Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Bu da benim değişim günlüğüm:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622084)

-Elya- 22-11-2012 05:24 PM

Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Adaletsiz insanlardan nefret ediyorum.
Sanırım bu da terazi burcu olmamdan kaynaklı. Haksızlığa gelemediğim için her zaman üzülen ben oluyorum.
Bu huyumdan her ne kadar nefret etsem de, ben buyum.
Değişiyorum ama, değiştiriyorum..
Beni mutsuz eden insanları hayatımdan çıkarıp yerini başkalarıyla dolduruyorum.
Yani çıkarıp yerine başkalarıyla değiştiriyorum. ne garip değil mi?
Hem değişmek, hem değiştirmek. (:
Bu galiba sanırım artık benim için hiç garip değil.
Bazen bunu yapmak gerek. :))
Artık uçma evresindeyim..
Kanatlanıp göğe yükselme;tıpkı bir martı gibi. :)

-Elya- 07-12-2012 09:27 PM

Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim.
Zaten o kadar yoğundum ki, onu yapmaya bile vakit bulamadım. Evet uçacağımı söylemiştim ama bunun için hiç bir şey yapmıyorum.
Duygusal olmaktan nefret ediyorum.
Bazen taş kalpli olmak isterdim. Hani şu hissiz, duygusuz, kalp kırmaktan çekinmeyen.
Kendimden çok karşımdakini önemsemekten nefret ediyorum.
Çünkü değmiyorlar, verdiğim değeri haketmiyorlar.
Kalbimdeki ağırlıktan nefret ediyorum.
İnsanların kalp kırmasından da. Ama önemsemiyorum artık ciddiyim bak alıştım.
Yalancı insanlara, sahte ve çıkarcı dostluklara, kıskançlıklara, cimri insanlara.
En önemlisi de bencil insanlara, alıştım.
Çevremde bolca var bunlardan.
En zor zamanımda yanımda olmayan hatta yüzüme gülen.
Ama şöyle diyim,yalnızlık en güzeli.
Yalnızlığı seviyorum.
En önemlisi kafam rahat. :)
Kimse olmasın zaten iki günlük dostluklara hiç gerek yok.
Zaten şu sıralar çok değişik hissediyorum...
Ama yine de gülüşlerimi kimse alamaz benden. :)

ßyKuS 07-12-2012 09:48 PM

senin akrep olduğunu sanıyordum :)) terazi olmanda güzel :)) sende diyorsun ''Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim.'' gerektiği kadar önem vermiyorsun çalışmalara.. Herşey senin elinde bunu kendin için sen yapabilirsin. Bazen biliyormusun duygusal olmaktan nefret ettiğim oluyordu. Şimdilerde ise artık anlamını kaybetmiş gibi.. duygusal olmaktan kimseye zarar gelmez ve duygusallıktan nefret etmen yine çevrenden etkilendiğin için böyle söylüyorsun.. Onları dinlemeyi bırak her söyledikleri doğru değil onların doğrularıyla mı yaşayacaksın yoksa kendi doğrularınla mı ? Kendi seçimlerini yapmaya başla.

-Elya- 08-12-2012 07:38 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834360)
senin akrep olduğunu sanıyordum :)) terazi olmanda güzel :)) sende diyorsun ''Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim.'' gerektiği kadar önem vermiyorsun çalışmalara.. Herşey senin elinde bunu kendin için sen yapabilirsin. Bazen biliyormusun duygusal olmaktan nefret ettiğim oluyordu. Şimdilerde ise artık anlamını kaybetmiş gibi.. duygusal olmaktan kimseye zarar gelmez ve duygusallıktan nefret etmen yine çevrenden etkilendiğin için böyle söylüyorsun.. Onları dinlemeyi bırak her söyledikleri doğru değil onların doğrularıyla mı yaşayacaksın yoksa kendi doğrularınla mı ? Kendi seçimlerini yapmaya başla.

Teşekkür ederim :)
Akrep sanıyordum bi ara bende ama değilmişim.
Teraziyim ama onun özelliklerine de pek uymuyorum sınırda doğmuşum. Başağa daha çok uyuyorum gibi sanki yükselenimden kaynaklı o da. :D

Malesef biraz tembellik yaptım.
Haklısın, ama durduk yere her şeyi kafama takıyorum üzülüyorum nedensiz. Bi de haksızlık yaptılarsa çok daha fazla üzülürüm çok hassasım bu yönde...
1 hafta bi süreydi o zaman hiç bişey yapmak istememiştim.
Pişman olacağımı bile bile dinlemedim şimdi yeniden başladım ve kendime söz verdim.
İçimden gelen neyse onu yapıyorum inan. :)
Önerilerin için sağol smil56

ßyKuS 08-12-2012 09:18 PM

yaa aslında söylediklerim çokda öenmli öneriler değil en son attığım mesaja bakıyorumda sana neden böyle bir mesaj attığımı düşünüyorum önceden sweet bana böyle mesaj atardı ve açıkcası pekde uymuyordum dediklerine yani en azından bu tarz mesajlarına çünkü böyle dediğinde benim aklımda hep bir soru işareti kalırdı neyi nasıl yapacağımı bilemezdim..

Sana birşey tavsiye edicem.. ''şimdi yeniden çalışmalara başlayacağım diyorsun.. İşde çalışmalara başlamadan önce yapılması gerekenler diye bir yazı yazmıştım bunu mutlaka okumalısın kendi iyiliğin için ya en azından orada basit şeyler yazıyor ama uygularsan eğer oradaki şeyleri çalışmalarına ara vermeden devamlı yaparsın...

Ben telkinlere umut bağlamayı bırakalı çok uzun zaman oldu sıkıldım ve bıraktım.. Şimdi daha iyi yollar arıyorum ve buluyorumda.. Birisi sana çözüm yolu sunar ama çözüm yolunu hayatına uyarlıyabilmen ve düzenli olarak yapabilmen için yapman gereken şeyleri çok az kişi söyler.. Uzatmadan ben linki vereyim sana..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post833129 bu başlıkta yeni bir konu açsam hiç fena olmaz çünkü vereceğim linkteki ''çalışmaya başlamadan önce önemli tavsiyeler'' bölümü tamamen Affetme çalışması üzerine yazmışım orada madde madde yazıyor istersen önce hangi çalışmaya başlayacağına karar ver.. Sonrada diğer maddeleri cevaplarsın.

Birde senin eğer isteksizlik sorunun varsa onuda düşündüm vereceğim linkteki 1. sayfanın sonlarına doğru isteksizlikle ilgili bir bölüm var onada bir göz atmanı tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html

-Elya- 09-12-2012 11:09 AM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834397)
yaa aslında söylediklerim çokda öenmli öneriler değil en son attığım mesaja bakıyorumda sana neden böyle bir mesaj attığımı düşünüyorum önceden sweet bana böyle mesaj atardı ve açıkcası pekde uymuyordum dediklerine yani en azından bu tarz mesajlarına çünkü böyle dediğinde benim aklımda hep bir soru işareti kalırdı neyi nasıl yapacağımı bilemezdim..

Sana birşey tavsiye edicem.. ''şimdi yeniden çalışmalara başlayacağım diyorsun.. İşde çalışmalara başlamadan önce yapılması gerekenler diye bir yazı yazmıştım bunu mutlaka okumalısın kendi iyiliğin için ya en azından orada basit şeyler yazıyor ama uygularsan eğer oradaki şeyleri çalışmalarına ara vermeden devamlı yaparsın...

Ben telkinlere umut bağlamayı bırakalı çok uzun zaman oldu sıkıldım ve bıraktım.. Şimdi daha iyi yollar arıyorum ve buluyorumda.. Birisi sana çözüm yolu sunar ama çözüm yolunu hayatına uyarlıyabilmen ve düzenli olarak yapabilmen için yapman gereken şeyleri çok az kişi söyler.. Uzatmadan ben linki vereyim sana..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post833129 bu başlıkta yeni bir konu açsam hiç fena olmaz çünkü vereceğim linkteki ''çalışmaya başlamadan önce önemli tavsiyeler'' bölümü tamamen Affetme çalışması üzerine yazmışım orada madde madde yazıyor istersen önce hangi çalışmaya başlayacağına karar ver.. Sonrada diğer maddeleri cevaplarsın.

Birde senin eğer isteksizlik sorunun varsa onuda düşündüm vereceğim linkteki 1. sayfanın sonlarına doğru isteksizlikle ilgili bir bölüm var onada bir göz atmanı tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html

Sana bi konuda kızdım telkinleri bıraktığın için, hiç mi değişmedi hayatın telkinler sayesinde? Ya da cidden bi farklılık gördün mü? Görmediysen bırakırsın, ki görmüş olmalısın -ya da kendindeki farklılığı anlamadın.- Demek istediğim, bi zorunluluğun yoksa bırakma. Hem affetme çalışmalarına devam et, hem de onlara. Ne kadar dinleyebilirsen o kadar dinle... Gerçekten çok şey değişiyor. Sabah kalkmak bana ölüm gibi gelirdi şimdi rahatlıkla kalkabiliyorum. Kendiliğinden olmadı tabii ki telkinler sayesinde.
İsteksizlik yok hatta aşırı istekliyim. O zaman biraz ters zamanımdaydım sanırım o yüzden hiç bir şeye bakamadım.
Affetmeyi de yapmıştım bi ara, yeniden yapmaya başlıyorum o 1 haftalık sürenin telafisi için.
Çok teşekkürler yardımların için dostum :)

istisnaa 09-12-2012 01:23 PM

bu ve bu gibi günlükleri okudukça gerçekten diyorum bu iş olacak.İki gündür dinliyorum nerdeyse harbiden sesim bi gürleşmeye başladı gibime geliyor.Dediğin gibi bu iş olacak inşallah :)

-Elya- 09-12-2012 06:36 PM

Çook sevindim senin adına, evet başarmalıyız!
Elimizden geleni yaptıktan sonra bence hiç zor değil.
Kendini sürekli motive et & olmak istediğin gibi ol.
Başarmak isteyen başarır yeter ki başarmak için sağlam adımlar atsın. :)

ßyKuS 09-12-2012 11:18 PM

sen bana bi kere kızamazsın taam mı dostum ehehe :D Telkinleri bırakmamın nedeni değişiklikleri pek farkedemiyordum, günlük 7-8 saat dinlenmesi gerekiyordu 15-16 saat dinlediğim için sıkıldım, telkinlere çok fazla umut bağlayıp sonunda kendimi hayal kırıklığı içinde buldum.. Hata yapmıştım başta telkinlere bu kadar büyük umutlar yüklemek saçmaydı.. Hiçbir çaba göstermeden değişmenin pekde mümkün olamayacağını anlıyorum şimdi..

Uzun bir süre telkin dinlemedin çook uzun bir süre neyse tabii bir kaç ay öncesine kadar da yeni yeni başladım çalışmalara.. Meditasyonlar hem çok daha etkili bana kalırsa 8 saat dinleme derdin yok gece uyurken kulaklığın kulağından çıkma derdi yok, günde bir defa dinliyorsun ve rahatlıyorsun.. Meditasyonlar saolsun değişimi farkettiriyorlar. Artık gece uyumak için saatlerce kıvrılmıyorum 10 dakikaya bebekler gibi uyuyorum :))

Tabii buda sorun oluşturuyor ne zaman meditasyon dinlesem uyuya kalıyorum.. :)) Bu sadece küçük bir örnek.. Mesela affetme meditasyonlarını dinlerken affetmeyi seçtiğim insanları rüyamda gülerken görmek o kişileri gerçektende affettiğimi düşündürüyor.. Bir daha onlar için affetme çalışması yapma gereğide duymuyorum.. Bilinçaltı temizleme meditasyonu ve kendine güven hipnozunu çok seviyorum her ikisinde de birkaç olumlu tekin cümlesi olsada. Sırf bu 2 çalışma insanı depresyondan kurtarıyor.. Bugün çalışmalarımın 21.ci günü vaauuuvv :D y789

-Elya- 10-12-2012 03:28 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834431)
sen bana bi kere kızamazsın taam mı dostum ehehe :D Telkinleri bırakmamın nedeni değişiklikleri pek farkedemiyordum, günlük 7-8 saat dinlenmesi gerekiyordu 15-16 saat dinlediğim için sıkıldım, telkinlere çok fazla umut bağlayıp sonunda kendimi hayal kırıklığı içinde buldum.. Hata yapmıştım başta telkinlere bu kadar büyük umutlar yüklemek saçmaydı.. Hiçbir çaba göstermeden değişmenin pekde mümkün olamayacağını anlıyorum şimdi..

Uzun bir süre telkin dinlemedin çook uzun bir süre neyse tabii bir kaç ay öncesine kadar da yeni yeni başladım çalışmalara.. Meditasyonlar hem çok daha etkili bana kalırsa 8 saat dinleme derdin yok gece uyurken kulaklığın kulağından çıkma derdi yok, günde bir defa dinliyorsun ve rahatlıyorsun.. Meditasyonlar saolsun değişimi farkettiriyorlar. Artık gece uyumak için saatlerce kıvrılmıyorum 10 dakikaya bebekler gibi uyuyorum :))

Tabii buda sorun oluşturuyor ne zaman meditasyon dinlesem uyuya kalıyorum.. :)) Bu sadece küçük bir örnek.. Mesela affetme meditasyonlarını dinlerken affetmeyi seçtiğim insanları rüyamda gülerken görmek o kişileri gerçektende affettiğimi düşündürüyor.. Bir daha onlar için affetme çalışması yapma gereğide duymuyorum.. Bilinçaltı temizleme meditasyonu ve kendine güven hipnozunu çok seviyorum her ikisinde de birkaç olumlu tekin cümlesi olsada. Sırf bu 2 çalışma insanı depresyondan kurtarıyor.. Bugün çalışmalarımın 21.ci günü vaauuuvv :D y789

Senin için mantıklı bi karar olmuş o zaman, ama yine de bırakmanı istemezdim ben değişimi ne kadar farketmesen de bilinçaltın bunu bence senden daha iyi farkediyor. Meditasyonlar da çok işe yarıyor tabii de birini bırakıp diğerini yapmak değil önemli olan ikisini de yapmak ya da gayret göstermek benim için. Günde 15 saat çok fazla ama ya, çok yormuşsun kendini. Günde en fazla 8 saat diye biliyorum ben ki zaten onu bile zor dinliyorum azmine hayran kaldım hasmil56
Telkin dinledikten sonra özellikle suçluluğu dinlediğimde rüyalarım kabus gibi oluyordu, hatta reddedilme ve kaybetme korkusuyla ilgili rüyalar gördüm. Bu biraz olumsuzdu benim için onu dinlemeyi bırakmalıydım aslında ama yinede dinledim. Meditasyon dinlediğimde hiç rüya görmedim tabii kişiden kişiye değişir.
Tebriklerrrrr.blissy var ya ben kaç gün olduğunu saymaya erindim.
Belki benim de o kadar olmuştur bilmiyorum.girlhaha

ßyKuS 10-12-2012 09:01 PM

benim farkedemediğim değişikliğin bilinçaltımın farketmesinin hiçbir anlamı yok. Hani diyorsun ya önemli olan ikisinide yapmak zor, zamanım yok ve telkinde dinlemeyi düşünmüyorum hiç, meditasyonlar bana yetiyor.

Başka sorunlar içinde çözüm yolları arıyorum. Dediğin gibi telkinler 8 saat dinlenilmesi gerekiyor ama ben o zaman çaresizlikten ve bir an önce değişmeyi istediğimden dolayı dinleme sürelerini abartmıştım.

Çalışmaya başlamadan önce program yapmak önemli bence en azından ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğini biliyorsun neden yapmak istediğini ve nasıl yapabileceğini seçebiliyorsun..

-Elya- 11-12-2012 05:53 PM

Hıhım. Anladım demek istedigini, senin için mantıklı olan demek ki buymuş. :)
Bu benim için biraz zor olacak; yani planlı çalışmak. Ama denerim yine de.
k8908

~

Bugün meditasyon yapmaya başladım.
her gün devam edeceğim...
Bi de burçlara taktım ben :D çekingenliğimin bi kaynağını da yükselenimin başak olması.
Ve tabii ailemin tutumu.
Neyse yalnızlığı çok sevdim ben kimseye kırılmıyorum üzülmüyorum.
Kimseye ihtiyacım yok Rabbim'den başka...
Biliyorum sadece o beni anlar.
Yeter bu günlük bu kadar.

''Güzel günler göreceğiz çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler

Hani şimdi bize
Cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır,
Yalnız cumaları,yalnız pazarları

Hani şimdi biz
Bir peri masalı dinler gibi seyrederiz
Işıklı caddelerde mağazaları,
Hani bunlar
77 katlı yekpare camdan mağazalardır.

Hani şimdi biz haykırırız
Cevap:
Açılır kara kaplı kitap:Zindan

Kayış kapar kolumuzu
Kırılan kemik, kan

Hani şimdi bizim soframıza
Haftada bir et gelir
Ve
Çocuklarımız işten eve
Sapsarı iskelet gelir

Hani şimdi biz
İnanın güzel günler göreceğiz çocuklar
Güneşli günler göreceğiz
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar
Işıklı maviliklere süreceğiz.''

Güzeeel günler göreceğizzz güneşli günlerr :) http://c1212.hizliresim.com/14/c/gtjth.gif

-Elya- 12-12-2012 08:49 PM

Mutluluk veren şarkılar;PART-1 http://g1212.hizliresim.com/14/d/guqxt.gif

Şu Fanaa'yı izleyemedim gitti ama çok hoşuma gidiyor müzikleri hele de bu.
Çok şekerrrrr http://b1212.hizliresim.com/14/d/gur35.gif
Neyse işte indirdiğim meditasyonlara devam ediyorum.
Bi kaçını bulamadım şimdilik bunlar...
Bu arada insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor.
Mutluyum, yalnızım, özgürüm.
Daha ne olabilir bundan başka?
http://b1212.hizliresim.com/14/d/gur5c.gif

-Elya- 14-12-2012 06:03 PM

Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi.

-Elya- 16-12-2012 10:06 PM

Dün affetme meditasyonunu dinledim, o kadar rahatladım ki.
Hatta babamın takılmalarına bile sadece güldüm; herkes değişikliği farketti.
UMARIM BÖYLE DEVAM EDER.
Sadece sabah kabus gibiydi bi türlü gözlerimi açamadım girlhaha
Umarım uyku düzenim de düzelirrrr :))
Öyle işte..

ßyKuS 16-12-2012 11:21 PM

ben inanıyorum uyku sorunun çözülecek ve uykun düzene girip rahatça uyuyabileceksinde ''hatta babamın takılmalarına bile sadece güldüm'' anlamadım bunu

-Elya- 16-12-2012 11:28 PM

Eleştirmelerine, hakkımda konuşmasına vs.
:)

ßyKuS 17-12-2012 06:43 PM

hmm :)) tebrik ederim..

-Elya- 17-12-2012 08:39 PM

Teşekkürlerlerr :)

*

İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
Yapabileceğin tek şey sevilebilecek biri olmak.
Gerisi onlara kalmış...
Insanları ne kadar düşünürsen düşün,
Onların seni o kadar düşünmediklerini öğrendim.
Güven elde edebilmek için yılların gerektiğini,
Ama yok etmek için saniyelerin bile yettiğini öğrendim.

Önemli olanın hayatındaki eşyaların değil,
Hayattaki kişilerin olduğunu öğrendim.
İnsanın ancak 15 dakika çekici olabildiğini,
Ondan sonra alışıldığını öğrendim.
Kendimi karşılaştırmak için başkalarının en iyi yaptıklarını değil;
Kendi en iyi yaptıklarımı kıstas almam gerektiğini öğrendim.
İnsanlar için olayların değil, onların daha önemli olduklarını öğrendim.

Her ne kadar ince kesersen kes,
Kestiğinin her zaman iki yüzü olacağını öğrendim.
Sevdiğin kişilere sevgi dolu sözler söylemen gerektiğini,
Belki bunun onu son defa görüşün olabileceğini öğrendim.
Her ne kadar onu çok düşünsen de,
Yine de gidebileceğini …

-Elya- 18-12-2012 02:15 PM

Neden bu kadar çok kitap okuyorsun?
- Yapacak daha iyi bir şey aklıma gelmediği için..

- Yazamadığım için..

- Ne yapayım? Aptallıklarınızın bir parçası mı olayım? Bana böyle bir soru soran biriyle bir kaç saat konuşmak zorunda kalmaktansa ömrüm boyunca kitaplara gömülmeyi tercih ediyorum..

- İnsan sevmiyorum ben. Gerçek insanları sevmiyorum. Fazla sıkıcılar. O yüzden kitaplarda bulduğum ve gerçek olmadıklarını bildiğim insanlar ruhumu dinlendiriyor..

- “Sorma neden niçin, her şey yalnızlıktan..”

- Küçüklüğümden beri böylesine şaşkın sorularla karşılaştığımda ne cevap vereceğimi bilemediğim için..

- Neden insanlar bu kadar az kitap okuyor?

- Neden balıklar su altında boğulmuyorlar? neden kediler hep dört ayaklarının üstüne düşüyor? Neden sevdiğimiz ölüler ve sevmediğimiz diriler çok…

~

Bazen o kadar karamsar oluyorum ki kendime bile şaşırıyorum.
Ama biliyorum üzülmeye bile değmeyecek sıkıntılarım var ve tamir etmesi o kadar da zor değil.
Pek iyi değilim ama şükrediyorum Allah'a. İyiki mutsuzum da mutlu zamanlarımın değerini anladım. :)
Hem insan her zaman mutlu olsa mutlu zamanlarının kıymetini nasıl anlar ?
Her zaman mutsuz olsa da hayatın güzelliklerini nasıl görebilir ?
- Her soru kendi içinde bi cevap aslında... Sadece görmeyi bilmelisin.
Her şey için şükürler olsun.

-Elya- 18-12-2012 03:06 PM

-Elya- 21-12-2012 09:15 AM

Selaam. Bugün pek de iyi olduğum söylenemez ama yine araştırmalara devam ediyorum. Dolunay meditasyonunu dinlediğimden beri affetme meditasyonunu boşladım net'ten çıkınca onu da dinlerim inşallah.
Toplulukta konuşma hakkında çok araştırma yaptım ve çalışmalarıma ekledim.
Bu sorunu da atlatırsam heyecan stres hiç bişey kalmayacak oh be! ::)
Güzel değişimlere...
UÇMAK VARKEN YÜRÜMEK NİYE? :))

-Elya- 22-12-2012 11:44 AM

Bir yerlere varmak için önce kendine uğramalı insan.
İnsanın gideceği bütün yollar kendinden geçer (:

-Elya- 31-12-2012 04:26 PM

Pek girmiyorum artık mesaj atan arkadaşa da cevap veremedim çıkmam lazım kusura bakmasın :/
Girmiyorum artık eskisi gibi .. Çok şey değişti hayatımda o kadar pişmanım ki bi olay yüzünden. Onu düzeltmeye çalışıyorum ve belki de mucize gerekli.
Bu yaptığım için kendimi hiç affedemicem.
Allah'ım sen affet... Eski bi mesele ama yine ortaya çıktı, ne yapabilirim hiç bi fikrim yok sabahtan akşama kadar düşünüyorum..
Belki bi gün gelir uzun uzun sana da anlatırım. Umarım her şey eskisi gibi olur !
Allah sabredenle beraberdir...

Değişmek 31-12-2012 09:47 PM

Alıntı:

-Elya- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835282)
Pek girmiyorum artık mesaj atan arkadaşa da cevap veremedim çıkmam lazım kusura bakmasın :/
Girmiyorum artık eskisi gibi .. Çok şey değişti hayatımda o kadar pişmanım ki bi olay yüzünden. Onu düzeltmeye çalışıyorum ve belki de mucize gerekli.
Bu yaptığım için kendimi hiç affedemicem.
Allah'ım sen affet... Eski bi mesele ama yine ortaya çıktı, ne yapabilirim hiç bi fikrim yok sabahtan akşama kadar düşünüyorum..
Belki bi gün gelir uzun uzun sana da anlatırım. Umarım her şey eskisi gibi olur !
Allah sabredenle beraberdir...

Ne oldu zeynep istersen özelden anlatabilirsin

-Elya- 03-01-2013 05:11 PM

Günlük meditasyonla ilgili araştırma yapıyordum ve pek de masum olmadıklarını yazmışlardı ve dinlemeyi bıraktım.
Din'le ilgili şeyler vardı içinde... Hiç bi şey Din'imden önemli değil başka çalışmalar da yapabilirim.
Budistlerle ilgili bir şeymiş sanırım ya kafanızı karıştırmak gibi olmasın da..
Araştırmak isteyen araştırabilir.

~

Her şeye şükrediyorum iyikii bunları yaşamışım diye.
Pişman olmak istemiyorum bi daha ve olmıcam da. Kendime yetmeyi biliyorum ve öğreniyorum...

Her şey olmasa da, herkes yolunda.

İyiyim ben :))) Hadi görüşürüz günlüğüüüm.

-Elya- 04-01-2013 07:27 PM

Dımdııımdırırmmmmm kendime yeni bir ben lazımmmm!

Sana yazacak ilgi çekici bi başlığım yok. Maraton bir hayatım var bildiğin gibi :p
Çalışma da yapmıyorum olumlama sadece o kadar. Bi de bugün çok neşeliyim nedenini anlamadım.
Kendimi seviyorum. Aynaya baktığımda ilk dediğim ''iyiki varım.''
Bencil olmadığım için, insanları düşündüğüm için, değer verdiğim için kaybediyorum belki ama, yine bi gün bu yüzden kazanacağıma inanıyorum. Hep üzülen ben oluyorum, ama ayağa kalmayı da biliyorum.
O kadar güçlüyüm ki. :))
Bu yaşadıklarım benim suçum değil ki. Hiç kimseden bi eksiğim yok belki de fazlam var :-D
Ders çalışmayı kafama koydum. Sırf günüm kitap okumakla geçiyo değişiklik lazım..
İşte öyle günlük yazacak bişey bulamıyorum.
Bugün baya değişmişim ya anladım. Hiç konuşmadığım bi kızla konuştum hatta.
Sinir oluyordum ona. İlk defa bu kadar önyargılı yaklaşmıştım.
Ama aslında hiç de öyle değilmiş.
Rabbim her şey için sana şükürler olsuuun :)) Seni çok seviyorum.
Kısa keselim o halde. Hadi görüşürük. girlhaha

-Elya- 05-01-2013 05:56 PM

Nabeeeer yine geldiiim işte burdayımmmm :-D
Dün söylememişim bugün söyliyim. Dolmuşa binmiştim,inmeye yakın -erken bile söylemiştim- inecek var dedim. Adam hala gidiyordu durakta indiriyim diye.
Durakta indirdi yürümek zorunda kaldım. Geç kalmamıştım ama yürümek de istemiyordum aslında.
Ama tüm yolu dolmuşla gitmedim bu daha sağlıklı dedim.
Olayın hep iyi tarafını görmeye başladım çok büyük bi gelişme bu.
Allah'ım her şey için sana şükürler olsun. DEĞİŞİYORUM ve bunun farkındayım...
Hayatım ''iyiki''lerle dolu artık. Keşke demiyorum ''ders oldu'' diyorum.
Her şey güzel. Bugün başım ağrıyordu derste ve bazı olaylar yüzünden canım sıkılsa bile, geçecek.
Elbette geçecek. O zaman; görüşürüz günlüğüüüüüm.

-Elya- 06-01-2013 08:52 PM

Üzülüyorsun takma diyorlar.
Kızıyorsun değmez diyorlar.
Boşveriyorsun gamsız diyorlar.
Susuyorsun iki çift laf et diyorlar.
Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.
Çekip gidiyorsun mücadele et diyorlar.
Alttan alıyorsun tepene çıkardın diyorlar.
Bağırıyorsun sakin ol diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar.
Dikine gidiyorsun,yaşına başına yakışmaz diyorlar.

Ölünce ne diyecekler ?
Dur ben söyleyeyim.
Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.
Ee normal tabii;

Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler !

azraist_24 06-01-2013 10:23 PM

:))) Cok guldum yaa harika:)))

Değişmek 06-01-2013 10:29 PM

Alıntı:

-Elya- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835518)
Üzülüyorsun takma diyorlar.
Kızıyorsun değmez diyorlar.
Boşveriyorsun gamsız diyorlar.
Susuyorsun iki çift laf et diyorlar.
Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.
Çekip gidiyorsun mücadele et diyorlar.
Alttan alıyorsun tepene çıkardın diyorlar.
Bağırıyorsun sakin ol diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar.
Dikine gidiyorsun,yaşına başına yakışmaz diyorlar.

Ölünce ne diyecekler ?
Dur ben söyleyeyim.
Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.
Ee normal tabii;

Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler !

Gerçekten güzel sözler bunlar bu sözlerinle yaşına göre daha oldgun düşündüğünü belli ediyosun.

-Elya- 07-01-2013 10:59 PM

O yazı bana ait değildi ama anlatmak istediklerim tam olarak oydu.
Teşekkür ederim motive ettiğiniz için. :)

~

Ne telkin, ne hipnoz, ne meditasyon, ne olumlama artık hiç bişey yapmıyorum.
Sadece Allah'a içten dua ediyorum. Ve ibadetlerimi aksatmıyorum.
O kadar çalışma yapmama rağmen, ilk kez değişimi hissettim diyebilirim.
Hatta çekingenlik kalmadı, ilk kez gördüğüm biriyle bile rahatlıkla konuşabiliyorum.

Anladım herşeyin çaresi Allah'taymış. (:
Ona yönelmenizi diliyorum... Bana hak vereceksiniz.

"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek, seni hoşnut kılacak."

Vee;
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!

Değişmek 08-01-2013 12:12 AM

Alıntı:

-Elya- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835542)
O yazı bana ait değildi ama anlatmak istediklerim tam olarak oydu.
Teşekkür ederim motive ettiğiniz için. :)

~

Ne telkin, ne hipnoz, ne meditasyon, ne olumlama artık hiç bişey yapmıyorum.
Sadece Allah'a içten dua ediyorum. Ve ibadetlerimi aksatmıyorum.
O kadar çalışma yapmama rağmen, ilk kez değişimi hissettim diyebilirim.
Hatta çekingenlik kalmadı, ilk kez gördüğüm biriyle bile rahatlıkla konuşabiliyorum.

Anladım herşeyin çaresi Allah'taymış. (:
Ona yönelmenizi diliyorum... Bana hak vereceksiniz.

"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek, seni hoşnut kılacak."

Vee;
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!

Kimse sana Allahtan kop demiyor ama 2 işi aynı andandada yapabilirsin ve sana söyleyeceğim en güzel dua Allahtan en hayırlısını istemek

-Elya- 08-01-2013 01:54 PM

Demediğini biliyorum.
Ama o çalışmalardan bi sonuç alamadım.
Bu zaten kendi fikrim sende işe yarayıp yaramadığını bilemem (:
Değişimleri yazıyorum sadece.
Teşekkürler.

Değişmek 08-01-2013 07:22 PM

Alıntı:

-Elya- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835551)
Demediğini biliyorum.
Ama o çalışmalardan bi sonuç alamadım.
Bu zaten kendi fikrim sende işe yarayıp yaramadığını bilemem (:
Değişimleri yazıyorum sadece.
Teşekkürler.

Umarım hayatın boyunca olumlu olarak değişmeye devam edersin ve birgün dünya senin için yaşanabilecek mutluluk duyduğun bir yer olarak kalır.

serpilelif 09-01-2013 11:25 AM

mrb elya. günlüğünü okudum. değişmedim diyorsun ama ben değiştiğini gözlemledim yazdıklarından. ben de yaklaşık bir aydır dinliyorum. bir şeyler değişiyor bunun farkındayım ama hayatım değişmedi henüz. 2 gündür çekirdek inanç telkinlerini dinliyorum. inşallah faydasını görürüm. geceleri garip rüyalar, telepati, daha az tv seyretme isteği, ilk gün baş ağrısı ve sonrasında sivilcelenmeler vs. oldu bende. bunlar somut etkileri bence telkinlerin. ve ifadelerimin daha net olduğunun farkındayım. ama sf ben de de var malesef heyecanlanmalar devam ediyor yine. allahın izniyle o da geçecek.
yanlız bir şey söyliyecem. Abdullah Beyle çekirdek inanç yaptırırken ben sf liyim dediğimde o benim sfli değil, mükemmelliyetçi olduğumu ve bundan dolayı sosyalleşemediğimi söyledi. çok şaşırdım ama doğru olduğunu farkettim. Allah yardımcımız olsun hepimizin..

-Elya- 09-01-2013 01:23 PM

Amin inşallah senin de hayatın en güzel yönde değişir :)) Çok teşekkür ederim ''değişmek''

Serpil Elif,değişmek istiyorum ve değiştiğimi de düşünüyorum hatta son yazdığımda değişimi hissettiğimi söylemiştim. İlk zamanlar biraz olumsuzdum evet, ama o umutsuzlukları bi tarafa kaldırıp umudun peşinden gittim. Çok da iyi oldu bu. Çünkü umutsuz bi insandan bir şey bekleyemezsin. Çünkü bişeyleri değiştirmek için harekete geçemez. Haklısın çok katıldım sana. Abdullah Beyle çekirdek inanç yaptırırken ben sf liyim dediğimde o benim sfli değil, mükemmelliyetçi olduğumu ve bundan dolayı sosyalleşemediğimi söyledi. bu yorumuna gerçekten çok şaşırdım. Kaç gündür sadece ''mükemmelliyetçi'' kimliğimi değiştirmeye çalışıyorum. Demek ki bu yüzden bu kadar hızlı değişmişim. Fazla mükemmelliyetçiyim, kaç kez bu yüzden depresyona girdim, hatırlamıyorum. O zamanlar insanlara da güvenim azalmıştı. Sonra sosyalleşmek gerçekten zor oluyor. Yorumun çok mutlu etti, değiştiğimi başkalarının gözünden de görmek güzel. İnşallah bu sorundan kurtuluruz ve güzel haberlerimizi buraya yazarıız :) Değişim yolunda umutlu, mutlu, huzurlu günlere. blissy

-Elya- 10-01-2013 08:53 PM

Günün özeti;
Kimsenin ne düşündüğü umrumda değil, KENDİMİ BİLİYORUM!

kosovali_gs 11-01-2013 02:12 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...okat-gibi.html

sadece izle.

teresa 11-01-2013 02:48 PM

elya yazdığına bayıldım cok haklısın..sen kendındekı halı ruhuyetı degıstırıp Allaha yönelmezsen Allahda senın durumunu degıstırmez dıodu bıyerde...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM.