![]() |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Aralık sonunda başlamıştım dinlemeye neredeyse 2 ay olacak :) |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Uzun zamandır yoktum,telkinleri dinlemeye ara vermiştim sürekli şırrr şırrr su sesi dinlemekten artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı . Telkinleri bırakınca aynı sorunlarım hopp yine geldiler . Yine cesaretsiz,konuşurken sesi titreyen biri oldum çıktım . Ne yani ömür boyu günde 8 saat su sesi keman sesi mi dinleyeceğim ? Belkide şeytan kulağıma doğru şeyler fısıldamıştı(demiştiki;müzikle mi tedavi olacaksın pehh güldürme beni) ağzının üstüne patlattığım için özür dilemeliyim ondan. Selametle ... |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Uzun zamandır kayıplardayım aynı zamanda ruhumda kayıplarda. İyi hoş dinliyorum telkinlerimi fakat şu "Affetmek,geçmişi silmek,herşeyi olduğu gibi kabullenebilmek ve en önemlisi OLUMLU bakabilmek" nasıl olacak biri bana söyleyebilir mi ?Sürekli olmayan birilerine Neden ben ? diye sormaktan ve sorularımın öyle havada asılı kalmasından yoruldum. Hımm sayın x kişi seni affediyorum. Ne oldu böyle söyleyince ruhum kurtuluşa mı erdi .Beynimin içini açıp geçmişin sarılı olduğu filmi koparmak istiyorum üstüne bir kibrit çakmak ve kötü kadınlar gibi kahkahalar atmak ( Türk filmlerinde öyle olur ya ) istiyorum. yorum,yor. Ruhumun omuzları çok göçtü en azından şu geçmişi silme konusunda anlaşsak ne dersin sarmal sarmal sarmalanmış güzel beynim ya da şöyle yapalım sen bana kabullenebilmeyi öğret ve ben unutayım herşeyi.Karşılığında maskelerimi çıkartmayı vadediyorum sana,uzun bir yolda saçlarım uçuşa uçuşa ilerliyorum ve fırlattığım her maskem kameraya çarpıyor (güzel bir sahne olurdu) Sular şıkır şıkır akarken ve ben oruçken ancak bu kadar "mükemmel" bir yazı yazabiliyorum. Selametle. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü hoşgeldin salvameaa, anladığım kadarıyla hafızanda birikmiş olan anılardan muzdaripsin, öncelikle telkinlere yönelik bazı sitemlerde bulunmuşsun... bilinçaltı çok dolu olanlarda değişim çok ağır olur bunu baştan kabul edelim, bende böyleyim çünkü... telkinlerle değişim oluyor ama ağır bir seyirle... bu tıpkı bir gülün açmasına benziyor gündüzün ilk saatleri bir gülün karşısında dur, bir anda açıvermeyecektir gül, bir kaç saat sonra tekrar geri dönüp baktığında onu açılmış göreceksindir, aslında gül gündüzün ilk saatlerinden itibaren açılmaya başlıyor ama o bu o kadar ağır seyreden bir açılmadır ki farkedemessin bile... biz de o gül gibiyiz işte, sen telkinleri dinlemeye devam et, belki sende ne değişti anlayamayacaksın ama bir zaman sonra bir de bakmışsın ki artık eski kapalı insan değilsindir bir gül gibi açmışsındır, ayrıca sana daha hızlı sonuç alabilmen için kendim uyguladığım bir tekniğide söyleyeyim, çekim yasası ve iki nokta tekniğini duymuşsundur forumdan, bu teknikle kendini ve insanları diğer yöntemlere nazaran daha hızlı affedebilirsin... sevgiyle kal... şimdiden hayırlı iftarlar dilerim.... |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Alıntı:
Hoşbulduk teşekkür ederim :) Siz de günlüğüme hoş geldiniz . Hafızama "kazınmış" kötü anılardan şikayetçiyim evet,bazen müthiş oluyorum bazen kafamın içinde sürekli bir uğultu "o neden böyle oldu ? o neden böyle dedi,bunu neden böyle yaptım ....vs.. vs.." çok yorucu birşey bu. Aslında telkinlerin faydasını gördüğüme inanıyorum ama çok hızlı olmasını beklerken daha ağır ilerlemesi sinir bozucu oluyor sanırım.Dediğiniz gibi bilinçaltım çok dolu ve ancak bu kadar ilerleme kaydedebiliyorum. Tasvirinizi çok beğendim,umarım daha hızlı açılırız ve güneşe döneriz yüzümüzü. Çekim yasasını duymuştum fakat iki nokta tekniğini sizden öğrenmiş oldum. Araştırıp mutlaka deneyeceğim. Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim .Mutlu Kalın. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Telkinlerimi hep aynı bahaneyle sonlandırıyorum."Ben doğuştan hatalıyım". Hani pazartesi günü başlayacağı rejimi "su içsem yarıyor zaten" diye sonlandıran istikrarsız şişmanlar olur ya aynen o durumdayım.Tek farkım ben "mutsuzluk şişmanıyım". 90 kilo olup sempatik olmayı tercih ederdim o ayrı konu,50 kilo olup meymenetsiz olmaktan daha iyidir sanırım.Bu apayrı bir tartışma konusu başka bir gün değinirim diye düşünüyorum. Telkinlerimi dinlemeyi hep bırakıp hep yeniden başlıyorum.Bir yol katedebilmiş değilim.Su sesinden çıkıp keman sesine geçiyorum,sosyal fobiden çık,kendine güvene uğra,oradan sosyallik artırıcıya geç.Çok yorucu.Ben bu kadar telkin dinlerken ve hala sosyalliğim artmamışken markete güvenli bir sesle "kolay gelsin" diye giren teyzem hangi telkini dinliyor acaba diye sorasım geliyor.Hayır dinlemiyorsa ve bu güven kilolardan kaynaklanıyorsa mide fesatı geçirecek olsam bile durmadan yiyebilirim.Var bunun bir formülü ben bilmiyorum.Yapılan makyajlarla olmuyor bu iş,fondötenimin kaç numara olduğuna bakmıyor kendine güven denilen o muhteşem duygu,kırmızı rujunu olmadık bir anda dağıtıyor dudağından aval aval bakındığınla kalıyorsun.Sigarayı bırakmışken yeniden sigaraya başlamam bundan.Tekelsiz telkin olmuyor. Fazla yüklendim (saçmaladım yani) gelirim yine arayı uzatmam bu defa. Selametle . |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Telkinciiiii geldiiiii haaanıııımmmm Hadi hayırlısı yeniden telkin dinlemeye başlamış bulunuyorum. Herkesin egosu tam aksesuar benim neyim eksik diye düşündüm ve yeniden dinlemeye karar verdim. Dün mutluluk telkinini dinlemeye başladım şu sonsuz gibi görünen mutsuzluğumdan kurtulur muyum umuduyla,annemin telkin hakkındaki yorumu ilginçti.Ki annem olumluluk yumağıdır,herkesi sever,herkese yardım eder,her şeye hayran olur.Ben meymenetsizim annem bir melek.Neyse dün mutluluk telkinini dinlerken annem aynen şöyle dedi "Şu kuşları tutup öpesim var".Ben kuşların sesine sinir olurken annemin kuşları tutup öpme isteğiyle yanıp tutuşması ne kadar anormal bir insan olduğumu farkettirdi bana.Geç oldu farketmem ama olsun hiçbir şey için geç değildir. Uzun bir süre kemanlar yükselirken Heide gibi dağ bayır dolaşırım,nedendir bilinmez telkinleri dinlerken gözümün önüne yeşillikler,papatyalar,masmavi denizler geliyor.Ve ben hep uzun bembeyaz bir elbiseyle seke seke yürüyorum.Vardır bir açıklaması mutlaka. Gelirim yine. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü salvameaa, baştan okudum günlüğünü. gelişimin güzel. sanırım sadece düzenli dinlememek sorun olmuş senin için. umarım düzenli bi şekilde dinler ve mutlu huzurlu muhteşem günlere kavuşursun. ayrıca annenin yorumuna aşık oldum y789 |
Mutlu kal. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü İç seslerimden biri diyor ki ; "Ama bu haksızlık neden başkaları değilde sen?" Diğeri diyor ki ; "Senin de hataların vardır mutlaka bir düşün" Bir diğeri ; "Senin ne hatan olacak hayat sana çok pis yanlış yaptı" Öyle kalabalık ki içimdeki koro durmak bilmiyorlar,biri susup diğeri başlıyor ve hepsi ayrı telden çalıyor.Hayır yok ki kapatma düğmesi kapatayım ya da sesini kısıp kurtulayım. Bazen tehdit ediyorum "Şişştt mutluluk telkinini dinlerim dağıtırım hepinizi" o zaman biraz susuyorlar.Çoook nadir olumlu iç sesim konuşuyor "ne tatlısın sen ver bir yanak" diyorum.Ağzından bal damlıyor,"Sen şöylesin de böylesin de aslında hayat çok güzel de,her şey çok güzel olacak da" amaan amann ne döktürüyor.Seviyorum nadir de olsa bana uğrayan bu iç sesimi diğerleri tüüü kaka.Nedense en çok onların dolmuşuna biniyorum müsait bir yerde inmek istiyorum kenara çekin lütfennnn ! |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Anlaşılamamak ya da anlatamamak çok yorucu,reel hayatta bunu çok yaşıyorum da "olumluluk yüklü" olduğuna inandığım bu sitede bunu yaşamak beni üzdü.Üzdü demek abartılı olur tuhaf hissettim sadece kendimi. Kendi kendime bir grup kurdum,sadece kendimden oluşuyor.Alıştırma grubu,misal yarın tanımadığım birine bir şeyler soracağım ve kendimi sınayacağım "su sesleri" ne kadar işe yaramış ölçme amaçlı. Hadi selametle. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Herkes nirvanaya ulaşmış benim haberim yok,aman Allahım ne olumluluk ne olumluluk. "Her şey senin içinde" diyorlar,dinginmiş gibi hissedilsin diye inceltilmiş ses tonunla. İçimdeyse çıksın dışarı neden her şeyi benden bekliyorlar. Hımmm "içimde olan her şey,size sesleniyorum çıkın dışarı",bilmiş cümleler ve hayatı anladım artık bakışları çok yorucu. Bla bla bla bla |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Telkin dinlemeye yeniden başladım vatana millete hayırlı olsun. Bir süre "amannn işte bunun da faydası olmadı" şeklinde gezindim,sonra aslında faydasının olduğunu farkettim en azından heyecanımı kontrol edebiliyorum artık. 10 kişi aynı anda bana baktığında kızarıyorum hala o ayrı konu girlhaha,gündüz 8,10 saat dinlemek zor oluyor gece uykuda dinliyorum ve ne zaman dinlesem film gibi uzun ve derin rüyalar görüyorum. Öyle işte gelirim yine . Selametle. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Sevgili günlük ; şuraya gittim buraya gittim,yarım da şuraya gideceğim burdan geleceğim değişim günlüğü bu mudur ? bence terapilerin faydası,etkileri,hissedilenler hakkında yazılmalı. Bana ne de ğil mi ? "her halta karışmama telkini" olursa ilk indiren ben olacağım kesinlikle. Neyse gelelim telkin dinleme sürecime. Geceleri uykudayken dinliyorum uzun ve film tadında rüyalar görüyorum çok hoşuma gidiyor açıkçası. Tek sorunum üç gündür müthiş dalgalanmalar yaşıyorum,aslında iyi hissediyorum kendimi ama gereksiz ve saçma şeylere fazla tepki vermeye başladım,sevgilime çemkiriyorum zavallı çok şaşkın sevincli,gelelim olumlu kısımlarına,aydınlık ve parlayan gözlerle uyanıyorum güzelliğime de katkısı oldu telkinlerin Allah razı olsun yani sevincli kremdi,bakımdı uğraşmıyorum girlhaha . Geleceğim yine,selametle. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Farkında olmak ve farkında olduklarını değiştirememek çok sinir bozucu bir durumdur. Tam da böyle bir durumdayım,çoook karamsar, çoook olumsuz,çook çabuk zorluklara teslim olan,kendini çoook yerden yere vuran ve çoook özgüvensiz biriyim.Bakın bunları yıllardır kendime bile itiraf edebilmiş değilim,ilk defa böyle açık seçik yazabiliyorum.Güzelim bir ortama girdiğimde dikkat çekerim,çok farklı olduğumu duyarım etrafımdan ve dışarıdan çok özgüvenli görünürüm ama hiç öyle değil,özgüvenin fiziksel özelliklerle alakası olduğuna inanmıyorum,öyle olsaydı 100 kilo ağırlığındaki üst komşumuz özgüvensizlikten ölürdü ama maşallah sosyallik ve ego fışkırıyor kadından. Ben 50 kiloyum ve çok meymenetsizim (şşşşıııttt bak yine yaptın kendini yerden yere vurdun ) Deli gibi çalışmak istiyorum fakat içimdeki güvensiz iç ses diyor ki "herkes seninle dalga geçer,yanlış yaparsan gülerler",sevgili ! rahmetli ilkokul öğretmenimi saygıyla anıyorum böyle zamanlarda ! bakın nefret etmek istemiyorum,affetmek istiyorum kendi ruhumu özgürleştirmek istiyorum ama olmuyor,hayatımı mahveden birini affedemiyorum. Yapılacaklar / 1 Hadi başlayalım : 1. Pozitif düşüneceğim,uyandığım her yeni güne "her şey çok güzel olacak" diyerek başlayacağım. 2. Kendimi seveceğim,hatalarımla,kusurlarımla,keşkelerimle, kendimi olduğum gibi kabul edeceğim. 3.Farkettiklerimi değiştirmek için çaba harcayacağım. 4.Şükretmeyi öğreneceğim,nankörlük etmeyeceğim. 5.Başkalarının hakkımda ne düşündüğü umrumda olmayacak. 6.Hayatımı başkalarının hayatıyla kıyaslamayacağım. 7.Geçmişi unutacağım geleceğe gülen bir yüzle bakacağım. 8.Olumlamalara ağırlık vereceğim. 9.İçimi şişiren şarkılar dinlemeyeceğim. Hadi göreyim seni kız verdim gazı, bu gaz sana epey gider sevincli Mutlu kalın. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Yapmaktan keyif aldığım şeyleri yapasım yok şu sıralar,misal kitap delisiyimdir fakat bu sıralar bir kitap kapağı dahi açmış değilim. Telkinlerimi dinliyorum iyi olmam gerekir değil mi ? Hiç iyi değilim. Dalgalanma dediklerini çok sık yaşıyorum sanırım,tam "evet çok iyiyim" dediğim an hoopp bir şeye sinir oluyorum ve gelenler geliyor. Kendimi değersiz ve hiçbir halta yaramayan biri olarak görüyorum,gidesim,kaçasım,kurtulasım var.Yanımda kendimi götürdükten sonra nereye yarar gitmek değil mi ? Ne oldu yahu hani olumlamalar nereye gitti ? Benim iyileşmeyecek ruhsal sakatlıklarım olduğuna iyiden iyiye inanmaya başladım,bilinçaltımı çamaşır suyuna yatırasım var ancak öyle kurtulabileceğim bu gelgitlerden. İyi olacağım,iyi olmak zorundayım,iyi olmak istiyorum... Selametle. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü "Şimdiiii bana kaybolan yıllarımı verselerrrrrr" ne olur verseler ? değiştiririm bir çok şeyi,hatalarımı tekrarlamam,keşkelerim yerine bir sürü iyikilerim olur heybemde.Şimdi dönüp o yıllara değiştiremiyorum hiçbir şeyi,değiştiremeyeceğim şeyler için dertleniyorum,üzülüyorum,neden ? diye soruyorum neden bu böyle oldu,neden onu yapmadım,neden gitmedim ??? havada asılı kalan bir sürü soru işareti ve hepsi cevapsız. Ve bunların hepsi beni üzmekten ve beni yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor . Evet ben çok hata yaptım,evet bir sürü keşkelerim var ama artık kabul ediyorum bunları değiştiremiyorum,eksiğiyle artısıyla,hatalarıyla doğrularıyla bu hayat benim ve ben bu hayatı sevmek zorundayım ve seviyorum. Hayatımı seviyorum,kabulleniyorum,şükrediyorum :) Telkinlerin faydası mıdır bütün bunlar ? büyük ihtimalle öyle. Aslında gece telefondan dinliyorum kulaklık kullanmıyorum ama kısık sesle dinlediğim için faydası olur mu konusunda kafam karışık,derin ve film gibi uzun rüyalar görmem etkisi olduğunun kanıtı aslında. İyiyim bugün iyi sevincli Bugün hayatımı kabullenmeyi öğrendim,başka hayatlarla kıyaslamamayı ve hayatımı sevmeyi öğrendim.Bahar yüzüme yüzüme savururken rüzgarını miss gibi havayı soluduğum için şükrettim. Her şey çok güzel olacak inanıyorum ve kendimi çooooooook seviyorum sevincli Teşekkürler hayatım değişti :music45 |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Her yerde olduğu gibi burda da yalnızım ,kaale alınmıyor yazdıklarım ama olsun yazmaya devam,zaten ben kendi kendime konuşuyorum sevincli (Telkinlerin etkilerinden alınganlık !) Kendimi süper hissediyorum, kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi bir his bu,espri yapabiliyorum,bir ortama girdiğimde rahat davranabiliyorum ki kalabalık bir ortamda genelde gerilirim ve elimi kolumu nereye koyacağımı bilemem ama dün öyle olmadı kocaman kahkahalar attım,dimdik yürüdüm Sf şeytanına dil çıkardım sevincli Keşkelerimin ayağına bir taş bağladım denize fırlattım çıksınlar bakalım çıkabilecekler mi,affettim kendimi,hayatı,bana acı yaşatanları,"geçmişi gömmeyi başarabilsen her şey güzel olacak "derlerdi inanmazdım,gerçekten öyle oldu,sildim her şeyi ve üzerimden büyük bir yük kalktı. Ben çooooook değerliyim ve kendimi çooooook seviyorum. krzm67 Selametle. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü SEVİLİYOR VE İSTENİYORUM. ANNEM BABAM BENİ SEVİYOR. ANNEM BABAM BENİMLE GURUR DUYUYOR. ANNEM BABAM BENİ YÜREKLENDİRİYOR. KENDİMİ SEVİYORUM. AKILLIYIM. YARATICI VE YETENEKLİYİM. SEVİMLİYİM. İNSANLAR BENDEN HOŞLANIYOR. NASIL PARA KAZANACAĞIMI BİLİYORUM. PARA ARTIRMAYI HAKEDİYORUM. NAZİK VE YARDIM SEVERİM. OLAĞANÜSTÜ BİR İNSANIM. KENDİMLE NASIL İLGİLENECEĞİMİ BİLİYORUM. GÖRÜNÜŞÜMÜ SEVİYORUM. VUCUDUMLA BARIŞIĞIM. YETERİNCE İYİYİM. EN İYİSİNİ HAKEDİYORUM. BENİ BUGÜNE DEĞİN İNCİTEN HERKESİ AFFEDİYORUM. KENDİMİ AFFEDİYORUM. KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ KABUL EDİYORUM. BENİM DÜNYAMDA HER ŞEY YOLUNDA. Düşüncelerin İyileştirici GÜCÜ Kitabından |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü * Ben dışa dönüğüm.(sosyalim) * Ben doğuştan dışa dönüğüm(sosyalim) * Dışa dönük bir kişiliğim var. * Ben girginim. * Aklımdakini söylüyorum. * Asla kendimi tutmuyorum. * Düşünce ve duygularımda açığım. * Duygularım hakkında konuşurum. * Her zaman fikirlerimi söylerim. * Görüşlerim değerlidir. * İnsanların ilgisinden hoşlanıyorum. * İnsanların yanında kendimi rahat hissediyorum. * Diğer insanların ilgisini çekiyorum. * İnsanlar benim hakkımda bir şeyler duymakla ilgileniyorlar. * Diğer insanlarla olmaktan keyif alıyorum. * Bir grup insan içindeyken rahat hissediyorum. * Ben çok sosyalim. * Yeni sosyal durumlara kolayca adapte oluyorum. * Yeni insanlarla buluşmaktan hoşlanıyorum. * Çabucak arkadaş ediniyorum. * Kolayca yeni arkadaşlar ediniyorum. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Ben çok pis karamsar yazılar yazarım,yazar-dım yani.Şu sıralar olumsuz yazılar yazamama özürlüyüm,hayranlarım bu duruma çok üzülüyorlar ama yapacak bir şey yok yazamıyorum. Olumluluk pıtırcıklığımın en kötü yanı bu,yazabilmek için köpek gibi acı çekmeliyim ben,kendimi bir depresyondan çıkarıp diğerine sokmalıyım filan. Ne yapalım kısa süren yazarlık (!) hayatım tedavi amaçlı bitmiş bulunuyor. İyiyim,iyi olmak için çok fazla sebebim yok aslında ama iyiyim.Olumsuzlara değil olumlulara takılıyorum artık,"aaa işim yok gücüm yok ne kadar yeteneksiz,vasıfsız bir insanım" demiyorum,"ben çok yetenekli ve donanımlı bir insanım" diyorum. Hoşşştt yani ne yeteneksizliği,gayet yetenekli biriyim. Saçmasapan kıskançlıklarım da yok egom tavan yapmış durumda,kendimi seviyorum,ışıl ışıl parladığımı hissediyorum.Kabullenebilme ne kadar güzel bir duyguymuş haberim yokmuş affetmeyi hiç saymıyorum omuzlarımdan öyle büyük bir yük kalktı ki ruhum özgürleşti hafifledim.Herkesi affettim,kendimi,öğretmenimi,onu,bunu,şunu...vs. Hayat benim karamsarlığımı çekecek kadar güçlü değil ama ben affedecek kadar güçlüyüm,işte bu yüzden sildim bütün geçmişimi tertemiz bir sayfa açtım geleceğime,masum hayaller yazıyorum o sayfaya. Haa bu arada İspanyolca öğrenmeye çalışıyorum en azından yeni bir şeyler öğrenme isteğim var artık ne mutlu bana. Selametle canlar,siz beni kaale almıyorsunuz halbuki sosyallik arttırıcıyı epey dinliyorum ama ben de pek faydası olmuyor sanırım sevincli Mutlu Kalın . |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü aramiza hosgeldiniz. sevgiyle kalin |
|
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü hersey cok guzel olacak dersen nezaman belli degil. Herzaman olumlamalarda simdiki zamani kullanmaliyiz Hayatimda hersey mukemmel sukurler olsun Rabbim. Tesekkur ederim. Tesekkur ederim. Tesekkur ederim Hersey gonlunce olsun insallah, Sevgiyle kalin |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü bence olumsuz yazilar yazmayin cunku yazdikca negatifleri ustunuze cekmeye devam ediyorsunuz. Yasadiginiz herseyden bir ders almasini bilin. Kendinizi sorgulayin benim bu duruma gelmeme sebep veya sebepler nedir. Ic sesinizi dinleyin affetme calismalari yapin ki yapacaginiz olumlamalar yerini bulsun. Guze paylasimlarinizi hep beraber bekliyoruz. Sevgiyle kalin |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü İşte böyle önerilere ihtiyacım var teşekkür ederim.Genelde olumlamalarda şimdiki zamanı kullanmıyormuşum şimdi dikkatimi çekti. :) Her şey çok güzel demeliyim :) Önerilerinizi dikkate alacağım,zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Bugün gergin huzursuz bir günümdeyim. Telkinlerin etkilerinden midir ? havalardan mıdır ? bilemiyorum. Bilesim de yok. Sitenin donukluğu dikkatimi çekiyor,bu kadar olumluluk yüklü bir sitede bu kadar donukluk çok yazık biraz hareket getirmek gerek. Sana ne yahu sen bak işine,yaz günlüğünü,dinle telkinini,kapa çeneni ve otur. Gerim gerim gerilmiş durumdayım Seda Sayanın yüzünden daha gergin ve mimiksiz bir ruha sahibim şu an. Selametle canlar,canlanın yahu iki selam verin ne bilimm yorum yazın filan,sosyalleşelim :D |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü y789bu gün zannederssem keyiflerimiz kacık gercekten sana katılmamak mümkün degil neyse gecer diyelim geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Rica ederim. Guzel dusunelim ki hayatimiza guzellikler getirelim. Zaman zaman dalgalanmalar tabii ki olacaktir bircok arkadasimizda oluyor. Biraz zamana ihtiyac var. Rabbim gonlunuzden ne geciyorsa hayirlisi ile olmasini nasip etsin insallah. takildiginiz konularda yazin lutfen tum arkadaslarimiz sevgi dolu ve yardimser. Sevgiyle kalin |
Geçer geçer umarım :D teşekkür ederim yorum yazdığın için yine beklerim. Alıntı:
|
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü evet ilginçtir ki iyi hissettiğin zaman dünyaya bambaşka gözle bakıyorsun, kafaya takılan sorunlar gözünde anlamsız ve küçücük oluyor... |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Kafamdaki olumsuz dusuncelerden kurtulmayi seciyorum Bu olumlamayi yapabilirsiniz. sevgiler |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü |
Alıntı:
|
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Sosyal fobi sayesinde insanlardan kaçtım yıllarca,beni seven sayan arayıp soran çok arkadaşım oldu ama ben onlara hiç geri dönmedim ve bitti bütün arkadaşlıklarım. Dün sosyal fobi olumlamalarını tekrarladım,telkinini dinledim.Bugün yıllardır görmediğim bir arkadaşımla markette karşılaştık,bana kocaman sarıldı o kadar mutlu oldum ki anlatamam,boğazım düğümlendi neredeyse ağlayacaktım,hemen telefonunu aldım ve en yakın zamanda görüşmek üzere sözleştik.Benim için çok güzel bir gelişmeydi. Yani artık insanlardan kaçmıyorum,kendimi seviyorum,sürekli tekrarlıyorum ; "Ben dışa dönük bir insanım,ben konuşkan bir insanım,beni herkes çok seviyor". Allah razı olsun hayatım değişti diyesim geldi,dedim :) Sevgiler. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Ne guzel bir gelisme haberi 25889. Telkinleri dinlemeye devam edin inanin cok daha iyi olacaksiniz. Daha nice guzel haberlerinizi paylasmaniz dilegiyle. Sevgiler t678 |
|
sevinince hep boğazın mı düğümlenirr..bence çok güzel gelişmeler..bence olumlamalarında kendini tebrik et ..herkes beni seviyor..bende kendimi seviyor ve tebrik ediyorum.. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Kendine Güven telkini ve sonuçları ağla2 Sözde dinleyeceğim de kendime güvenim artacak daha özgüvenli olacağım filan nerdeeeee,dinlediğimden beri daha güvensiz hatta kıskanç hatta paranoyak oldum. Nedir bunun açıklaması ? Dalgalanma mıdır ? bilinçaltının direnmesi midir ? nedir ? nedir ? nedir ? biri bana açıklasın bu durumu. Dinlemekten vazgeçmiyorum zira çok pis hırs yaptım,o beni rahatsız ediyorsa ben de ona her gün düzenli olarak kendine güven telkini vereceğim. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırasım var,ağlayasım var ama ağlayamıyorum bu da ayrı sorun,iki damla gözyaşı dök beee,acıklı şeyler düşün,hatta iki tane patlatan olsa çok makbule geçer. Geçer,geçer bu da geçer. İyi hafta sonları diliyorum,mutlu kalın canlar. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü -Kontrol Mekanizması - Nedense böyle bir başlık atasım geldi,çok fazla kontrollü olduğumu fark ettim,28 yıllık hayatım boyunca bunu daha yeni fark ediyor olmam çok enteresan zira yıllardır çok fazla kontrollü oldum. Kontrollü olmak bünyeye müthiş zararlıdır,fotoğraflarda doğal çıkmazsınız (ki en rahatsız olduğum konu bu),bir ortamda doğru düzgün iki laf edemezsiniz falan filan,güzel hatunum ama fotoğraflarda mal gibi çıkıyorum çünkü kendimi fazla fazla kasıyorum. Sevgilimin ailesi ile tanıştım,15 kişiydiler,manken gibi kıpırdamadan durdum,kendimi sıkmaktan kollarıma ağrılar girdi,kaçıp gidesim geldi kaçamadım,kızardım,titredim rezilliklerden rezilliklere girdim,ve kendimi mal gibi hissettim. Yaklaşık 5,6 aydır telkinlerimi düzenli dinliyorum,sosyal fobiden tutun kendine güvene kadar her telkini bilincim ezberlemiş durumda eeeee ? bu neydi şimdi ? hani özgüven ? hani rahatlık ? hani ? hani ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 PM. |