![]() |
dark''ın qünLüqüüü (:(: merhabalar arkadaslar..ben daha yeni üye oldum dün gece..yaklaşık 7 saattir ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum..değişimi heycanla bekliyorum..ve buraya değişimlerimi aktarıcam.. music45 herkese teşeküürler.. s456 |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: günlüğün hayırlı olsun darkdays. aramıza hoşgeldin. değişim haberlerini bir an evvel duymak dileğiyle mutlu paylaşımlar.... |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: mrb:) öncelikle hosgeldin der mutluluklar dilerim:) mektup gibimi oldu ne |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: teşekür ederim arkadalar 2. günüm ama 7 , 8 saat dinliorumm gnde gece açık bırakıoruma ama sabah kapanmış buluorrum telfonda nedendir bilmem :D:D suan hiçbi değişiklik gzetemdim dik durma falanda yok henüzz..inşallah biran önce bende değişimleri görürüm.. |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: sapkal89dark hayırlı olsun yakında alışverişlerde dik ve sırıtarak yürürsün dikkat et...konuşurken de pek kendinden emin, daha önceden diyemediğin sözleri söylersin ne oluyor bana deme sakın uyarayım dedim...s45apk |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: inşallah canım (: ben daha öncede bikonuda bisoru yazmıştım cvb var mı diye bakıcaktım ki hangi konuya yazdgımı unuttum aradım bulamadım malum site çok yoğun konular falan..kusura bakmassanız tekara sormak istiyorum .. ben ego ve suçluluğu dinliyorum öyle önerildigi için..telefona attım ve sırayla ego(klasik) ve suçluluk(klasik) çalıyor..bir hafta böyle dinliyicem değil mi.. daha sonra ego+suçluluk+ sosyalik attırıcıyı ekliycmm yani.sormak istedgim şarkıları arda arda dinliyoruz değil mi ? şimiden teşekürler arkadaslar actionsmile |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Öncelikle hoşgeldin kardeşlik günlüğün hayırlı olsun olsun sorduğun konu ve cevabı burda http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rakmali-6.html ben cevaplamıştım aklıma geldi aynı cevabı vereyim yine "Ewet kardeş yaptığın doğru dinleme şekli, bir ego bir suçluluk sırayla çalsın 2 hafta sonrada ego - suçluluk - sosyallik artırıcı şeklinde ekle sırayla çalsın." |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: çok teşekür ederimm :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: bugün gezmeye çıktım..ve dik yürüdüğümü farkettim :) ama bu diklik evde fln ,oturunca falan olmuyor (: acaba kendim dik yürümek istedgim içinmi dik yürüyorum yoksa telkinlerin etkisimi anlmadım :D |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: uzun bi aradan sonra siteye tekrar geldim..yaz günlerinin verdiği yoğunlık ile telkinleri dinlemeyi bırakmıştım ama azda olsa fırsat bulduça devam ediyordum ama düzensiz oldugu için bıraktım açıkçası sabredemedim,önemesemedim,vazgeçtim daha sonra tekrar dinlerim derken kaldı öyle bu yüzden üzülüyorum..:( aslında siteye bi bakayım derken tekrar aklıma geldi dinlemek..busefer vazgeçimicem inşallah..ben suçluluk + ego+ koruma kalkanınyla basladım busefer bu uygunmu bilmiyorum ama koruma kalkanına ihtiyacım var bu yüzden yine sabırsız davrandım sanırım :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: koruma kalkanını çıkartıp kendine güvenimi eklemeliyim acaba kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Alıntı:
|
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: teşekür ederim :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: çok az dinleyebiliyorum bu sıralar :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: of ben hçbizaman içimdeki gerçekn beni ortaya çıkaratamıycağım sanırım..oturmuş bi karakterim yok sanki..herkes kararlı ben kararsız herkes cesur ben korkak.. hiçkimsenin takmayacagı şeyleri kafama takıyorum baskalarını çok önemsiyorum.en önemisi korkuyorum sevmedgim insanlardan eskinin verdgi samimiyetle uzaklaşamıyorum.soğuk davranmayada korkuyorum..ben kendimi çok kötü hissediyorum en önemlisi çok korkak :( çevremde sevmedgim insanalr oldugu sürece ve bunlarla mecbur aynı ortamda bulundugum sürece ve yüzlerine ister istemez güldüğüm sürece ve kendim olamadığım sürece ben asla mutlu olamıcam :'( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: bugün biraz mutlu basladım güne sanırım ama biraz :) bazen düşünüyorum hiç olmadık şeylere kendimi üzüyorum..kimse benim hayatıma müdale edemez.hep yanlış arkadas ortamında bulundugum için bu korkum belki de. bencil kavgacı insanların oldugu ortamdayım..ama simdi kopamıyosun ister istemez hergün aynı ortamdayız..benim canımı sıkan bu işte..sesiz sakin biri oldgum halde hep benim zıttım olan kişilerle arkdaslık kurdum.ama bu durumdan çok rahatsızım suan.herangi küçük bir olayda bile arkdaslar arasında kavgalar olur ama en ufak kavgada bana zarar vereceklermiş gibi geliyor bencil kişiliklerinden dolayı..korkuyorum sebebsiz bazen.uzaklaşmak isteyip uzaklaşamıyorum sürekli hayatımdalar çünkü hergün aynı ortamdayız zorunlu olarak. bak yine kötülük bastı içimi..ama en iyisi düşünmemek onları..bundan sonra sevmedgin insanlarla gereksiz smaimiyet kurmamak ama bunu basaramıyorum tabikide of nerde yanlış yaptıgmı bi bilsem..ama en iyi bunları pek fazla konuşmamak.secret yaparak kendime çekiyorum daha çok çünkü :))) inanıorum su çekim yasasına baktımda aslında suanki dururmum bile hep düşündüğüm şeyler..su çekim yasasıyla ilgili bişey anlatmak istiyorum.orta okuldan bitane arkdasım vardı erkek gibi biraz erkeklerle samimiyeti vardı daha çok futbol oynardı falan geçen gün nedense alıma o düştü 3 senedir hiç te grmedim. o geldi aklıma ve ardan 2 gün falan geçti çarşıda karşılaştık. onu kendime çektim düşünerek ve gördüm..çekim yasasına inanıyordum ama bu dahda pekiştirdi :) ve artık karar verdim kötü hiçbişeyden bahsetmicem suan yazdıklarım son olsun hep iyi şeylerden bahsedicem düşünücem.. hayal kurmayı pek beceremesemde yapmya çalışıcam..bugünün çok güzel geçecegine inanıyorum inşallah öle olur :) iyilikler bulsun beni :) akşama vakit bulursam tekrar yazıcam .sağlıcakla :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: bugün güzeldi diyebilirim. kalbim daha fazla çarptı bugün geçici bişeymiydi bilmiyorum 2. ye aynı mekanda karşılaştık..çok hoşlaştım yaaaa :))))) ama öküz gibi bakmaklada tren durmuyo tabii :D baktım arada karşılık aldım tabi bana bakıtıgını görünce elim ayagıma dolaşıyodu resmen çok heycanlandım..ama bidaha görürmüyüm bilmiyorum aramızda en az 5 yas vardır heralde adını bile bilmiyorum :( inşallah bidaha karşılaşırız .. inanıyorum ki ben karşılaşıcagımıza ..bütün dertlerimi unutturdu biranlıkta olsa bana. ama sonrasını düşünmek istemiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum. ben herşeyin güzel olacgına inanıyorum herşey çok güzel demek zor deil. ya ben çok mu sıpsevdiyim billmiyorum inşallah bu heycanım bitmez hiç tekrar görürüm onu inanıyorum görcegime ztn (: rüyamda onu görüceme de inanıyorummm :))) herşeyin güzel olcagına inanıyorum..suan çok aglayasım var aslında volkan konak yarim yarimi dinliyorum hüzün bastırdı ister istemez. kötü düşünceler bastırıyo arada off düşünemmeye çalışıorum.telefonumun şarjıda dayanmıyo pek telkinlere.bugün pek dinleyemedm 2,3 saat .bütün güzellikler bizimLe oLsun saglıcakla ii geceler :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: merhabalar..956k bugün çok sıkıcı bigün ya sürekli bilgisayarın başındaydım dışarıda çıkmadım..pazar günlerini sevmiyorum nedense hep bi sıkıcılık olur .bugün telkinler konusunda çok kararsızlık yasadım 20 gündür düzenli olrak suçluluk ego ve kendine güveni dinlemeye çalışıyorum.bazen 2,3 saat dinleyebiliyiroum bzen bütün gün bazende hiç..mutlulukk telkinini ekledim dün hafız kartımı bulamadım telfonun hafızası doldugu için kendine güveni çıkarttım..sonra vazgeçtim mutluluk telkininden nasılsa her telkinde veriliyor mutluluk telkini öle duydum yani..dedim sosyallik attırıcıyı ekliyim ekledim ama yine bi eksikik hissettim sildiğim kendine güveni tekrar ekledim :) mutluluk telkini çok yer kapladıgı için onu silince Allahtn dier telkinleri almada zorluk çekmedi telefon :) suan ego +suçluluk+ kendine güven ve sosyallik artırıcıyı dinliyorum. geceleri kulaklığı takıyorum ama annem çıkarıyor . müzik dinlerken uyuya kaldım zannediyor khkh56 zaten alarm kurdugum içnide telefonda kulaklık olunca malum kulaklıga veriyor sesi.kulaklıkta gece çıkarsa kullaımdan geç kalırım die cesaret edemiyorum.bütün gün dinlemeye gayret edicem dışarı falan çıktıgımda kulaklıkla dolaşmyı sevmiyorum o yüzden dışarı çıktıgımda dinleyemiyorum. kendime bi ipod almam lazım daha iyi olucak :) 956k956k956k |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: merhaba cnm...sanırım benden kucuksun o yuzden bole başlamak ıstedım:)sana bı onerım var....nacizane.....şu nıckını lutfn değiştirrmisin?:) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Merhaba ttli3ttli3 değiştirdim olumsuz düşünce açısından dedin sanırım ? :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: çok sinirliyim ben yaaaa kendime hakim olamıyorum resmen sinirlenince en ufk şeye sinirlendiğim yetmiyormuş gibi .. ve çabuk sakinleşiyorum ve yaptıklarım pişmn ooluyorum haksız yere bagırıp çırdgımaaa....:(:(:( ma ben inatla telkinleri dinlemeye devm ediyorum etkisi yok gibi gözüksede. ama sunu göz ardı edemem tabi geçen okul dönemine göre busene okul ortamında daha rahatım..pek rahat deil ama esksnden rhat en azından .... su çekim yasasıyla çok ilgilenir oldum artık kötü bişi düşününce onu hayatıma çekeceğimi düşünüp kendimi iyi şeyler düşünmeye zorluluyorum bzen basaramasamda.laptopunda 'a' tusu zor basar oldu yavv bozulmz inşallah.ya bir merak ettigim birşey var bi insn bir insanın hiç fl faln olmadan geleceğiyle ilgli bişeyler hisstegini söleyip tahminlerde bulunabilir mi ?? böle bişi olabilir mi ki ya..?? simdi uyumm lazım yarın erken kalkıcam yatmam gerek iyi geceler saglıcakla... :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: aman tanrımm kuLaklıgım bozduldu napıcam simdi ben :( :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: dışarıya ses veren mp3 çalarlar var bence ondan al.kulaklıkla yatılmıyor.ebnde denemiştim bozuluyo kulaklık :)) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: evet teşekürler en iyisi o olucak sanırım :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: bıde şu nıckını deıştırsen?.D:D:D: |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: ben onu değiştircektim ama değşştirilebiliyomu baktım bulamadım imzayı kastettin diye düşündüm sonrada :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: bugün benim doğum günüm :)) düüü :D bugün hiç telkin dinleyeemedim ... değişik bişi oldu bugün sabahleyn laptop oynarken sölemiştim daha önce 'a' tusu zor basıoo dieee vee simdii dier tuslar gibi düzeldiii yniii şaşknlk içersndeymm benn mi yaptm acabaaaaaaaaaaa:Dy789 |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: şu çekim yasası müthiş bişeyyy............::)))) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: 2 gündür çok huzursuz hissediyorum kendimi ya nedensee içimde sebebsiz bi hzursuzluk var mutlu değilimmm :( inşallah geçer kötü b,şi olcakmış gibi sanki.. ama inşallah çabucak geçer.... |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: umarım herşey düzelir... |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: hep heran aglayacak moddayım ... :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: güzel düşün güzel duygular bulsun seni duygular virüs gibidir çabuk bulaşır |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: bence darkdays ismini değiştirmenizin yararıda olacaktır sanırm sevgiler |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Bencede daha olumlu bişey yaz.madem değişmek istiyorsun daha güzel olumlu bir nick yaz... |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: daha önce bi arakdas daha söylemişti ama nasıl değiştireceğimi bilemedim :$ |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: moderatore danış birine özel mesaj yolla seni yönlendiririr :)) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Alıntı:
Ona mesaj yazmalısın..actionsmile |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: teşekkürler arkadaşlar Atakan Beye msj attım . |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Allah'ıma şükürler olsun dualarımı geri çevirmiyor.. ne istediysem oldu şükürler olsun :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: mutlu olmaya çabalarken bazen kendimi olmadık bir çıkmazda hissediyorum bomboş sebebsiz bi yasamda.. şükürler olsun ters giden bişey yok..duygularım dışında ! oynuyo duygularım benle bazen sevindiriyo sebebsiz mutlu ediyo bazende üzüyo ve yine sebebsiz .! ya çok tuhaf bişey değil mi yine memnun olmuyorum derdim olsa üzülüyorum herşey yolundayken yine üzülüyorum sıkıntı basıyo içime.ama tabikide hiç yoktan üzülmek daha iyi :D ama susıralar aklımda biri var ve adını bile bilmedgim biri off bu herşeyden daha tuhaf iştee ! suan aglayasım var yazmak istiyrum ama yne tıkanıyorum .. secret konşmalarımı düşüncelerimi kıstladı biyerde olumsuz konuşmak istemiyorum artık içimdekiler dökemiyrum busefer vlla karman çormanım bu sıralar..düzelir inşallah ..telkinleride az dinleyebiliyorum kulaklıgım bozuk evdeklerde sesli açınca rahtsız oluyo :( yinede şükürler olsun ki ters giden hiçbişey yok herşey yolunda actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |