![]() |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Alıntı:
|
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: teşekkür ederim gerçekten çok haklısın. |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: uzun süredirgünlüğüme yazmıyordum çünkü herşey çok monotondu yazacak birşey bulamıyordum ta ki bu güne kadar ..benden hoşlanan bi çocukla ilk buluşmamazı yaptık bugün nasıl heycanlıydım anlatamam kendime güvenemiyordum ne knouşçaktım nasıl davrancaktım bilemiyordum. kendimi nedense oldugundankötü gösterdim yada gerçek beni gördü çok utangaaç davrandım o konu açtıgında birşeyler anlatıordum sürekli o anda problem olmuyordu ama konu tükenince bitürlü ben konu açamıyordum aslnda birbirini tanımayan insanın biribre sorması gereken okadar sorular vardır düşnüyorum bulamaıyorum bu drum beni çok rahatsız etti. çocuk dior bana birazda sen sor aklına bişey gelmiyomu dedi tıkandım yani bu telkinleri ekim den beri dinliyorum ama böyle olmasını tahmin etmiyordum kendime daha güvenir olabilirdim. çok kararsız davrandım o ne sorsa sen bilirisn dedm .. ne düşündü bilemiyorum artık. inşallah benden uzaklaşmaz gururum kırılır :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: ağla2içim çok dolu doknsan ağlıcam boğazımda bişey düğümleniyo sanki birden hayata küstümm . ben nie diğerleri gibi değilim nie hep böyle oluyooo . nie kendime yok nie kararsızım nie buz gibiyim sıcaklıktan yana eser yok nie ne knuşmam gerektiğini bilemyeip susmak zorunda kalıyorum niyee suan bu durumdayım.. gururum incildii hemde çok sanki ben ondan hoşanıyomuşum da o benden hoşlanmıyormuş gibi hal oldu olay.. o benden hoşlanıyorduu buluştuk sougudu nerde hata yaptım bilmiyorum ama canım çok acıoo nedense begenilmemek çok ktü bi duygu yıkılmış durumdayıımm kendime güvenip yere bir oldu demeekki hiç yokmuş böyle bişey . bidaha kimseylee buluşmucammm ağla2ağla2ağla2ağla2 |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: heey sakin oll bu beğenilmemek değilki bu seni beğendiği için buluşdunuz hatırlasana senin güzel olduğunun farkına vardı buluşup konuşdunuz ve anladı sana layık olamayacağını. . ve gitti. başlamadan bitmesi daha iyi olmuştur belkide :) hemm daha hiç biriyle buluşamayanlar var hep platonik yaşayanlar var (misal ben xD) şimmdi eminim sokak da yürürken birileri bakıyodur sana demi?? bennce aslolan onlar sana bakarken üzerimde ters bişey mi var değil, güzelimmki bana bakıyolar demen. . yine kendimden örnek vericemm ama idare et artık xD son 1 hafta dır 4 5 kız bana bakıyor anfi de sokakta ama ben yüzlerine bile bakmıyorum. . sadece bekliyorum. eskiden bana sende yakışıklı sın derlerdi ben kimse yle çıkmadığım dan inanmazdım ama şimdi aynaya bakıyorum ve diyorumki kabul etmeyen utansın, o kaybetti. çünkü biliyorum kendi değerimi. umurumda değil diğerleri. nasılsa bigün karşıma çıkacak 'O'. bennce git ayyna ya bak ve seni seviyorum de. . iyiki varsın de. . tarafımdan denenmiştir ::))) hooponoponopo öyle bişey varya onu da dinlemeni tavsiye ederimm :) son olarakda günlüğünü kirlettiğim için kusuruma bakkma :) hadi kal sağlıcakkla |
görüşmek üzere actionsmile |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: benn artık umudumu kesmiş gibi yim o tarafdan hayırlısı deyip geçdim umurumda değil kimse. . neyse sana bolll bolll mutluluklarr 8977 |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: 5 gündür telkinleri dinlemiyorum telefondan sildim 3 aydır dinliyorum ama kendme baktıgımda değişim göremiyorum hani hala utangacım hala kararsızım hala kendime güvenim yok..değişim gösteren arkdaslara gerçekten imreniyorum. telkinlerle değişime inanıyorum ama benm duvarlarım çok sağlam demekki yıkamıyor o duvarları bu telkinler benimde siyah gözlüklerimi taktıgım bi ana geldi ve pes ettim :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: GÜNAYDINNN :) GÜNE DURGUN BASLASAMDA YATAGIMDAN YORGUN KALKTIYSAMDA BUGÜNÜN GÜZEL GEÇECEĞİNE İNANIYORUM .HEM DE ÇOK GÜZEL OLACAK DİĞER PAZARLARDAN DAHA FARKLI OLACAK BUGÜNHERŞEY ÇOK GÜZEL OLCAKKK :) BUGÜN HEERŞEY İSTEDGİM GİBİ OLACAK GÖRMEK İSTEDİGİM KİŞİLERİ GÖRECEĞİM .. İSTEDGİM KİŞİLERİ ÇEKCEMM HAYATIMA PİŞMANLIK DUYDUGUM DAVRANIŞLARIM DÜZELCEK KIRILDI DEDİĞİM GURURUM ONARILACAK BUGÜN BUGÜN YENİDEN BAŞLIYACAGIM ADETA MUTLULUK YAPIŞACAK ÜZERİME HİÇ GİTMEMEK ÜZZERE :) bugün belli birsey mi olacak ? hayır bugün olacak belli bir konu yok ama ben bugün herşeyin çok güzel olacagna inanıyorum :) sağlıcak ve mutlulukla :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Tebrikler sevgili darkdays tebrikler güne güzel başlamışsın ne güzel. Umarım içindeki duvarları en kısa sürede yıkarsın. Yolumuzda varolan ışık daima çoğalsın. http://img40.imageshack.us/img40/6333/roadpath.jpg |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: çok teşekkürler :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: ...Binmediğim hiçbiR otoBüs , beklemediğim hiçbir durak, yürümediğim hiçbir sokak kalmadı bu şehirde... Gittikçe azalıyor hayat, yürüdükçe birşeyLer kaybediyoR İnsan... Neyi erken yaşadım dediysem hep geç kaLmış oLuyorum... Ne zaman mutLu oldum, sonunda istediğim oldu desem elimde birşey kalmıyor... Gözlerimi kapatıyorum bir boşluki bir durak daha ve yaLnızlık... Her birlikteliğin sonu yaLnızLIk... Sen söyLe kaybetmek mi dahaa kötü yokSa hİç kazanmamIş oLmak mı... ??? ineternette rasgele okudum çok hoşuma gitti benim duygularımı analtmış sanki .. |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: gerçekden güzelmiş elinize sağlıkk yrl78 bunu okudukdan sonra kendi imzanızı da okudunuz muu hy789 |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: simdi farkettim spestnaz tanışmak icin bekledigim biri var ama hala ortada birşey yok hiç kazanmamış olmak daha iyidir belki diiyorum bazen bu yazdı da kendimden birşeyler buldgum için yakın geldi duygularım çok çelişiyor bazen ne istedigmi naptıgımı ne düşnüdğümü bile kestiremiyorum o derece.. |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: uzun zamandır yazamıyorum siteye bakmaya bile üşendim sınavlar vardı bu hafta hep. telkinleri bayadır dinleiyorum sanki bende bıraktıktan sonra etki gösterdi anlayamadıgım bi değişim var yada yeni farkettiğim.. sınftaa çenesi durmayanlardan oldum bianda erkek arkadaslarımla ilişkierimde daha rahat oldum önceden çok kasılırdım erkeklerle pek iletşm kuramazdım.. hocalardan uyarılar bile alıorum konuşma konşuşma :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: yazmak gelio içimden sürekli böle parçaparçada olmuo ama:) neşeliydim fakat biraz önce bi arkdasımla konştum bana dier bi arkdasmza onun verdi bi sırla ilgli bişiler dedim mi die sordu ben kmseye bişey demediğimi söledim.işin en kötüsü ben o arkadasa o konuyla ilgli bişey diyip demedgim hatırlamıyorum bileee sır dediğimde öle ufak bişey boşluğuma mı geldi söledim mi acaba diyorumm amaa off sölemiş olsaydım bilincç altma yerleşirdi heralde yaa dimii sölememişdirr inşallah sölememişmdir yaa onun güvenini kaybetmek istememmm :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: şuu imzalaraaa taşıdıgımmmmmm aylardır bakıştıgımmmmmm ona buna anlattımmm şahsiyettttttttttttttttttttttttttt gerizekalıııı evliymişşşşşş oysa çokta gençççççç bugün arkadasm benm adıma tanısmak istiyor giblerinden birşey demişşşş böle bi rezzilliği nasıl yaptıgna inanamıyorummm yoksa ben hayatta cesaret ettrtmezdimmmm.... kendimden çok utanıyorumm yaaa evli adamamı yazmışım bennn kaç aydır töbee töbeee dışarı dahi çıkasım yokk allahtan ortak çevremiz yok..madem evlisnn niye yüzük takmazssınn haid onu geçtimmm niee bakıp durrsunn be adammmmmm .. içimdee nasıl bi utanç var analtamam :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Sen niye utandın dostum?? O nun terbiyesizliği actionsmile bilmiyormuşsun zaten. . |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: haklısın amaa nebileyimm benm ona ilgimi ögrendiii inşallah bir daha hiçbiyerde karşılaşmayızzz..inşallah yayılmazz off kendimi çok tuhaf hissediyorum haklısın bilmiyordumm ama iştee kendme engel olamıyorumm.. |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: boşveeeerr. . Yayılırsa yayılsın. . ama yayılmaz zaten. çünkü zararlı çıkamn o ... olur. . sen duman dinle, keyfin yerine gelsin actionsmile guitar |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: çok saol spestnaz ilgilenipte yorum yaptıgın için teşekkür ederim .. |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: [quote=darkdays;467106]inşallah canım (: ben daha öncede bikonuda bisoru yazmıştım cvb var mı diye bakıcaktım ki hangi konuya yazdgımı unuttum aradım bulamadım malum site çok yoğun konular falan..kusura bakmassanız tekara sormak istiyorum .. ben ego ve suçluluğu dinliyorum öyle önerildigi için..telefona attım ve sırayla ego(klasik) ve suçluluk(klasik) çalıyor..bir hafta böyle dinliyicem değil mi.. daha sonra ego+suçluluk+ sosyalik attırıcıyı ekliycmm yani.sormak istedgim şarkıları arda arda dinliyoruz değil mi ? şimiden teşekürler arkadaslar actionsmile[/quote cevap aldınmı bu soruna bilmiyorum ama üye girişi yaptığın zaman sağ üst köşede my post var onu tıklayıp hangi konulara ne yazdın listesini görüp, tıkladığındada o sayfaya gidebilirsin mutlulukla kalın |
bu konuda benziyoruz. sen çekim yasası videolarından biraz izle. küçük bi öneri, sevmediğin insanlara tepkilerini birden değil yavaş yavaş göstermeyi dene. örneğin bişey soruklarında yüzlerine bakmadan cvp ver yada cvp verme kus. bakma işim var diyebilirsin . |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: çok haklısınn artık eskisne göre daha iyiyimm karakter olarakk inşallah daha iyi olur çekim yasasıyla çok sey okudum izledm ama beceremiyorum bi an geliyor kopuyor hepsi inancım kalmıyor snra tekrar baslıyorum bi umut mutlu olmak için böle böle devam ediyor artık ugrasmak istemiyorum akışına bırakıcam ben birşeyler yapamk istersem yaparım diye düşünüyorum bazen. üzerinde ince eliyip sık dokuduğumuz fazla büyttüğümüz için olmuyor bazı şeyler. fazla düşünmemek daha iyi herşeyi akışına bırakmak ama bunu yapmakta gerçekten zor :( |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: merhaba günlükk..:) yine sıkıcı bi pazar günü havada çok soğuk..sımsıkı giyinp dışarı çıkmak samimi bi arkdasımla biyere gitmek oturup bu soğukta bi çay içmek dertleşmek isterdim suan :) neyse bu bugün olmayacak gibi gözküyor..içim sıkılıyor şarkılara verdim kendimi mozillayı indirdim sitede daha hızlı dolşaıyorum explorer da zor açılıyordu biraz..gülşenin yeni şarkıları çok güzel eğlenceli moralimi düzeltiyor özellikle nazan öncelin bi şarkısını sölemiş 'dillere düşeceğiz seninle' diye dinleyince keyifleniyorum :) ayy ayy dışarı çıkmak soğuk havayı hissetmek istiyorum ya hoşuma gdiyor bazen böyle havalar ama çıkacak insan yok suan malesef tekte zevk almıyorum. neyse inşallah çıkabilirm bu gün dışarı..telkinlere tekrar ödneceğim bigün ama kulaklık yada bi ipod alınca diğer türlü dinleyince düzensiz oluyor çünkü .neyse kapatayım artık. inaşşah bu sıkıcı gün kurtulur bu sıkıcılıktann . |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: merhaßa arkadaşım eLini teLefonunun yes tuşuna götürerek aramak istediğin arkadaşını arayaßiLir üzerine kaLın bişeyLer qiyerek havanın gidişatını değiştireßiLirsin ve hayaLLerini gerçekLeştirmek için herhangi bi sorun kaLmaz ; ) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: saol arkdasım arkdaslarımı aradım ama hepsi ya soukta çıkmak istemedi yada işleri vardı neyse sorun olmadı bende ablamı alıp çıktım . canım sıkkın eski bi arkdasımla konuştum eski günleri eski çevremi özledim önceki masumlukları özledim moralim bozuldu onlarla birlikte olmak için neler vermezdimm .. kendmi smdiki çevremde pek ifade edemiyorum aslında ediyorum geçenseneye göre sus pus değilim ama sürekli dert dinlemekten bıktım diyebilirim herkes sevgilisini anltıyor yok kavga ettik yok söle yok böle susup dinliyorum çareler üretiyorum. ben birşeyler analtamaya baslayınca gösterdigim ilgi gelmiyor bana beni gerçekten dinleyen arkdasım az . hoşuma gitmiyor :( neyse bi söz verdı hep hoşuma gitmiştir.. ACILARINI GÜLÜMSEYEREK KİMSEYE GÖSTERMEMEYİ ÖGREN ! NASILSA KİMSE ONLARLA FAZLA İLGİLENMEYECEKTİR .. kim demişşse ne kadar dogru demişş ..hayat çok tuhaf ya,zaman su gibi geçiyor geriye baktıgında diosun ne çabuk geçti bi sorunla karşılaşınca hiç bitmecek hep üstünde kalacak gibi hissdiyorsun sonra bi bakmışşsın yok.. o yüzden çok kafa patlatmamak lazım ama bunu basaramıyorum bi sorun olsunnn direk en kötüye odaklanıyor beynim.. off offf kardeşim gibi bi kuzenim var beni sonuna kadar dinleyen anlayan tek insan diyebilirim keske suan yanımda olabilseydi ama malesef yol var aramızda .. birde ağlayan biri olmayı isterdimmm böle içim bunaldığında derler ya ağlasam rahatlıcam die aynı o durumdayım ama kolay ağlayabilen biri değilim bu kötü mü iyi mi hala çözemedim ..çok yazdımm çok.. yazdıkça yazasım geliyor :) geçen gün bi konu açıldı arkdasla yapmak istediklerini yazıp gerçekleştirmekle ilgli düşündüm benim en çok yapmak istedgim şey ne aacaba ilk birinci sıraya neyi koyabilirim diyee ..ama bi karara varamadım hayatımda en çok die bi kavram yok die düşündüm kendmi tanımam gerkiyor ilk bas benim yaa.. ne istedigmi bilmiyorum bilee o kadar vahim durumum .. kısa kesim dicem ama pek kısa olmadı sanırım karman çorman konuştum :) neyse inşallah bu hafta çok güzel geçer aslında normall dertsiz tasasız geçsin o bile yeter .. |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Merhaba darkdays, aynı sorundan ben de muzdaribim can kulağıyla dinleyip ilgilendikten sonra benim konuşmama neredeyse hiç fırsat vermeyen insanlardan. Ve empati kurarak yardımcı olmaya çalışanlar o kadar az ki. Ben dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü düşünen insanları bir şekilde uzaklaştırdım kendimden, hayatımdan çıkardım bile diyebilirim. Ne kadar şanslısın ki paylaşabileceğin bir kişi varmış. Kuzeninin seni dinlemesi ve anlaması senin için çok büyük bir şans, zaten acılarını insanlara göstermemekle ilgili sözün cuk oturmuş, acılarından çok kişiye bahsettiğinde hem başkalarının umursamazlığıyla bayağılaşıyor hem de bu insanlarla her karşılaştığında sen üstesinden gelmiş bile olsan bu kişiler sana bunu tekrar hatırlatıyor. O yüzden seni yakından tanıyan, sana yardımcı olabilen, o kötü konu aklından çıktığında tekrar aklına sokmaya çalışmayan, kısacası hayatındaki iyi veya kötü gelişmeleri duymayı hak edenlerle paylaşman senin için yetip artacaktır bile. Gerisiyle de haha hihi yapar geçeriz... Haftan çok mutlu ve huzurlu geçsin sevgilers456 |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: Dediklerinde çok haklısınn ne güzel uzaklaştırmışşsın inşallah bende uzaklaştırıcam.kuzenimin beni dinlemesi dedğin gibi büyük şans. şikayet edip daha fazlasını isteyeceğime şükür etmem gerekiyor.. birde gerçekten hayatımdaki iyi veya kötü gelişmeleri duymayı hak edenleri ii seçmem lazım..Çok sağol Güzellikler senden eksik olmasın :) |
Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(: dosta duyulan ölüm acısnı bukadarmı iyi dile getirlir hüzüne boğuldum dinleyince. merak edenlere dinlemeleri için link .. Videos Posted by Facebooq wideo paqe xD: Meçhul sanıklar-geri dönülmez yerdesin | Facebook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM. |