oyuzden bunu görmeniz için alıntı yaptım kusura bakmayın :D

Senemmms 04-12-2012 12:49 PM

Sevgili günlüğüüüm bu sabah gözümü kendi evimde açtım ailemin yanında nasıl mutluyum nasıl girlhaha
Yeni kalktım evde keyif yapıyorum. Başka şehirde okuuyunca insan evinin kıymetini anlıyor. Ara ara yazıcam sana günlüğüm çünkü annemle konuşmamız gereken çok konu var yeni kitaplar almış yine onları okuyup incelememiz laazııım konuşmamıız laazım. Annemle konuşmayı okadar özledimki. Beni çok iyi anlıyo çünkü. Çok şanslıyım derty
Herkese sevdiklerinin hep yanında olduğu bi hafta olur inşallah
Mutlu kalın güzel kalın ve hep kabulde kalın actionsmile

Senemmms 23-12-2012 09:30 AM

Herşeyde olduğu gibi birşeyi devam ettirmek, devamlılık huyundan yoksun olmam burdada kendini gösterdi. Ah senem ah.
Bayadır yokum günlüğüm farkındayım. Nedense hiç içimden gelmedi yazmak belkide paylaşmak zor geldi bilemiyorum.
Bahanelerede girmicem yoğundum diye ah neyse pazar pazar ne dertlendim :D
Pazarı pek sevmemde ondan sanırım :D
Yaptığım o güzel şeylerden uzaklaşıp kendimi dünyevi hayata kaptırmışım gibi hissediyorum çünkü pek yalnız kaldığım söylenemez okul dışarda takılmak spor apartta arkadaşlarınla yaşamak, kendimi dinlediğim bi alan kalmamaya başladı. E kalmayınca azcıkta olsa kopuyo insan normal insanlar gibi yaşamaya başladım yani bi sürecik :P yani herkes gibi dertlenip kendi çözümlerime bakmamaya başladım. Sürü psikolojisi bu ortamda ayakta kalmak istiyosan onlar dertlendiğinde sende dertlenip onlar eğlendiiğinde sende eğlenmelisin bu tamamen egonun oyunu doğru olan bu değil. Kabul görme ihtiyacı tamamen. Kendime gelmeliyim hemen :D
Ve günlerimi boş geçirdiğimi düşünmeye başladım kendim için bişeyler yapmak istiyorum bi klube üye olmak yada başka bişey ama ruhumu mutlu edicek bişey. Ne çok planım vardı 2012 bitmeden neler yapıcaktım. Ah ben ah. Neyse çok seviyorum ben kendimi biyandan aynaya bakıp kendimi seviyorum bunu yazarken ahahahah girlhaha
Sizlerle konuşmayı özlemişim oh rahatladım
Alllahım bolluk bereket istiyorum
Huzur istiyorum
Güzellikler istiyorum
Aşk istiyorum çok güzel bi aşk
Çok hareketli tam yaşına uygun bi senem istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim
Seni ççok seviyorum
Sizide çok seviyoruum derty

İyi pazarlar

ceko_25 23-12-2012 02:35 PM

bi işe girişirken (kendim için diyorum belki sanada mantıklı gelir) işe irede göstermek çok çok zordur dayansan bile 15 sene o alan için irade göstermek zordu o alanı katagoriyi kendine sevdirmen lazım faydalandıgın bölümleri kendine tekrar edip irade yerine sevgini arttırmak lazımbi alan seç ve o nu sev

pinky9 23-12-2012 09:58 PM

Ceko_25 yanlış anlama lütfen ama yazdıklarını okumakta gerçekten çok zorlanıorum bu günlüğün bi takipçisi olarak, kelimeler arasında bıraktığın boşluklara eksik harflerine vs biraz daha özen gösterirmisin lütfen hiç anlaşılmıyor ne demek istediğin :))

ceko_25 24-12-2012 09:52 AM

peki dikkat edicem haklısın tekrar geri dönüp bi okumam lazım zaten

pinky9 24-12-2012 04:01 PM

Alıntı:

ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835057)
peki dikkat edicem haklısın tekrar geri dönüp bi okumam lazım zaten

hepimizin dikkatsizlikleri olabiliyor bazen yanlış anlama olur mu :))y789

teşekkürler , sevgiler..

Senemmms 04-01-2013 11:31 PM

BU
Hayat akıp giderken unutuyoruz belkide yaşamayı. Sizede oldumu hiç? O ''Ben burda napıyorum?'' duygusu. Belki de ''Bu insanlar ne yapıyo?'' düşüncesi. Bu sıralar sık sık bu halde buluyorum kendimi. Sorgulamak istiyorum, sonra yorulup bırakıyorum. Sanırım ben bazen düşünmekten de yoruluyorum.
Hayat dedikleri akıp gidiyor, seneler geçiyor, mevsimler değişiyor, çocuklar büyüyor ve kuşlar; onlar sadece uçuyor.
Büyüyoruz, çiçekler büyüyor, bazen de o çok sevdiğimiz egolarımız..
Yaşıyoruz, çoğu zaman kaçırsakta an'ı, belki affedemesekte geçmişi, kendimizi veya bunu bize yapano-yapanları..
Yaşıyoruz, çok şükür.

Senemmms 12-01-2013 10:29 AM

Merhaabalaar derty
Dün yeniaydı aparttaki arkadaşlarımı aşağı indirip toprağa dokunucaz elimize alıcaz ve aynı zamanda gözlerimizi kapatıp dileklerimiz olmuş gibi düşüncez dedim. Yaptık ve inaanılmaz rahatladık toprak enerjisi rahatlattı sanırım. Sonrada eve çıktıktan sonra kapattık lambaları mum yaktım bi tane. Yaz kağıda bitmesini istediğin şeyleri duyguları herşeyi dedim. Yazdık sonra yaktık yolladık. Üstünede yeniay da dilekler yazılır dileklerimizi yazdık normalde saklanır ama yakınca daha çok rahatladığımız için yine yakalım dedik :D
Güzel bi geceydi yoğunlaştık mumun başında söhbette ettik bizi rahatsız eden konuları. Güzel oldu
Neyse tam 10 gün önce yazı yazma olayımı geliştirmeye karar vermiştim anneminde önerisiyle. Bişeyler düşündül ve bu kanıya vardık. İşte en son yazdığım BU yazısıyla başladım. Sık sık illa güzel olması önemli değil sürekli deneme yazıcaktım. BU yazısını yazdım burayada paylaşiyim dedim ama sonrası gelmedi. Bişeye karar verince daha çok direnç oluyo diye düşünüyorum çünkü şu masanın başına oturupta bi türlü yazamadım. Bilemiyorum yani durumlar bende böyle.
Ama 2013'ün enerjisini sevdim aynı frekansta gidiyoruz bi an kim aklıma gelse ya o yazıyo yada görüyorum. Sevdim bu işi. Öncedende olurdu bunlar tabiki ama geç oluyordu artık çok hızlandı korkuyorum resmen :D
Ah bide ingilizcede zorlanmaya başladım kur atlayınca.
Imm başka anlatmam gereken neler var diye düşünüyorum :D
Sanırım yok olursa tekrar gelirim. Yeniay enerjisii hepimiziin üstünde olsun bu 5 gün kötü şeylere değil iyi şeylere odaklanın olumsuz insanlarla konuşmayın bu sürelerde :D
Sizleri seviyorum. Kendi için emek veren herkes emeline ulaşır inşallah.
Hepimiz çok mutlu olalım hepimiz hakediyoruz çünkü :)

Müthiş bi gün olsun bugün

Senemmms 12-01-2013 10:57 PM

Sabah yazdığım yazıdan sonra bugünüm çok güzel geçti ve yazıda müthiş bigün olsun dedim ve şuandan itibaren karar verdim kalkar kalkmaz yazı yazıp öyle güne başlıcam. Günümü etkiledi 956k Şimdi girince farkına vardım
Kendimi sevesim geldi derty

Senemmms 13-01-2013 11:19 AM

Buraya Günaaaaydıın sevincli ile başlayan çok güzel ve uzun bir yazı yazmıştım ve tam sonudaydım görüşürüz deme faslındayken pat net çöktü bütün sayfalar kapandı geri açıldı ama tabi o yoktu ay inanmıyorum çok uğraşmıştım :D
tuh788
Onu bir daha yazmaya malesef mecalim yok . Neyse napalım artık başka bir zamana.
dertyBugünüm bunun kadar enerjik geçsin tam böyle :D
Teşekkür ederim herşey için. Bu sayfanın enerjisi çok başka geliyo bana. Bende sinirleniyorum üzülüyorum ama burda paylaşamıyorum elim gitmiyo buraya oturunca hepsini unutuyorum. Oyuzden buraya hep güzel şeyler yaazasım geliyor nedendir bilmiyorum.
Ah o yazım gitmeseydi güzel olcaktı neyse paylaşmamam gerekiyomuş demekki napalım :D Ahaha oda arkadaşım şuan olsa 'aha pollyanna seni' derdi :D
Pazarları sevmem çünkü bütün işleri bugüne bırakırım sonra akşama kadar oturup akşam tutuşurum ama bugün bunu kırıp işlerimi erkenden yapıp bu pazarı sevmek istiyorum :D
Müthiş bi gün olsun bugün

Hayat Kalemi 13-01-2013 11:27 AM

Hayatınızda mutluluklar hiç eksik olmasın.

Senemmms 13-01-2013 01:21 PM

Teşekkür ederim sizinde :)

Senemmms 15-01-2013 12:55 AM

Sevdirir keendini şeytan tüyü vaar :)
Yalın çalıyodu nedense gelip yazasım geldi.
Derin mevzulara giresim var bu aralar ama kelimleri toparlıyamıyorum.
Neeyse,
Bi arkadaşım 'ya senem sen gülünce insanın daha çok gülesi geliyo' demişti. Çok hoşuma gitmişti nedense. Hani gülmiceksem bile gülesim geliyo sen gülünce dedi. Hiç bir konuda iyi olmadıığımı düşünürken bunu duymak iyi geldi enazından gülerken güldürüyorum :D
Bi becerim olsun istemiştim hep bir şey çalıyım bişeyle ilgileniyim. Resmim iyiydi bıraktım. Enazından o beni rahatlatırdı. Umarım bigün tekrar dönerim.
İçim neden sıkıldı şimdi bunu yazarken ya? :D

Sonsuz ve karşılıksız bi sevgiye sahip olmak istiyorum. İşte ozaman mutlu olcağımı düşünüyorum. Sizi seviyorum kendimi seviyorum, şükürler olsun.

Bu gece rüyalarım çok güzel olsun ve bana rehberlik etsin

Elifs 16-01-2013 09:21 AM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832208)
Nasıl başlayacağım pek bilmiyorum ama günlükleri okurken birden bende yazmak istediğimi farkettim ve açtım bir günlük. Ben kendimi değiştireli çok oldu oyuzden değişimleri değilde farkındalıklarımı paylaşmak istiyorum burda. Çünkü fazlasıyla yaşamaya başladım.(Ow daha değiştirmem gereken daha çok şey var daha yanlış anlaşılmak istemeem 44a)
İnsanları sadece benim filmimdeki bi oyuncu olarak gördüğümden beri çok farklı herşey hayatımda. Tabiki bende üzülüyorum bende hayatın akışına kapılıyorum ama düzelmem çok kısa sürüyo. Yani birinin bana yaptığı bi hareketi ben ona izin verdiğim için ben ona o rolü verdiğim için onu BEN istediğim için yaptığını anladığımdan beri okadar farklıyımki. Belkide burdaki herkese göre çok küçüğüm ama bu bilgileri erkenden öğrendiğim için önce Allahıma sonra anneme minettarım.
Sık sık burda kendimi ifade etmeye çalışacağım. Ve bu yazma metodu benide rahatlatıcak oyuzden dahada bi sevdim bu işi :)
Burdaki herkesi tek tek çok seviyorum
Herkese iyi forumlar 956k

Yukarda bold yaptığım (koyulaştırdığım) yeri okuduktan sonra öyle büyüdüm ki anlatamam. Yıkık harab bitaptım fakat yazdığınız şey öyle doğru ve eğitici ki. Mutluyum. Hiç bir zaman unutamayacağım, altından kalkamayacağım düşünceden kurtuldum. Mutluyum. Teşekkürler.

Senemmms 16-01-2013 11:34 PM

Alıntı:

Elifs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835841)
Yukarda bold yaptığım (koyulaştırdığım) yeri okuduktan sonra öyle büyüdüm ki anlatamam. Yıkık harab bitaptım fakat yazdığınız şey öyle doğru ve eğitici ki. Mutluyum. Hiç bir zaman unutamayacağım, altından kalkamayacağım düşünceden kurtuldum. Mutluyum. Teşekkürler.

Şuan bende böyle düşünmene sebep olduğum için çok mutlu oldum rica ederim ne demek iyi geceler :)

Senemmms 22-01-2013 07:55 PM

O yorulmalarım gece uyusamda öğlen okulda uyuklamalarım unutkanlıklarım herşeyi kaybetmem insanlar bişey anlatırken boş boş bakınmam algılayamamam konsantre olamamam ve hep bi uyku isteği uyusamda dinlenememem hepsinin sebebini bugün öğrendim. Bu sebeplerle doktora gittim ayrıca bi yılda çok kilo aldım dedim. Sonra kan testi istedi benden. Tahlil yaptırdım bugün sonuçları çıktı götürdüm. B12 vitamin eksikliği varmış. Netten baktım bütün hallerimi orda açıklıyo. Şaşırdım. Ama enazından bunların sebebini buldum. En çok şaşırdığımda bu b12 eksikliği daha çok zayıflatırmış kilo kaybı olurmuş bende tam tersi oldu neyse :D
Sonuç olarak günlüğüm böyle olmamamın sebebini bulunca çok rahatladım yoksa kendimi suçluyodum kıyamam kendime ya neeler çekiyomuş içten içten :D
İşte böyle paylaşiyim dedim bu konuda burdada dertleniyordum sebebi sonunda anlaşıldı. OH!
İyi Akşaaamlar derty

