Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

Affediyorum Özgürleşiyorum

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Affediyorum Özgürleşiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir lise öğretmeni bir gün derste öğrencilerine, ‘Şimdi yarın ki ödevinize hazır olun: Yarın hepiniz birer plastik torba ve beşer kilo patates getireceksiniz.!’ der. Öğrenciler, bu işten pek bir şey anlamamışlar. Ama ertesi sabah hepsinin sıralarının üzerinde patatesler ve torbalar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

Affediyorum Özgürleşiyorum

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2012, 06:57 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Thumbs up Affediyorum Özgürleşiyorum

Bir lise öğretmeni bir gün derste öğrencilerine, ‘Şimdi yarın ki ödevinize hazır olun: Yarın hepiniz birer plastik torba ve beşer kilo patates getireceksiniz.!’ der.

Öğrenciler, bu işten pek bir şey anlamamışlar. Ama ertesi sabah hepsinin sıralarının üzerinde patatesler ve torbalar hazırdır. Kendisine meraklı gözlerle bakan öğrencilerine şöyle der öğretmen: ‘Şimdi, bugüne dek affetmeyi reddettiğiniz her kişi için bir patates alın, o kişinin adını o patatesin üzerine yazıp torbanın içine koyun. Bazı öğrenciler torbalarına üçer-beşer patates koyarken, bazıları torbasını neredeyse ağzına kadar doldurmuştur.

Öğretme, kendisine ‘Peki şimdi ne olacak? Der gibi bakan öğrencilerine ikinci açıklamasını yapar: ‘Bir hafta boyunca nereye giderseniz gidin, bu torbaları yanınızda taşıyacaksınız. Yattığınız yatakta, bindiğiniz otobüste, okuldayken, sıranızın üstünde, yani hep yanınızda olacaklar.

Aradan bir hafta geçer. Hocaları sınıfa girer girmez, denileni yapmış öğrenciler şikâyete başlarlar: ‘Hocam bu kadar ağır torbayı her yere taşımak çok zor.’ ‘Hocam patatesler kokmaya başladı. Hem sıkıldık hem yorulduk.’

Öğretmen gülümseyerek öğrencilerine şu dersi verir: ‘Görüyorsunuz ki, affetmeyerek asıl kendimizi cezalandırıyoruz. Kendimizi, ruhumuzu ağır yükler taşımaya mahkum ediyoruz. Affetmeyi karşımızdaki kişiye bir ihsan olarak düşünüyoruz, halbuki affetmek en başta kendimize yaptığımız bir iyiliktir.’

Acı ve kızgınlık içerisindeyseniz, kendinize bu şekilde kalmaya izin verdiğiniz içindir. Hissettikleriniz için geçerli sebepleriniz olabilir. Yine de size yanlış yapan insanları bağışlayın.

Çoğu kez bizde bağışlamamak, özgürleşmemekten kendimizi mahrum bırakıyoruz. Kendimize eziyet ediyoruz. Hatta çoğu insan affetmeyi ona karşı yapılan bir iyilik gibi görüyor. Ne kadar nefret etsem de affedemediğim ailem aklıma geliyor. Kötü kötü şeyler geliyor ileri gidiyorum ama yaptığım bu davranışlar düşünüyorum da ne zaman aklıma gelse öfkeleniyorum sinirleniyorum ve kendimi kaybetmiş bir şekilde buluyorum üstelik bunu tekrar tekrar yapıyorum. Tabi sonrasında ise psikosomatik hastalıklar çıkıyor. Neden kendime eziyet etmeye devam edeyim ki özgürleşmek varken. Bizler affetmeyerek kendimize kötülük yapıyoruz bunun farkına varın.

Hepimiz hata yaparız ve eğer başkalarının da hata yapabileceğini kabul edemiyorsanız, mutlu ve başarılı bir hayata aday değilsiniz. Tamamıyla ve içtenlikle affedebilmek sağlıklı bir kişiliğin göstergesidir. Sağlıksız kişiliğin göstergesi ise uzun süre kırgınlık taşımak ve öfke duymaktır.

Öfkenize tutunmak elinizde başka birisine atmak üzere taşıdığınız sıcak bir kömüre benzer. Yanan sizsinizdir. - Budha

Duygusal yaralanmalardan dolayı derin izler taşıyor olabilirsiniz, ancak geçmişinizin geleceğinizi gölgelemesine izin vermeyin.

O külleri silkelemelisiniz. Sizi üzen insanları affedip tüm acıları serbest bırakmalısınız.

Yapılan bir araştırma insanların %70’inin bir şeylere kızgın olduğunu ortaya koymuş. Düşünsenize, karşılaştığınız her on kişiden yedisi kızgın olacak! Üstelik caddelerde arabayla yanınızdan geçen insanları saymadan!

Bağışlamayarak kendimizi koruduğumuzu düşünürüz, ne var ki korumayız. Sürekli kızgınlık içerisinde olduğumuzda, farkında değilizdir, ama kendi hayatlarımızı zehirliyoruzdur. Bağışlamadığımız zaman, diğer insanları acıtmıyoruz, bize yanlış yapan şirkete bir kötülüğümüz dokunmuyor. Sadece kendimize zarar veriyoruz.

Tabikide onların size ne kötülük yaptığını bilmiyorum affetmekte zorlukta çekiyor olabilirsiniz ama onları hayrına bağışlamıyorsunuz ki! Kendiniz için bağışlıyorsunuz.

Eğer intikam peşindeyseniz, iki mezar kazın. Birçok insan yaşadıkları olumsuz olayları ve kırgınlıkları bütün hayatları boyunca beraberinde taşır. Bazılarımız, daha önce yaşanmış bir olaydan dolayı yıllarca mutsuzluk yaşadık. Bu, kimi zaman batan bir iş, kimi zaman verdiğimiz bir karar ya da yürümeyen bir beraberlik oldu.

Kin ve kızgınlık, geleceğinizi şekillendirmek için gereken enerjinizi, umut ve isteğinizi bir kara delik gibi yutar. Eğer duygularımızı ve bize ait olan sorumluluğu kabullenip bağışlarsak, o negatif çöplüğün zihnimizde birikmesine izin vermeyiz.

Affetmeni ne olduğunu yalnız cesurlar bilir. Korkakların tabiatında af diye bir şey yoktur. - Laurence Sterne

Affettiğiniz insanları sevmek zorunda değilsiniz. Onları affedip, kızgınlığınızı ve kininizi bırakıp hayatınızın geri kalanına devam etmelisiniz.

İnsanlar için en zor olan şeylerden bir tanesi, yanlış yaptıklarında özür dilemektir. Asıl gerçek ise sadece güçlü insanların özür dileyebildiğidir. Herkesi affedin ve gerektiği yerde af dileyin.

Daha önce yapmış olduğunuz her aptalca, anlamsızca, düşüncesizce ve acımasızca şey için kendinizi affedin. Hepimizin hayatında başarısızlıklar var, hepimiz hata yapıyoruz. Geçmişe sıkı sıkıya tutunmak yerine kendinizi bağışlamalısınız. Kendinizi affettikçe, üzerinizdeki gizli yükün kalktığını, hafiflediğinizi ve özgürleştiğinizi hissedeceksiniz.

‘’Affetmek, geçmişi değiştirmez, ama geleceğin önünü açar.’’

Buraya Kadar ki bölüm ''Mücadele Ruhu Kitabı'ndan Alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 07:00 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

“Kendimizi sevmek, kendimizi geliştirmenin en etkin yoludur böylece yaşama bakışımız değişir ve dünyamız gelişir.”


Buraya kadar affederseniz ne kadar rahatlayacağınızı affetmezseniz size ne gibi zararları olduğunu göstermeye çalıştım. Artık buradan sonrası tamamen size kalmış. Bağışlayıp duygulardan özgürleşmek ya da kendimizi hasta edip hayattan sürekli şikâyet edip, ara sıra geçmişin görüntüleri gelecektir gözlerinizin önüne. Kendini yaşadığın olayla ilgili daha fazla cezalandırma, ruhun delik deşik oldu ve o bunu hak etmiyor. O senin bir parçan ve o parçan aslında sensin. Neden kendine kötülük ediyorsun.

Bu atacağınız adım tamamen kendinize bir iyilik için atacağınız adımdır. Sen sadece bağışla ve üzerindeki gizli yükün kalktığını hisset.

Bağışlamak sadece erdemli insanların özelliğidir ve ben, ve sizlerde erdemli insanlar olduğunuzu, bu çalışmayı kendi iyiliğiniz için yapacağınıza inanıyorum.

Çalışmaya başlamadan önce önemli tavsiyeler ...

— Öncelikle çalışmayı ne zaman başlayacağınıza karar verin. Kararı kesinleştirdikten sonra diğer adımları adım adım uygulamanız çok önemli.

— Bir kâğıt ve bir kaleme ihtiyacınız olacak

— Affetme çalışmalarına başlamadan önce kendinize bir takım sorular sormanız ve cevaplamanız gerekiyor. Bu soruları cevaplamanız önemli çünkü bu soruları cevaplarsanız başladığınız işi bitirmek için kendinizde yeterli isteği ve gücün farkına varıp başladığınız işi yarım bırakmadan bitirebileceksiniz.

Her zaman bir durum gerçekleştirmek istediğinizde, bunun, size ve hayata ne katacağının cevabını da vermelisin ki, daha iyi anlaşılsın. Bunu yapın. Aradaki farkı hissedeceksiniz. O yüzden tüm samimiyetinizle bu soruları bir kâğıda cevaplayın.

— Bu çalışmayı yapmazsam neler olur ve neler olmaya devam edecek? Bu çalışmayı yapmaya karar verirsem hayatımda neler değişecek bana ne gibi katkıları olacak? Onu affetmeyi ona bir lütuf olarak mı görüyorum? (kesinlikle ama kesinlikle hayır. Bu kendimize yaptığımız bir iyilik sadece)...

— Geçmişte hatırladığınız en eski anınızı hatırlamaya çalışın. O andan itibaren hayatınızı ileri sararak ne tür affedemediğiniz olayları hatırlamaya çalışın. Sadece başkalarını affedemediğin olayı değil olaylar karşısında sizinde kendinizi affedemediğiniz durumları da affetmeniz için kâğıda not almanızı tavsiye ediyorum.

— Geçmişteki kırgın olduğunuz sizi üzenlerin listesini tamamladıktan sonra sıra
çalışmalara geçebiliriz.

ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 07:04 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

Eğer bu çalışmayı yapmakta isteksiz davranıyorsanız. Yukarıdaki soruları cevaplamadığınızı size söyleyebilirim. Sedona yöntemi ile serbest bırakmak istemediğiniz, davranış, düşünce ve hissetme kalıplarımızdan kendinizi özgürleştirmenize yardımcı olacaktır. Bu yöntemle önce isteksizlikten daha sonrada nasıl affetme çalışması yapmanız gerektiğini göstereceğim.

Serbest bırakmak istediğiniz bir şey düşünün(Örn. İsteksizlik). Bu bir sorun olabilir, kafanızdan atamadığınız bir durum olabilir ya da bir türlü gerçekleşmeyen bir isteğiniz olabilir. Şimdi bu konuyu hatırlamak için kendinize izin verin. Ve o konuyu fark ettikçe belli ya da belirsiz bir duygu oluşur. (Sıkıntı, üzüntü, kayıtsızlık, korku, öfke gibi.)

Şu anda sadece oluşan duyguyu fark edin. Ve yapabildiğiniz kadar o duyguyu hissetmek için kendinize izin verin.

Şu an için bu duyguyu serbest bırakabilir misiniz? “Evet” ya da “Hayır” cevaplarından birini seçin.

Eğer cevabınız evet ise elinize bir kalem ya da tükenmez, ya da hiç düşünmeden elinizden bırakmaya gönüllü olacağınız küçük bir nesne alın. Şimdi, onu önünüzde tutun ve gerçekten sıkı sıkı tutun. Bunu sizi sınırlayan isteksizlik hislerden biri olduğunu ve elinizde cesaretinizi ya da bilincinizi temsil ettiğini varsayın. Nesneyi yeterince uzun tuttuğun zaman, rahatsız olmaya başlayacaksınız, ancak bu duygu size tanıdık gelecektir.

Şimdi elinizi açın ve nesneyi avucunuzda çevirin. Onu tutanın siz olduğunu fark edin; o elinize yapışık değildir. Aynı şey, hisleriniz için de geçerlidir. Bu nesne elinize ne kadar yapışık değilse, hisleriniz de size o kadar yapışık değildir. Biz hislerimize tutunur ve onlara tutunduğumuzu da unuturuz.

Şimdi, o nesneyi bırakın. Ne oldu? Nesneyi bıraktınız ve o yere düştü. Bunu yapmak zor muydu? Tabi ki hayır. İşte “bırakmak” derken bunu kastediyoruz.
Şimdi nasıl hissettiğinize bakın. Belki duygularınızda biraz açılma ve rahatlama oluşmuştur. Ya da bir şey değişmemiş gibi hissediyor olabilirsiniz.

O yüzden yukarıdaki aynı çalışmayı tekrarlayın. Ve serbest bıraktıkça duyguların özgür kalmaya başladığını daha çok fark edebilirisiniz. Bu yöntemle kolayca isteksizlikten kurtulabilirsiniz.

Gelelim Affetme Çalışmalarına

Affetme çalışması olarak 2 çözüm yolu sunuyorum.

1. Sedona Yöntemi ile Duyguları Serbest Bırakmak
2. Affetme meditasyonu
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 07:07 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

1. Duygularımızı Serbest Bırakma

Affedemediğin insanların, olayların listesinden herhangi birini seçerek çalışmalara ayrı ayrı başlamanızı tavsiye ediyorum. Örneğin aslı’nın bana böyle davrandığı için onu affedemiyorum olsun.. Buraya odaklanıp soruları öyle cevaplandıralım.

Şu anda ne hissediyorsun?

Biraz kızgınım. Bana böyle davranmamalıydı. Burada bir şey hissetmek zorunda değilsiniz. Ama o an hissettiğiniz hissin vücudun neresinde olduğunu fark edin. Ve daha iyi konsantre olabilmek için elinizi oraya götürün.

Bu hissi serbest bırakabilir miydin?

Tabikide evet

Bunu yapar mıydın?

Bunu kendime bir iyilik olarak görüyorum. Kesinlikle yapardım.

Ne zaman?

Hemen, şimdi

Bu hissin özünde ne var?

Kızgınlık vs..

Bu hissin özüne bilinçli olarak inmek için kendine izin verir miydin?

Evet..

Daha derinine inebilir misin?

Sanırım bir oksijen tüpü gerekiyor.

Daha derinine?

Evet

Daha derine inebilir misin?

Gluukk gluuk :D Evet

Şu anda ne hissediyorsun?

Burada vereceğiniz cevap önemli ne hissediyorsunuz

Bu hissin özünde ne var?

Kendini ifade edememe gibi

Bu hissin özündekini serbest bırakabilir miydin?

Evet..

Bunu yapar mıydın?

Evet..

Ne zaman?

Şimdi
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 07:10 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

2. Affetme Meditasyonu

Bu konuda Işıldayan Safir’in değerli paylaşımı Özlem hanımın hazırladığı Affetme Meditasyonunu sizlere sunuyorum..

http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.zip

Meditasyonu uygulamayı seçerseniz eğer, önce çalışmaya başlamadan önce'deki bölümün sorular kısmını cevaplandırmanızı daha sonra ise 21 gün boyunca bu meditasyonu dinlemenizi tavsiye ediyorum..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 08:05 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Vaveylaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 124
Tesekkür: 141
94 Mesajinıza toplam 198 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vaveylaaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

çok güzel olmuş
__________________
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]
Vaveylaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 10:19 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

çok teşekkür ederim vaveylaa :) tam 9 sayfa sürdü. Aceleye gelmiş gibi olsada sonunda bitirdim. Bir ohhhh çekmek hakkımdır diye düşünüyorum :)) Şimdi ise uygulamalı affetme çalışması başlatmalıyım. Umarım okumaktan öte sizlerde bir program belirleyip bu çalışmayı kendiniz için başlatırsınız.. Sevgiyle Kalın
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2012, 08:06 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Vaveylaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 124
Tesekkür: 141
94 Mesajinıza toplam 198 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vaveylaaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

benim ve oda arkadaşımın sağlığı için dün başladım çalışmaya bende bu çok iyi oldu
__________________
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]
Vaveylaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2012, 08:14 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

peki soruları cevaplandırdın mı ?
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2012, 08:17 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Vaveylaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 124
Tesekkür: 141
94 Mesajinıza toplam 198 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vaveylaaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

evet cevaplandrdım
__________________
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]
Vaveylaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Affediyorum Özgürleşiyorum

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Affediyorum Özgürleşiyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir lise öğretmeni bir gün derste öğrencilerine, ‘Şimdi yarın ki ödevinize hazır olun: Yarın hepiniz birer plastik torba ve beşer kilo patates getireceksiniz.!’ der. Öğrenciler, bu işten pek bir şey anlamamışlar. Ama ertesi sabah hepsinin sıralarının üzerinde patatesler ve torbalar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.