![]() |
''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Korkuya geri çekilmesini; Kıskançlığa varlığınızı terk etmesini; Nefrete gözünüzün önünden kaybolmasını; Kızgınlığa kendi benliğini saklamasını; Kaygıya beni rahatsız etmeyi kesmesini; Kontrol edilmeyen isteğe ve tutkuya hizaya gelme konusunda boyun eğmelerini ve efendi yerine önemli köleler olmalarını söyleyerek Kendinizi cesaret, sevgi ve kişisel kontrolün şahane eşliğiyle çevreleyerek kendi benliğimi bulmaya niyet ederek Değişim günlüğümü yazmaya başlıyorum arkadaşlar hepimizin hayrına olsun... 12389değişim günlüğümü yazmama vesile olan haticeye teşekkür ederim....:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Günlüğünün senin ve bütünün hayrına olmasını diliyorum.Çok sevindim günlük tutmana:)))Takipçinim unutma:))) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Hayırlı olsun günlüğün :) Gelişmeleri takip ediyorum. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler... ilk günden takipçilerimin olmasına sevindim...:)) Şimdi çok mutluyum ve minnettarım... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü günlüğünüz hayırlı uğurlu olsun,musmutlu gelişmelerle dolsun heromaster. ben de takipçinizim :p |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü O zaman "oley" demek istiyorum ve ben de yazacaklarını ilgiyle ve merakla bekliyorum. Mutlu günler. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Dün yüzme dersim vardı...(ben yüzmeyi bilmiyorum) havuzda sırt üstü ayak çırpma hareketine geçti hoca ben tedirgin oluyorum tabi kendimi pek suya brakamıyorum -hocam dedim -hoca yaparsın dedi -ben kendimi serbest bıraktım attım kendimi arkaya doğru ve oldu....:) Nasıl karanlık bir odanın aydınlanması ışığa ihtiyacı varsa; korkunun da gitmesi için cesarete ihtiyacı var Bundan sonra düşüncelerimi değiştirdim artık yapabilirim, cesaret doluyum... Korkunun benim zihnimde kendine yer olmadığını anlayana dek cesaretli duruşumu sergileyeceğim...:) Unutmayın korkulacak tek şey korkudur ve hatta korkudan bile korkmayın, çünkü o en iyi değerlendirmeyle cesur bir duruş sergilerseniz kaçacak korkak bir çocuktur.. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Çok iyi gidiyorsun :)) değişim sürecinde başarılar dilerim. Umarım istediğin her şey olur;) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler Sende istediğin güzel şeyleri bulursun inşallah.. Sevgi ve huzurla |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Çok mu sıkıldınız... canınız bir şey yapmak istemiyormu.. enerjinizi düşük mü hissediyorsunuz İçinizi pozitif enerjiyle dolduracak ''chill out music''leri çok işe yarıyor Ben kendi beğendiklerimi dinliyorum ve çok seviyorum farklı duygulara kapılıyorum Örnek bir tane paylaşim...:))) (Youtube'den chil out music farklı versiyonlarını bulabilirsiniz) wonderful chill out music - YouTube |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bu gün nedendir bilmiyorum bir enerji dalgalanması yaşıyorum Enerjim bir yükseliyo bir alçalıyo...enerjim düştüğü zamanlarda uyumak istiyorum ama zaten 8 saat uyumuşum birde bunun için tekrar zaman kaybı yaşamak istemiyorum..Enerjim düştüğünde nefes tekniğimi uyguluyorum ve ya kaviyyu ismi şerifini zikrediyorum ve kendime geliyorum...:)) Sevgi ve Enerjiniz bol olsun..:)) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bu gün insanlarla daha rahat konuşabildiğimi anladım..:)) Artık güvenim çok iyi cesaretimi topluyorum ve istediğim şeyi yapabiliyorum.. Kızlarla daha rahat konuşuyorum ve onların ilgisinin arttığını hissediyorum...:)) Güzel bir gündü ama biraz yoruldum..(maç filan işte yanildik ama ) Geçenlerde yazdığım bir sözle bitireyim ''bilinçaltı sonsuz bir güçtür; bu gücü kullanabilenler herşeyi elde edebilirler''..by HeRoMaSTeR Sevgi ve huzurla |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bugün irademi kullanabildiğim bir gündü...Ders çalışmak için vakit ayırdım ve çalıştım..Normalde hep erteliyordum ama artık zaman şimdi diyorum biraz sonra demiyorum.. Çünkü sonralar hep sonraya kalıyo...Nefes farkındalığı gerçekten işe yarıyo insan yavaş yavaş kendini gerçekten yaşıyo hissediyo.. bugünde bir söz söylemeye çalışim bakim ne çıkacak.. Doğru nefes, doğru düşünce demektir, doğru düşünce ânı düşünmektir, ânı düşünmek hayatın farkına varmak demektir...By HeRoMaSTeR.. Sevgi ve huzurla... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Evet uzun süredir günlüğüme bir şey yazmadım farkındayım.. Genelde önemli şeyleri yazmayı tercih ettiğim için olabilir... Bugünkü mevzu zihni yeniden yapılandırma hakkında.. Önce şu benzetmeyi yapayım zihin bir kağıt gibidir... yani bir kez nasıl katlandıysa o şekilde iz bırakır...düşünce sistemimiz kağıdı katlama şeklimiz eğer düşüncelerimiz güzelse zihnimize de güzel izler bırakır.. Ama burada şu soru ortaya çıkıyo eğer yanlış katladıysak ne yapmalıyız??... çok basit kağıdı açıp yeniden katlamalıyız.. Şunu söylemeye çalışıyorum değişmesini istediğiniz düşünceleri belirleyin ve onların yerine yeni düşünceler koyun.. okuduğum kitaptaki şu kelimeler çok hoşuma gitti.. Enerji-ve-sarsılmaz kararlılık ...muhteşem kelimeler deyilmi ben bunlara bi kaç tane daha ekledim... Enerji-ve-sarsılmaz kararlılık, Kusursuz sakinlik-ve-Sonsuz Cesaret.. Bu kelimeleri zihninize yerleştirin.. aklınıza her olumsuz düşünce gelişinde, saat başı ve gün içinde tekrarlayın bir süre sonra rüyalarınızı bile ele geçireceksiniz cesaretiniz rüyalarınızda bile büyük bir patlama yapacak daha önce yapamadığınız şeyleri yapmaya başlayacaksınız... Ben bu kelimeleri zihnimde her zaman canlı tutmaya başlıyorum ve çok işe yarıyor.. Enerji-ve-sarsılmaz kararlılık, Kusursuz sakinlik-ve-Sonsuz Cesaret her ânınızda size yardım etmek için bekleyen mükemmel ve kusursuz donatılmış bir ordudur....By HeRoMaSTeR |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bu aralar kendimi yorgun hissediyorum... Uykuya çok ihtiyacım oluyo..4 tane telkin dinliyorum ego güçlendirici,koruma kalkanı, suçluk ve topluluk karşısında konuşma hepsi yaklaşık 1 saati buluyo yani döngü uzun sürüyo.. Bir de nedendir bilmiyorum topluluk karşısında konuşma telkinini ekledikten sonra ara sıra kısa heyecanlar yaşıyorum normalde sakinim ama kalp atışlarım bir anda artıyo.. nefes teknikleriyle kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ve yavaş yavaş da olsa düzeliyo... bakalım inşallah bu dalgalanma 21 günün sonunda biter inşallah... İnsan sevdiği kadar amel eder.. Sizleri seviyorum.. Sevgi huzur ve güzellikle.....:)) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü İnsan, DNA ve hücresel değişimlerden geçerken, kendini bulunduğu yerde değilmiş gibi hissedebilir. Yorgunluk hissedebilir, çünkü beden hücreleri harfi harfine değişiyor. İnsan yeni ve farklı bir varlığa dönüşüyor. Bu durumda; Yeni bir bebek gibi çok daha fazla dinlenme ve uykuya ihtiyaç duyabilir. Zihinsel karışıklıklar ve sıradan işlere yoğunlaşmada zorluklar oluşabilir. Vücudunda belli bir sebebi olmayan ağrı ve sızılar sıklaşabilir. Görünen fiziksel bir sebep olmadığından, ruhsal çöküntü ve ruhsal problem oluşur. Kadınlar sebebini bilmeden ağlar ve menapoza daha erken yaşta girerler. Erkekler canlı ve enerjikken, hissettikleri yorgunluk hissi ile huzursuzlaşabilirler, Kadınsı şefkat yönlerinin dışarı çıktığını hissedebilirler.” Mustafa Kartalın bu yazısını okuyunca neden bu kadar uyuduğumun cevabını buldum..:)) Soru sorunca mutlaka cevap bir yerden gelir...Evrenin kuralı Zaman kendini gösteren saat gibi çalışır. Tik Tak Tik Tak Bir şeyin vakti geldiyse bir saniye bile gecikmez.. by HeRoMaSTeR |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Kendime güvenimin daha da arttığını hissedebiliyorum artık... Yani şunu yaparsam bu böyle der filan diye hiç düşünmüyorum.. artık yavaş yavaş kendi istediklerimi istediğim ölçüde yapmaya başlyorum.. Toplum içinde rahat hissediyorum.. önceden yanına gitmeye tırstığım kişilerin yanına rahatlıkla gidebiliyorum.. İnsan ilimleri örendikçe ne kadar az şey bildiğinin farkına varıyo.. Bu ilimlerle meşgul olduğum için Allah'a ne kadar şükretsem az... Sevgi ve Huzurla... :)actionsmile |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bir insana kendinden fazla değer verirsen o insandan zarar görürsün..... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Gölgelendiriyor hayatımı Masmavi deniz etrafımı sarmış Patikalardan geçiyor insanlar bana ulaşmak için Kayığa yüklenmiş rengarenk çiçekler Denize savruluyor Gökkuşağı içine alıyor kayığı Bilirsiniz ulaşılmaz gelir bize gökkuşağı Hiç bir şey imkansız değil.. Hayal ettikçe Herşey senin elinde.. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Eveett harika günlüklerde birini daha takibe başladım.Paylaşımların için teşekkürler Heromaster.İyiki varsın..956k |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler Sende iyiki varsın.. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Evet yine bir hafta sonra karşınızdayım....:)) sanırım günlük değil haftalık yazıyorum....:)) Neyse Bu hafta sınavlar filan vardı... Artık sınavlar da o kadar kasmıyor beni rahatım yani ..işleri zamana yaymayı öğrendim.(bazen işlerin zamanını karıştırıyorum ama :))) Yeni telkinlerime başladım...:) Bakalım inşallah hayırlısı... Herkese sevgi ve huzurla.... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bugüne bir bak! Bugünün içinde vardır hayatın tüm gerçekleri.. Varlığımızın tüm doğruları ve tüm gerçekleri, Büyümenin hazzı, Hareketin zevki, Ve parlaklığı güzelliğin. Dün bir düşten ibaretti. Yarınsa bir hayal. Bugünü iyi yaşamak, dünü tatlı bir düş, Yarını da umut dolu kılar. İşte bu yüzden bak bugüne bir daha, Sil Ruhundan Güneşsiz Sabahları Gülümse Hayata.... Gününüz güneş kadar parlak, Yolunuz okyanuslar kadar açık, Hayatınız sizin kadar mükemmel olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle Umutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bugün bir şeyi daha fark ettim.. Ayna meselesi... Nedir bu aynalık? Kişi kendini görmek istiyorsa etrafındaki insanlara bakmalıdır..Biz nasılsak etrafımızdaki insanlar da öyle....yani karşıdakinin senin hakkında ne düşündüğünü bilmek mi istiyorsun..sen onun hakkında ne düşünüyorsan aynısıdır..(tamamen aynısıdır diyemeyiz ama yakındır) biraz daha açalım birinin sizi çok sevdiğini görüyorsanız siz de onu çok seviyorsunuz..Sistem çok güzel ...:)) Sizi sevemeyen kimse yoktur ki, siz o kimseye sevgi aktarmış olasınız......By HeRoMaSTeR Sevgi ve Huzurla |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun, sen beni daima destekleyen ve ileri taşıyan yegane güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum...:)) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Harikasin... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler...:)) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Ben aşkı seçiyorum. Ben emek vermeyi, ben değer vermeyi seçiyor ve mücadele etmeyi göze alıyorum. Her zorluğu sevgiyle, inançla aşabilmenin şükründen aldığım güçle yepyeni başlangıçlara büyük bir cesaret ve kararlılıkla yol alıyorum. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Alıntı:
Amaaaaa bu çok güzel, inan bana keyfim yerine geldi bunu okuyunca..Ben de aşkı seçiyorum ben dee, gelicek biliyorum en yakın zamanda inşallahhh:))))) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Hayat seni seviyorum. Kendimi de seviyorum ve bana sunduğun nimetleri de. Şükredecek ne kadar çok değerin bana nasip olduğunun farkındayım. Bilinçaltımda yer eden, bana zorluk teşkil eden tüm düşüncelerimi büyük bir kararlılık ve irade göstererek benliğimden uzaklaştırıyorum. Yenilenen ruhumla zamanın her anını en yüce haliyle değerlendiriyorum. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Alıntı:
Heromaster ne güzel olumlamalar ve çekimler :) İyi ki varsın. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler....:)) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Telkinleri dinlemeye ara verdim artık biraz rahatlıcam kendimi iyi hissediyorum olaylara karşı daha kolay çözüm üretiyorum... Hayatımdaki herşey için şükürler olsun...956k |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Harikasin heromaster tipki nickin kadar mukemmelsin... Haer gecen gun daha mutlu ve huzurlu olmani seciyorum.... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Olumlama yerine afirmasyon kullanın etkisi daha iyi ve daha hızlı. Yani olumsuz bir şeyle karşılaştığınızda veya sizin istemediğiniz bir durum söz konusuysa şu yöntemi deneyin kesinlikle işe yarıyor... bir örnek üzerinden gidelim.. Yataktasınız ve sabahleyin erkenden kahvaltıya kalmak zorunuza gidiyor ama kalkmak zorundasınız...bu durumda soracağınız soru şu Neden kahvaltıya rahat bir şekilde kalkıyorum?? Diğer bir örnek biri size kötü davranıyor bu durumda ise şunu sorun Neden arkadaşım bana olmasını istediğim gibi davranıyor?? Veya bir dersiniz kötümü gidiyor... Neden bu dersi başarıyla geçiyorum? deyin.. Yani soruları siz belirliyorsunuz.. Yaptığmız olay şu hangi kötü veya olumsuz bir olayla karşılaşsak o şeyin olumlusunu kendimize soruyoruz(Burası çok önemli ne olursa olsun o şeyin olumlusunu kendinize sorun... yaşadığınız şey ne kadar kötüyse bile..). Bunu hayatınızdaki herşeyde kullanabilirsiniz.. İlişkilerde, aile içinde, derslerde yani değişmesini istediğiniz herşeyde kendiniz için doğru soruyu sorun zaman geçtikçe etkisini dahada hızlı gösterecektir. Deneyen olursa burda paylaşırsanız sevinirim....:)) Sevgi Huzur ve Güzellikle Kalın |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Süperrr, ben hemen başladım bile,gelişmeleri paylaşacağım sevgili heromaster..Sevgilerrrr |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Kendi üzerimde çalışmam bir amaç değil, yaşam boyu devam eden bir süreçtir. Bu süreçten haz duymayı seçiyorum...:)) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bugün benim için bir mucize....:) Sevgi ve Huzur dolu cumalar.... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Telkinlere yeniden başladım gerçekten bu kadar aradan sonra yeniden başlamak güzel oluyor... İnsan yaşadığı tecrübeleri daha farklı bir bakış açısıyla değerlendiriyor... Sevgi Ve Huzurla |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Anda kalmak ve akışa güvenmek ne güzel birşey... Sevgi ve güzellikle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 PM. |