![]() |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Aslında hala çok utangaçım ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum :) Teşekkür ederim :)) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) 18.35Bugün yine sosyalleşmede sınırları aşmış bulunmaktayım tabii -kendimce.- Okul çok kötüydü yine her zaman ki gibi saatler geçmek bilmedi. Bi de bugün çok beğendiğim ve onun gibi olmak istediğim bi kızdan nefret ettim.girlhaha Dedim ki -benim ondan ne eksiğim var? Bu bahsettiğim kız da herkesle içli dışlı olan bi kız,çenesi durmayan bi tip yani. 44a Bense sus pus oturan biri olunca öyle olmak istemiştim ama artık isteyecek bişey de yokmuş anladım. Mesela o herkesle konuşur, ben bazılarıyla konuşuyorum. Ben hakedene değer vermeyi seçiyorum. Bugün dersanede sınıfımı bulamadım başka zaman olsa ağlamaklı olurdum ama değişimi ilk burda hissettim. Gittim hocanın yanına -Hocam bi bakar mısınız? dedim ve ben sınıfımı bulamadım vs. diyip sınıfı söyledim hoca da hemen gösterdi. Başka zaman olsa -acaba gitsem mi?ya terslerse?ya kızarsa? diye düşünürdüm ama hiç düşünmeden bi anda oldu bu. Bu sizin için belki de küçük ama benim için çok büyük bi aşama girlhaha Dersanede hala arkadaşım yok canımı sıkan bu... Of, aman neyse (: Böyle işte uzatmıyorum ve kısa kesiyorum. Telkinleri dinleyeli şurda sadece 1 gün oldu ondan önce hiç düzenli dinlememiştim. Bi baktım sesim daha çok çıkıyor her lafa karışmaya çalışıyorum. Ama bi sorun var hala düzeltmediğim şeyler var..planlama, proglamlama gibi. Bunları da düzenleyim .. Neyse öyle işte. Bugünkü sözümüz; Gülümsemek için sebep aramayın. Hayat her şeyi ciddiye alacak kadar uzun değil, ben bunu anladım. :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) 18.45Sana hep 45-35 gibi dakikalarda geliyorum günlük, hayır mı bu? Bugün pek iyi değildi. Dersanede herkes ikili oturuyordu ben tektim yine (: Her zaman ki gibi, yine tek oturdum. Aslında ilk başta bir kişinin daha yeri boştu gider konuşurum o kızla beraber otururuz bunu yapmalıyım dedim. Ama sonra bi kız geç kalmış geldi onun yanına oturdu. Sonra kötü oldum tabi. Ben ne şanssız bi insanım! Hiç arkadaşım yok. Okulda da yok öyle sıkı arkadaşım. Of ya. Ben arkadaş istiyorum. Cesaretimi topluyorum ama yine dağılıyo. Baksana yine olmadı. Böyle işte..kötüyüm,moralim bozuk.Herkesin arkadaşı var benim yok (: Bu sene böyle geçmesin.N'olur Allah'ım. Neyse. ''Allah bir gün sana kalbindekini verecek..'' Buna sonsuz inanıyorum. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Elya kaygıların varmı bu kounuda yani arkadaş konusunda...??? |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Alıntı:
Evet malesef. Ben uzun süreli arkadaşlık istediğim için belki de böyle kaygılanıyorum sanırım. Yarın acaba benimle konuşacak mı? Ya konuşmazsa? diye düşündüğüm çok oluyor. Bu hissi bi değiştiremedim. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) değişiceksin ama :) |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Evet anlamıştım.... kaygıların 10 da 9'unun boşuna olduğunu biliyormuydun.. Kaygı korkunun çocuğudur yani korku olmazsa kaygıda olmaz... KOrkunun gitmesi için cesareti ileri sürceksin yapabilirim güçlüyüm cesaretliyim bunlarıın olduğu yerde korkunun işi yoktur... Aklına kaygılanmak gelirse kaygılanmıcam diye kendini şartlama düşünceye karşı düşünce daha fazla zıtlık oluşturur.. istemediğin şeylerden kurtulmak için ana odaklan o aklına geldiğinde mutlu olduğun anıları düşün ya da başka bir düşünceye konsantre ol...Konsantre sadece bir düşünce üzerine olur Benim nefes farkındalığı konumu okumanı öneririmmm..:)) Neyse şimdilik bu kadar yeter azdıkça yazdım...:)) Sevgi ve huzurla.... |
Ama bi arkadaş bile edinemiyorum :| |
Ama ne zaman cesaretimi toplasam hevesim kursağımda kalıyor. O kızla konuşurdum ben diğeri gelmeseydi,emindim. Yine ters gitti ama. Canımı sıkan bu .. |
Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Ya sen çok değişik yazıyosun nasıl bir duyguda olduğunu anlayamadım Canımı sıkan bu demişsin ama sanki yinede mutlusun..:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM. |