![]() |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Tanrım! Lütfen yalvarıyorum bana bunu yapma,beni Onunla deneme lütfen. Hala arada kendimi Onunla birlikteymiş gibi hayaller kurarken buluyorum.Beni bu duygu karmaşasından kurtar nolur. Güya uzun zamandan beri ilk kez buluşuyomuşuz,ben koşarak (ve ağlayarak) boynuna atlıyomuşum. Sonra kendi evimizde beraber yaşıyomuşuz filan.( aslında böyle bişey hiç olmadı.) Evet böyle bi hayalim(iz) vardı,bi zmnlar ve o en son konuşmamızda bana bunu hatırlatarak fazlasıyla canımı yaktı zaten. O başkasıyla mutlu,ben olmayacak şeyle kurmak istemiyorum. Şayet illaki bişeyler kuracaksam, kurduklarım gerçeğe çevirecek biri girsin hayatıma.Ya da birdaha hayatımdan çıkmamak ve benim çok mutlu olmam şartıyla geri gelsin. Bu konuda çok ciddiyim. Dua bile ettim. Yine hayaller kuralım ama bu kez gerçek olsun. Sevgili Evren; olacaksa O olsun desem, çok şey istemiş olur muyum senden hı? |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? huzur istiyorum, dinginlik istiyorum, en önemlisi de denge istiyorum denge. çok şükür telkinleri dinlemeye başladğım ilk günden itibaren hayatımın dengesini şaşırtan kişiler bir bir kayboldular(ve umarım bir daha böyleleriyle karşılaşmam.) ama asıl derdim bu değil benim. ailede ve tanıdıklar içinde rahat olabildiğim kadar dışarda da rahat olayım istiyorum, evet bu konuda az da olsa ilerlemem var ama nedense yeterli göremiyorum ben.ama ısrarcıyım bi gün " evet artık geçti,tamamen rahatım ! " diyebilicem sadece biraz daha zaman ve tabi sabır. evet ne demiştik, denge. içsel ve dışsal denge istiyorum hayatımda içimde ne kadar rahatsam,dışımda da o kadar rahat olabileyim. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Kendime inanmak... Basarili olacagima inanmak.. Huzur.. Bundan sonra elimdekinin degerini bilmek istiyorum.. Sabir istiyorum.. Daha cok guclu olmak. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...86829740_n.jpg Bunlardan bir kaçı da istenmeye değmez mi? Çay olmasa da olur hepsini istiyorum. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? yaşamımın altına imzamı atabilmek.. imzamı atabileceğim gibi yaşamak istiyorum.. ışıl ışıl akşamlar hepimize.. bir süredir uğrayamadım.. özledim ne garip :) iyi ki varsınız.. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Biz de seni özlemiştik canuyu'm rüyama bile girdin ya bir ara özel anlatırım. Hayrolsun. Kocaman öpücüklerimi yolluyorum. :D |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? sevgi ışığıyla aydınlandığımız ve aydınlattığımız bir hafta diliyorum hepimize.. çok uzun süre bekleme pozisyonunda kaldım. hamle yapmadan yaşamak bana göre değil.. düzeltiyorum :) yaşamımda hamle yapmayı severim..ve yine hamle yapmayı seçiyorum.. alternatiflerim oluşsun ve tercih yapayım istiyorum..oluşmakta olan alternatiflerimden kendime ve yaşamıma en uygun olanını bulmayı seçiyorum.. bir süredir bağlantımın koptuğunu hissettiğim evrenle yeniden aynı dili konuşmayı ve çekim yasasını harekete geçirmeye devam etmeyi seçiyorum.. teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim... |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? Hamle yapabilmek için hedef istiyorum, amaç istiyorum aldığım nefes için. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? bi hedefim var bi amacım da var gibi oluşturmaya çalışıyorum en azından. o amaca ulaşacağım yolların bireer birer açılmmasını istiyorum.küçük hedeflerimi bir çırpıda nası başarabiliyosam büyük hedeflerimi de başarabileyim.o gücü kendimde bulabileyim. |
Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? bir kez daha şaşkınmım.. belki de değilim :) çok uzun süre hamlesiz kaldım.. ve alternatifler..istemişim dün.. şu an bana çok uygun olduğunu düşündüğüm beni heyecanlandıran bir alternatifle karşı karşıyayım.. imzam belli.. sen neye hazırsan.. o da sana hazırdır.. öyleyse.. bu alternatife hazır olduğumu hissetmeyi seçiyorum :) teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 PM. |