| ||||||||||
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri umut ışığım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, suyahapsettim Senin yaşadıklarını kendimde yaşadım ve sonucunda sadece herşeyin kendimde bittiğini fark ettim. Genelde özlem duyduğumuz kişiler sanki eşi benzersiz ve devamlı onlarla görüşmeden yapamama gibi bir etken oluşturuyor, en ufak bir anı hali olduğunda aklıma gelenler ilk arasında ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
umut ışığım | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #35 (permalink) |
| Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2014
Tesekkür: 40
53 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | Merhaba, suyahapsettim Senin yaşadıklarını kendimde yaşadım ve sonucunda sadece herşeyin kendimde bittiğini fark ettim. Genelde özlem duyduğumuz kişiler sanki eşi benzersiz ve devamlı onlarla görüşmeden yapamama gibi bir etken oluşturuyor, en ufak bir anı hali olduğunda aklıma gelenler ilk arasında dolayısıyla sonucuna baktığımda sadece bana zor gelen alışkanlık dediğimiz olay. Alışkanlıklardan kurtulmak inan çok zor, lakin şundanda eminim senin paylaşamadığın veya söyleyemediğin allah ile senin aranda olan birşey var bununda bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu olaydan kurtulmanın kolay olduğunu sana söyleyemem fakat sadece hayatında 1-2 kişiden olmadığını hatırlatmak isterim. Kafanı başka şeylere ver, düşüncelerini başka şeylerde yoğunlaştır, o olmazsa olmaz diye kendini kitleme odak noktanı değiştir. Çare, çözüm sensin Sevgile kal, Ahmet. |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri umut ışığım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, suyahapsettim Senin yaşadıklarını kendimde yaşadım ve sonucunda sadece herşeyin kendimde bittiğini fark ettim. Genelde özlem duyduğumuz kişiler sanki eşi benzersiz ve devamlı onlarla görüşmeden yapamama gibi bir etken oluşturuyor, en ufak bir anı hali olduğunda aklıma gelenler ilk arasında ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi