| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın sevgili günlük dün alışveriş yenilikleri için takip ettiğim bir markanın sanal kataloğunda bir çanta gördüm..ancak bu çantanın fiyatı ömrümde bugüne kadar bir çantaya hiç vermediğim bir fiyattı..(55 lira) ancak görünüşüne içim gitti ve benim de evde o tarzda kullanabileceğim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Günaydın sevgili günlük ![]() dün alışveriş yenilikleri için takip ettiğim bir markanın sanal kataloğunda bir çanta gördüm..ancak bu çantanın fiyatı ömrümde bugüne kadar bir çantaya hiç vermediğim bir fiyattı..(55 lira) ancak görünüşüne içim gitti ve benim de evde o tarzda kullanabileceğim hiç çantam yoktu... önce fiyatının neden bu kadar pahalı olduğuna kızdım üzüldüm..babam laf edicek 55 liraya çanta mı alınır diye üzüldüm (çünkü biliyorum huyunu yapar,herşeyi mümkünse bedavaya getirmeye çalışan birisi) zaten evin hangi köşesine baksam kendi seçimlerimiz olmayan ve bir şekilde bedava promosyonla veya gazete kuponuyla alınmış şeyler görüyorum...renkleri biçimleri bizim seçimimiz değil...onlar ne verirse yani..ve ben böyle yaşamaktan bıktım...para vermek pahasına da olsa kendi seçtiğim şeyleri alıp kullanmak istiyorum.. neyse çanta konusuna döneyim..önce fiyatı için üzülmüştüm ama sonra içimden bi ses dediki "harçlığın yetmiyor mu ? yetiyor..eeee o zaman ?.... onu nasıl kullanacağına kendin karar vermelisin..ister harçlığının hepsini sadece birşeye yatırırsın, ister 10 şey alırsın...onu zaten sen harca diye veriyorlar" ayın sonuna kadar da başka acil alacağım birşey olmadığına göre babam söylense de o çantayı almaya karar verdim...çünkü almazsam içimde kalıcak ve daha sonra pişman olacağım...evet belki ailem herşeyi ucuza getirerek yaşamaya alışmış olabilir ancak ben bunun devamı olmak istemiyorum artık...çünkü kendim seçmek ve kendime değer vermek istiyorum...maddi durumumuz da aslında kötü falan değil çok şükür orta halli..ama eskinin alışkanlığı varlık için darlık çekenlerden işte anlarsınız.. sokağa çıktığım zaman 17 yaşındaki kızların bile benimkilerden daha pahalı ve daha değerli şeylere sahip olduklarını gördükçe..daha bakımlı ve özenli olduklarını görünce eziliyorum...hayır bu kıskanmak değil...sahip olup giydiğim, taktığım ve dışarı çıktığım şeylerle ben resmen kendime özen göstermediğimi ve değer vermediğimi vurguluyordum...kolumdaki çanta mesela pazardan alınma veya hipermarketlerdeki markası bile belli olmayan uyduruk çantalardı...hatta bel çantasını koluma takardım... dün o bel çantası da dahil olmak üzere beğenmediğim çantaları bir poşete koydum ve onları sadece mahalle bakkalına giderken cüzdan ve telefon taşımak için kullanmaya karar verdim...dışarıya alışveriş için gittiğimde ise bunlardan bir parça daha iyi olan çantalarım var artık onları kullanacağım....standartlarımı yükseltmem gerektiğini öğrendim...yoksa kendime saygı duyamıyorum..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Anlamadım ben. Yani maddesel yaşamdan mı haz alıyorsun? Güzel görünmek demek saygı duyulmak demek mi? Üstündeki kıyafetlerin eski çok eski ama tertemiz olduğu insanlar senin için hangi kategoriye giriyor? Standartlarını yükseltemeyen, durumu olmayan insanlar senden uzak mı dursunlar?
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
beni böyle anlamış olmana çok üzüldüm..kendimi azarlanıyor gibi hissettim...maddi şeylerden zevk almayı suç olarak görmüyorum...başka şeylerden zevk aldığım gibi kendime güzel şeyler alıp kendimi şımartmayı da seviyorum.. benim orada anlatmaya çalıştığım şey..daha iyilerini alabilecek maddi imkana sahip olmamıza rağmen ailem zamanında yetiştiği yokluk ve darlık bilincini hala sürdürüyor olması...ve bunun benim yaşamıma kadar yansıyor olması..illa pahalı olması gerekmez alınan şeyin...ama birşey sadece ucuz olduğu için alınıyorsa tek gerekçe buysa orda durup düşünmek gerek bence.. yani hep herşeyi alırken iyisine kötüsüne güzeline çirkinine bakmadan en ucuzunu alır hala babam...sonra da aldığı şeyden maksimum performans bekleyince de hayalkırıklığına uğrar ve aldığı şeylere söver...bunlar ufak ayrıntılar ama herşeyi bu bilinçle yapınca niteliksiz bir yaşama dönüyor..ben bunu yanlış buluyorum...daha nitelikli yaşam için durumun elverdiği kadarıyla en iyisini almalısın...bence bu insanın kendisine değer vermemesi saygı duymaması ve daha azla yetinmesi demektir....bence önemli olan "koşullarının elverdiği ölçüde kendine değer vermeyi bilmektir"ben güzellere bakımlı insanlara saygı gösteririrm diye birşey asla demem...demek istediğim şey...çevrede böyle yapanlar var o ayrı konu...satış elemanları bile sizin kıyafetinize göre size davranıyor bu bir gerçek....neyse konumuz bu değil... insan imkanları olduğu halde kendisini daha kötü şeylere layık görüp 2 günde parçalanacak şeyleri almalı diye düşünen varsa onlara da birşey demiyorum...bu bence kendine saygı göstermemenin değer vermemenin işaretidir..ve ben artık kendime saygı göstermek istiyorum dedim.. saygılarımla... | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Evet şimdi anladım :) Açıklaman için teşekkür ederim. Kafama gerçekten takıldığı için sormuştum, yani anlamadığım için yanlış anladığım için değil. Azarlanmış hissetmene de ben çok üzüldüm, bunun için özür dilerim. Kendini şımartman çok güzel, bunu ben de çok sık yapıyorum. Aslında şimdi aklıma geldi bunları yazarken, çok sevdiğim bir arkadaşıma özenirim ben :) Sabah kalktığında saçlarını tarar, makyajını yapar, parfümünü sürer evde otursa bile. Bu da bir seçim elbette. Ben eşofmanlarla çıkarım bazen, makyaj yapmadan, spor tamamen. Ama yine de severim kendimi. Ama tabii makyaj da yakışıyor bana ![]() Evet ya yapsam iyi olur, ben süslenmeye gidiyorum ![]()
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
süslen tabi yakışır ![]() kendime güvenim artınca kendime daha fazla bakma isteği duydum ![]() ![]() bakımlı insanları çevrede görünce üzgünlük duyma nedenim de o kişilerin kendisine gösterdikleri saygıyı özeni dışa yansıttıkları içindi onları görünce kendime değer vermediğim ortaya çıkıyordu.. ![]() aileme yaranmak için böyle yapıyormuşum...ben değiştim şimdi ama ailemin bu durumu kabullenmesi biraz zaman alıcak ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() çekim yasasına göre hareket etmek demek bu! Paranı biriktir, istediğini al! Zengin görün çünkü senin için zengin ve dışında öyle olsun;) kendine güvenin artar. Sen bu kadar iyi bir insanken herşeyin en iyisini hakediyorsun emin ol. Böyle devam ederse özgüvenin tavan yapacak. Benim de en büyük hatam hep başkası beğensin diye birşeyler giyiyor olmam yada saçımı onlara göre yapmam. Birileri banada güzel olmuşsun desin bayılırım. Halbuki ne gerek var. Kendi zevkim var di mi? Yok o şunu beğenir bunu yap, şunu desin şunu yap. İşi,m Nasrettin hocanın bir çocukla bir yolda eşeğe binme hikayesine dönüyor. İkisi biniyor eşeğe acıyanlar oluyor. Kendi biniyor vay adama küçücük çocuğu bindirmemiş oluyor. Çocuğu bindiriyor, adam yaşlı cocuğu neden bindirmiş. En sonunda ikiside eşekten iniyor yürüyorlar. Ben saçımı daha parlak olsun diye kahverengiye boyatıp birde güzel kestircektim. Erkek arkadaşımın ısrarını kıramayıp sarı yaptım. Laf demeyen kalmadı. Kimi çok beğendi. Kimi hiç beğenmedi. Kimisi kızıl kahve yap kimisi siyah yap. Yok saçlarını uçlarından biraz kestirsen daha iyi olur. Sizene kardeşim benim saçım! Ama bunu demeye hakkım yok çünkü dedirten benim. Madem ilgi bekliyorsun o şunu desin bu bunu desin diye değiştiriyorsun al çek cezanı işte. Bir kıyafetime karışmadıkları kalmıştı. Kimi çok beğenir. Kimisi burnunu eğr bakar. O kadar şık olurum özen gösteririm gram bir güzel olmuşsun laf yok. Yanımdaki övülür ne güzel olmuşsun bana gelince tık yok:( bende hassasım ya kırılırım işte. Sorun bende niye başkalarının düşüncelerine önem veriyorumkiç Canım ne isterse onu yapmalıyım di mi ama ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
![]() ![]() şu anlattıkların hiç de yabancı konular değil bana...hakikaten bugüne kadar hep başkaları beğensin, onları memnun edelim onları mutlu edelim diye yaşamışız...ve beklediğimiz tek şey güzel bir söz duymak kadar basit birşeyken bile onu bile görememişiz...demekki başkalarına göre kendimizi yönlendirince ve mecaz anlamda (çevredeki herkese mikrofon uzatınca) herkes düşüncesini çekinmeden söyler hale geliyor..hatta sen kırılmışsın üzülmüşsün bunu bile takmıyorlar...bunu önlemenin yolu da çevreye mikrofon uzatmamak (yani kulak asmamak içindeki sesi dinlemek) hem hiçkimsenin zevki tutarlı değil..bugün beğendiğini yarın beğenmeyebiliyor insanlar... saygı duyulan insanların kendine has tarzları olduğunu ve bunu yaratırken de kimseyi takmadıklarını farkettim....mesela şarkıcı rihannanın tarzını ben ne kadar beğenmesem de dünyada tarzı çok beğeniliyor...çünkü "diğerleri ne giyiyor ? neler popüler ? sevilen şeyleri ben de giyeyim de popüler olayım" derdinde olmadığı çok açık...içinden geldiği gibi giyiniyor ve saçını da öyle yapıyor...o yüzden moda dünyasında bile kendisine saygı duyulmaya başlandı...bu yönünü takdir etmek lazım o kadının....tarzını beğenmeyenler bile saygı duymadan edemiyor..çünkü kendi seçimleri olduğu belli...önemli olan da bu sanırım ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba sevgili günlük ![]() buralara uğramayı biraz aksattım :) dün kar yağdı..babam da dışarıdaki manzaranın güzelliğine dayanamadı ve hadi dışarı çıkalım dedi..pamuk gibi karların üzerine basa basa dolaştık...ve hava karardı akşamı ettik eve döndük ![]() kilo verme telkini sanırım etki göstermeye başladı...ilk dinlediğim günler vermediğim gibi aldığımı ve iştahımın anormal arttığını söylemiştim..ama şimdi son 2-3 gündür tartıma bakıyorum kilom sabitlendi....en azından artık kilo almamın durduğuna sevindim...hem üstelik doğru dürüst spor bile yapmadığım halde kilom sabit kaldı...sanırım bu iş olucak...fobimi de yenip düzenli yürüyüşümü koşumu da dışarıda yaparsam tamamdır...iştahım da azaldı ![]() az sonra dışarı çıkacağım şimdilik bu kadar yazayım..kendine iyi bak günlük..ve kendinize iyi bakın arkadaşlar ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Artık yavaş yavaş ipin ucundan tutmaya başladığımı hissediyorum ![]() ![]() hep arkaya attığım ve sonra yaparım diyerek biriktirdiğim işlerin üzerine eğilmiştim yaklaşık son 2 hafta önce... şimdi meyvelerini toplamaya başladım..zihnimin daha boş ve rahat olduğunu hissediyorum..sırtımdaki yük epeyce hafifledi..% 80 i kalktı sırtımdan diyebilirim.. kısa zaman öncesine kadar bir türlü hayatın akışına uyum sağlayamazdım..zamanımı boş boş geçirir yapmam gereken işleri de yapmaz hep arkaya atardım...böylece yapılacaklar listem bir sürü maddelerde dolmuştu...ve o kadar karışmıştı ki..nereden başlayacağıma bile zorlanmıştım ilk eyleme geçme kararımda....artık çoğu şeyi kontrol altına aldım çok şükür.. bir de kültür-sanat olaylarına ve diğer güncel şeylere karşı oldukça duyarsızdım kısa zaman öncesine kadar...ama şimdi herşeyle daha ilgili olduğumu söyleyebilirim...eskiden zorlamayla yeni çıkmış bir filmi izlerdim ki sırf yeni çıktı diye ve birisi karşıma çıkarsa konuşacak bir konum olsun diye yapardım bunu...amma velakin gerçek hayatın gidişi böyle değil..çünkü hiç de planladığım gibi bir kişi karşıma çıkıp da bana son çıkan filmleri sormadı ![]() ama şimdi kendim merak ediyorum..kendim istiyorum da ondan izliyorum...yani gerçekten olan bitenle ilgilenesim var artık..kişisel problemlerimde o kadar boğulmuştum ki yanımda davul çalınsa dönüp bakmıyordum..bırakın güncel olayları yeni çıkanları falan... esaslı olmanın amacı birşeyleri milletin yanında küçük düşmemek için yapmaktan geçmiyor...kendin severek ve isteyerek yapmalısın o şeyi...zaten yapmacık olan anlaşılıyor ve kısa vadeli sonuç getiriyor.. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yeni bir güne merhaba ![]() bu sabah çok mutlu ve neşeli bir şekilde kalktım ![]() aslına bakarsan gece uyurken bile yarı-uyanık vaziyetteydim hal böyle olunca ruh halimin sakin ve çok mutlu olduğunu sezebiliyordum..bugünleri de gördüm ya şükürler olsun.. gece uyurken telkinleri daha rahat dinlemenin yeni yöntemlerini keşfediyorum kendimce...eskiden yatarken pijamamın üstüne cebi olan bir yeleğim vardı mp3 çaları o cebe koyup yatardım...ancak insan uyurken sağa sola döndüğü için ve mp3 çalar da ya sağ yada sol cepte olduğu için onun olduğu tarafa döndüğümde potluk yapıp rahatsızlık veriyordu veya cebimden yatağın içine düşüyordu... bu gece kıskacından pijama altının beline tutturdum...ama sağ veya sol tarafa değil...tam karnımın üstüne...çok da rahat oldu ![]() ![]() ha bir de geçenlerde bütün olumlamaları toplayıp içlerinden en beğendiklerimi seçtiğimi söylemiştim ya...onlar toplam 4 tane A4 kağıdı kadar varlar..ama ben okumaktan bıkmıyorum..umarım bu kadarı çok fazla değildir..zarar görmem heralde...napıyım halletmem gereken çok konu var ve beklemek istemiyorum..önce tereddüt ettim ama sonuçta bunlar olumlu ifadeler..ilaç değil birşey değil..herhalde aşırı doz olayı olumalada söz konusu olmaz diye düşündüm.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın sevgili günlük dün alışveriş yenilikleri için takip ettiğim bir markanın sanal kataloğunda bir çanta gördüm..ancak bu çantanın fiyatı ömrümde bugüne kadar bir çantaya hiç vermediğim bir fiyattı..(55 lira) ancak görünüşüne içim gitti ve benim de evde o tarzda kullanabileceğim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi