Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Değişim Günlüğüm... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5053)

TR-ance 08-03-2008 04:22 PM

Değişim Günlüğüm...

Artık Bende Değişim Günlüğü Furyasında Yerimi Almaya Hazırım .. s45apk En Kısa Zamanda Yazılarımla Burada OLacağım..

Herkese SevgiLer...

hayalayaz 08-03-2008 05:00 PM

Ynt: Değişim Günlüğüm...

http://www.resim-yukle.com/img01/18/896837139large.jpg

değişim günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun..yazdıklarını merakla bekliyorum.

Akulina 08-03-2008 06:40 PM

Sevgili TR-ance günlüğün hayırlı olsun...Yazılarını,değişimlerini ve paylaşımlarını bekliyoruz;)

TR-ance 09-03-2008 01:48 PM

Herkese SelamLar..

Bugün Gerçekten Kendimi OLağanüstü Hissediyorum.. Sanki Etrafımdaki Herşey Bana Yepyeniymiş Gibi Gözüküyor .. OLumsuz Hiçbir Düşünce Yok.. Herkesle Aram İnanılmaz İyi.. Yani Kelimeler Yetersiz Anlatmaya.. Yaşamak Lazım... bjksmile Bu Konuda Başta ATAKAN Bey OLmak Üzere Herkese Teşekkürlerimi Tekrardan Sunuyorum..

SevgiLeR..

shamanic 09-03-2008 03:36 PM

günlüğün hayırlı olsun.. thumbsanim

her haberin inşallah bir diğerinden daha güzel mutluluk dolu olsun.. b456 http://img123.imageshack.us/img123/9112/077sm6xf8.gif

sevgiler.. http://media.bigoo.ws/content/gif/birds/birds_403.gif

TR-ance 10-03-2008 06:00 PM

Herkese MerhabaLar..

Bugünde Allaha Şükür Herzamanki Gibi İyiyim.. Mutluluğum Katlanarak Hayatımın Her Daiminde Kendini Geliştiriyor.. Artık Eskisi Gibi En Küçük Şeyden Bile Kendini Kötü Hissetme Durumum Tarihe Karıştı DiyebiLirim.. Eskiden Yolda Yürürken Bile Korku Duyardım Nedensiz Sebepsiz.. Ama Artık Hiç Eser Bile Yok.. Yani Tarif Edemem Bu Durumu.. Bunu Yaşayan BiLir Açıkçası..

hayalayaz 10-03-2008 06:43 PM

şamanın duası kabul oldu sevgili TR-ance haberlerinin hepsi birbirnden güzel..doğru söylüyorsun..yaşayan biliyor..çok şükür çok şükür, çok şükür. 96

sonbahar 11-03-2008 01:28 AM

selam TR-ance degisim günlügün hayirli olsun bende merakla bekliyorum yazacaklarini coffe2 coffe2 coffe2

TR-ance 11-03-2008 05:36 PM

Herkese MerhabaLar..

Bugün Varya Atom Bombasıyım Desem Yeridir.. Şu An Telkinlerin Etkilerini Doruk Noktasında Yaşadığımı Hissediyorum.. Mesela Tepkilerin Daha Net OLması Etkisi Son Aşamasında.. Hele Bugünkü OLay Bunun Kanıtı Resmen.. Okuldan Çıktım Böyle Yorgun Bir Halde.. Bindim Otobüse.. Böyle Güzel Tıngır Mıngır Gidiyoruz.. smil56 Neyse Bir Kadının (Yaklaşık 45 Yaşlarında Falandı .. ) Telefonu Çaldı.. Öyle Konuştu Konuştu Ben Sinir OLmaya Başladım.. Çünkü Otobüslerde Telefonla Konuşmak Yasak (ABS Sebebiyle.. ) Bende Dayanamadım Böyle Tam Kendine Güvenir Bir Ses Tonuyla "Hanımefendi Lütfen Telefonu Kapatırmısınız ? " Dedim.. y789 Kadın İLk Önce Aldırış Etmedi Ama Ben İyicene Üsteledim Önceki Sözümü.. Sonra Biraz Kızgın ve Biraz Utanmış Halde Telefonu Kapadı.. Heralde Otobüsteki Diğer Kişilerde Bu Konudan Şikayetçi OLmuşLar Ki Bana Tebessümle BaktıLar.. y789 Gerçekten İLk Defa Böyle OLdum.. Gerçekten ATAKAN Beye Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır.. Çünkü Bize Tekrar İç Gücümüzü Kazandırdı.. TEŞEKKÜRLER ATAKAN BEY.. kiss3

SevgiLer...

TR-ance 12-03-2008 05:49 PM

Herkese MerhabaLar..

Bugün Herzamanki Gibi Hayatım 10 Numara.. Herkesten " Ya Oğlum Sana Noldu Böyle " Dediklerini Duymam Çokta Hoşuma Gidiyor Açıkçası.. Bunu Okul Müdürüm Bile Farketti Bugün.. Sen Bayağı Değişmişsin Ne OLdu Böyle Sana Dedi.. smil56 Tabiki Değişimler Gerçekten Sihir Gibi OLdu Bende.. Bu Yaşadıklarım İçin Yaradana Ne Kadar Şükretsem Azdır.. Benim Bu Siteye Rastlamam Asla Ama Asla Bir Rastlantı Eseri DeğiL Buna %100 İnanıyorum Ve Diğer Dinleyiciler Buna Sizde Yürekten İnanın..

SevgiLer..

sonbahar 12-03-2008 05:53 PM

ne güzel senin adina sevindim insallah dahada iyi olur paylasimlarini ilgiyle okuyorum sevinc mlk34 ve neseyle kal

TR-ance 12-03-2008 05:55 PM

Alıntı:

sonbahar Nickli Üyeden Alıntı

ne güzel senin adina sevindim insallah dahada iyi olur paylasimlarini ilgiyle okuyorum sevinc mlk34 ve neseyle kal

Yorumun İçin Gerçekten Teşekkür Ederim..

ferfecir 12-03-2008 11:23 PM

Tepkini belli etmen çok güzel bu banada oldu kendime bir günlük açmanın zmanı geldi sanırım benim de

TR-ance 13-03-2008 05:26 PM

Herkese MerhabaLar..

Bugün Deyim Yerindeyse Kendimi (Herzaman ki Gibi.. ) Çok İyi Hissediyorum.. Mesela Bugünkü Yaşadıklarım Gerçekten Süperdi.. Yaklaşık 2 Aydan Beri Benim Bindiğim Otobüs Durağında Bir Kız Vardı.. Böyle Aman Aman Denecek Cinsten Hemde.. s45apk Bende Onun Benle Konuşması İçin Canımı Vermeye Hazırdım Ama Böyle Topluluk İçerisinde Bu Tarz Şeyler Bana İmkansız Gibi Geliyordu Ve Onun Yanına Gitmeye Çekiniyordum.. Lakin Biraz Yakınlaşınca Onun Yeşil Işığını Farkettim Ve Kendime Gene Güvenerek Günaydın Dedim Ve Oda Günaydın Dedi.. Dedim Hangi Otobüse Biniyorsun Falan (Sanki Bilmiyormuş Gibi y789 y789 )İşte Öyle Muhabbet Başladı Uzun Uzadıya Konuştuk Onun Telefonunu, Msn Adresini Falanda ALdım.. Yani Şunu Demeye Çalışıyorum.. İnsan Kendine Güvenirse İstediklerini Gerçekten Elde Ediyormuş.. Kim Bilir Ben Onun Yanına Gitmeseydim Hala Kendimi Yiyiyor OLacaktım.. Yazdıklarımı Okuduğunu İçin Çok Teşekkürler Hayatımdeğişti Ailesi...

SevgiLer..

hayalayaz 13-03-2008 08:39 PM

nededin seeeeen..nedemek kızla konuşmak..ben o kızı napayım şimdi...yeşil ışık yakmış ha....kimden izin almııııış yolmazmıyım ben onu... cat56 ye tırmalatmazmıyım..yetişin dostlaaaar,..oğlan elden gidiyor.. cat56 yetiiiiiş oğlumuzu kızlar kaptı gidiyoooo.oğlan elden ..oy anam ben needeyim nerelere gideyim..ben atakana söyledim ben ..yapma atakan dedim..sabiler bu telkinleri dinlerde 3 gün içinde kabak çiçeği gibi açılıverirler dedim..dinletemedim dostlar..

naptıııın hadi bidaa anlat çok hoşuma gitti, bakma yukardaki yırtınmalara, kaynanalığım tuttu..aferin sana..bana baaak kazanova olma başımıza emi..kızlarada yazık

TR-ance 14-03-2008 05:21 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
nededin seeeeen..nedemek kızla konuşmak..ben o kızı napayım şimdi...yeşil ışık yakmış ha....kimden izin almııııış yolmazmıyım ben onu... cat56 ye tırmalatmazmıyım..yetişin dostlaaaar,..oğlan elden gidiyor.. cat56 yetiiiiiş oğlumuzu kızlar kaptı gidiyoooo.oğlan elden ..oy anam ben needeyim nerelere gideyim..ben atakana söyledim ben ..yapma atakan dedim..sabiler bu telkinleri dinlerde 3 gün içinde kabak çiçeği gibi açılıverirler dedim..dinletemedim dostlar..

naptıııın hadi bidaa anlat çok hoşuma gitti, bakma yukardaki yırtınmalara, kaynanalığım tuttu..aferin sana..bana baaak kazanova olma başımıza emi..kızlarada yazık

Hehe.. smil56 Yorumunuz Gerçekten Harika.. Valla Şaka Maka Gerçekten Hayatım Değişti.. YaLnız Arada Bir Sivriliklerim Var Onlarıda Törpülersem Hayatım Tam 10 Üzerinden 10 OLacak..

Not: Bu Arada Kızla Yarın Buluşuyoruz y789

Eklenti: Bugün Gene Durakta Buluştum Onla (Durağa 30 Dakika Erken Gittim İşimi Şansa Bırakmayı Sevmem Hiç smiliyface )
Dedim Günaydın.. Oda Dedi Günaydın.. Öyle Bayağı Muhabbet Ettik Gene.. Ordan Burdan Bütün Edebiyat Bilgilerimi Parçalayarak Kızı Buluşmaya İkna Edebildim.. Zor Biri Fakat Bana Karşı Hiç Guard Bile Alamıyor.. art56art56
TelkinLer Öncesi Onların Yüzüne Bile Bakamazken Şimdi Ayarlıyorum.. music45 Eğer Telkinler İç Gücümüze Göre Çalışıyorsa Benim Bu Konuda İnanılmaz Bir Gücüm Varmış.. Yıllardır Bunu ÖLdürdüğüme Yanıyorum Açıkçası..

ferfecir 15-03-2008 12:54 AM

TR-ance hadi bakalım dilerim buluşman harika geçer ve diğer buluşmalarının önünü açar zor biri demişsin takma kafana ya biz kızların kolay olanını görmedim daha :)) hep zoruz hep zor

hayalayaz 15-03-2008 10:13 AM

eee, nerdesin ? haberleri bekliyorum..TR-ance senin gelişimin yeni başladı, dur bak, daha ne güzel farkındalıklar geliştirip..hangi özelliklerine sahip çıkıp hangilerini değiştireceksin..e, şimdi bu ilk aşkmı? hadi haber bekliyorum..

TR-ance 15-03-2008 10:50 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
eee, nerdesin ? haberleri bekliyorum..TR-ance senin gelişimin yeni başladı, dur bak, daha ne güzel farkındalıklar geliştirip..hangi özelliklerine sahip çıkıp hangilerini değiştireceksin..e, şimdi bu ilk aşkmı? hadi haber bekliyorum..

Evet İlk Göz Ağrım O OLacak.. Bugün Sabah Konuştuk Saat 3 Gibi Buluşacağız.. Çok Mutluyum Gerçekten.. Çekingenlik Huyum Bitince Ve Yerini Cesaret ALınca Gerçekten Hayatı Başka Bir Gözle Görmeye BaşLadım.. Yalnız Bazen Tepkilerim Çok Aşırı OLabiliyor.. Aslında Bu Huyumuda Seviyorum Çünkü Yıllarca Birçok OLaya Tepkisiz KaLmak Beni Çok Sıkmış Ki Şimdi Tepkimi Koyduğum Zaman Kuş Gibi Hafifliyorum.. Fakat Bunuda Biraz Törpülemem Lazım.. Yalnız Bana Karakterim Diye Yıllarca Yutturdukları Çekingenlik,Utangaçlık,Kıskançlık Gibi DuyguLarın Hepsi Gittiği İçinse İnanılmaz Mutluyum.. Shamanic'in Profilinde Yazan "Değişmeyen Tek Şey,Değişimdir.." Sözü Gerçekten Bunu En İyi Şekilde Anlatıyor.. Buluşmada Yaşadıklarımıda Gelince Anlatırım..

SevgiLer.. smil56

shamanic 15-03-2008 01:50 PM

http://img49.imageshack.us/img49/8884/flowerwinkeb5.gif bu şans yıldızı seninle olsun.. http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...g2xtoybrh4.gif

günün güzelliklerle dolsun.. tender45

sevgiler.. http://img129.imageshack.us/img129/4843/piercvv7zw.gif

sonbahar 15-03-2008 04:19 PM

senin adina degisimlerine seviniyorum TR-ance hadi bol sanslar umarim iyi gecer mutlulugun daim olsun mlk34

TR-ance 15-03-2008 04:35 PM

Herkese Yorumları İçin Çok Teşekkür Ediyorum..

Buluşmam Gerçekten Çok GüzeLdi.. Beşiktaşta Bir Güzel TakıLdık.. O Bana Bende Ona Devamlı Anlatacak Birşeyler BuLduk.. Hayat Güzel Gerçekten.. smiliyface

ferfecir 15-03-2008 05:29 PM

TR-ance senina adına sevindim dilerim olaylar istediğin gibi gelişir sevgiyle kal

hayalayaz 15-03-2008 05:52 PM

bu nedemek oluyor biliyormusun? aslında sorun dediğin sorun değilmiş..büyüme sancılarıymış..afferin benim oğluşuma..şimdi napıyoruz..yaşadığımız her şeyi, sonradan hatırladığımızda, aferin bana çok güzel ve doğru yaşamışım diyecek kadar düzgün yaşıyoruz emi benim güzel çocuğum..ne kendi kalbinin kırılmasına izin ver nede başka kalpleri kır..yapmayacağını biliyorum ama bi hatırlatayım dedim..

shamanic 15-03-2008 06:27 PM

canlarım yaa.. tender45

siz gençler bana yıllandığımı hatırlatıyorsunuz... y789

senin kadar uzun zamandır hoşlandığım bir insanla diyalog kurup üstüne buluşacağım.. b456
hemde istanbul gibi romantizmin anavatanı olan bir şehirde ve beşiktaş kadar güzide bir semtte.. sevincli

ama olayı anlatırken takıldık.. annem nereye takıldınız siz.. wave

takılmayın yahu.. yaşayın aşk olun sevgi olun.. nefes olun yaşayın..
özlediğiniz beklediğiniz istediğiniz an geldiğinde takılarak harcamayın..
o anın içinde olun.. o anı hissederek yaşayın derim ben..
ve kelimelerinzi o anı anlatırken sıradanlaşmasın..
çünkü sen bu günkü olayın olması için emek verdin.. arzu ettin istedin..
ama hedefin gerçek olduğunda bi güzel takıldın..

belki bu takılmak sizler için çok daha fazla anlamlar içeriyordur..
ama ben birden çok sıradan öylesine gibi algıladığım için böyle çok konuştum.. http://img158.imageshack.us/img158/6...shockedzu9.gif

boş konuştuysam affola.. utananadam [img][/img]

sevgiler.. kiss3

TR-ance 15-03-2008 06:57 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
canlarım yaa.. tender45

siz gençler bana yıllandığımı hatırlatıyorsunuz... y789

senin kadar uzun zamandır hoşlandığım bir insanla diyalog kurup üstüne buluşacağım.. b456
hemde istanbul gibi romantizmin anavatanı olan bir şehirde ve beşiktaş kadar güzide bir semtte.. sevincli

ama olayı anlatırken takıldık.. annem nereye takıldınız siz.. wave

takılmayın yahu.. yaşayın aşk olun sevgi olun.. nefes olun yaşayın..
özlediğiniz beklediğiniz istediğiniz an geldiğinde takılarak harcamayın..
o anın içinde olun.. o anı hissederek yaşayın derim ben..
ve kelimelerinzi o anı anlatırken sıradanlaşmasın..
çünkü sen bu günkü olayın olması için emek verdin.. arzu ettin istedin..
ama hedefin gerçek olduğunda bi güzel takıldın..

belki bu takılmak sizler için çok daha fazla anlamlar içeriyordur..
ama ben birden çok sıradan öylesine gibi algıladığım için böyle çok konuştum.. http://img158.imageshack.us/img158/6...shockedzu9.gif

boş konuştuysam affola.. utananadam [img][/img]

sevgiler.. kiss3

Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.. Kızın Adınıda Yazmayı Unutmuşum İsmi Aslı .. smil56 Yani Ne Desemki Gerçekten Çoğu Şeyde(Hem Maddi Hem Manevi.. ) Uyuşuyoruz Fakat Sanırsam Gençlik Döneminde Bunun Adı "TakıLmak" OLuyor.. Ne Kadar Birbirinize Uyarsanız Uyun Bunun OLgun Bir İLişki OLabilmesi İçin Biraz Büyük OLmak Gerekiyor.. Yani En Azından Bana Böyle Öğretildi..Herhalde Bu Yargıyı İçimde Taşıdığım İçin "TakıLmak.." Kelimesini Seçmiş OLabilirim.. Fakat Yalnış OLan Her Yargıyı Düzeltmeye Yetecek Gücüm Var İçeride..

shamanic 15-03-2008 07:12 PM

ilişki dediğimiz şeyin olgunlaşmış dönemde yaşanan büyükler arasında olan olaylar olmadığını anlayabilecek yaşta olduğunu düşünerek
ve içindeki her yargıyı düzeltecek gücüne güvenerek yazdım yorumumu..

niyetim seni eleştirmek değil.. bakış açına derinlik katabilmek adınaydı..

ilişki dediğimiz şey sevdiğin bir insanla deniz kokusunu esen rüzgarla ciğerin yerine yüreğine çekerek
temas bile etmeden yan yana yürürken onun kalbinin sesini duyabilecek heyacana sahip olabilmektir..

bunu anlamak için çok büyümene gerek yok canım..
çok büyüdüğünüzde bu ayrıntıları öğrenmeye çalıştığınızda zaten bir çok köprünün altında sular akmış oluyor..

istedimki şimdiden takılmayın.. tanışın.. beklediğin insanla buluşmanın heyacanını
bir daha asla bu günkü hislerinde bu günkü heyecanında bu günkü senle yaşamayacaksın..

sen şimdi bile 1 saat önceki sen değilsin.. yarın başka.. sonrasındaki her günde başka sen olacaksın..

belkide haklısın bunları sana söylemek için şimdiki ben yanlış zamanla yapmış olabilir..

sevgiler..

TR-ance 15-03-2008 07:17 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ilişki dediğimiz şeyin olgunlaşmış dönemde yaşanan büyükler arasında olan olaylar olmadığını anlayabilecek yaşta olduğunu düşünerek
ve içindeki her yargıyı düzeltecek gücüne güvenerek yazdım yorumumu..

niyetim seni eleştirmek değil.. bakış açına derinlik katabilmek adınaydı..

ilişki dediğimiz şey sevdiğin bir insanla deniz kokusunu esen rüzgarla ciğerin yerine yüreğine çekerek
temas bile etmeden yan yana yürürken onun kalbinin sesini duyabilecek heyacana sahip olabilmektir..

bunu anlamak için çok büyümene gerek yok canım..
çok büyüdüğünüzde bu ayrıntıları öğrenmeye çalıştığınızda zaten bir çok köprünün altında sular akmış oluyor..

istedimki şimdiden takılmayın.. tanışın.. beklediğin insanla buluşmanın heyacanını
bir daha asla bu günkü hislerinde bu günkü heyecanında bu günkü senle yaşamayacaksın..

sen şimdi bile 1 saat önceki sen değilsin.. yarın başka.. sonrasındaki her günde başka sen olacaksın..

belkide haklısın bunları sana söylemek için şimdiki ben yanlış zamanla yapmış olabilir..

sevgiler..

Teşekkür Ederim.. Yazdıklarınıza Gerçekten Katılıyorum.. Gerçekten Hem Kafamı Hemde Yüreğimi Ona Çok Ama Çok Takmıştım.. Madem Gerçeğe Dönüştü Hem O Hem Ben Bu İlişkiden Her Anlamda Zevk ALmaya Bakalım.. Hayatta Bir Kere Genç OLunuyor.. s45apk

seramoni 15-03-2008 11:36 PM

Ter ance merhaba,sanrım öğretmensin doğru mu anlamışım

TR-ance 16-03-2008 02:16 PM

Alıntı:

seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Ter ance merhaba,sanrım öğretmensin doğru mu anlamışım

Hayır Öğrenciyim..

TR-ance 16-03-2008 07:06 PM

Şaka Maka Varya Artık Yazacak Birşeyde BuLamıyorum.. Sanırsam Benim GeLişimim Normalden Çok Daha HızLı OLdu.. Tek Söyleyebileceğim Hayatım Gerçekten Çok GüzeL...

is_mata 16-03-2008 11:06 PM

slm arkadaşım çok süpersin yav. İnşallah hep böyle iyi kal. Benim sormak istediğim ne zaman başladın bu telkinlere acaba? dilerim bende en kısa zamanda senin kadar rahat bir duruma gelirim. sağlıcakla...

TR-ance 17-03-2008 05:29 PM

Alıntı:

ismail Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşım çok süpersin yav. İnşallah hep böyle iyi kal. Benim sormak istediğim ne zaman başladın bu telkinlere acaba? dilerim bende en kısa zamanda senin kadar rahat bir duruma gelirim. sağlıcakla...

Sizede Selam..

Telkinlere YakLaşık 2 Hafta Önce Başladım.. Sabırlı OLursan Emin OL Değişimlere Sende Çok Şaşıracaksın.. art56art56

------------------------------------------------------------------------------------------------------- (Günlük Kısmım.. )

Bugün Dersim Erken Bitti Ve Bende Doğal OLarak OkuLdan Erken Çıktım.. Sevgilimi OkuLdan İllegal Yollarla (Okuldan Kaçırmak Yani smiliyface )Aldım.. Beşiktaş Sahilinle Onla Gerçekten Romantik Anlar Yaşadım Ve Çok Rahat Söyleyebilirim Ki Şu Zamana Kadarki Hayatımda Yaşamış OLduğum En İyi Günü Yaşadım.. Çok Ama Çooookk Mutluyum.. Aslında Çok Demekte Tarif Edemez Bunu.. Önceki Mesajımda Dediğim Gibi Yaşamak Lazım İşte.. smil56

is_mata 17-03-2008 05:43 PM

Merhaba yine ben. bişi daha soracam ama telkinlerin yanında herhangi bir yol izledin mi sadece telkinleri dinlesem iyi gelecek mi yani bana? dusun

TR-ance 17-03-2008 05:46 PM

Alıntı:

ismail Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba yine ben. bişi daha soracam ama telkinlerin yanında herhangi bir yol izledin mi sadece telkinleri dinlesem iyi gelecek mi yani bana? dusun

Telkinler GeneLde Çok Etkili Fakat Etkis Süresini Kısaltmak İstiyorsan Binaural Dalgalarla Dinlemeni Öneririm.. Bu Başlığa Göz Atarsan Dediğimi Daha İyi AnLarsın..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...y-t4958.0.html

ersinttL 17-03-2008 06:23 PM

kim bilir bu gelişmelerini,yaşadığın güzel anları paylaşırken ne kadr mutlusundur.tebrik ederm senii.ablalarımızn dediği gibi burda;sen şanslısın,
ben şanslıyım,
biz şanslıyız.
umarım bu yaşadıklarının ötesinde ulaşmak istediğin bütün amaçların gerçekleşir. smiliyface

TR-ance 17-03-2008 06:25 PM

Alıntı:

ersinttL Nickli Üyeden Alıntı
kim bilir bu gelişmelerini,yaşadığın güzel anları paylaşırken ne kadr mutlusundur.tebrik ederm senii.ablalarımızn dediği gibi burda;sen şanslısın,
ben şanslıyım,
biz şanslıyız.
umarım bu yaşadıklarının ötesinde ulaşmak istediğin bütün amaçların gerçekleşir. smiliyface

İyi Dileklerin İçin Gerçekten Çoook Teşekkür Ederim.. Umarım Ben,Sen Vede GeneL OLarak Herkes İstediği Mutluluğa ULaşır.. En Büyük Temennim Budur..

is_mata 17-03-2008 06:58 PM

merhaba yine ben Binaural Dalgaları dinledikten sonra hemen telkin müziğine geçiş yapabilirmiyim. Bende 2 gündür dinliyorum bakalım hayırlısı inşallah. Başımda ağrıyla birlikte bi ağırlık hissi var şimdilik beni umutlandırıyor bu etkinin bendede olması. Bilmiyorum ama kendimi biraz daha iyi hisseder gibiyim yada iyi hissetmek istediğim için iyiyim tam bilemiyorum bisiklet tam gaz devam blissy

TR-ance 19-03-2008 06:33 PM

Herkese Selam...

Bugün Kendimi Herzamanki Gibi Harika Hissediyorum.. (Kötü Düşünmeye Çalışsam Bile Düşünemiyorum.. smil56 ) Fakat Tek Sorunum Tepkilerimi Çok Şiddetli Bir Şekilde Koyuyorum Ve Buda Sevgilimi Bazı Noktalarda Rahatsız Etmiş.. Bu Huyumu Nasıl Törpülerim Acaba Önerileriniz Varmı ?

SevgiLer...

ikizruh 20-03-2008 06:09 PM

tepkiyi şiddetli koymak mı nasıl yani dusun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM.