Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622081)

heromaster 22-01-2013 10:49 AM

Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

Çekirdek inanç tespiti yaptırmak istiyorum ama çok yoğun şu sıralar sanki geç kalmışım...:(

en kısa sürede benim ve bütünün hayrına bu çalışmayı yapmayı seçiyorum..

Sevgi ve huzurla...

kutayhun 22-01-2013 10:58 AM

hiç bir şey için geç değil... 31 yaşındayım keşke 21 yaşında yaptırmışım.. anlayacağın aslında 10 yıl gecikmişim.. ama önemi yok... hergün güzel... sevgi ile kal hero master...
you are the chosen one...

heromaster 22-01-2013 01:29 PM

teşekkürler

Evet o seçilmiş kişiyi bulmak istiyorum bakalım gerçekte nasıl biri

Sevgi ve huzurla..:)

hatiicee 22-01-2013 03:31 PM

Çok sevindim Heromaster.Çekirdek inanç çalışması pişman olmadığım iyi ki dediğim şeylerden biridir.Çekirdek inançtan sonra daha da rahatlayacağını biliyorum:)) Hep sevgiyle, güzellikle ve başarıyla kal:)

heromaster 25-01-2013 10:50 AM

Bugün benim ve tüm forum üyeleri için hayırlı ve güzel geçsin

Herkesin Cuması Mübarek olsun.....

heromaster 25-01-2013 11:02 AM

Teşekkürler hatice
Aslında bende herkesin dediği gibi daha önce yaptırmalıydım ama herşeyin bir zamanı olduğu kesin herşey zamanı gelince kendiliğinden oluyo..bu çalışmaya her ne sebep oldu bilmiyorum ama içimde böyle bir his doğdu ve bunu kendim için gerekli olduğunu hissettim..
Sende sevgi güzellikle ve başarıyla kal..:))

Işıklı yol 25-01-2013 11:45 AM

Ben de yaptırdım çekirdek inanç çalışması. Öncelikle, neyi neden yaptığını bilmek, şaşkınlıktan kurtulmanı sağlıyor. Kendini daha iyi anlıyorsun. Neden o tepkiyi verdiğini, bunun sebebini ve yıllardır edindiğin davranış biçimlerini sorgulama imkanın oluyor. Yani sen sanıyorsun ki ben hep doğru yapıyorum ama insanlar beni anlamıyorlar. Oysa bizim orada aşırı bazı tepkilerimiz söz konusu olabiliyor.hy789
Çekirdek inançların değişmedikçe sende pek fazla yol alamıyorsun. Enerjini değiştirmen güç oluyor. Ayrıca mesela hangi telkinleri dinlemeliyiz bu bile çekirdek inanç çalışmasından sonra daha isabetli olabilir diye düşünüyorum. Ben çekirdek inanç çalışmasına karar verirken şöyle düşündüm "bu çalışmayı yaptırırsam kazancım bir hayat olur, eğer bu yanlış bir kararsa kaybım yalnızca bir miktar para" işte bu nedenle kazandıklarımla kaybımı karşılaştırdığımda düşünmeme bile gerek kalmadı ki aslında bunu düşünmem bile yersizmiş. Çok memnunum aldığım karardan. Sevgimle arkadaşım umarım senin için hayırlara vesile olur.y789

heromaster 26-01-2013 04:35 PM

Çekirdek inanç çalışmasını yaptırdım gerçekten çok sıcak ve güzel konuşmalarla çekirdek inancımda nelerin olduğunu bulduk..

Bu çalışmanın gerektirdiği herşeyi benim ve bütünün hayrına en iyi şekilde yapmayı ve ilerlemenin ve gelişmenin tadına varmayı seçiyorum..

Sevgi ve güzellikle...:)

heromaster 29-01-2013 11:01 AM

bu gün benim için harika bir gün.. tüm güzellikleri sevgiyle yaşamıma kabul ediyorum.....:)

heromaster 06-02-2013 09:33 PM

Ve çekirdek inanç telkinlerimi dinlemeye başladım benim ve bütünün hayrına olmasını seçiyorum...

Forum üyelerini ve çalışanlarını seviyorum..:))

Herkese hayırlı geceler...Sevgi ve güzellikle..:)

kutayhun 07-02-2013 02:27 PM

hayırlı uğurlu olsun.....
yeni daha güçlü ve güzel heromasteri özlemle bekliyoruz....
değişimleri yazmayı unutma....

heromaster 07-02-2013 07:51 PM

Teşekkürler....

Henüz 1 gün oldu ama telkinleri dinlerken agresifleştiğim telkin yok acaba doğru mu ilerliyorum bilmiyorum....ama ilk dinlediğim gün rüyalar başladı...

Sevgi ve huzurla...:))

sweeet 08-02-2013 04:58 PM

Biz de seni seviyoruz HeRoMaSTeR'cım ve güzel gelişim haberlerini her an bekliyoruz.

Sevgi ve ışık dolu, gelişim dolu günler.

heromaster 10-02-2013 02:58 PM

Yaklaşık 4 gündür çekirdek inanç telkinlerimi dinliyorum ama şimdiye kadar bir belirti hissetmedim...çok fazla telkin var dedikleri gibi toplu dinliyorum tekrar sayısı doğal olarak azalıyor tabi sanırım bundan ama şimdilik sadece tohumlama yapıyorum
bakalım hayırlısı...:))

Sevgi ve huzurla..

heromaster 19-02-2013 08:42 AM

Bugün benim için harika bir gün tüm güzellikleri yaşamıma sevgiyle davet ediyorum...
Hayatımı tüm bolluğu bereketi ile mutlulukla yaşamayı seçiyorum ve kabul ediyorum...
Allah'a hamd-ü senalar olsun

heromaster 24-02-2013 10:25 AM

merhaba günlük bugün sana yeni yaptığım şeyleri açıklayacağım

Bilinçaltının nasıl çalıştığını fark edememişim bu yüzden telkinlerin etkisi kendiliğinden kayboluyordu
burda birçok kişide aynı şeyleri duydum neden telkinler uzun süre etkili deyil?? bundan çok yakınıyorlardı.. bende bunu biraz araştırdım çünkü bende de aynı şeyler oluyordu

Sonunda şuna karar verdim bilinçaltının nasıl çalıştığını öğrenmeye ve bunu hala öğreniyorum
aslında çok basit ne düşünürsen osun ama önemli olan inanmak bu yüzden eski kalıplar hep bizim karşımıza engel olarak çıkıyor...
bende bundan sonra her zaman pozitif olmaya karar verdim en ufak şüphe bilinçaltınızı etkiliyor..
Birde şunu söyliim telkinerin yanında afformasyon kullanmanızı tavsiye ediyorum çünkü bu telkin cdleri kadar etkili...

İşte böyle

Sevgi Huzur ve Mutlulukla...:))

heromaster 05-03-2013 09:22 AM

Elimde şimdi joseph murphy'nin bilinçaltının gücü kitabı var onu okuyorum sonuna yaklaştım.
kitap gerçekten güzel okuduklarımı uygulamaya çalışıyorm..

Bütünün hayrına güzel sonuçlar almayı seçiyorum...:))

Sevgi ve huzur dolu günler...

UqUr 05-03-2013 09:34 AM

joseph murphy - bilinçaltının gücü. ( Not aldım bi yere :)

heromaster 12-03-2013 08:01 AM

Hayattan zevk almayı seçiyorum...
Kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeyi seçiyorum..
İlahi gücün kontrolünde güven içinde yaşamayı seçiyorum...
Büyümeyi seçiyorum...

Herkesin kalbi huzur, iyi niyet ve mutlulukla dolsun..

Sevgi ve huzurla..:))

heromaster 16-03-2013 11:47 AM

Çekirdek inanç telkinlerimin ilk 21 gününü bitirdim Kendimi iyi hissediyorum....Hayattan zevk alıyorum...inşallah daha da iyiye gideceğim...:))

Birkaç şey sanki aynı gibi ama yakında onlarda düzelicektir inşallah....

Hepinize günün sevgisini ve huzurunu yaşamayı diliyorum...:))

heromaster 21-03-2013 11:59 AM

Bugün Nil Gün hanımdan şunu öğrendim
Ameç belirlemenin ve gerçekleştirmenin sırrını aşık olmak

Arzularını ihtiyacına dönüştür
Şimdi ilk adımını at
Israrla çalışmalarına devam et
Kararlı ol başladığın işi bitir

Sevgili günlükçüğüm bu günden itibaren hergün amaçlarım için bir adım atacağım bugünkü motivasyonum için binlerce şükürler olsun..

Atılan küçük adımlar hayal edilen büyük adımlardan her zaman daha iyidir

Hepinizin gönlü sevgi huzur ve yaşama enerjisiyle dolsun...:))956k

heromaster 31-03-2013 12:12 PM

Herşey yavaş yavaş iyileşiyor ama ders çalışmada kendimi toarlayamıyorum..... sınavlar için ders çalışmadan iyi bir şeyler elde edilemediğini biliyorum ama olmuyo... kısa tekrarlar yapıyorum ama hedef için gerekli çalışmayı sağlayamıyorum.... inşallah bu da düzelir ve okulda gerçek başarımı elde ederim....
Artık daha düzenli ve sıkı ders çalışmayı seçiyorum
Sevgi ve huzurla....:)

Işıklı yol 31-03-2013 12:23 PM

Joe Vitale - Duygusal Özgürleşme Tekniği (EFT) Röportajı 2/2 - YouTube
belkide senin sorununa da çözüm olabilir ne dersinactionsmile

Alvina 31-03-2013 01:07 PM

Günlüğünü okumaya başladım heromaster... Günlüğün takibimde bundan böyle :) İlk sayfalarda tam da benlik bir paragraf buldum.

Nasıl karanlık bir odanın aydınlanması için ışığa ihtiyacı varsa; korkunun da gitmesi için cesarete ihtiyacı var
Bundan sonra düşüncelerimi değiştirdim artık yapabilirim, cesaret doluyum... Korkunun benim zihnimde kendine yer olmadığını anlayana dek cesaretli duruşumu sergileyeceğim...:)

Unutmayın korkulacak tek şey korkudur ve hatta korkudan bile korkmayın, çünkü o en iyi değerlendirmeyle cesur bir duruş sergilerseniz kaçacak korkak bir çocuktur..

Dinlemeye başladıktan sonra inşallah ben de senin hislerini yakalayıp, bunları tuttuğum günlükte sizlerle paylaşırım. :)

heromaster 31-03-2013 01:54 PM

ışklı yol yardımcı olduğun için çok teşekkürler...:))

Teşekkürler alvina takibine sevindim...:))

heromaster 03-04-2013 03:21 PM

Dondum kaldım sanki hiçbir şey yapma isteğim yok...:))

Işıklı yol 03-04-2013 04:14 PM

o zaman bunu sadece bu güne indirge yani bugünü film izleyerek kitap okuyarak uyuyarak geçir fakat bir şartla yapacağım işler için enerji depolama şeklinde isimlendir. Mesela diyet programlarında 'of günleri' vardır. O f günlerinde çatlayana kadar yersiniz ya da ne isterseniz bu size diğer günler için motivasyon sağlar. Tıpkı onun gibi siz de bu günü kendinize of günü ilan edin. Hayatta her şey bakış açısıdır. Hayatın tamamıdır bakış açısı, algınızı değiştirdiğiniz an da hemen moraliniz düzelir. Neşe ve canlılık gelir. O yüzden başka nasıl düşünebilirim, nasıl bakabilirim? Bunun devamlı pratiğini yapmamız gerekir. Hikmetini görmek yani, olayları okumak, perde arkasını görmek. İşte bunlar size çok daha geniş bir perspektif sağlar. Şimdi hemen niyetiniz üzerinde oynama yapın. Yani "bugün canım hiç bir şey yapmak istemiyor" dediğiniz de bir an da demoralize olursunuz. Oysa şöyle söyleyebiliriz, en basitinden başlayarak işleri sıralayarak tabi ki "bugünü kendime ayırıyorum. sabah ilk iş olarak ...... yerine getirebilmem için bugün benim of günüm." Fakat mutlaka yarın o işe geri dönmeye kararlı olun. Yoksa bu of günler birikerek ooffff offff günlerine dönüşür. sevgimle Işık'ca

heromaster 10-04-2013 08:52 PM

Işıklı yol.....gerçekten ışık saçıyorsun......:))

Işıklı yol 10-04-2013 10:31 PM

Resmen forumu ele geçirdim. Her yere yazıyorum. Yakında atacaklar beni buradan :)) Bezdik diye bu kadından :))

wauw 11-04-2013 01:14 AM

heromaster,günlüğünüzü baştan sona okudum süperrr bilgilendim,huzur buldum,pozitif enerjiyle doldum resmen yüreğinize sağlık

serpilelif 11-04-2013 10:17 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839130)
Resmen forumu ele geçirdim. Her yere yazıyorum. Yakında atacaklar beni buradan :)) Bezdik diye bu kadından :))

ben senin gibi düşünmüyorum. yorumların ismin gibi bize ışık oluyor. iyi ki varsın arkadaşım.alk78

heromaster 11-04-2013 01:35 PM

Alıntı:

heromaster,günlüğünüzü baştan sona okudum süperrr bilgilendim,huzur buldum,pozitif enerjiyle doldum resmen yüreğinize sağlık
Çok teşekkür ederim.....Ayrıca aramıza hoşgeldin...forumda aradığın şeyleri daha çok bulacaksın...:))

Alıntı:

Işıklı yol ablam tevazuyu da bırakmıyor...:))

Sevgi ve huzurla kalın...:))

heromaster 15-04-2013 11:23 AM

2. döngüyü bitirdim şimdi dinlenmenin 4. günündeyim gerçekten bugünlerde rahatladım... bu 7 günlük ara oldukça işe yarıyor...
Ama boş durmuyorum hafıza telkinimi pekiştirmek için gündüz ders çalışırken dinlemeye devam ediyorum tam da sınav zamanına denk gelmesi iyi oldu...:))

Telkinleri hazırlamada emeği olanlara çok teşekkür ediyorum...:))

Sevgi ve Huzurla..

heromaster 16-04-2013 04:47 PM

Bugün bu zamana kadar etrafımda oluşturduğum güvenik duvarlarımdan epeyce kurulmuş olduğumu farkettim.
İnsanlar benimle daha çok konuşmak istiyor iletişim kurmak istiyor...
Bu zamana kadar bilinçaltımın kendimi korumak için oluşturduğu bu duvarı tamamen yıkarak... bu gereksiz şeyin beni hapsetmesinden
kurtuluyorum şükürler olsun..:))
Sanırım 3. döngüden sonra daha belirgin olur..

Sevgi ve huzurla

annie hall 16-04-2013 04:49 PM

Çok sevindim heromaster, heves oldu benim için de :) Dur biraz daha dinliym...

heromaster 16-04-2013 08:07 PM

teşekkürler
Şu cümleyi tekrar yazmak istedim yukarda yanlış yazmışım..:))
Bugün: bu zamana kadar etrafımda oluşturduğum güvenik duvarlarımdan epeyce kurtulmuş olduğumu farkettim.

Alıntı:

Çok sevindim heromaster, heves oldu benim için de :) Dur biraz daha dinliym...
Annie hal sen ne dinliyorsun

annie hall 16-04-2013 09:00 PM

Ben topluluk karşısında konusunda, ego güven, sosyallik arttırıcı dinliyorum ama çok düzenli değil ne yazıkki.

heromaster 17-04-2013 01:00 PM

Gece yatarken dinleyebiliyorsan daha iyi oluyo... bu vakti değerlendirmiş olursun hem de en azından bir düzene girer...:))

atlante 17-04-2013 01:05 PM

Alıntı:

heromaster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839413)
Bugün bu zamana kadar etrafımda oluşturduğum güvenik duvarlarımdan epeyce kurulmuş olduğumu farkettim.
İnsanlar benimle daha çok konuşmak istiyor iletişim kurmak istiyor...
Bu zamana kadar bilinçaltımın kendimi korumak için oluşturduğu bu duvarı tamamen yıkarak... bu gereksiz şeyin beni hapsetmesinden
kurtuluyorum şükürler olsun..:))
Sanırım 3. döngüden sonra daha belirgin olur..

Sevgi ve huzurla

Koruma kalkanı telkinini mi dinliyorsun ? dusun2

heromaster 17-04-2013 01:11 PM

Hayır korum kalkanı telkini dinlemiyorum..
bu benim zayıf kimliğimi korumaya çalışan duvarlar...
Kimliğim güçlendikçe duvarlara da gerek kalmıyor...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 PM.