![]() |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Adaletsiz insanlardan nefret ediyorum. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) senin akrep olduğunu sanıyordum :)) terazi olmanda güzel :)) sende diyorsun ''Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim.'' gerektiği kadar önem vermiyorsun çalışmalara.. Herşey senin elinde bunu kendin için sen yapabilirsin. Bazen biliyormusun duygusal olmaktan nefret ettiğim oluyordu. Şimdilerde ise artık anlamını kaybetmiş gibi.. duygusal olmaktan kimseye zarar gelmez ve duygusallıktan nefret etmen yine çevrenden etkilendiğin için böyle söylüyorsun.. Onları dinlemeyi bırak her söyledikleri doğru değil onların doğrularıyla mı yaşayacaksın yoksa kendi doğrularınla mı ? Kendi seçimlerini yapmaya başla. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) yaa aslında söylediklerim çokda öenmli öneriler değil en son attığım mesaja bakıyorumda sana neden böyle bir mesaj attığımı düşünüyorum önceden sweet bana böyle mesaj atardı ve açıkcası pekde uymuyordum dediklerine yani en azından bu tarz mesajlarına çünkü böyle dediğinde benim aklımda hep bir soru işareti kalırdı neyi nasıl yapacağımı bilemezdim.. Sana birşey tavsiye edicem.. ''şimdi yeniden çalışmalara başlayacağım diyorsun.. İşde çalışmalara başlamadan önce yapılması gerekenler diye bir yazı yazmıştım bunu mutlaka okumalısın kendi iyiliğin için ya en azından orada basit şeyler yazıyor ama uygularsan eğer oradaki şeyleri çalışmalarına ara vermeden devamlı yaparsın... Ben telkinlere umut bağlamayı bırakalı çok uzun zaman oldu sıkıldım ve bıraktım.. Şimdi daha iyi yollar arıyorum ve buluyorumda.. Birisi sana çözüm yolu sunar ama çözüm yolunu hayatına uyarlıyabilmen ve düzenli olarak yapabilmen için yapman gereken şeyleri çok az kişi söyler.. Uzatmadan ben linki vereyim sana.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post833129 bu başlıkta yeni bir konu açsam hiç fena olmaz çünkü vereceğim linkteki ''çalışmaya başlamadan önce önemli tavsiyeler'' bölümü tamamen Affetme çalışması üzerine yazmışım orada madde madde yazıyor istersen önce hangi çalışmaya başlayacağına karar ver.. Sonrada diğer maddeleri cevaplarsın. Birde senin eğer isteksizlik sorunun varsa onuda düşündüm vereceğim linkteki 1. sayfanın sonlarına doğru isteksizlikle ilgili bir bölüm var onada bir göz atmanı tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html |
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) bu ve bu gibi günlükleri okudukça gerçekten diyorum bu iş olacak.İki gündür dinliyorum nerdeyse harbiden sesim bi gürleşmeye başladı gibime geliyor.Dediğin gibi bu iş olacak inşallah :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Çook sevindim senin adına, evet başarmalıyız! |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) sen bana bi kere kızamazsın taam mı dostum ehehe :D Telkinleri bırakmamın nedeni değişiklikleri pek farkedemiyordum, günlük 7-8 saat dinlenmesi gerekiyordu 15-16 saat dinlediğim için sıkıldım, telkinlere çok fazla umut bağlayıp sonunda kendimi hayal kırıklığı içinde buldum.. Hata yapmıştım başta telkinlere bu kadar büyük umutlar yüklemek saçmaydı.. Hiçbir çaba göstermeden değişmenin pekde mümkün olamayacağını anlıyorum şimdi.. Uzun bir süre telkin dinlemedin çook uzun bir süre neyse tabii bir kaç ay öncesine kadar da yeni yeni başladım çalışmalara.. Meditasyonlar hem çok daha etkili bana kalırsa 8 saat dinleme derdin yok gece uyurken kulaklığın kulağından çıkma derdi yok, günde bir defa dinliyorsun ve rahatlıyorsun.. Meditasyonlar saolsun değişimi farkettiriyorlar. Artık gece uyumak için saatlerce kıvrılmıyorum 10 dakikaya bebekler gibi uyuyorum :)) Tabii buda sorun oluşturuyor ne zaman meditasyon dinlesem uyuya kalıyorum.. :)) Bu sadece küçük bir örnek.. Mesela affetme meditasyonlarını dinlerken affetmeyi seçtiğim insanları rüyamda gülerken görmek o kişileri gerçektende affettiğimi düşündürüyor.. Bir daha onlar için affetme çalışması yapma gereğide duymuyorum.. Bilinçaltı temizleme meditasyonu ve kendine güven hipnozunu çok seviyorum her ikisinde de birkaç olumlu tekin cümlesi olsada. Sırf bu 2 çalışma insanı depresyondan kurtarıyor.. Bugün çalışmalarımın 21.ci günü vaauuuvv :D y789 |
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) benim farkedemediğim değişikliğin bilinçaltımın farketmesinin hiçbir anlamı yok. Hani diyorsun ya önemli olan ikisinide yapmak zor, zamanım yok ve telkinde dinlemeyi düşünmüyorum hiç, meditasyonlar bana yetiyor. Başka sorunlar içinde çözüm yolları arıyorum. Dediğin gibi telkinler 8 saat dinlenilmesi gerekiyor ama ben o zaman çaresizlikten ve bir an önce değişmeyi istediğimden dolayı dinleme sürelerini abartmıştım. Çalışmaya başlamadan önce program yapmak önemli bence en azından ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğini biliyorsun neden yapmak istediğini ve nasıl yapabileceğini seçebiliyorsun.. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Hıhım. Anladım demek istedigini, senin için mantıklı olan demek ki buymuş. :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Mutluluk veren şarkılar;PART-1 http://g1212.hizliresim.com/14/d/guqxt.gif Şu Fanaa'yı izleyemedim gitti ama çok hoşuma gidiyor müzikleri hele de bu. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Dün affetme meditasyonunu dinledim, o kadar rahatladım ki. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) ben inanıyorum uyku sorunun çözülecek ve uykun düzene girip rahatça uyuyabileceksinde ''hatta babamın takılmalarına bile sadece güldüm'' anlamadım bunu |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Eleştirmelerine, hakkımda konuşmasına vs. :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) hmm :)) tebrik ederim.. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Teşekkürlerlerr :) |
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Selaam. Bugün pek de iyi olduğum söylenemez ama yine araştırmalara devam ediyorum. Dolunay meditasyonunu dinlediğimden beri affetme meditasyonunu boşladım net'ten çıkınca onu da dinlerim inşallah. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bir yerlere varmak için önce kendine uğramalı insan. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Pek girmiyorum artık mesaj atan arkadaşa da cevap veremedim çıkmam lazım kusura bakmasın :/ |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Alıntı:
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Günlük meditasyonla ilgili araştırma yapıyordum ve pek de masum olmadıklarını yazmışlardı ve dinlemeyi bıraktım. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Dımdııımdırırmmmmm kendime yeni bir ben lazımmmm! |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Nabeeeer yine geldiiim işte burdayımmmm :-D |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Üzülüyorsun takma diyorlar. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) :))) Cok guldum yaa harika:))) |
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) O yazı bana ait değildi ama anlatmak istediklerim tam olarak oydu. |
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Demediğini biliyorum. |
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) mrb elya. günlüğünü okudum. değişmedim diyorsun ama ben değiştiğini gözlemledim yazdıklarından. ben de yaklaşık bir aydır dinliyorum. bir şeyler değişiyor bunun farkındayım ama hayatım değişmedi henüz. 2 gündür çekirdek inanç telkinlerini dinliyorum. inşallah faydasını görürüm. geceleri garip rüyalar, telepati, daha az tv seyretme isteği, ilk gün baş ağrısı ve sonrasında sivilcelenmeler vs. oldu bende. bunlar somut etkileri bence telkinlerin. ve ifadelerimin daha net olduğunun farkındayım. ama sf ben de de var malesef heyecanlanmalar devam ediyor yine. allahın izniyle o da geçecek. yanlız bir şey söyliyecem. Abdullah Beyle çekirdek inanç yaptırırken ben sf liyim dediğimde o benim sfli değil, mükemmelliyetçi olduğumu ve bundan dolayı sosyalleşemediğimi söyledi. çok şaşırdım ama doğru olduğunu farkettim. Allah yardımcımız olsun hepimizin.. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Amin inşallah senin de hayatın en güzel yönde değişir :)) Çok teşekkür ederim ''değişmek'' |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Günün özeti; |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) elya yazdığına bayıldım cok haklısın..sen kendındekı halı ruhuyetı degıstırıp Allaha yönelmezsen Allahda senın durumunu degıstırmez dıodu bıyerde... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |