Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622081)

heromaster 04-05-2013 09:31 PM

Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

Bugün biraz üzgünüm...biraz iyi hissediyorum...
Çok sevdiğim arkadaşımdan ayrıldım..zaten konuşmak istemiyorum dedim(bilinçsizdi sanki) oda konuşmak istemiyorsan söyle dedi bende böyle yaptığın sürece konuşmak istemediğimi söyledim(bilinçliydi) o da tamam dedi..
Bir an rahatlama hissettim ama sonra kafamı bir sorular ve konuşmalar sardı..hangi tarafın iyi olduğunu bilmiyorum ama bilinçaltım bu işin iyiye gitmeyeceğini sanki biliyordu çünkü git gide kötüleşti ve son noktayıda kendi koydu..:))
Şimdi kendimi iyi hissediyorum çünkü duygularımın sorumluluğu bende
kafamda hala bazı şeyler geçiyo mesaj at konuş filan ama sanki beraber olunca aynı şeyleri yapmaya devam edicekmiş gibi geliyo...ben de zamana bırakıcam yani bir şey yapmıcam
onu yinede seviyorum ve onun içinin huzur dolmasını diliyorum

heromaster 09-05-2013 11:00 AM

3.döngüm bitti...şükürler olsun...
Nedendir bilmiyorum ama şu sıralar çok uyuyorum yataktan kalkmakta zorlanıyorum....sanırım bu da değişimin gereği.. önceki günlüklerimde şöyle yazmışım..
İnsan, DNA ve hücresel değişimlerden geçerken, kendini bulunduğu yerde değilmiş gibi hissedebilir. Yorgunluk hissedebilir, çünkü beden hücreleri harfi harfine değişiyor. İnsan yeni ve farklı bir varlığa dönüşüyor.

Bu durumda;

Yeni bir bebek gibi çok daha fazla dinlenme ve uykuya ihtiyaç duyabilir.

Sevgi ve huzurla...:)

mehtap1606 09-05-2013 11:12 AM

ben de 4. setin içindeyim, normalde çok uyumaya ihtiyaç duyan ben, bu çekirdek inançlara başladığımdan beri 6 buçukta zınk ayaktayım.ve gün içinde hiç halsizlik hissetmiyorum enerji doluyum.acaba neden dusun2

heromaster 09-05-2013 12:32 PM

Belki bu zamana kadar önemli değişimleri yapmışsındır....:)

mehtap1606 09-05-2013 02:38 PM

belkide çok çabuk oluyor herşey hızına yetişemiyorum..:)

heromaster 10-05-2013 08:01 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840351)
belkide çok çabuk oluyor herşey hızına yetişemiyorum..:)

Zaten normalide öyle..... değişim öyle hızlı oluyorki insan önceden farklı biri olduğuna inanmıyor...:))

mehtap1606 10-05-2013 10:13 AM

aynen öyle, lakin biz farkındalığı artmış insanlarız bir de buraya yazıyoruz değişimlerimizi takibimizi buradanda yapabiliyoruz ben o kadar umutsuz vakayken bu hale 1 buçuk ayda nasıl geldim inanamıyorum. etrafımdaki ihtiyacı olan herkese bu sitenin tanıtımını yapıp elimdeki bedava telkinleri dağıtıyorum. evren bana veriyor bende geri veriyorum.rızkını verince hayrını bereketini daha çok göreceğimi biliyorum. şükür

mehtap1606 10-05-2013 10:14 AM

aynen öyle, lakin biz farkındalığı artmış insanlarız bir de buraya yazıyoruz değişimlerimizi takibimizi buradanda yapabiliyoruz ben o kadar umutsuz vakayken bu hale 1 buçuk ayda nasıl geldim inanamıyorum. etrafımdaki ihtiyacı olan herkese bu sitenin tanıtımını yapıp elimdeki bedava telkinleri dağıtıyorum. evren bana veriyor bende geri veriyorum.rızkını verince hayrını bereketini daha çok göreceğimi biliyorum. şükür96kl

heromaster 13-05-2013 09:41 PM

Her zaman ikinci bir doğru cevap vardır..???

8 in yarısı kaçtır? normal cevap 4'tür. Peki ikinci cevap nedir..8 i ortadan ikiye bölersiniz ve 0 elde edersiniz..ya da yukardan aşağı ikiye bölersiniz ve 3 elde edersiniz..çok farklı düşünün 8 in yukardan ve aşğısından yarısını alırsınız ve S elde edersiniz gördüğünüz gibi herşey sizin hayal gücünüze kalmış...

Unutmayın her zaman ikinci bir cevap vardır....:))
(KDY yöntemi yaratıcı öğütler)

heromaster 15-05-2013 02:53 PM

Eski bir sözde denildiği gibi ; Ölümsüzlüğün sırrı sonsuz yenilenebilirlik ve yaratıcılıktır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 AM.