![]() |
Ynt: ersinttL günlüğü saol inşlh..ee tabi rahat olmaz abii.böle devam et sen bari.senin adına çok sevindim..bende bi yoluna koyabilsem işlerimi.zamanla yarışıorum sanki.... bu günlerde susuzluk çekmeye başladım, ilk günlerdeki hızlı gelişim sanki bi an böle kendini yavaslattı.pek bi farklılık hissedemeiorum...neyse farketmezz zman gerekiyor demekki.onca yılların birikimi bi anda deişecek deil ya insanda.....sevgiler.. smiliyface |
Ynt: ersinttL günlüğü Bak bu dalgalanma çoğu kişi de oluyor,sürekli dinlemeye devam et,sitede dalgalanmayla ilgili dalglanma hissi altında çok güzel yazıları var onları oku mutlaka. Normaldeinsanlar arsında çok rahat olan eşim bile geçen vrdiği bir seminerde ya bu sefer bir başka rahattım dedi,hiç bu kadar rahat seminer vermmiştim dedi,valla ne diyim inşallah her şy çok daha güzel olur,sıkıldığın zamanlarda biraz da Yaradan'a bırak ve dua et... |
Ynt: ersinttL günlüğü sizin adınıza sevindim arkdşm,umarım dediğin gibi herşey daha güzel olur... bu aralar uykudan kalkarken zorlanıorumm,illk baaşta böyle deildi.ayrıca çok su içmeye başladım,gerçi shaman abla bol su içmemi sölemiştin ama,bu kendi isteğimle deil gerçektenm fazla susamayla içmeye başladım.sanırım bu farkedilmesi beklenen etkiler... dusun bugün bişeyi farkettim,karşımda biriyle konusurken daha rahat olabiliorum,kendimden emin bişekilde.bunu farkettim, biraz düşündüm kendi kendime sona hoşuma gitti.neyse yola devam durmak yok. herkse sevgiler.... smiliyface |
Ynt: ersinttL günlüğü Allah'ın isimlerinden gönülleri aççan ve genişleten sıfatları olan Basıt ve Fettah;güven veren Eman,selamete ulaştıran selam isimlerini her gün kullanabilirsin,ben çok faydasını gördüm. (Kaynak,Ender Saraç-Ruhsal Gelişim Ve Kader).Zaten maneviyatımız eksik olduğu için insanları ve dünyayı fazla önemsiyoruz,ne zaman sağlam bir manevi zenginliğe ulaşırsak bence o zaman gereksiz şeylere bu kadar önem vermiyeceğiz. Her gün on beş yirmi defa kendi olumlamanı yazmanı tavsiye ederim,yazmak bilinçaltını daha derinden etkiliyor.Kendimden eminim,kendime güveniyorum gibi...Ayna çalışması yine etkilidir,olumları sesli şekilde söylemek ve eft yapmak da faydalı olacaktır.Tabiiki telkinlere devam... |
Ynt: ersinttL günlüğü güzelliklerle dolu bu güzel hayata günlüğümün güzel bir sayfasından merhaba. sapkal89 bu birkaç günüm olumsuzlukların devam etmesine karşı çook iyi geçiorr.bugün çok güzel bi olay yaşadım(tabi ufak ufak dier güzel oalylarda cabasıı). gogogo sizlerle şu anda sadece sevincimi mutluluğumu paylaşabiliyorum,çünkü bu konuda birinci ve çok zor olan bi aşamayı geçtim ve devamında ne olucak bilmiorum.artık sonucu beklicem....pek vaktim olmadığını daha önce demiştim ya, halen öle..sanırım bir hafta daha böle geçicekk..sınavlarada bir hafta kaldı onunda sitresi var,harıl harış çalışıorum ama... coffe2 seramoni arkadşm bana bıraktığın yorumların için saol,yapptığım dier faaliyetler gibi bunlarında olumlu sonuçlarını görücemden eminim..smiliyface |
Ynt: ersinttL günlüğü Allah kolaylık versin arkadaşım,sınavların iyi geçer inşallah.Güzel haberlerini yazmayı unutma...Kendine iyi bak... |
Ynt: ersinttL günlüğü saol dostumm,bak güzel bi haber daha ikinci adımıda geçtim,ama üçüncü bi engel daha çıktı,herneyse bunuda aşarım inşallah..yalnız buna sevinemiorum.çünkü bir yandan da çok kötü br olayım var, amcamın oğlu ciğer nakli ameliyatı oldu bir hafta içinde,ve şu anda youn bakımda parça vücüduyla uyumluluk göstermedi.türkiye genelinde şu anda uygun bir parça aranıyorr.kimsenin elinden bişey gelmiyoo.dua etmekten başka bi çaremiz yook....şu anda bu durumu düzeltebilcek haberden başka hiç bir haber beni mutlu edebilcek deil.Allah'ım kimseyi zor durmda brakmasın,hele çaresiz bi şekilde hiç bırakmasınn.sizlerden isteğim tek bir iyiniyetli dualarınz... hayat boyu sağlıklı yaşayın,dünyannın yalan güzelliklerini bırakın mutuluğu sevdiklerinzle birlikte geçirinnn.onlar olmazsa bu dünyanın malı sizleri hiç mutlu etmeye yaramıcakk.... |
Ynt: ersinttL günlüğü ersinciğim..bildiğim her şeyle yanındayım ablam istersen amca oğlunun ismini ve soyismide ver..geçmiş olsun |
Ynt: ersinttL günlüğü saol hayal ablacm,çok saoll.inşallah uyumlu bir organ bulunur.beklemekten ve dua etmekten başka bi çaremiz yok malesef...(ADNAN AYRANCI)... |
Ynt: ersinttL günlüğü cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda aranilan parca bulunur ve sagligina kavusur Allah yardimcisi olsun 96 |
Ynt: ersinttL günlüğü çok geçmiş olsun ersinttl inşallah uygun organla nakil yapılır en kısa zamanda |
Ynt: ersinttL günlüğü canım yeni okuyabildim mesajını... çok üzüldüm ve seni çok iyi anlayabiliyorum... sad456 benim yengemede bundan yaklaşık 8 yıl önce karaciğer nakli yapıldı... ne kadar zor ve yorucu bir süreç olduğunun farkındayım.. hepinize kolaylıklar diliyorum.. bende adnan beyin ismini şifa listeme ekledim.. dilerim en kısa zamanda güzel haberlerini alırız... sevgiler.. |
Ynt: ersinttL günlüğü teşekkürler arkdşlar,hala bi gelişme yok...inşallah mutlu haberi en yakın zamanda sizlere duyurmam nasip olur, inşallah.alın yazısında ne yazıosa o olucak gerçi ama yinede umut ediyo insan...sevgiyle kalınn.. üzüntüler paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır..! |
Ynt: ersinttL günlüğü 96 96 96 96 amin |
Ynt: ersinttL günlüğü acil şifalar diliyorum.. ben de bildiklerim ve yapabildiklerimle yanınızdayım.. iyi haberlerinizi almak umudu ve dileğiyle.. sevgiyle.. http://img385.imageshack.us/img385/9999/angel2ac8.gif http://img385.imageshack.us/img385/9999/angel2ac8.gif |
Ynt: ersinttL günlüğü Sağlığın kıymeti gerçekten bambaşka bir şey,geçenlerde biz de felçli olan babamızı hastanaye götürdük,sabaha kadar acil de başında bekledik.Eve geldiğim zaman şöyle rahatça yatağa uzanabilmenin değerinin parayla ölçülemeyeceğini anladım,ne diyeyim Allah herkese önce sağlık ve sıhhat,sonra huzur versin,acil şifalar kardeşim... |
Ynt: ersinttL günlüğü Alıntı:
Alıntı:
bu arada şu dediğim üçüncü aşama bunu da geçtimm,ne güzel dimi..yalnız dördüncü bi aşamanın çıkacağını düşünmemiştimm..ve bu da iyi sonuçlansın ondan sona sizlerle bunu paylaşıcam .sağlıcakla kalın arkadşlar..herşeyden önce sağlık.. |
Ynt: ersinttL günlüğü ALLAH'ın şifa ismi o kardeşimizin üzerine tez zamanda tezahür eder inşallah! Nefesinde nefessizliğinde en hayırlı olanı tatması dileğiyle, çoook geçmiş olsun. sad456 |
Ynt: ersinttL günlüğü hiç bir gücün buna faydası yoktur,eceli gelir zamnından ne bi an geç ne bi an erken, vaktini şaşırmaz, çaresiz olan bizler teslim olur. hayırlı duğalarınızla bana destek verdiğinz için teşekkürler arkdşlar.zor geçti bu son günlerim.çünkü Adnan abimi kaybettik.dostalr sağolsun,sizler sağolun.uzun ve mutlu bir ömür sürmeniz dileğiyle.... |
Ynt: ersinttL günlüğü Başımız sağolsun, geride kalanlara sabır diliyorum |
Ynt: ersinttL günlüğü ablam allah geride kalanlara hayırlı ömür versin, geliş saatimizle gidiş saatimiz belli, seninde dediğin gibi ne bir saniye önce ne bir saniye sonra nur gölünde yatsın inşallah.. |
Ynt: ersinttL günlüğü Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah,başınız sağolsun kardeşim... |
Ynt: ersinttL günlüğü başınız sağolsun allah rahmet eylesin allah mekanını cennet eylesin inşallah................... |
Ynt: ersinttL günlüğü nakil hastaları çok zor, çok özel hastalardır ... çok üzüldüm sad456..mekanı cennet olsun..Allah geride kalanlarına güç versin inşallah.. |
Ynt: ersinttL günlüğü sizler sağolun arkdşlar,zor günler geçirdik...yapılacak bişi yok, hayat kaldığı yerden devam ediyor... ne zamandır forumada giremiorum.o geceden buyana herşey son duruma kadr çok iyi gidio ama sonucu olumsuz oluyo.sınavlarım vardı,iyimi kötümü bilemiorum.daha öncede demiştim aşamalardan geçiorum sonuçlansın ozaman sölerim die.iki ayrı iş görüşmesiydi.ikiside bankaydı,girmeyi çok istiodum.birinde ikinci sınavndan sona elendim.ikincisinde bütün sınavları geçtim, yalnız sonuç bildirilmedi..gerçiondan da pek umut kalmadı bu saatten sona haber gelmediğine göre.neyse kaldığımz yerden devam edioruzz.herkesse sevgiler..... |
Ynt: ersinttL günlüğü aaaaa kızarım şimdi........... n9598... bak hoşgeldin bile demeden girdim konuya.. neden ümitsizsin..bu saate kadar haber vermemeleri seni reddeceklerini göstermiyor...bu işe başvuran başka insanlarda var mutlaka..en uygun adayı belirlemek için düşünüyorlardır ve inşallah düşündükleri aday sensin...ayrıca bak ne zor günler geçirdin..işe girip..daha ilk günlerde leyla gibi dolaşman iyi bir intiba yaratmazdı..belki evren sana kafacığını toplaman için fırsat vermek için geciktirmiştir bu haberi...belkide daha iyi bir imkan vardır ..kötümser olabileceğin günler geçirdin...evet seninde belirttiğin gibi hayat devam ediyor...artık kendini toparlayıp..yola devam etme zamanı..hadi ablam.hadi kuzum topla kendini...hoş geldin iyiki burdasın..saygılı sevgiler.. |
Ynt: ersinttL günlüğü saol ablacm.yalnız son haberi veriyim; malesef olmadı. napalım kısmet deilmiş yada hayırlı deilmiş.yalnız son ana kadr gidipte okadr elemelerden geçip sonuç olumsuz olunca üzücü oluyo.bu aralar hiç iyi bir haberimde olmadı. biraz kendimi tooparlıyım dediğin gibi.çok aktif dışı kaldığımı.. |
Ynt: ersinttL günlüğü canım başınız sağolsun.... abinin bu dünyayı ziyareti oldukça kısa oldu gerçektende.. geride kalanlarına sabır diliyorum... sad456 dilerim iş konusunda senin için en hayırlı olan gerçekleşir.. kısa süre içerisinde güzel haberlerini alırız.. |
Ynt: ersinttL günlüğü ersinttL başın sagolsun allah sabır versin agl34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM. |