![]() |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bugün biraz üzgünüm...biraz iyi hissediyorum... Çok sevdiğim arkadaşımdan ayrıldım..zaten konuşmak istemiyorum dedim(bilinçsizdi sanki) oda konuşmak istemiyorsan söyle dedi bende böyle yaptığın sürece konuşmak istemediğimi söyledim(bilinçliydi) o da tamam dedi.. Bir an rahatlama hissettim ama sonra kafamı bir sorular ve konuşmalar sardı..hangi tarafın iyi olduğunu bilmiyorum ama bilinçaltım bu işin iyiye gitmeyeceğini sanki biliyordu çünkü git gide kötüleşti ve son noktayıda kendi koydu..:)) Şimdi kendimi iyi hissediyorum çünkü duygularımın sorumluluğu bende kafamda hala bazı şeyler geçiyo mesaj at konuş filan ama sanki beraber olunca aynı şeyleri yapmaya devam edicekmiş gibi geliyo...ben de zamana bırakıcam yani bir şey yapmıcam onu yinede seviyorum ve onun içinin huzur dolmasını diliyorum |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü 3.döngüm bitti...şükürler olsun... Nedendir bilmiyorum ama şu sıralar çok uyuyorum yataktan kalkmakta zorlanıyorum....sanırım bu da değişimin gereği.. önceki günlüklerimde şöyle yazmışım.. İnsan, DNA ve hücresel değişimlerden geçerken, kendini bulunduğu yerde değilmiş gibi hissedebilir. Yorgunluk hissedebilir, çünkü beden hücreleri harfi harfine değişiyor. İnsan yeni ve farklı bir varlığa dönüşüyor. Bu durumda; Yeni bir bebek gibi çok daha fazla dinlenme ve uykuya ihtiyaç duyabilir. Sevgi ve huzurla...:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü ben de 4. setin içindeyim, normalde çok uyumaya ihtiyaç duyan ben, bu çekirdek inançlara başladığımdan beri 6 buçukta zınk ayaktayım.ve gün içinde hiç halsizlik hissetmiyorum enerji doluyum.acaba neden dusun2 |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Belki bu zamana kadar önemli değişimleri yapmışsındır....:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü belkide çok çabuk oluyor herşey hızına yetişemiyorum..:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü aynen öyle, lakin biz farkındalığı artmış insanlarız bir de buraya yazıyoruz değişimlerimizi takibimizi buradanda yapabiliyoruz ben o kadar umutsuz vakayken bu hale 1 buçuk ayda nasıl geldim inanamıyorum. etrafımdaki ihtiyacı olan herkese bu sitenin tanıtımını yapıp elimdeki bedava telkinleri dağıtıyorum. evren bana veriyor bende geri veriyorum.rızkını verince hayrını bereketini daha çok göreceğimi biliyorum. şükür |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü aynen öyle, lakin biz farkındalığı artmış insanlarız bir de buraya yazıyoruz değişimlerimizi takibimizi buradanda yapabiliyoruz ben o kadar umutsuz vakayken bu hale 1 buçuk ayda nasıl geldim inanamıyorum. etrafımdaki ihtiyacı olan herkese bu sitenin tanıtımını yapıp elimdeki bedava telkinleri dağıtıyorum. evren bana veriyor bende geri veriyorum.rızkını verince hayrını bereketini daha çok göreceğimi biliyorum. şükür96kl |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Her zaman ikinci bir doğru cevap vardır..??? 8 in yarısı kaçtır? normal cevap 4'tür. Peki ikinci cevap nedir..8 i ortadan ikiye bölersiniz ve 0 elde edersiniz..ya da yukardan aşağı ikiye bölersiniz ve 3 elde edersiniz..çok farklı düşünün 8 in yukardan ve aşğısından yarısını alırsınız ve S elde edersiniz gördüğünüz gibi herşey sizin hayal gücünüze kalmış... Unutmayın her zaman ikinci bir cevap vardır....:)) (KDY yöntemi yaratıcı öğütler) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Eski bir sözde denildiği gibi ; Ölümsüzlüğün sırrı sonsuz yenilenebilirlik ve yaratıcılıktır. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 AM. |