Senemmms 18-02-2013 01:18 AM

Been geldiiiim
Evet çok ara verdim maleef. Nedense bi fırsat olmadı okadarda yoğun olduğum söylenemez ama elim bir türlü gitmedi. Bu geceye kısmetmiş derty
Ahh buraya yazmayı çok özlemişim. Bu hep başladığım bi işten hemen sıkılmamdan başladığım işi tamamlayamayışımdan oluyor biliyorum. Bende öğrenicem sabrı zamanla daha 19 buçuğum hihi :)
Yazmasamda girip bakıyorum ama, arada böyle tekrar toplu meditasyonlar şifalanmalar olsa güzel olur bence.
Buarada bir aydır tatildeyim 25inde biticek inşallah. Tatile fazlasıyla doydum sanırım. Eskişehiri özledim sanırım girlhaha

Imm neler yapıyorum..
Kitap okuyorum sanırım yaptığım en güzel şey o. Ben tek kitaptan gidemiyorum illa iki tane olucak oyuzden birincisinin adı; ''Onu Değiştiremedim Kendim Değiştim''
Diğerinin adı ''Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak''
Aslında bu ikinci kitap; İstanbul'a gittim ben 10 günlüğüne arkadaşlarımı görmeye. Buse diye çok yakın arkadaşımda kaldım. Ben gittim 2-3 gün sonra taşınmaya karar verdiler. Taşınırlarken kitaplığını döktü hep birden bana bu kitabı verdi ''bu tam senlik al seversin sen böyle kitapları'' dedi. Aldım hoşumada gitti. İçinden sözlerde paylaşıcam size küçük bi kitp ama epsilon yayınlarının. Yazarı Dle Carnegie. İlk yazdığım kitabın yazarıda Auriela McCARTHY. Oda kuraldışı yayınlarının.
Ben öyle birden bana verilmiş kitapları geri çevirmem vardır bi şey bu bana geldiğine göre derim. Ki iyikide demişim :) Ya tamam uu hayatımı değiştirdi falan demiyorum burda ama moral bozuldukça yada yatmadan önce güzel ruyalar görmek için okuyorum ki 3gündür müthiş rüyalar görüyorum yada ben kendimi öyle ayarlıyorum. Güzel dilekleri okuyup yatıyorum sonuçta, kötü şeyleri düşünüp değil. Mesela dün gece yeşil bir gölde yüzüyordum ama ben böyle güzel yeşil görmedim. Suda okadar temizdiki. Şaşırıyordum bu nasıl olur diye :)
Ama bidakka ''Onu Değiştiremedim Kendim Değiştim'' kitabını; hayatında affedemediği insanlar olan, başkaları odaklı yaşayanlara KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM. Çünlü affettikten sonra yaşanan büyülü mucizeleri okudum. Sadece affetmekte değil bırakmak. Hani bişeylere okadar odaklanırızki farkında olmadan bu onada sizede zarar verir;düşünceler inanışlar kendimize olan yargılarımız yada başkalarına. Sadece bırakmaktan bahsediyorum. Kabul etmek bırakmak. Bide böyle deneyin bakalım :)
Sanırım bitirmeliyim artık. Sizi seviyoruum iyi geceler

Aa buaarada bugün 18 şubat benim biricik canım annemin doğum günü onu yerim. Allahım annemi babamı kardeşimi bana bağışlasın.
Canım annem benim iyiki benim annemsin.

Senemmms 21-02-2013 04:24 PM

Merhaba sevgili günlüğüüm,
Şu sıralar güzel kararlar aldım sonunu görürüm inşallah
Cumartesi gecesi eskişehire dönüyorum bir aylık tatil bitiyor. Sanırım baya uzun oldu bu çünkü hiç eskişehirde yaşamamış gibi hissediyorum kendimi koca bir aydır görmüyorum. Özledimde açıkcası :)
Sık sık yazmaya çalışıcam. Işıklı Yol adlı üyeyle baya sohbet ettik dün çok mutlu etti beni oyuzden ayrı bi mutluyum.
İyi günler iyi forumlar herkese :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:04 PM.