| ||||||||||
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Değişim Günlüğüm... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SeLam Sevgili Günlük.. Bugün Uzun Bir Aradan Sonra Gene TelkinLere Başlama Gereksinimi Duydum.. Bunun Tam Sebebini BiLemiyorum Ama İçimdeki Bir Ses Bunu Yapmam Gerektiğini SöyLedi.. Çünkü Bu Zamana Kadar Beni Yanıltmadı Ve Bundan Sonrada Yanıltmaz Diye Düşünüyorum İçsel Rehberim Hakkında..Yaklaşık ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
Değişim Günlüğüm... | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #28 (permalink) |
| Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | SeLam Sevgili Günlük.. Bugün Uzun Bir Aradan Sonra Gene TelkinLere Başlama Gereksinimi Duydum.. Bunun Tam Sebebini BiLemiyorum Ama İçimdeki Bir Ses Bunu Yapmam Gerektiğini SöyLedi.. Çünkü Bu Zamana Kadar Beni Yanıltmadı Ve Bundan Sonrada Yanıltmaz Diye Düşünüyorum İçsel Rehberim Hakkında..Yaklaşık 5 Veya 6 Saat Önce Telkin Etkisinin Artması İçin 2 Noktamı UyguLadım.. Ve Kendimi Çok Rahat bıraktım Ve O Arzumdan ÖzgürLeştim.. Şu An Çok Rahat Bir ŞekiLde Ve Herhangi Bir Negatifliğe Maruz KaLmadan PozitifLik DoLuyorum Ve Dalga Boysuz DinLiyorum.. Bir Nevi 2 Nokta Dalga Boyu İşLevi Görüyor Diyebilirim.. Şimdilik Bu Kadar GünLük.. Artık Daha Sık Buralarda OLacağım.. ![]() SevgiLer Ve SaygıLar...
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Değişim Günlüğüm... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SeLam Sevgili Günlük.. Bugün Uzun Bir Aradan Sonra Gene TelkinLere Başlama Gereksinimi Duydum.. Bunun Tam Sebebini BiLemiyorum Ama İçimdeki Bir Ses Bunu Yapmam Gerektiğini SöyLedi.. Çünkü Bu Zamana Kadar Beni Yanıltmadı Ve Bundan Sonrada Yanıltmaz Diye Düşünüyorum İçsel Rehberim Hakkında..Yaklaşık ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi