Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Değişim Günlüğüm... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5053)

TR-ance 20-03-2008 06:14 PM

Ynt: Değişim Günlüğüm...

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
tepkiyi şiddetli koymak mı nasıl yani dusun

Yani Nasıl Diyeyim Bir Konuya Çok Sinirlendim O Konuya Tepkimi Yüz İfademden,Kızarmamdan Ne Bileyim Bağırıp Çağırmamdan Çok Aşırı Derecede Belli Ettim.. Eskiden Saklardım Bu Tarz DuyguLarımı..

seramoni 20-03-2008 07:17 PM

Ter ance mutluluğun daim olsun,abi binuriel dalgalar falan diyosunuz bize haber vermiyonuz,biz de size bol bol dua ediyozz olmuyo valla...

seramoni 20-03-2008 07:51 PM

Bu arada her ne olursa olsun kalp kırmamaya dikkat et,sözler ok gibidir dudaklardan çıktıktan sonra geri dönüşü yoktur...

ikizruh 21-03-2008 09:08 AM

Aslında susmaman tepkini koyman güzel.Normalde bende eskiden öyleydim hoşuma gitmese bile içime atar sonra toplaya toplaya booomm 789569 gerçi seninki de farklı olmamış tr-ance anında patlama khkh56 sende aşırı kendine güven mi oluştu ne 98569

seramoni 28-03-2008 09:04 PM

Dostum nerdesin ya,özlettin kendini...!

TR-ance 29-03-2008 08:19 PM

Alıntı:

seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Dostum nerdesin ya,özlettin kendini...!

Herkese SelamLar..

Buradayım Merak Etmeyin Yalnız İşlerim Çok Yoğun Ondan Yazamıyordum.. Gene Herzamanki Gibi İyiyim Fakat Bu Lucid Rüyalar Hakkında Garip Durumlar Yaşıyorum.. Mesela Rüyamda Bir Cisim OLuşturmak İstiyorum O Cisim OLuşuyor Ve Bende Anında Rüyamdan Kopuveriyorum.. Rüyam Bitincede Az Derecede Karabasanda OLuyor Ve Kendimi Hemen Uyandırıyorum.. Bir Bilgisi OLan Varsa Bana Yol Gösterirse Sevinirim..

SevgiLer..

TR-ance 06-05-2008 06:08 PM

Herkese Yeniden SeLamLar..

Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Karşınızdayım.. Fakat Emin OLun O En Son Günkü Mesaj Yazan Ben İLe Şimdiki Ben Arasında DağLar Kadar Fark Var.. Artık Çok Daha Dingin, MantıkLı, Gene Yeri GeLdiğinde ÇıLgın Ve En ÖnemLisi MutLuLuğumu DevamLı KoruyabiLecek Bir Duruma GeLdim.. TeLkinLeri 2 Hafta Önce Kestim Ve Artık Hiç İhtiyaç Duymuyorum.. Çünkü Bu İyi HaLi Korumak Hakkında Birçok Kitap ELime Geçti.. (Anthony Robbins, Jim Rohn,Zig ZigLar vb.. )
Kısacası Artık Daha OLgun Ve Daha AmaçLarıma BağLı Biri OLarak Yaşıyorum.. Her Sabah KaLktığımda Bir Şükran DuygusuyLa KaLkıyorum Ve Bu Şükran Duygusunu Yaşadığım İçin Bir Kere Daha Şükrediyorum.. smil56

SevgiyLe KaLın Hayatımdeğişti AiLesi.. MutLuLuğunuz Daim OLsun.. smiliyface

shamanic 06-05-2008 06:31 PM

tekrar hoşgeldin yanımıza.. vien1

bu kadar uzun aralar verme.. ark5

hedeflerine ulaşmış olduğun için tebrik ederim.. 25889

bu güzel haberinle bizleride mutlu ettin... thumbsanim

sevgiler.. actionsmile

sonbahar 06-05-2008 07:45 PM

senin adina cok sevindim TR-ance bu cok güzel hersey ve istedigin bundan sonrada gönlünce olsun ve devam etsin yine deneyimlerini arkadaslarla paylas lütfen onlarada multive olsun sevgiyle kal mlk34

TR-ance 08-05-2008 06:19 PM

SeLam..

Eskiden En Yakın ArkadaşımLa BiLe Konuşurken Yüzü Kızaran Ve BüzüLen Ben Artık 400 Kişinin Önünde Sanki Evinde Çayını İçip Uzanmış Kitabını Okuyor RahatLığı İle Çok İyi İLetişim KurabiLir HaLe GeLdim.. Bu BeLki Hayatımdaki En ÖnemLi DeğişimLerden Biri Ve Ben Bu Hazzı En Zirve Noktasında Yaşıyorum.. Çok MutLuyum... smiliyface

SevgiLer... kiss3

TR-ance 19-06-2008 09:17 PM

Herkese SeLam..

Uzun Bir Süredir Yazamıyordum Fakat Artık GünLüğe Uğramamam Gerektiğini Düşündüm.. smiliyface (Sitede Aktif OLupta GünLüğe Yazmamak OLmaz.. ) Açıkçası Bu AraLar Yaz Mevsiminin GeLmesiyLe Biraz AğırLaştım Fakat GeneL BağLamda Kendimi Süper Hissediyorum Ve Artık TeLkinLere İhtiyaç Duymuyorum.. Allaha Sonsuz ŞükranLarımı Sunuyorum Her Vakit Beni Buraya YönLendirdiği İçin.. Herşeyde Bir Hayır Vardır Sözü Boşuna SöyLenmiş Bir Söz DeğiL KesinLikLe.. Açıkçası Buraya GeLdiğimde Ritmotrance Konusunda BeLirLi ŞüpheLerim Vardı Ama Hepsinin Yersiz OLduğunu KesinLikLe SöyLeyebilirim.. Hatta O Eski GüNLerimi HatırLayınca GüLüp GeçebiLmem BiLe Değişimin Ta Kendisi.. smil56 TeLkinLeri Yeni DinLemeye Başlamış Ve BaşLamayı Düşünen Herkese SesLeniyorum.. ' SabırLı OLursanız KesinLikLe Ve KesinLikLe Hayatınız Değişecek.. ! ' art56art56

Herkese Sonsuz SevgiLer..

hayalayaz 19-06-2008 11:41 PM

art56art56 art56art56 art56art56 art56art56

CeM 22-06-2008 01:28 PM

vall inşallah bende senin gibi olurum kardeşim ya ,bişey dikkatimi çekti sürekli çok mutluyum diyosun hiç sinirlenmiyomusun yaw krzm67

McDaniel 22-06-2008 01:40 PM

Sevgili tr-ance değişim sürecinde yaşadığın mutluluğun ümit ediyorum bir ömür boyu sürer..

Acaba bu süreçte günbegün nasıl bir terapi süreci izlediğini, kendine nasıl telkinlerde bulunduğunu paylaşabilir misin ?

alen 22-06-2008 02:22 PM

böyle olumlu yazıları okuyunca seviniyorum şahsen...inş. herkes senin gibi duygulara sahip olur hismiley

TR-ance 27-06-2008 10:01 AM

Alıntı:

Cem.... Nickli Üyeden Alıntı
vall inşallah bende senin gibi olurum kardeşim ya ,bişey dikkatimi çekti sürekli çok mutluyum diyosun hiç sinirlenmiyomusun yaw krzm67

Bu Birazda Kadercilik Anlayışımla İlgili.. Telkinler Onu Serbest Bıraktı Sanırsam.. İLk Başlarda Çok Zorlandım Ama Değdi.. s45apk

TR-ance 27-06-2008 10:02 AM

Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
böyle olumlu yazıları okuyunca seviniyorum şahsen...inş. herkes senin gibi duygulara sahip olur hismiley

İnşallah ÖyLe OLur.. Benimde Temennim O Yönde.. art56art56

TR-ance 27-06-2008 10:08 AM

Alıntı:

McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili tr-ance değişim sürecinde yaşadığın mutluluğun ümit ediyorum bir ömür boyu sürer..

Acaba bu süreçte günbegün nasıl bir terapi süreci izlediğini, kendine nasıl telkinlerde bulunduğunu paylaşabilir misin ?

Bilinçaltı Blokajını Kırmak İçin Uykuya Dalmadan Önce BeLirLi Dalga BoyLarı DinLeyip, Akabinde Telkinleri Dinliyordum Her Gece.. Hatta O Dalga Boyunun Paylaşımını Yaptım Forumda.. Bir Göz Atın İsterseniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t11560.0.html

birmutluluk 27-06-2008 11:17 PM

değişimlerin harika kalıcı olmasına sevindim .... kaç sene dinledin merak ettim allah nazarlardan saklasın maşaallah... hismiley

TR-ance 27-06-2008 11:28 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
değişimlerin harika kalıcı olmasına sevindim .... kaç sene dinledin merak ettim allah nazarlardan saklasın maşaallah... hismiley

2007'nin EyLüL Ayından İtibaren Dinlemeye Başladım.. Yaklaşık (BeLirLi AraLıkLarlada OLsa.. ) Şubat Ayına Kadar DinLedim.. Aslında Daha Uzun DinLemem Gerekiyordu Ama Bu Süreyi Kısaltmamda Binaural Dalga BoyLarının Büyük Katkısı OLdu..

birmutluluk 28-06-2008 11:17 AM

herkesde etkili olmuyor zannedersem bu dalga sesleri.. deneyebilirim.. hismiley

TR-ance 28-06-2008 01:53 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
herkesde etkili olmuyor zannedersem bu dalga sesleri.. deneyebilirim.. hismiley

Konsantrasyon Seviyesini Normalden Biraz Üstte Tutabilen Ve Bulunduğu Yerde Gürültü OLmayan Herkesde İşe Yarar..

TR-ance 06-07-2008 06:03 PM

SeLam Sevgili Günlük..

Bugün Uzun Bir Aradan Sonra Gene TelkinLere Başlama Gereksinimi Duydum.. Bunun Tam Sebebini BiLemiyorum Ama İçimdeki Bir Ses Bunu Yapmam Gerektiğini SöyLedi.. Çünkü Bu Zamana Kadar Beni Yanıltmadı Ve Bundan Sonrada Yanıltmaz Diye Düşünüyorum İçsel Rehberim Hakkında..Yaklaşık 5 Veya 6 Saat Önce Telkin Etkisinin Artması İçin 2 Noktamı UyguLadım.. Ve Kendimi Çok Rahat bıraktım Ve O Arzumdan ÖzgürLeştim.. Şu An Çok Rahat Bir ŞekiLde Ve Herhangi Bir Negatifliğe Maruz KaLmadan PozitifLik DoLuyorum Ve Dalga Boysuz DinLiyorum.. Bir Nevi 2 Nokta Dalga Boyu İşLevi Görüyor Diyebilirim.. Şimdilik Bu Kadar GünLük.. Artık Daha Sık Buralarda OLacağım.. smiliyface

SevgiLer Ve SaygıLar... ark5

CeM 06-07-2008 06:07 PM

ne güzel arasıra yapılan tekrarlar çok yararlı diye duymuştum super

TR-ance 06-07-2008 06:12 PM

Alıntı:

Cem . Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel arasıra yapılan tekrarlar çok yararlı diye duymuştum super

Evet Bencede Faydalı.. Şu An RahatLık Var Üstümde Gerçekten.. Sonuçta Bir Enerji Toplamıyız Biz İnsanlar.. NegatifLikLer Etkiliyor Tabiki.. smiliyface

SevgiLer...

imported_Angel 06-07-2008 06:28 PM

bence de tekrar yapman daha faydalı olacaktır...kalıcılık açısından tekrar her konuda önemli bi faktör smiliyface

TR-ance 06-07-2008 07:31 PM

Alıntı:

silvia Nickli Üyeden Alıntı
bence de tekrar yapman daha faydalı olacaktır...kalıcılık açısından tekrar her konuda önemli bi faktör smiliyface

Evet Gerçekten Şu An ÖyLe.. Sanki Çift Dikiş OLuyor Gibi Birşey.. y789

SevgiLer..

TR-ance 08-07-2008 01:17 PM

SELam günLüğüm..

Bugün İşyerinden İzin Aldım OkuLdaki İşlerimi Halletmek İçin.. Eve Dönerken Bindiğim Otobüste EskiLerden Birini Gördüm Ve Bütün Sinirlerim Altüst OLdu.. kizgin1 Hakkında Her Türlü ÖLüm Fantezisini Kurduğum Tek Kişi O Sanırsam.. OkuLda Herzaman O İyiydi , KızLar Onu Severdi , Hocalar Onu Severdi Ve Ben Sadece Kaybederdim.. Ama En Kötü Tarafı Benim Sevdiğim Kızın OnLa Beni Karşılaştırıp Onu Seçmesi İse Bana Ayrı Bir Koyandı.. O Zamanlar Sessizce Ağlardım Bunun Kimse Farkında OLmazdı.. Ya Bu Çocuğun Neyi Var Diye Kimse Demezdi.. Bütün OrtaokuL Yılları Boyunca Sanki Bir Cehennem Azabı Yaşadım Ve Bu Azap Beni Sosyal Fobik Yaptı.. Ta Ki Hayatımdeğişti GeLene Kadar.. Bu Siteye Ve ÖzellikLe Atakan Beye Çok Şeyi BorçLuyum.. Bana Hayatımı Geri Verdi Ve Artık Hertürlü Kazanıyorum.. Tekrardan Çok Çok Ama Çok TeşekkürLer... sevincli Hatta O Sinirlendiğim Anda AkLıma Bu Siteden Haberdar OLduğum Sedona Yöntemi GeLdi Ve Sedonayla O Kötü Duyguyu Serbest Bıraktım.. Sonra Bunu İyice PerçinLemek İçin İki Nokta Uyguladım.. (Matrix.. )O Anda Artık Mükemmel Bir VarLık OLduğum BiLincine Vardım ŞükürLer OLsun Ki.. Artık Eskisi Gibi DuyguLarıma Yenik Düşüp Kendimi Acınası Moda Sokmaya Hiç Ama Hiç Niyetim Yok.. Ahanda Buraya Yazıyorum.. !

Herkese SaygıLar Ve SevgiLer...

TR-ance 09-07-2008 03:45 PM

SeLam SEvgiLi GünLük...

Bugün Genel Anlamda Bir İçseL Hesaplaşma Günü Yaşıyorum Diyebilirim.. Geçen Mesajımda Yazmış OLduğum OLayın Başka Versiyonlarını Nedense Şu An İçimde Yaşıyorum.. Sanki BiLinçaltım Bu Kötü Anılarımı BiLe BiLe BiLinçli Zihne Aktarıyor Gibi.. Sanırsam ÇözümLenmesi Gereken OLaylar Var.. Bende Karakteristik OLarak Kökten ÇözümLer BuLmayı Sevdiğim İçin Bu Anılarımıda KucakLıyorum Ve Bir Bir Çözüme Kavuşturuyorum.. BunLar ÖzeLLikLe TelkinLeri Tekrar DinLedikten Sonra Başladı.. Sanırsam Bununda Etkisi OLabilir.. Şu An Tam Ne YapıLması Gerek Hiçbir Fikrim Yok.. Akışa Bırakmayı Düşünüyorum Birkaç Gün.. Umarım İşime Yarar Bu Kararım..

Herkese SaygıLar Ve sevgiLer..

pakguc 10-07-2008 08:46 AM

akışına bırakmak güzel bir yaklaşım kiss3

TR-ance 21-10-2008 07:01 PM

Herkese Uzun Bir Aradan Sonra Merhabalar..

Günlüğüme Yazmayı Uzun Bir Süreden Beri Gerçekleştiremiyordum.. Bunun Nedeni Meşguliyetimin Fazla OLmasından Kaynaklanabilir Ama Bahaneler Bulmayı Sevmem.. Neyse.. En Son "Temmuz 09, 2008, 03:45:53 ÖS " Tarihinde Mesaj Gönderen Ben İle Şimdiki Ben Arasında Uçurumlar OLuştu Diyebilirim.. Bu Süre Zarfında Belirli Bunalımlar Gerçekleşti Ve Bu Bunalımların Beni Zorladığını İtiraf Etmeliyim.. Fakat Ben Yılmadım Ve Gelişimim İçin Gereken Herşeyi Göze Aldım.. İlk Önce Sedonayı Tam Anlamıyla Keşfettim.. Aslında Sedonayla da Bir İlerleme Kaydetmiştim (Orta Seviye.. ) Ancak En Derinlerde Meydana Gelen Durumları Serbest Bırakmakta Sedonayla İmkansızlaşıyordu Çünkü Bilinçaltı Çok Geniş Bir Depo.. Beyninizde OLuşmuş Ve OLuşmaya Devam Eden Programlarınızı Bilememeniz Normal.. Bu Sebeple Yeni Arayışlara İttim Kendimi Ve EFT İle Karşılaştım.. Aslında Şunuda İtiraf Etmeliyim Ki EFT Başlarda Bana Zor Bişey Gibi Gelmişti Ve Bende Eğilmek İstemiyordum Pek.. Fakat Şu Anda Modern Çağın Bir Mucizesi OLduğunu Düşünüyorum EFT'nin.. EFT İle Süren Maceralarımdan Sonra (Onlarıda Sonra Anlatacağım :) ) Bundan Yaklaşık 1 Ay Önce Youtube'u Gezerken Brad Yates'in Ho'oponopono İle EFT'yi Kapsayan Tekniğiyle Karşılaştım Ve Gerçekten Hayatımı Değiştiren Son Aşamadır Bu.. (Tabiki Şu Anlık.. :) ) Eğer Ho'oponopono Hakkında Bilgi Almak İstiyorsanız Joe Vitale - Zero Limit Adlı Kitabı Okumanızı Şiddetle Tavsiye Ederim.. Eğer Okuyanlar Varsa O Kitabı Bu Seferde O Videoyu Seğretmelerini Tavsiye Ederim.. Ama Gerçekten Şu Anki Halime Bir bakıyorum birde telkinlerden Önceki Halime.. Gerçekten Değişimin OLduğunu Düşünüyorum Zihnimde.. Ve Bana Bu Başlangıçlara Sebep OLan Sayın Atakan Bey OLmak Üzere Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ederim.. 96 İyiki Varsınız.. smiliyface

Herkese Sonsuz Sevgiler

Not : Artık 3 Günde Bir Günlük Yazmayı Düşünüyorum Çünkü Yazılarımın Okunacağını Ve Motivasyon Verebileceğini Bilmek Beni Mutlu Ediyor.. s45apk

isobel 21-10-2008 10:29 PM

Bencede kesinlikle yazmalısın,biz yolun başındakiler için çok faydalı olacağını düşünüyorum. EFT ile tanışmayı bende çok istiyorum,ama Bodrum da bu eğitimi verebilecek birileri varmı bilmiyorum maalesef. Zero Limitide bu sitede çok kişiden duydum,yarın alacağım ve derhal okuyacağım.
Tecrübelerinizi bizle paylaştığınız için teşekkürler,sevgiler

TR-ance 22-10-2008 11:33 AM

Alıntı:

isobel Nickli Üyeden Alıntı
Bencede kesinlikle yazmalısın,biz yolun başındakiler için çok faydalı olacağını düşünüyorum. EFT ile tanışmayı bende çok istiyorum,ama Bodrum da bu eğitimi verebilecek birileri varmı bilmiyorum maalesef. Zero Limitide bu sitede çok kişiden duydum,yarın alacağım ve derhal okuyacağım.
Tecrübelerinizi bizle paylaştığınız için teşekkürler,sevgiler

Asıl Ben Çok Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin.. Geçmişte Kendimi Hiçbirşeyde Potansiyeli OLmayan Ve Ezik Biri OLarak Tanımlardım.. Fakat Şimdi İse Potansiyelimin Sınırsızlığını Kavradıkça Çok Daha Hayretler İçine Düşüyorum.. Ve Açıkçası Potansiyellerini Kullanamayan Veya Bazı KOrkular Yüzünden KUllanmak İstemeyen İnsanlar Çok Garibime Gidiyor.. Umarım Burada Birçok Kişiye İlham Verebiliriz.. Çünkü Gerçek Mutluluğun Anahtarını Keşif Yoluna Çıkmak Bile Çok Zevkli Bence..

Sevgiyle KaLın..

isobel 22-10-2008 10:55 PM

Potansiyelini kullanamayanlara bende yardım gayreti içine giriyordum,ama çok yorucu oluyor,çekim yasasına inanmayan birini nasıl zorlayabilirimki? O zaman sinir harbine gidiyor iş:) Artık o insanın ağır bir karması var,daha öğreneceği çok yol var diyorum,ve onu kendi seçiminde özgür bırakıyorum. Ama içim gene kıpır kıpır,yardım edebilmek için:)

Mustang 23-10-2008 08:10 AM

Serenity, seni kendini keşfetme yolunda veriğin çabalardan dolayı kutlarım .Bende EFTile ilgili çok aşama kaydettim.Ben önce EFT sonrada sedona yaparak bir çok sorunumdan kurtuldum .En önemlisi alerjilerimdi .EFT nin en güzel yanı kitaptan uygulayarak çok güzel öğrene bilmeniz.Başkalarına gelince siz kendinizdeki değişiklikleri anlatın ondan sonra onların sizden talep etmelerini bekleyin ve göreceksiniz onlar sizden talep edecekler işi zamana bırakın .Sözlerin etkili olmadığı yerde sizin kendinzideki gelişim onları etkileyecektir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 AM.