![]() |
Salvamea'nın Günlüğü Yoğun psikolojik sorunlarla uğraşırken "tesadüf eseri" tanıştım bu forumla. Dün gece uyumadan önce 3 saat dinledim,uyku sorunum vardır,içim daralır, korkular ve nefes darlıkları içinde geceyi geçiririm.Uyuduğumda da sağlıklı uyuyamam.Ama dün gece çok rahat uykuya daldım ve çok sağlıklı uyuduğumu sabah uyandığımda hissettim. Bu kadar çabuk etki etmesi tek kelime ile "mucize". Değişim aşamalarımı hergün paylaşmaya çalışacağım. Hayatımın değişeceğine "inanıyorum" :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü günlüğünüz hayırlı olsunn actionsmile yeni yıll ve yeni bir yaşamm. . herşey gönlünüzce olsunn blissy |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Alıntı:
Teşekkür ederim umarım sizin içinde çok güzel bir yıl olur :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Günlüğün hayırlı Yeni Yılın kutlu olsun.. Sevgiler...actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü aramıza hoşgeldin.Günlüğün hayırlı olsun...İnanmak başarmanın yarısıdır..kısa sürede bütün sorunlarından kurtulman dileği ile. |
İlginize samimiyetinize teşekkür ederim :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Affederek başlamak istiyorum günlüğüme;
krizi geçireceğim diye ölmeyi bekleyerek geçirdim.Bak bu olmadı işte ! Ne konuşmuştuk ? “korku yok” “rahat uyku” var.Pes etmemeli daha yeni başladık bunlar olacak muhakkak sonra “hiçbiri” kalmayacak. Telkinlerimi dinliyorum, derin nefesler alıyorum. Aynaya geçip “seni seviyorum diyorum . Gözlerim parlıyor “hangi yıldızdan kopup geldiniz?” diyorum. Ego güçlendiriciyi fazla dinledim sanırım dozajını azaltmalıyım . :) Sorunlarımı burda anlatmak bile benim için büyük terapi ki ben daha fazlasının olacağını hissediyorum. Bütün “şeytanlarımı” uzaklaştırdım.Bir melek var hayalimde keman sesleri yükselirken kulağımda ,o sihirli değneğiyle bana dokunuyor. Arada şeytan geliyor “müzikle iyileşecek misin ? güldürme beni” diyor ağzının üstüne bir tane patlatıyorum. Benim masal tadında hayallerim var artık ,fonda keman sesleri ben beyaz elbisemle, saçımda papatyalar çimenlerin üzerinde keyif çatıyorum . :) Çok yazı yazarım ama ben ömrümde böyle keyifli yazı yazmadım oluyor galiba : ) |
günlüğün hayırlı olsun k8908k8908 farkındamısın çok güzel bir tasvir yeteneğin var..hayallerini anlatış tarzını çok beğendim :) kolay hayal kurmayı beceremeyen benim bile gözümün önüne o tarif ettiğin durum geldi ve inan çok güzel bir görüntüydü...imrendim vallaha..y789 gerçeğini de görüp yaşamanı diliyorum :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Teşekkür ederim :) , müzikle birlikte hayal kurmayı deneyin çok faydası oluyor :) Mutlu kal :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Salvameaacım güzel bir başlangıç yapmışsın.Bu hızla gidersen yakında gümbür gümbür mutluluk nidalarını paylaştığını görür gibiyim.:):) İyiki varsın... |
hep beraber o nidaları atalım arkadaşım :) |
nidaları atacağın günler emin ol ki sandığından bile çok çok daha yakında..sonuç beklentisini askıya alırsan mutluluklar ansızın pat diye kucağına birer birer düşmeye başlayacaktırhappy6 |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü günlüğün hayırlı olsun arkadaşım. sevgiyle kalın.sizi seviyorum. |
Teşekkür ederim arkadaşım :) iyiki varsınız actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Poffff bütün yazdıklarım silinmiş bu gidişle benim bir günlüğüm olamayacak aslında isabet olmuş silinmesi,hani aşık olursunuz pembe bulutların üstünde gezersiniz sonra patttt diye kaba etinizin üstüne düşersiniz,benimkide o hesap göl kenarında seke seke yürürken yere düştüm,kelebeklerim dağıldı, bembeyaz elbisem çamur içinde kaldı. Güzel gidiyordu değişim halbuki,"olumlu",daha "kendine güvenli" olduğuma dair güzel sözler işitiyordum çevremden. Hayatımda sinir krizi geçirmiş insan değilim ruhumda fırtınalar kopar ama dışarısı hep süt limandır.Yemek yaparken geldi "canımm krizim" elimde soğan , hem soğan yaktı canımı hem de hayat. Kendimi durduramadım soğanlar yerde ben yerde ağlıyorum. Zar zor doğradığım soğanlara mı acıyayım bu kadar iyiyken daha beter olmama mı bilemedim.Ağladım ,ağladım,ağladım... Bütün suç suçluluk telkinin de sanırım ya da dalgalanma yaşıyorum, iyi ama bu kadar kötü bir dalgalanma olur mu ? Benim ki tsunami oldu soğana da yazık oldu sevincli tüüü kaka suçluluk telkini seni dinlemiyorum işte actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü bende de iniş çıkışlar oluyo ,sen de bunu yaşıyosun sanırım.iniş çıkışlar olucak,inişlerde çok kendimizi salmamalıyız(size söylüyorum ama bende bunu yapıyorum:) ).ama bu yola baş koyduysanız devamı gelicektir bence.çıkışlarınızın daimi olmasını dilerim:) |
İnişler çıkışlar olsun ama sonra mümkünse sadece "çıkışlar" kalsın hepimiz için :) zor bir süreç ama devam edeceğim pes etmek yok. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü "Çamaşır suyu" kokusu ...her yer ovulmalı,temizlenmeli...ama sabahın 7 sinde kalkarak değil ! Evde kimse gezmiyor,kimse kapıyı zorlamıyor,olsa olsa "faredir fare",çeşitli yemekler uydurarak,evi tertemiz yaparak kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun ? Herhangi bir şirketin bilmem ne müdürü değilsen, memur olup devlete sırtını dayamamışsan "sen nesin ki ?", İşe yaramazmışım gibi baktığınızın farkındayım,pehhh numaralı gözlük takıyormuşum "ama zeki değilmişim neden takıyormuşum?" size birşey söylerdim ama burası yeri değil ! Canımmm öğretmenim sizinle hesaplaşacağız evet, kabrinizde sıkışa sıkışa beni bekleyin olur mu ? Ben o anı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü ... Karışığım...çok karışık... Bana bir züccaciye dükkanı bulun herşeyi kırmak istiyorum !!! |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Dalgalanma mıdır ? Fırtına mıdır ? epey hasardan sonra yavaşladı. Şimdi daha durgunum.Derin bir nefes alıp iş başvurusu yapacağım,öncesine bakarak daha telaşsız ve daha kendinden emin görünüyorum,şimdilik öyle ... Mülakat,kabul edildiniz,edilmediniz dönemlerinde neler olacak merak ediyorumsevincliDaha az heyecanlıyım,karşımdaki insanları "ilah" gibi görmediğim sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.Onlarda benim gibi hataları kusurları olan,başarıları,başarısızlıkları,zaafları olan insanlar. Güvenli kabuğundan çıkıp başka dünyalarında varolduğunu bilmelisin, Diksiyonum düzgün,güzelim krzm67 kültürlüyüm,benden iyisini mi bulacaklar değil mi? sevincli Başaracağım,Başaracağım,Başaracağım... Kabuğumdan bir daha girmemek üzere çıkacağım .. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü farkındalıkların artmaya devam etsin. mutluluk gelip seni bulsun. günlüğün hayırlı olsun. iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasıny789 |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü İş görüşmesine gittim her an yere yığılacakmışım gibi titreyen vücudumdan eser yoktu. Daha kendinden emin ve daha cesaretli olduğumu farkettim.Sf yüzünden çalışmaktan çekinen ben artık işe kabul edilebilmek için dualar ediyorum.Diğer farkettiğim bir değişimde ,telkin saatlerimi azalttığımda sinir bozukluğu ve gerginlik hissetmem ama düzenli olarak telkinleri dinlediğimde kendimi daha huzurlu hissediyorum.Sf telkinini listeme eklediğimden beri mide bulantım oluyor öğğğğ desem SF çıksa gitse diyorum bir an önce sevincli Pehhh ne sfsi artık yok öyle birşey yahu.İçsel konuşmalarımı arttırdım,gece yatmadan önce ve sabah uyandığımda mutlaka konuşuyorum kendimle ve müthiş faydasını görüyorum.Kötümser ve karamsar yazılar yazmayı bıraktım, acıklı şarkılar zaten mazi oldu,Tv zaten çok izleyemezdim şimdi hiç izlemiyorum hatta izleyemiyorum demeliyim çok tuhaf . Herşeyin daha güzel olacağı günler yakındır inanıyorum. actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü her şeyin daha iyi olacağı günler böyle düşündüğün için geldi bile.nasıl bir iş istiyorsan gönder evrene bonusuyla geliversin sana sevgiyle mutlu kal y789 |
Teşekkür ederim arkadaşım |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Hayat denilen farketmediğimiz ayrıntıların toplamı aslında, Buz gibi havada mendil satmaya çalışan çocuğun çabası, Yatalak hasta olan gencecik bir bayanın ayağa kalkamamasına inat kahkahalarla gülebilmesi... İçimin çekmecelerini düzenledim bugün üzüldüğüm her saçma olayı çöpe attım,her şükürsüzlüğüme kızdım,acılarımın karşısında duruşumu takdir ettim.Dedim kendi kendime "ben herşeye rağmen hayatı sevdim ve herşeye rağmen ben şanslı bir azınlıktım". Ayağa kalkamadan bir camın önünde nasıl geçerdi hayatım ? Ben öyle neşeli olabilirmiydim kahkahalar atabilirmiydim ? Hiç sanmıyorum. O, camdan gidişimi izlerken yürüyebildiğimden utandım ve yağan yağmura inat yürüyebilmenin hikmetini düşünürek yavaş yavaş yürüdüm. Şanslıydım,şanslıydık... Değişim,hayata olumlu bakabilmekte bunu anladım, Sen ne kadar gülümsersen hayata o da sana o kadar gülümsüyor. Gülümseyin actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Yutma güçlüğüm sağolsun bugün geri geldi,keyifle yemek yiyememek nasıl yoruyor beni anlatamam,ne diye panik yapıyorsun eyy yutma refleksim çözemedim gitti seni.Havalardan mıdır bilinmez durgunum,göl kenarında seke seke yürüyesim yok,eskisi gibi bir depresyondan çıkıp diğerine girmiyorum "normal" insanlar gibi sadece "durgunum" .Uykularım rahat,film gibi uzun uzun rüyalar görüyorum sabah dinlenmiş olarak erkenden uyanıyorum.Göz teması konusunda bir problemim yok,konuşurken daha rahatım.Daha ne olsun değil mi ? sevincli Derin nefes alma ihtiyacı ve yutma güçlüğüm olmasa süperim diyebilirim.İlaç kullanıp beynimi uyuşturmak istemiyorum ama kendimle kavga etmekten de yoruldum.Neyse geçecek elbet baharın gelmesine az kaldı actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü dikkatle bak canım bahar yanıbaşında sevgiyle mutlu kalasın hep baharı yaşıyasıny789 |
Sende mutlu kal canım actionsmile |
Az kalmış bahara 8977 |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Umarım aşmışımdır dalgalanmalar çok yorucu oluyor sevincli inşallah bahar hepimiz için çok yakındır .actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Evet dalgalanmalar gerçekden daha yorucu oluyor,of başamı dönüyorum hepsi bir kandırmacamıydı yani diye kendinle savaşıyorsun ama sanki daha güçlüsün bu savaşda çünki eskiden kabullenilirdi yenilgi şimdi biz güçlendikçe korkularımız daha bastırıyor ben geldim hadi kork yineee diyor.Biz güçlendikçe o daha bir güçle bastırıyor ,bu sefer yorulan o olacak biz değil :))) |
Dalgalanmaları ruhun bütün acıları dışarıya püskürtmesi olarak görüyorum ben,sorunlar dışarıya çıktıkça daha çok güçleniyoruz ve eskisi gibi "zayıf" olmuyoruz.Sabırlı olmak lazım savaşı kazanmak için :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Bazen çok sinirliyim bazen çok coşkulu ... Dağ tepe hoplaya zıplaya dolaşırken birden pençelerimi çıkarıp hırçınlaşabiliyorum ki çok tehlikeli oluyorum o zamansevincli Tepkilerim daha net kızarsam,kırılırsam direkt söylüyorum yok o kırılır bu üzülür diye kendimi frenlemiyorum.Kalabalık bir ortama girdiğimde daha rahatım,yüzüm kızarmıyor,titremiyorum.Sorular soruyorum ki bu benim için önemli bir adım çünkü genelde bana anlatıldığı kadarıyla yetinirdim,soru sormazdım hata yapmaktan korkardım.1 ayda bu kadar değişiklik süper sevincli Arada sinir bozukluğu olması çok normal herşeyin hemen sütliman olmasını beklemiyordum zaten.Herşeyden önce insanız yahu sürekli sırıtarak gezemeyizki . Olumlama,çekim yasası,içsel konuşma vs.. konularında çok tembelim kabul ediyorum, sadece telkin dinleyerek olmaz takviyeler lazım. En kısa zamanda başlayacağım öyle umuyorum . actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü eveeett ::) bende öyleyiiim :) izinsiz yazıyorum afedersin arkadaşım ama bende böyleyimm :) çevirebiliyorum, kötü halleri iyileştirebiliyoruuuum :) sevincli herşeyin enn güzeli, enn iyisi seninle, senin yanında olsuuunn :) |
Ne demek arkadaşım istediğin zaman yazabilirsin sevincli Teşekkür ederim .Mutlu Kal.actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Küçükken soru sorarlar ya çocuklar "anneeee bu ne?" "babaaaa bu neden böyle?".Benim sorularım olmadı çocukken,herkes oyun oynarken ben evimizin merdivenlerine oturup izlemeyi tercih ederdim. Ya da bana devasa görünen ağacımızın yapraklarına bakıp hayal kurmayı severdim.Küçüktüm ama kocaman bir beynim vardı,bilirdim ben farklıydım,kuzenimin kıskançlıklarına,onun bunun yabani demelerine sesimi çıkartmazdım.Konumuz bu değildiki yine başa döndüm :( Affetmeyi başaramıyorum,hergün eski anılardan biri çıkıp geliyor bu da suçlu diyorum hükmünü veriyorum. Çocukken sorular sormazdım diyordum değil mi ? Şimdi küçük çocuklar gibi sorular sormaya başladım sevincli Çok komik "anneeee bu kim?" ,"anneeee neden bu böyle?" "anneeee seni seviyorum" ,"babaaa ne olacak bu memleketin hali ?" ....herkesin içine baygınlık geldi farkındayım sevincli Babama sevgimi göstermekte hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar ama anneme karşı tuhaf bir mesafem olmuştu ama artık öyle değil,babama gösterdiğim sevginin aynısını annemede gösterebiliyorum. Yaşadığım bazı değişimlerin adını koyabiliyorum ama bazılarını adlandıramıyorum...Neyse velhasıl güzel değişimler bunlarsevincli Değişimimiz bol olsun.actionsmile |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü İnşallah hepimizin değişimi bol olur arkadaşım.Teşekkürler :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Gözlerim parlıyor,daha kendine güvenliyim evet çok güzelde bu dişleri sıkmak ne oluyor anlamış değilim.Telkinleri dinlemeden önce hiç böyle bir sorunum yoktu ama şimdi sabahları uyandığımda dişlerimi sıktığımı farkediyorum hatta telkinleri dinlerken de bazen dişlerimi sıkıyorum,vardır bir açıklaması mutlaka değil mi ? |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 PM. |