![]() |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? çok öfkeliyim..çookkkk aptal insanlara hiiççç tahammül edemiyorum... ben dilini kullandığım halde sen dilini kullanan... konuşmaytı kendini ifade etmek yerine saldırı ve savunma sanan.. ve herşeyi savaş olarak görecek kadar ezik.. kongenital suçlu insanlara dayanamıyorummn.. istemiyorum onları yaşamımd dur.. sakin.. bu böyle değildi :)) şimdi yaşamımda akıllı .. doğru iletişim kurma becerili ve özgüvenli insanları kendime çekmeye başladığımı hissetmeyi seçiyorum.. ve düz iletişim kurmanın mutluluğunu yaşamayı.. teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim.. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? ...ve yaşamımdan ayrıkotlarını hala tam temizleyecek güce ulaşmadığım için kendimi affediyorum...ama güçleniyorum eskisinden de çok... |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Alıntı:
|
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? belki de ben yansıtmalarımı geri çekmeliyim.. beni kızdıran şey?? başkasında gördüğümse bende olandır... teşekkür ederim :) |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? sevgi gibi baktıkça.. çarptıkça.. paylaştıkça çoğalsın ışığımız.. kızım geldiği için mutluydum ama apar topar hazırlanıp tatile çıktı.. finallerle büt ler arasına planlayıvermişti :)) kızım sevgilisiyle gitti tatile.. nişanlısı sayılabilir aslında.. şimdi onları yolcu edip geldim..pek çok açıdan tuhaf hissediyorum... içimde yeterince büyük yaşadığım bu duyguları anlatarak çoğaltmak istemiyorum.. elbette garipsiyor da bir tarafım bir anne olarak onları uğurlamayı.. ama biliyorum.. şimdi ancak keyif alacaklar bu tatilden.. şimdi ancak unutulmaz anılarla dolacaklar.. şimdi ak kaplı defterlerine ne yazabilir.. raflara ne doldurabilirse yaşamlarında onları çewkecekler.. yarın değil.. evlenince ya da çocukları olunca değil.. hayır öyle large bir insan değilim..ama kızımın kendi duygularını kararlarını önemsiyor güveniyor ve saygı duyuyorum.. ..ve sadece.. mutlu olmasını istiyorum.. katılmak zorunda değilsiniz bana.. herkesin doğrusuna saygı duyuyorum.. ama müdahelelere izin vermem :)) şu an sadece kızımın sağ salim.. gözleri mutluluk dolu.. kırmızı yanaklarla tatilden döndüğündeki sarılma anını yaşamayı istiyorum |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? içimizdeki sevgi ışığını çoğaltacak aynalar diliyorum herbirimize :)) son paylaşımım uykusuzluk.. ama tercihsiz ve çıldırtıcı bir uykusuzluk üzerineydi.. bu geceden itibaren huzurla uyumaya başlamayı istiyorum :)) bu arada... evren bana iş konusuyla ilgili istediğim zamanı da verdi.. işi tehlikeye de atmadı.. istediğim iş olmazsa diğeri hazır.. onu da istiyorum ama ötekine ait hissediyorum.. bu garip bir duygu.. altı üstü bir iş olarak bakamıyorum ben.. yüreğimi katmam gerek çünkü.. bu sabah balkonda kahvemi içerken.. birden flaş bir an gibi.. ben şurada çalışıyorum diye düşündüm ve bunu yazıp olumlama kutuma attım.. artık ne istediğimi biliyorum..ve olacağını da :)) |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Aileden tam bağımsız bi YESHAPPY olmak istiyorum. ÖZgürlüğü kendim anlamlandırmak istiyorum. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? "Bu hayat bir fetihdir, kendi kendisinin fethi. Hedef, benligin asaletine teslim olmaktir. Bunu görmene musaade etmeyeni fethedeceksin. Ve degismis benlikten kurtulmak demek, baska hiç bir kimseye karsi sorumlu olmamak demektir, kralligin uzerinde egemen olmak demektir, ve en onemlisi ozgur olmak demektir." Ramtha |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? dün telkinlerime 3 telkin dekleyip kendim için sabit bi liste hzırladım,ekleme veya çıkarma yapmıycam artık, gittiği yere kadar böyle devam etmeyi planlıyorum . çünkü tam istediğim listeye kavuştum. şimdiye kadarki değişimleri sadece ben farkettim çünkü tanıdıklrın içinde problem yaşamıyorum,sorun toplum içindeyken kendini gösteriyor. ama galiba bunu da aşmaya başladım,daha rahatmışım gibi geliyo bana. yeni hedeflerim var artık ve onlara ulaşmak için elimden gelenin bir fazlasını yapmaya çalışıyorum. umarım sonuç beklediğimden çok daha güzel olur. bi de imgelemelerim bana destek olsun artık. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 PM. |