![]() |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? iki gündür gerçekten de yalnız olmama rağmen kendim için alışveriş yapıp yemek hazırlıyorum. bunun nasıl bir zinciri kırmak olduğunu bilemezsiniz. sadece kendim için... |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? bugün dün gittiğim iş görüşmesinden "olumlu" cevabını vermeleri için beni aramalarını istiyorum. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? pırpı pırıl güneşli günler herkese.. isteklerimize doğru yolculuğun günü olsun bugün.. kendimi eskisinden daha öfkeli,sabırsız, hoşgörüsüz. toleranssız hissediyorum telkinlerden sonra. aslında eskisinden derken.. bir süredir olduğundan demeliydim.. çünkü eskiden de beni rahatsız eden şeylere tepkimi çok net ortaya koyardım. ancak daha sakin olabilmek isterim yine de.. benim de içimde işle ilgili bir dileğim var.. şu an olduğundan daha çok takdir görmek hakkımı almak ve daha keyifli olmak istiyorum. her sabah işe giderken artan bir coşkuyu hissetmeyi seçiyorum.. bugün daha önce farkında olmadığım ama muhtemelen burnumun dibinde duran bir çözümün ayrımına varmayı istiyorum |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Bir kez daha anlıyorum ki tüm değişimler biraz sancılı oluyor. Ve değişimi gerçekten istemek gerekiyor. İstediğimizi sandığımız noktada bile direnç gösteriyoruz aslında. Ve şunu da anlıyorum ki biz karar vermediğimiz zaman bir başkası bizi asla değiştiremiyor. Ve yine fark ediyorum ki bir şekilde değişmeye karar vermişsek, memnun olmadıklarımız var fakat değişim sürecine girdiğimizde yine de onlara sıkı sıkı tutunuyoruz. En iyi bilinmedik en kötü bilindikten kötü ya Ben kendim için bilindiği değil daha iyiyi deneyimlemek istiyorum yeni güneşli günler herkese... |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? berci kristin çöp masallarından çıkma bir gecekonduyum ben.. her gece yeniden inşa ediyorum kendimi çerden çöpten hem de ve inadına çere çöpe.. güneşe kavuşmamın tek yolu buymuşcasına.. ve bazen sağnaklarla geliyor gün kurumadan harçlarım daha.. ve bazen ellerinde kazma kürek bi yıkım ordusuna bedel sevdiklerimle gecekonduyum ben .. her gün yeniden içimdeki güce ulaşmak ve onu kullanmak için içindeki çerden çöpten sıyrılmayı güneşe varmak sanan. tek tek dizdiği tuğlaları katilinin eline teslim eder gibi yıkım ustasının eline teslim eden.. gecekondu olmak istemiyorum ben.. tuğlaların arasındaki çimento olmak istiyorum hayır duvarlardaki çelik kolon... ve bir kez yükselip göklere çere çöpe bulanmamak.. ben artık başka masallar yazmak istiyorum.... |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? gün mis gibi yağmurlarla geldi.. sırf yalnayak olmak yetmez sırılsıklam olacağız... şarkılarımızın anlamı yok.. sadece şarkı söylemeli ve yağmuru içmeliyiz günışığı gökkuşağının ucunda.. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? keyifli pazarlar keyifi hazzı mutluluğu ışığı içinde arayan herkese.. uç tum hep. uçlardaydım.. bazen bir bilge kadar sabırlı.. bazen volkan gibi çç bazen sihirli ayakkabılarla dans edercesine enerjik.. bazen dünyayı örtüversem üstüme hep uyusam diyecek kadar uyuşuk..bazen sırça köşk kadar narin.. bazen ginkobilboalar kadar güçlü.. bazen gündüz bezen gece.. ama bu benim dengemdi.. kendi iç dengem.. başkasının dengesizliğinde yalpalayan bir dengesizlik değildi.. şimdi yine başkasının dengemi bozmakta olduğunu farkediyorum.. ve bunun hep olduğunu.. ama artık gerçekten DENGE istediğimi.. rüzgara göre yol alan kelebeğin kanatları değil.. rüzgarın kendisi olmak istiyorum ben.. başkalarının düşüncelerini önemsememe yi de ekledim telkinlerime.. bu telkinlerin sonu birisi için pek hayra alamet değil sanki :)) ama unutmadım.. yangında ilk kurtarılacak benim.. hayır.. yangın da ben im.. ateş de ben im :)) ego güçlendirici :)) gerçekten iş le ilgili değişime en azından hazır hissediyorum kendimi.. sanki istediğim iş olmuşcasına heyecan duyuyorum ve bu heyecanın artarak gerçek olmasını seçiyorum.... |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? zamaaaannn.... zaman istiyorum... öyle boş değil ama.. kedime bile kendimden daha çok zaman ayırabildiğim düşünülürse :)) iş.. kızım.. ev ve kedim den başka.. kendimle başbaşayken de kaliteli zaman geçirebilmeyi istiyorum... |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Bugün kendimi bile çok şaşırtacak güzel mucizeler istiyorum.y789 |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? iki gündür içimde ve dolayısıyla üzerimde bulunan huzursuzluğun bugün bitmesini istiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 PM. |