Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622081)

mehtap1606 17-04-2013 09:06 PM

Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

heromaster günlüğündeki olumlamaları ezberlemek için hepsini telefonuma not aldım. ne güzel ifade ediyor seçtiğin cümleler. teşekkürler.

heromaster 17-04-2013 09:37 PM

Çok teşekkür ederim yazdıklarımdan faydalanmanız hoşuma gidiyor....:))

Sevgi ve Şifa olsun..

heromaster 19-04-2013 08:45 AM

3. döngüye başladım.... bu iş dinleyerek deyilde başka türlü olsaydı bu kadar iradeli olamazdım...olumlamalarımı bile her gün okuyamıyorum.. artık onlarıda kaydedip otobüste gidip gelirken dinlicem çünkü tek yapmam gereken kulaklığı takmak...:))

heromaster 22-04-2013 03:21 PM

Bugün yanlışlıkla varsayımda bulundum
OKuldayız arkadaşım yemeğe gidelim dedi..bende yemekte ne var dedim ...oda bana başladı saymaya...oooo dedim güzelmüş hadi gidelim dedim..sonra bombayı patlattı tabi ...ben nerden bileyim dedi...:)) yemeği yemiş gibi anlatmıştı ben de inandım...
yanlış soru sormuştum menüyü bildiğini varsayıp direk yemekte ne var dedim oysa yemek yedin mi ne olduğunu biliyormusun gibi sorular sormam gerekirdi...olsun yinede bunun farkına vardığım için şükürler olsun..:))
bu küçük bir varsayım olabilir ama kelebek etkisi yaratabilir. küçük pratikler büyük varsayımları önler...:))

heromaster 27-04-2013 01:29 PM

GERÇEKTEN GİDEBİLECEK CESARETİ OLANLARA
Hemen şimdi ve burada bir seçim yapıyorum
Kendimi daha fazla sevmeyi seçiyorum, biliyorum ki o zaman seni daha fazla seveceğim.
Kendime daha fazla değer vermeyi seçiyorum, biliyorum ki o zaman senin değerini daha fazla göreceğim.
Kendimi daha fazla takdir etmeyi seçiyorum, biliyorum ki o zaman seni daha fazla takdir edeceğim.
Yol almayı, ilerlemeyi ve gelişmeyi seçiyorum, biliyorum ki o zaman senin yoluna daha fazla saygı duyacağım.
İnsanlara yardım etmeyi ve bana edilen her yardımı sevgiyle kabul etmeyi seçiyorum. Biliyorum ki o zaman senin ellerini daha sıkı tutacağım.
Mutlu olmayı ve yaşamdan tat almayı seçiyorum, biliyorum ki o zaman seni daha fazla mutlu edeceğim.
Eğer seni yeterince sevmiyorsam, değer vermiyorsam, takdir etmiyorsam ve sana yeterince yardım edemiyorsam bunlara benim de ihtiyacım olduğu içindir. Bende eksik olanı, kıt olanı hatta olmayanı sana nasıl verebilirim ki?
Şimdi kendimi yeniden biçimlendireceğim, sevgi üreteceğim kendim için, değer, güven, saygı üreteceğim ve bunları sadece kendime sunacağım. Sonra bolluk olacak, yağmurlar yağacak, ekinler büyüyecek, çiçekler açacak yüreğimde. Toplayacağım o çiçekleri, biçeceğim ekinleri ve sana sunacağım her birinden bol bol
Şimdi lütfen müsade et, kendimi sevmeye gidiyorum ve sana ellerim dolu döneceğim.

Berna Özcan Demir

wauw 27-04-2013 10:47 PM

hermaster takipçinim(biri seni gözetliyory789) takip ediyorum huzur bluyorum bilgileniyorum tşkürlers456

heromaster 01-05-2013 01:55 PM

Eril enerji telkinin etkisi ortaya çıkıyor galiba...:)) son günlerde buna ait rüyalarım arttı..
Eril ve dişil enerjinin dengede olması gerekiyor ama biriyle kendimizi yönetiyoruz...bunları düşünmeye başlamak bile ikisinin dengelenmeye başladığının belirtileriymiş..

Herkesin enerjileri dengede ve huzurlu olsun...sevgiyle...

mehtap1606 01-05-2013 02:03 PM

gelişmelerini ve paylaştığın bilgileri merakla takip ediyorum.güzel haberlerini almak niyetiyle.

heromaster 01-05-2013 02:17 PM

İyi niyetleriniz için Teşekkürler....
Sanırım bu daha gelişmelerimin başlangıcı..:))

heromaster 02-05-2013 07:37 PM

Bu gün yeni bir başlangıç yaptım...
OLumlamalarımı kaydettim telkin listeme eklicem uykuya dalmadan önce kendi seslendirdiğim olumlamaları dinleyerek bilinçli zihnimi hazırlıcam sonra çekirdek inanç telkinlerimi dinlicem zaten yeterince telkin var onun için bu ikisi dışında başka telkinleri dinlemicem... 3. döngüm bitmek üzere...şimdi sadece bu ikisiyle bir 3 döngü daha yapıcam inşallah bu sefer daha etkili olur...
Gün içinde de olumlamalarımı dinlicem oldukça faydalı oluyor...
Sevgi ve huzurla...:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 AM.