![]() |
Değişim Günlüğüm... Artık Bende Değişim Günlüğü Furyasında Yerimi Almaya Hazırım .. s45apk En Kısa Zamanda Yazılarımla Burada OLacağım.. Herkese SevgiLer... |
Ynt: Değişim Günlüğüm... http://www.resim-yukle.com/img01/18/896837139large.jpg değişim günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun..yazdıklarını merakla bekliyorum. |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Sevgili TR-ance günlüğün hayırlı olsun...Yazılarını,değişimlerini ve paylaşımlarını bekliyoruz;) |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Herkese SelamLar.. Bugün Gerçekten Kendimi OLağanüstü Hissediyorum.. Sanki Etrafımdaki Herşey Bana Yepyeniymiş Gibi Gözüküyor .. OLumsuz Hiçbir Düşünce Yok.. Herkesle Aram İnanılmaz İyi.. Yani Kelimeler Yetersiz Anlatmaya.. Yaşamak Lazım... bjksmile Bu Konuda Başta ATAKAN Bey OLmak Üzere Herkese Teşekkürlerimi Tekrardan Sunuyorum.. SevgiLeR.. |
Ynt: Değişim Günlüğüm... günlüğün hayırlı olsun.. thumbsanim her haberin inşallah bir diğerinden daha güzel mutluluk dolu olsun.. b456 http://img123.imageshack.us/img123/9112/077sm6xf8.gif sevgiler.. http://media.bigoo.ws/content/gif/birds/birds_403.gif |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Herkese MerhabaLar.. Bugünde Allaha Şükür Herzamanki Gibi İyiyim.. Mutluluğum Katlanarak Hayatımın Her Daiminde Kendini Geliştiriyor.. Artık Eskisi Gibi En Küçük Şeyden Bile Kendini Kötü Hissetme Durumum Tarihe Karıştı DiyebiLirim.. Eskiden Yolda Yürürken Bile Korku Duyardım Nedensiz Sebepsiz.. Ama Artık Hiç Eser Bile Yok.. Yani Tarif Edemem Bu Durumu.. Bunu Yaşayan BiLir Açıkçası.. |
Ynt: Değişim Günlüğüm... şamanın duası kabul oldu sevgili TR-ance haberlerinin hepsi birbirnden güzel..doğru söylüyorsun..yaşayan biliyor..çok şükür çok şükür, çok şükür. 96 |
Ynt: Değişim Günlüğüm... selam TR-ance degisim günlügün hayirli olsun bende merakla bekliyorum yazacaklarini coffe2 coffe2 coffe2 |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Herkese MerhabaLar.. Bugün Varya Atom Bombasıyım Desem Yeridir.. Şu An Telkinlerin Etkilerini Doruk Noktasında Yaşadığımı Hissediyorum.. Mesela Tepkilerin Daha Net OLması Etkisi Son Aşamasında.. Hele Bugünkü OLay Bunun Kanıtı Resmen.. Okuldan Çıktım Böyle Yorgun Bir Halde.. Bindim Otobüse.. Böyle Güzel Tıngır Mıngır Gidiyoruz.. smil56 Neyse Bir Kadının (Yaklaşık 45 Yaşlarında Falandı .. ) Telefonu Çaldı.. Öyle Konuştu Konuştu Ben Sinir OLmaya Başladım.. Çünkü Otobüslerde Telefonla Konuşmak Yasak (ABS Sebebiyle.. ) Bende Dayanamadım Böyle Tam Kendine Güvenir Bir Ses Tonuyla "Hanımefendi Lütfen Telefonu Kapatırmısınız ? " Dedim.. y789 Kadın İLk Önce Aldırış Etmedi Ama Ben İyicene Üsteledim Önceki Sözümü.. Sonra Biraz Kızgın ve Biraz Utanmış Halde Telefonu Kapadı.. Heralde Otobüsteki Diğer Kişilerde Bu Konudan Şikayetçi OLmuşLar Ki Bana Tebessümle BaktıLar.. y789 Gerçekten İLk Defa Böyle OLdum.. Gerçekten ATAKAN Beye Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır.. Çünkü Bize Tekrar İç Gücümüzü Kazandırdı.. TEŞEKKÜRLER ATAKAN BEY.. kiss3 SevgiLer... |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Herkese MerhabaLar.. Bugün Herzamanki Gibi Hayatım 10 Numara.. Herkesten " Ya Oğlum Sana Noldu Böyle " Dediklerini Duymam Çokta Hoşuma Gidiyor Açıkçası.. Bunu Okul Müdürüm Bile Farketti Bugün.. Sen Bayağı Değişmişsin Ne OLdu Böyle Sana Dedi.. smil56 Tabiki Değişimler Gerçekten Sihir Gibi OLdu Bende.. Bu Yaşadıklarım İçin Yaradana Ne Kadar Şükretsem Azdır.. Benim Bu Siteye Rastlamam Asla Ama Asla Bir Rastlantı Eseri DeğiL Buna %100 İnanıyorum Ve Diğer Dinleyiciler Buna Sizde Yürekten İnanın.. SevgiLer.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM. |