Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ersinttL günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5104)

ersinttL 11-03-2008 08:44 PM

ersinttL günlüğü

ilk günlüğümden burdaki herkese merb.açıkcası deişim insan içinde biraz zor olsa gerek;sonuç olarak zaman isticektir,ama insan oğlu işte güzel olan için hemen olsun der.. hemde en iyisisinin olmasını ister!! du bakalım biraz sabredelim dimi biz krzm67 önce telkinlere bi başşlıyalım ki bu gece başladım blissy.ilk günden iş arkdşıma bahsettim bna biraz gülümsedi rt67 geçelm buurayı neyse.ilk gece uykumda yaklaşım 5 saat boyunca dinledim sabahın ilk ışığında uyandım,aylardır ilk defa.bilmiorum müziğin etkisimydi ama.günüm her zamanki sıkıntı duyduğum sorunlar içinde akmaya devam etti.siz arkdşların tavsiyesine uyarak ilk günlüğümü düştüm.benm için cok farklı şeyi sizlere bahsediym mi;hayatımda yazdığım ilk günlüğüm dü bu benm...

TR-ance 11-03-2008 08:46 PM

Ynt: ersinttL günlüğü

Günlüğün HayırLı OLsun.. Güzel PaylaşımLarını Bekliyoruz.. Ve Son Söz OLarak Emin OL Ki TelkinLer Gerçekten Ama Gerçekten Çok Etkili..

SevgiLer..

elyreiki 11-03-2008 08:55 PM

Ely'den ersinttL'ye iyilikler,
Aramıza hoşgeldin. alk78 Umarım herşey hayrına ve mutluluk verici olur.

Selam ve ışık ile...

ersinttL 11-03-2008 09:06 PM

teşkrler arkdşlar.umarım herşey öle olur hayırlı,sonuç olarak iyi olur.bende inanmak istiyorum işe yarıyacağına.yoksa ne işim var burda dimi.desteğe ihtiyaç ve destek verici paylaşımlarda bulunmaya çalışcam.bu sitedeki ortam ne acayiptirki insanı içine çekiyo.. art56art56

sonbahar 11-03-2008 09:13 PM

merhaba hosgeldin günlügün hayirli olsun kiss3

ersinttL 11-03-2008 09:49 PM

sende saol sonbahar.hosbulduk sapkal89

shamanic 12-03-2008 12:43 AM

merhabalar ersinttL... actionsmile

günlüğün hayırlı uğurlu olsun... http://img246.imageshack.us/img246/9...yrosespiy6.gif

değişim ve gelişim sürecini bizlerle paylaşacak olmandan dolayı çok teşekkür ederim... thumbsanim

dilerim tüm arzu ettiklerine ulaşmanın ve başarmanın verdiği mutlu haberlerle dolup taşsın günlüğün.. ttli3

başkalrının düşüncelerine gelince.. 12389
önemseme derim ben.. wave

çünkü bazen en yakınlarımız dahi olsalar gelişim sürecinde bizlerle aynı olgunlukta değillerse
yaptıklarımızı anlamadıkları gibi engel bile teşkil edebilirler.. sevincli

en iyisi kendi hedeflerimizi anlayacak açıklıktaki insanlarla paylaşmaktır.. ark5

sevgiler... http://img467.imageshack.us/img467/6...flbdm28es8.gif

ersinttL 12-03-2008 01:28 PM

smiliyfacedüşüncelerin için teşekkürler shamanic..hosbulduk.karamsarlıklarımı ve korkularımı uzun zamandır atamıorrum.umarım burası bana faydalı olur.evet haklısın,başkalarını düşünceleri seni nereye götürürse götürsün sen seni keşfedip içini yaşamadıkça kendine yol vermedikçe enggeller hep daha zorlayıcı gelicek,ben şu anda o engellerle boğuşuorum.ilk yazımda yazmıştım(insanın içindeki dışarıya yansıtamadığı ışık..)bunun için kendime güvenmek ve iyi bir sonuca ulaşmak istiyorum,yoksa hep yerinde kalıcak.bakıyorum etrafıma aslında herkesin bir korkusu, aşılmayı bekleyen ufacık sorunları(ki okdarda komik gelcek kadr basit olabilen şeyler bunlar) var.benmkiside böle bişey..artık bunları düşünmek ve yaşamak istemiorum.birçok insanda benle aynı isteği yaşamak zorunda kalıyo,umarım onlarda bende bu zor günleri göz açıp kapıncaya kadr çabuk atlatırız...
herkese aydın ve güzel günler yaşaması dileğiyle... smiliyface

ersinttL 12-03-2008 03:12 PM

çgeçtiğimz hafta bi iş görüşmesine gitmiştim.çok iyi geçmişti çok olumlu bakıyodum.
yalnız bugün aldığım bir mail'le sonucun olumsuz olduğunu öğrendim.bu yüzden
biraz durgunlarştım ve suratım asıldı.
biri beni güldürebilirmi??

sonbahar 12-03-2008 03:19 PM

bu kadar cabuk pes etme demekki senin icin hayirli degilmis baska bir yer olur hadi gül cilgin897 khkh56 smil56 khkh56

ersinttL 12-03-2008 03:48 PM

yok yok pes etmek olmaz zaten.hatta hızımı artırıp daha iyisini bulmalıyım. smiliyface bi kaç iş başvurusunda bulundum bugün de.ayrıca beklenmedik bir yerden görüşmeye çağırıldım yalnız bu işide ben istemedim..

ersinttL 13-03-2008 09:29 AM

mrb günlüğüm.bu sabahla birlikte üçüncü kez farkediyorum; gece dinlemeye
başlayalı üçüncü günüm ve üç sabahımdaki uyanışım hep aynı oldu.erken kalkabilmek için
alarmı kurmaya gerek duymuyorum.çünkü üç gündür güneşin ilk ışığıyla uyanıorum ve
kendimi çok iyi hissediyoruum.benm için iyi bir başlangıç olduğunu düşünüorum.ama
isteğim şuki yaşantımdaki karamsarlıklara ışık tutmak,kararsızlıklara çözüm bulmak,
olaylar karşısında daha güçlü olmak istiyorum.bunun için sabır sabır sabır diyorum... smiliyface

ersinttL 13-03-2008 10:40 PM

şikayetçi, sıkılgan, çözüm deil hep dert yanan kişiliğimi bugün biraz sorguladım, gün boyu düşündüm..tabi buna yapmam için kendimi iyi hissetmem gerkiyodu;yani bugün kendimi iyi hissediyodum super.ayrıca sabah işe giderken iş hayatımla ev hayatımı birbirlerini etkilemeden,evde iş sorunlarımı işyerinde de ev sorunlarımı düşünmeden yapabilrimiyim die düşündüm dusun.yani anlıcan bu gün kendimi biraz muhasebeye çektim..işyerinde daha fazla kişiye gülümseyerek slm vermeye,biraz daha konuskan olmaya çalıştım sung66,işim bittikçe başkalarına yardım ettim,hergün yaptığım sıradan, aynı şeyleri farklı şekilde yapmaya çalıştım...şu anda düşündüğüm şey ise; bana daha öncesinde böle şeyler saçma gelirdi,yapanlara bile bakmaz ammaaaaaaan derdim.şimdi ise kendim isteyerk arayış içinde yapıyorum.evet bi insanın kendini geliştirmesi gayet doğal.ama tutupta bu şekilde telkin dinliyerek böle bi gruba üye olarak; hayatımda hiç aklıma gelmemiş olan günlük yazmayı ilk defa burda yapıp sizlerle paylaşıcağım aklıma gelmezdi.şimdi ya ben çok şanslıyım sizlerle karşılaştığım için ya da sizler çok şanslısınz benm gibi birinin günlüğünü okuyabildiğinz için smil56 (bugün birazcıkta espiri yaptım khkh56 )....
neyse bugün de bitti...

ferfecir 13-03-2008 10:47 PM

şanslıyız tabii fikir alışverişi harika bir duygu insnalar biribirlerinin ne yaptığını merak eder genelde ee ortak şeyler yapıyoruz haliyle telkinler kimde nasıl etkili insan merak ediyor(şahsen ben ediyorum :) ) değişim hissetmen çook güzel

ersinttL 13-03-2008 11:02 PM

Alıntı:

ferfecir Nickli Üyeden Alıntı
şanslıyız tabii fikir alışverişi harika bir duygu insnalar biribirlerinin ne yaptığını merak eder genelde ee ortak şeyler yapıyoruz haliyle telkinler kimde nasıl etkili insan merak ediyor(şahsen ben ediyorum :) ) değişim hissetmen çook güzel

evet burdaki herkes merak ediyodur ben ve senin gibi. bukadr çabuk beklemiodum ama güzel bi duygu.seninde deişimini merak ediyor ve bekliyorum gulensmiley

hayalayaz 13-03-2008 11:29 PM

ben şanslıyım
sen şanslısın..
o şanslı
biz şanslıyız
çok şükür..insanların yalnızlığın dipsiz kuyularına itilmeye çalışıldığı, her şeyin çözümsüz olduğuna inandırılmaya zorlandığı bir dünyada..kimseye inanmayıp..içsel sesimizin doğrularını takip edip burada buluştuğumuz için şanslıyız...

ersinttL 14-03-2008 11:15 AM

evt cokhaklısın hayal abla, burda bulunan herkes cok sanslı.bugün düşüncelerime takılan birşey daha oldu;
beni rahatsız eden(düşünceleriyle ,tavırlarıyla, vs), iş nedeniyle aynı yerde hava solumak zorunda kaldığım kişiler artık bana güç veriyo.neden mmi? çünkü içmde onlara karşı üstün olma iç güdüsü ortaya çıkmaya başladı.belki biraz erken oluyo ama ben hissediyorum...
ayrıca sabah saatlerin karşılarştığım bi iş arkadşm bana şunu söledi;bugün gayet iyi gördüm seni..
ben bunu duyunca teşekkür bile edemedim neredeyse tutuldum.nedeni ise gerçekten deişmeye başlamışım,ve bunu egzersize başladığımdan haberi olmayan bi kişi farketti.mutluyum...
sizleri cooook sevmeye başladım.teşekkürler...

ersinttL 15-03-2008 06:49 PM

küçüklüğümden buyana bi olay karşısında yapmam gerekenleri birtürlü yapamadım, hiç bizaman korkumu yenemedim.dün gece yine karşı karşıya kaldm o korkumla. ve yine yenemedim.belkide ben bunun ne zaman üstesinden gelirsem işte ozaman hayatım istediği gibi ilerlemeye devam edicek.çünkü beni cok etkiliyoo,etkilemeyi bırak beni hep kontrol altında tutabiliyo,yeterki o istesin..herşey için cesaretimi toplyabiliyorum ama bunun için asla yapamadımm.hiç bişey o durum karşısında bana güç vermiiyoo..herzaman şunu düşünüorum; hayatımdaki tüm olumsuzluklar buna bağlı olabilirmii... 4897
evet siteyi gördükten sona kendimde bişeyleri ben ve başkalarıda farketti.peki, ya bu konuda olabilcek mi?umarım olur...

shamanic 15-03-2008 06:55 PM

elbette burada olduğun için şaslıyız canım benim..

iyi ki varsın.. iyiki varız..

korkuna gelince ne olduğunu anlayamadım ama .. korktuğunu kabul et öncelikle..
sorgulama onu.. korkularımız bizi korumak için var olan duygularımızdandır... sana ne anlatmak istiyor bu korkun... onu görmeye çalış..
görünen yüzünün derinliklerine in.. korkunu düşün ve nefesine yoğunlaş.. onu karşına al.. her nefesle birlikte tanış onunla ve anlamaya çalış
sana ne anlatıyor.. bi dinle bakalım.. neler çıkacak altından.. sonra tekrar konuşalım..

sevgiler.. hismiley

hayalayaz 15-03-2008 08:46 PM

ersin korkunun ne olduğunu bilmiyorum ama, bu tür sorunlarımız olduğunda, eft, sedona yöntemi, veya deep peat gibi yöntemlerle, başa çıkıyoruz..istersen bu konularla bir ilgilen..bunları kendin rahatça uygulayabiliyorsun..bazen telkinlerin etkisinin çok derinlere işlemiş problemlerden dolayı gecikebileceğini düşünüyorum..mesela ben telkinleri dinlemeye başladığımda, beni rahatsız eden her şeyi mor alevde yaktım..bu bir meditasyon...telkinleri yaparken yan çalışmalardan yardım alırsak süreci kısaltabiliyoruz..ve rahatsız olduğumuz şeyleri daha çabuk ortadan kaldırabiliyoruz..dene istersen

ersinttL 16-03-2008 01:58 AM

hayal ablacım söledigin yöntemleri araştırdım azbucuk ama olumlu olur mu onu bilmiorum..
sham abla senin sölediklerinide sakin bir kafayla düşünicem...ve tekrar dönücem.
ikinizde biricik insanlarsınz,saadet ve mutluluk peşinizden hiç yorulmadan koşsunlar mlk34 hep mutlu kalın.

yalnız ben sizlere daha acık bi şekilde sölersem belki ozaman daha uygun bi açıklamanız olur.sizlerle başka nasıl irtibat kurabilirm? bunu sölerseniz seviinrmm.. smiliyface

Akulina 16-03-2008 03:07 AM

Ersincim günlüğünü okudum,hayal ablanın önerdiği yöntemler çok iyidir,hatta şu an o konulara dalmış durumdayım...Çok yardımcı olacaktır sanada...Gerçekten sorunlarda çok derine inen ve temizleyen yöntemlerdir...Zamanla kafandaki korkular,karışıklıklar geçecektir,buna inan...Kendimden örnek verirsem hergün kafamdaki bir karışıklık,inanılmaz bir şekilde geçiyor...Sende bunu yaşarsın umarım;)

ersinttL 16-03-2008 02:55 PM

desteğin için teşekkrler Sycorox smiliyface ayrıca senin çözümleyebildiğin sorunlar içinde senin adına sevindim..dediğin gibi umarım bende bunu yaşarım...
herekesi kendim gibi görüp onlara olan davranşlarmdan sona hem düşüncelerimde yanınılabiliodum hemde üzülebiliodum.burayı bu yüzden seviyorum; herkes en az benm kadr iyi.... mlk34

ersinttL 17-03-2008 12:21 PM

nedense bugün kendimde bişeyler yapma isteği uyandı.bu bişeyler kendimi geliştirme amaçlı;
çalıştığım şirket büyük bir şirket.bende burda bulunan üst yöneticilerle bi söyleşi yapmayı
düşündüm,bunun bana çok yararlı olucanı düşünüorum.daha önce aklıma böle bişi gelse, aman ya
kim uğraşır böle bişeyle derdim.. coffe2 bakalım bu süreci başlatabilcekmiyim;çünkü bu kişilerin
karşısına geçmek, onlarla düzeyli bi söyleşiye girmek sıradan bi görüşme olmcak sonuçta. 4897
neyse, artık bu konuda yapmam gerekn planlarımın arasına girdi... smiliyface

Mustang 17-03-2008 04:22 PM

Sevgili Ersin , bende diğer önerilen yöntemleri öneririm .Bunun yanı sıra diğer günlükleride okumanı tavsiye ediyorum onlarında faydası oluyor.İnsan yaşadığı sorunlar karşısında yanlız olmadığını görüyor.Günlüğün hayırlı olsun gelişmelerini bekliyoruz. smiliyface

ersinttL 17-03-2008 05:01 PM

evet haklsın, okumam yararllı olur,saten en başta bu siteyi kabul etmem bundan kaynaklanıoo.
yani bi çok kişinin günlüklerini takip ediyorum.olumlu düşüncene ve desteğine teşekkür ederm.
smiliyface

ersinttL 18-03-2008 08:17 PM

günlerim cok huzrlu geçio.kendimi sanki süzgeçten geçirmiş gibi hissediorum.belkide hatırlamıorum bukadr uzun zaman keyifli kalabildiğimi, uzun dediğime süreye bakn, bu siteyi göreli daha iki hafta olmadı,ama umarım burdaki telkinlerin ve ablalarımn yardımlarıyla olmuştur...kararlar alıyorum,şunu şunu yapıcam die,sona daha önce nie düşünmedim diorum, ardından şöle bi gözlerimi yukarı çeviriorum;yahu ben deişmeyemi başladım, ne oluyo bana ya diorum,yüzümde hafiften bi tebessümle kafamı sallıyor ve neşemin tadını çıkartıyorum. iş yerinde mutlaka kızdığım ve beni gün boyu gergin eden sorunlar yaşanıodu.evet yine yaşanıyo ama artık önceki gibi etkilenmediğimi,olaylara daha olumlu yaklaşabildiğimi, hatta ve hatta sorunların hafiflediğini okadr da büyük olmadığını hissediorum.hatta şunuda söylüyüm; ben bu işyerinden bir an önce ayrılıp başka bi iş bulmayı istiodum,artık aramayı bıraktım diebilirm.işimide sevmeye olumlu yönlerini düşünmeye çalışıorum.zor olandan kaçarak güçsüzlüğüm ortaya çıkıor,kendimi kötü hissediodum.ama bu tavrımı bırakıp, tam terisine işlerimi yoluna koymaya, olumsuzlukları çözmeye çalışıyorum.daha bi istekli çalışıorum.ne güzel dimi anlattıklarm smiliyface
şimdi bunların üzerimde kalıcı olmasını yerleşmesini istiyorum.gerçi daha bi çok şey var ya neyse.. bu zaman iççinde bunada şükür.sonuçta kendimi iyi hissetirio bana.herkesin sevgi dolu gülücükler saçmaası, yaşadığı bütün sorunları aşması dileğiyle.... sapkal89

ersinttL 21-03-2008 11:05 AM

bu haftaya çok youn başladm,kendime pek vakit ayıramıorum,evde yada iş yerin de.
bu yüzden telkinleri dinleyemiorum.geceleri uykumda dinliodum ama teknik bi sebepten
dolayı onu da yapamaz duruma geldim.oonuda hallaetmem içinz zaman ayırmam gerekio.
şimdi söliceklerim beni korkutan şeyler oldu;bu zaman içinde bi anda asabileştiğimi farkettim,
sabah uykudan kalkarken rahat kalktığımı sölemiştim ama artık oda yok,yani kalkarken zorlanıorum,
gerçi sadece bu durumları farkettiim ama.bunlar normalmi,yada uzun süre bu telkinleri yptım ve
sona bıraktım dielim bunun sonucunda zor bi dönem geçirmemiz mümkünmü. dusun

ikizruh 21-03-2008 12:24 PM

bunlar bilinen etkiler sanırım ersin bende yataktan kalkmada zorluk çekiyorum ve uykumu alamamış gibi oluyorum tüm gün.Ama asabiyet bende olmayan bişey ama sanırım bu etkide bazı üyelerde oluyor.Ama bırakmanla ne ilgisi var bilmiyorum dusun buna cevap veren biri çıkar elbet

shamanic 21-03-2008 12:40 PM

merhabalar canım..

öğrenmeye çalıştığımız davranışlarımızı alışkanlıklarımız haline gelmeden bırakırsak
biyolojik saatimiz fırsattan istifade hemen eski rutinine dönmeye çalışacaktır..

bu durum sana şunu göstermiş oldu.. henüz telkinlerin sana sunduğu davranış değişiklikleri kalıcı hale gelmemiş
ki bu gayet normal daha çok kısa bir süredir dinliyorsun..

mesela 20 yaşındasın ..
eski davranışların 20 yılın getirdiği birikimler sonucu oluşmuştu..
değişim çabalrınla düzenli olarak (yine örnek zaman ) telkinleri 6 ay dinlediğinde
20 yılın getirdiği yanlışları doğruya çevirebilirsin..

bu değişim sürecinin kalıcı hale gelmesi kişinin kendisine bağlıdır..
telkinleri dinlerken bilinçaltının gücünün farkına vardın..
şimdi o gücü doğru bir şekilde kullanmaya kanalize ol..

bilinçaltı çalışmaları ile ilgili bölümlerimizi okuyarak oradan sevdiğin benimseyeceğin yolları hayatına uygula..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

mesela gece yatarken.. sabah saat 7 de mutlu huzurlu bir şekilde uyanıyorum
diyerek yeterince tekrarla ve tekrarlarken bu durumu imgele.. super

sevgiler..

ersinttL 21-03-2008 01:23 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar canım..

öğrenmeye çalıştığımız davranışlarımızı alışkanlıklarımız haline gelmeden bırakırsak
biyolojik saatimiz fırsattan istifade hemen eski rutinine dönmeye çalışacaktır..

bu durum sana şunu göstermiş oldu.. henüz telkinlerin sana sunduğu davranış değişiklikleri kalıcı hale gelmemiş
ki bu gayet normal daha çok kısa bir süredir dinliyorsun..

mesela 20 yaşındasın ..
eski davranışların 20 yılın getirdiği birikimler sonucu oluşmuştu..
değişim çabalrınla düzenli olarak (yine örnek zaman ) telkinleri 6 ay dinlediğinde
20 yılın getirdiği yanlışları doğruya çevirebilirsin..

bu değişim sürecinin kalıcı hale gelmesi kişinin kendisine bağlıdır..
telkinleri dinlerken bilinçaltının gücünün farkına vardın..
şimdi o gücü doğru bir şekilde kullanmaya kanalize ol..

bilinçaltı çalışmaları ile ilgili bölümlerimizi okuyarak oradan sevdiğin benimseyeceğin yolları hayatına uygula..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

mesela gece yatarken.. sabah saat 7 de mutlu huzurlu bir şekilde uyanıyorum
diyerek yeterince tekrarla ve tekrarlarken bu durumu imgele.. super

sevgiler..

hmm.peki saol ablacm.bu arada sana yazdığım bi msjm vardı bu konu hakkında hayal abla yardımcı oldu.daha uygulamaya geçemedim ama,geçicem.belki verdiği bilgilere senin katmak istediklerin olabilir die.cevabını beklemekteyim.ne zaman müsait olursan.unutmadığını biliorum smiliyface

shamanic 21-03-2008 01:27 PM

ay canım benim.. ark5 benim özel mesajlar yığılmıştı.. pc05 bi kaç gün gelemedim ya foruma.. sevincli atladımmı acaba ... naptım ben.. blissy
hemen bakıyorum.. utananadam

ersinttL 21-03-2008 02:10 PM

ahanda kustum simdi.. hih33
evt doruu, benm gibi sizlerden yardm isteyen arkşllar var.hiç sorun diil ablacmm smiliyface

shamanic 21-03-2008 02:39 PM

yolladım canım benim bak senin sayende 2 arkadaşın daha mesajını atlamışım onlarıda okumuş oldum..
teşekkür ederim..

sen şimdi bi oku yazdıklarımı.. biterse tabi... ttli3 üstüne yine yazışırız.. pc05

sevgiler.. kiss3

seramoni 21-03-2008 04:08 PM

Ersin kardeş bana da aynısı oldu,ben bi aydır dinliyorum,ilk zamanlardaki rahatlığım ve neşem gitti maalesef ama ilk halimden daha iyiyim. Tecrübemle biliyorum ki gerçkten zor bir dönm bu dönemler hala da o dönem devam ediyo,sahamanik ablaların tecrüblerini diinliyor,ve güzel günlerin gelmesini bekliyoruz...

shamanic 21-03-2008 04:27 PM

eğer vaktini varsa bu linkte dinlerken neler yaşadığımız ile ilgili bir kaç satır yazdım canlarım onuda okuyun..

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...42055#msg42055

ersinttL 24-03-2008 08:49 PM

Alıntı:

seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Ersin nerdesin yaa,geldiğine sevindim,bakıyodum kaç gündr ses seda çıkmıyo diyo smiliyface

burdayım.yazılanları okuyorum arada bi.iş yüzünden biraz younum.sınavlar yaklaşıoo birde onun sıkıntısı ve younluğu var.o yüzden zamanımın çoğunu sınava ayırıom.neyse bu aralar böle devam edicek. bu arada sen hala hoparlörle uyanmaya devam ediomusn,yoksa hallettin mi smiliyface gelişmelerin ne durumda??

görs kardeşm.

ersinttL 24-03-2008 09:24 PM

zaman nasılda akıp geçio.farkına varmak hem güzel hem de...
hep bi başlangıccın sonunu görmeden onu düşlemişim.
mutlu değilim derken; geriye bakınca çoğu insanın yapmak isteyipte yapmadığı düşünceleri varken
ben kendi düşüncelerimi nerdeyse yüzde 99 yapmışm.bunun farkında olmak çok zor.
çünkü insan oğlu kazandığının hep daha fazlasını istiyo.bunu düşünmek yok artık.yok çünkü;
kazanıpta onu kaybetmek te var hele birde onun mutluluğununu yaşayamamışsan doyasıya.
gelecek için yeni bi hedefimi koyarken yaptıklarımla mutlu olmasını bilicem.
hatta artık onlarn mutluluğunu yaşıorum.
şimdi geçmişime göre daha güçlüyüm,çünkü tecrübelerime güveniorum.ve olumsuz düşüncelerim dışarda.
bunu nasılmı kazandım.şöyle söylüyüm;yılardır hep düşünürm,yorumlarım her durumu her olayı.
yalnız onu düşünmek herşeyi çözmüoo,onu yorumlayıp çözümü aramak,olumolu sonuçlarına bakmak gerekio.
şu andaki düşüncelerim gibi.bunu da bu sietede gördüm.pozitif düşünen sizler bana verdiğinz pozitif duygular iöçin teşekkür ederim... smiliyface

seramoni 25-03-2008 12:08 AM

Ersin nerdesin yaa,geldiğine sevindim,bakıyodum kaç gündr ses seda çıkmıyo diyo smiliyface

seramoni 25-03-2008 01:41 PM

sınavlaarın iyi gçer inşallah,hoparlör meselesini sorma,pilotların kukllandığı kafaya takılan büyük kulaklıklar var ya onu denyeyim ddim birkaç gün bu sefer de rahat uyuyamadım,ben de eski sisteme geçtim,haa gelişmeler oldukça müspet yani etkileri artmaya başladı ve çok şükür dinledikçe de bi pilin şarjı nasıl doluyosa o şekild dolduğumu hissediyorum ve bu güven olarak bana yansıyo tabii,kendine iyi bak smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM.