![]() |
Bu da benim değişim günlüğüm:)) Benim de günlüğüm olmalı diye düşündüm ve büyük bi enerjiyle açıyorum seni girlhaha Bu değişim serüvenimin her noktasını sana yazacağım ve inşallah sosyal fobiden kurtulurum :) Şu ana kadar bir değişim olmadı ama inanıyorum bundan sonra olacak. Çünkü artık tam yeri ve tam zamanı!!:)) Hayat geç kalmayı affetmiyor..En yakın zamanda bu illet fobiden kurtulacağım ve özgür olacağımm. İnanıyorum..Kendime olmasa da Allah'a. Ama kendime inancım da gelecek sırasıyla herşey:)) Önce telkinleri dinlemekten başlayayım..Telefonum bozulduğu için başlayamamıştım ama devam edeceğim tam 21 gün sana da gelişmeleri yazarım günlüğümt678 artık ne kadar geliştiğimi ve değiştiğimi görürüm sende :)) Her şey iyi olmalı her şeyyy! Hiç bir şeye canım sıkılmamalı,hayatı takmamayı öğrenmeliyim ilk önce. sonra kendime güvenmeyi ve suçluluk duygusunu bastırmalıyımm.Çok işim var çokgirlhaha Ama sonu mutluluk,huzur ve sağlıkla dolu.O yüzden hiç bozmadan böyle devamm.. Umarım iyileşiriim ve umarım iyileşirsiniz tüm sosyal fobililer. Hayata sıkı sıkı tutunalımm.Artık üzülmenin değil güçlü ve mutlu olmanın zamanı blissy O zaman değişim başlasın! :)) ''Neye inanırsan,birgün onu yaşarsın.'' ''Mutluluğumun sorumlusu ve kaynağı benim.'' ~ |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) günlüğün hayırlı olsun elya.. =) istediğin tüm güzellikleri yaşayabilmen dileğiyle. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Amin çok teşekkür ederim Huriye umarım sende daha iyi olursun.. Her şey gönlünce olsun :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Günlüğün hayırlı olsun canım.İstediğin tüm değişimlerin olacağına eminim:)) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bunu duymak çok güzel :) Umarım Haticecim. Çok teşekkür ederim :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) günlüğün hayırlı olsun...:) Takipçi listendeyim....:) Sevgi ve huzurla |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Teşekkür ederim,mutlu oldum:)) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Elyacım günlüğün hayırlı olsun. Takipte olduğumu söylememe gerek var mı arkadaşlar? :) :Ben burada elimden geldiğinde herkesin gelişimini kendim de dahil zaten takip etmekten keyif alıyorum. Mutlu paylaşımlar olsuuuuun. Sevgiler. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) 16.45Ben bugün baya sosyaldim okuldan çıktım mevlüte gittik annemle, arkadaşlarım vardı baya konuştuk espri yaptım çok girlhaha Sonra ordan en yakın arkadaşıma gittim kolu sargıda eline cam düşmüş bişeyler alıp gittim geçmiş olsun dedim ve çenem durmadı :) Şuan da telkin dinliyorum bugün ilk günüm sabaha kadar dinlerim.Bak dinleyeceğim demedim dinlerim işte.Değişmek için dinleyeceğim neden bırakayım ki, çok iyi gittiğimi düşünüyorum ben 956k Bugün bende bi enerji var inanamazsın.Tabii okulda pek iyi değildim çıkınca bi enerji kapladı ''ohh be kurtuldum'' dedim. Şu okulu da sevsem hayattan zevk alabilirim belki :D Bi de canım bir şeye sıkıldı bizim okulda çok iyi bi kız var ve onla arkadaş olmayı çok isterdim ama çekingenliğimden gidip de konuşamadım. Sonra geldi yanıma bi espri yaptı ama karşılık veremedim. Kız o kadar komik ki her lafına gülüyo sınıftakiler. Ben de sadece gülümsedim bana dedi ki sen hiç konuşmuyosun ya çok sessizsin dedi -.- Artık demelerini istemiyorum. Artık değişmek istiyorum. Artık düşüncelerimi ifade edebilmek istiyorum. Korkmadan,çekinmeden,yılmadan,pes etmeden.. Kimsenin düşüncelerini önemsemeden sadece kendimle ilgilenmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Peki imkansız bişey mi? Değişemez miyim? -Kesinlikle hayır. Bunu değiştiremem için hiç bi sebep yok. Umarım basarırım değil,basarıcam hiç değil! çünkü ben basarırım! Allah çabalarımı görüyor. Başarmam lazım! Bugün kendimden özür diledim. Seni bu zamana kadar olur olmaz şeye yıprattığım için özür dilerim, kendim (: |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) ee sen ilk günden bunları yapıyosan bi kaç ay sonraki halini bilemiyorum=) harika gidiyosun elya =) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Aslında hala çok utangaçım ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum :) Teşekkür ederim :)) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) 18.35Bugün yine sosyalleşmede sınırları aşmış bulunmaktayım tabii -kendimce.- Okul çok kötüydü yine her zaman ki gibi saatler geçmek bilmedi. Bi de bugün çok beğendiğim ve onun gibi olmak istediğim bi kızdan nefret ettim.girlhaha Dedim ki -benim ondan ne eksiğim var? Bu bahsettiğim kız da herkesle içli dışlı olan bi kız,çenesi durmayan bi tip yani. 44a Bense sus pus oturan biri olunca öyle olmak istemiştim ama artık isteyecek bişey de yokmuş anladım. Mesela o herkesle konuşur, ben bazılarıyla konuşuyorum. Ben hakedene değer vermeyi seçiyorum. Bugün dersanede sınıfımı bulamadım başka zaman olsa ağlamaklı olurdum ama değişimi ilk burda hissettim. Gittim hocanın yanına -Hocam bi bakar mısınız? dedim ve ben sınıfımı bulamadım vs. diyip sınıfı söyledim hoca da hemen gösterdi. Başka zaman olsa -acaba gitsem mi?ya terslerse?ya kızarsa? diye düşünürdüm ama hiç düşünmeden bi anda oldu bu. Bu sizin için belki de küçük ama benim için çok büyük bi aşama girlhaha Dersanede hala arkadaşım yok canımı sıkan bu... Of, aman neyse (: Böyle işte uzatmıyorum ve kısa kesiyorum. Telkinleri dinleyeli şurda sadece 1 gün oldu ondan önce hiç düzenli dinlememiştim. Bi baktım sesim daha çok çıkıyor her lafa karışmaya çalışıyorum. Ama bi sorun var hala düzeltmediğim şeyler var..planlama, proglamlama gibi. Bunları da düzenleyim .. Neyse öyle işte. Bugünkü sözümüz; Gülümsemek için sebep aramayın. Hayat her şeyi ciddiye alacak kadar uzun değil, ben bunu anladım. :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) 18.45Sana hep 45-35 gibi dakikalarda geliyorum günlük, hayır mı bu? Bugün pek iyi değildi. Dersanede herkes ikili oturuyordu ben tektim yine (: Her zaman ki gibi, yine tek oturdum. Aslında ilk başta bir kişinin daha yeri boştu gider konuşurum o kızla beraber otururuz bunu yapmalıyım dedim. Ama sonra bi kız geç kalmış geldi onun yanına oturdu. Sonra kötü oldum tabi. Ben ne şanssız bi insanım! Hiç arkadaşım yok. Okulda da yok öyle sıkı arkadaşım. Of ya. Ben arkadaş istiyorum. Cesaretimi topluyorum ama yine dağılıyo. Baksana yine olmadı. Böyle işte..kötüyüm,moralim bozuk.Herkesin arkadaşı var benim yok (: Bu sene böyle geçmesin.N'olur Allah'ım. Neyse. ''Allah bir gün sana kalbindekini verecek..'' Buna sonsuz inanıyorum. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Elya kaygıların varmı bu kounuda yani arkadaş konusunda...??? |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Alıntı:
Evet malesef. Ben uzun süreli arkadaşlık istediğim için belki de böyle kaygılanıyorum sanırım. Yarın acaba benimle konuşacak mı? Ya konuşmazsa? diye düşündüğüm çok oluyor. Bu hissi bi değiştiremedim. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) değişiceksin ama :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Evet anlamıştım.... kaygıların 10 da 9'unun boşuna olduğunu biliyormuydun.. Kaygı korkunun çocuğudur yani korku olmazsa kaygıda olmaz... KOrkunun gitmesi için cesareti ileri sürceksin yapabilirim güçlüyüm cesaretliyim bunlarıın olduğu yerde korkunun işi yoktur... Aklına kaygılanmak gelirse kaygılanmıcam diye kendini şartlama düşünceye karşı düşünce daha fazla zıtlık oluşturur.. istemediğin şeylerden kurtulmak için ana odaklan o aklına geldiğinde mutlu olduğun anıları düşün ya da başka bir düşünceye konsantre ol...Konsantre sadece bir düşünce üzerine olur Benim nefes farkındalığı konumu okumanı öneririmmm..:)) Neyse şimdilik bu kadar yeter azdıkça yazdım...:)) Sevgi ve huzurla.... |
Ama bi arkadaş bile edinemiyorum :| |
Ama ne zaman cesaretimi toplasam hevesim kursağımda kalıyor. O kızla konuşurdum ben diğeri gelmeseydi,emindim. Yine ters gitti ama. Canımı sıkan bu .. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Ya sen çok değişik yazıyosun nasıl bir duyguda olduğunu anlayamadım Canımı sıkan bu demişsin ama sanki yinede mutlusun..:)) |
Mutlu değilim..yazdıklarımla mutlu veya mutsuz olduğumu anlatabildiğimi sanmıyorum |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bugün yine diğer günlerden farksızdı ama telkin dinleyememiştim dün çünkü kulaklığımı bi türlü bulamadım biraz bilgisayarın kulaklığından dinledim o kadar :/ Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme. Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir! |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bugün biraz daha sosyalleştim eski bi arkadaşımı sokakta gördüm ve çok şaşırdım konuştuk hatta hiç susmadım bi ataklık geldi bana =D Sen yapmak istedikten sonra yapamayacağın hiç bişey yoktur. Kendine güven ve kazan. Bu kadar basit :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Selam günlük ben geldim :)) Başkası olma kendin ol ;) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bugün tahtaya çıkıp konu sundum ve çok beğenildi, hiç heyecanlanmadım :) Sanırım etkisini yavaş yavaş gösteriyor. Bugün daha fazla konuştum çekinsemde saçma sapan konuştum aklıma konu gelmedi valla. girlhaha saçma sapan espriler yaptım ve çok eğlendim. Bugün okul bana çok eğlenceli geldi ilk defa. 956k kim ne der diye düşünmeden istediğim gibi davrandım, asla kendimi kısıtlamadım. Bi sorun var sadece, o da uykusuzluk. Sırayı gördüğüm an uykum geliyor. Bi de geometri konuları, çok sıkıcı. Zaten oldum olası sevmem dersaneden etüt almam lazım da ona çekiniyorum işte, kendi başıma olunca rahat olamam ki. Bi kaç arkadaş olursa eğer olabilir belki :) Neyse öyle işte günlüğüm, yarın gelirim eğer zamanım olursa tabii. Aslında keşke hiç zamanım olmasa. blissy Kendine iyi davran, Çünkü senin dünyan, sensin. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Hey! Sana dün niye yazmamışım ki ben? Dalgınlığıma gelmişsin o zaman. Şuan o kadar çok susuyorum ki. 6 bardak su içtim, araştırdım da, telkinlerin etkisiymiş bu da aman başka bişey olmasın da. :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bu evden gitmek istiyorum artık. Kimse beni anlamıyor ki. Annem desen, her zaman taraf tutar, ablamı savunur. Bi babam beni daha çok sever. Annem ablamı, babamda beni daha çok sever yani. Çünkü ben babama daha çok benziyor-muş-um. Annemde, ablama. Bu yüzden hep ayrımcılık yapıyor annem. Mesela bi tartışma olunca hemen bana kızar, bende hep ayrımcılık yaptığını söylerim ''yapmıyorum.'' der. Sonra ben neden her şeye sinirleniyormuşum. Aslında sinirlenince bi kenara gecip sakinleşmeyi beklerim, ama bi tartışma olunca suçlu hep ben oluyorum. Bi de ablam Üni.'de okuyor, uzak olduğu için yurtta kalıyor. Gelince benim varlığım unutuluyor ve ben odama kapanıyorum. Ablam her şeye karışır, bende hayatıma karışılmasından nefret ederim. Sinirlenince de annem hemen ''o senin büyüğün, dediklerini yap der..'' bu yüzden annemden soğudum. Gerçekten öyle. Artık onun sevgisinden bile şüphe etmeye başladım.Ama o bundan habersiz. Ben kendi kendime burda üzülüyorum, kıskanmak istemesem bile ablamı kıskanıyorum. Çünkü sanki hepsi bana taraf olmuş gibi! |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bugün yazasım yok günlük, o yüzden kısa kesiyorum, ben bugün suçluluğu çıkarıp başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim telkinlere.Sabahtan beri dinliyorum dün dinleyememiştim, umarım doğru yapıyorumdur. :/ Neyse öyle işte. Pek halim yok. Sonra yine uğrarım sana. Allah sabredenle beraberdir. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bugün sanki çok farklı bir sabaha uyandım. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz. Fikir yürütebilirsiniz. Beni öyle ya da böyle sanabilirsiniz ama emin olmalısınız ki, sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Bol bol su tüketmenin de yan etkisi MUTLULUKTUR. Yanlış duymadınız, bol su tüketen insanlar daha mutlu olurlar ve bu suyun yan etkisidir. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) http://b1210.hizliresim.com/12/w/fcqsc.jpg Bir şey yap, güzel olsun.Ben Şems-i Tebrizî'ye hayranım. O kadar güzel şeyler yazıyor ki.. Her yazısı kendisi gibi çok anlamlı.İki gündür sana zaman ayıramadım günlüğüm. Malum, bayram ziyaretleri, akrabalar, misafirler geldi. O yüzden de telkin dinleyemedim. Çünkü kulaklığımı evde unutmuşum, ablam da vermedi. Bir de yeni bi olumlama keşfettim bu site sayesinde dün yapmaya başladım. Korkularımın üstüne gittim ve şuan gerçekten çok iyi hissediyorum.. Huzurluyum, mutluyum. Artık hayatımda ''ama, fakat, farketmez, belki..'' gibi kelimeleri kullanmamaya başladım. Sende farkettin mi günlük? Eski yazdıklarıma baktım da çok olumsuz şeyler yazmışım. Sonra diyorum ben onları hangi kafayla yazmışım? Niye her şeyi kafama takıyorum, neden kendimi yoruyorum.. Hayır ya, bundan sonra ben daha güçlüyüm. Güçsüz diyenler güçlülüğüm karşısında ezilsinler. Her şeyi yapabilirim, her şeyi başarabilirim. Önümdeki tek engel benim. Ben istedikten sonra mutlu olmak o kadar da zor değil. Hayatın her zorluğuna rağmen.. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Her şey güzel gidiyo tabii benim ani ruh değişimlerim dışında durmadan çalışıyorum. Mutluluk var da hiç huzur yok bende. Sanki hep bişey eksik, sanki yine çok kötü günler geçirecekmişim gibi hissediyorum. Yeniden depresyon moduna girmem inşallah, girdim mi kurtulamıyorum bi daha. Yeni yeni olumlamalar yazılar okuyorum arşivledim hepsini bazılarını paylaşıyorum uygun bulduklarımı. Çok faydalı olanları var aralarında zamanla hepsini paylaşırım :) Forum çok donuk yahu biraz canlanın. :D Ben kendimi bağışlıyorum. Ve kendimden özür diliyorum. Ben sevilmeye ve sevmeye değerim. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Gelişimin güzel...:)) Umarım yakında o eskik olan şeyide tamamlarsın Sevgi ve Güzellikle.. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) O eksik olan şey huzur ve onu tamamlamaya gayret ediyorum. :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine
|
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) başarılarınızın devamı dileriz... umarım çok güzel değişimler geçirirsiniz.... ve ışık saçan bir insan olursunuz |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Dilekleriniz için çok teşekkür ederim size. İstediğim her şeyi yapabilirim değil. İstediğim her şeyi yaparııım. blissy |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Ne geriye bak kızgınlıkla, ne de ileriye korkuyla! |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Mutluluk telkinini ben indirmemişim çok şey kaçırmışım.. Şu sıralar hiç uykum yok 4'de zor uyudum, herşey ters gidiyo ama şükrediyorum mutluyum. Evet ben artık güçlü biriyim. Her zorluk karşısında direnen huzurlu biri. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM. |