\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dark''ın qünLüqüüü (:(: (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372109)

darkdays 21-12-2009 06:24 PM

Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

çok teşekkürler :)

darkdays 21-12-2009 06:26 PM

...Binmediğim hiçbiR otoBüs , beklemediğim hiçbir durak, yürümediğim hiçbir sokak kalmadı bu şehirde...
Gittikçe azalıyor hayat, yürüdükçe birşeyLer kaybediyoR İnsan... Neyi erken yaşadım dediysem hep geç kaLmış oLuyorum...
Ne zaman mutLu oldum, sonunda istediğim oldu desem elimde birşey kalmıyor...
Gözlerimi kapatıyorum bir boşluki bir durak daha ve yaLnızlık... Her birlikteliğin sonu yaLnızLIk...
Sen söyLe kaybetmek mi dahaa kötü yokSa hİç kazanmamIş oLmak mı... ???

ineternette rasgele okudum çok hoşuma gitti benim duygularımı analtmış sanki ..

spestnaz 21-12-2009 06:41 PM

gerçekden güzelmiş elinize sağlıkk yrl78 bunu okudukdan sonra kendi imzanızı da okudunuz muu hy789

darkdays 08-01-2010 09:28 PM

simdi farkettim spestnaz tanışmak icin bekledigim biri var ama hala ortada birşey yok hiç kazanmamış olmak daha iyidir belki diiyorum bazen bu yazdı da kendimden birşeyler buldgum için yakın geldi duygularım çok çelişiyor bazen ne istedigmi naptıgımı ne düşnüdğümü bile kestiremiyorum o derece..

darkdays 08-01-2010 09:32 PM

uzun zamandır yazamıyorum siteye bakmaya bile üşendim sınavlar vardı bu hafta hep. telkinleri bayadır dinleiyorum sanki bende bıraktıktan sonra etki gösterdi anlayamadıgım bi değişim var yada yeni farkettiğim.. sınftaa çenesi durmayanlardan oldum bianda erkek arkadaslarımla ilişkierimde daha rahat oldum önceden çok kasılırdım erkeklerle pek iletşm kuramazdım.. hocalardan uyarılar bile alıorum konuşma konşuşma :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

darkdays 08-01-2010 09:50 PM

yazmak gelio içimden sürekli böle parçaparçada olmuo ama:) neşeliydim fakat biraz önce bi arkdasımla konştum bana dier bi arkdasmza onun verdi bi sırla ilgli bişiler dedim mi die sordu ben kmseye bişey demediğimi söledim.işin en kötüsü ben o arkadasa o konuyla ilgli bişey diyip demedgim hatırlamıyorum bileee sır dediğimde öle ufak bişey boşluğuma mı geldi söledim mi acaba diyorumm amaa off sölemiş olsaydım bilincç altma yerleşirdi heralde yaa dimii sölememişdirr inşallah sölememişmdir yaa onun güvenini kaybetmek istememmm :(

darkdays 09-01-2010 05:20 PM

şuu imzalaraaa taşıdıgımmmmmm aylardır bakıştıgımmmmmm ona buna anlattımmm şahsiyettttttttttttttttttttttttttt gerizekalıııı evliymişşşşşş oysa çokta gençççççç bugün arkadasm benm adıma tanısmak istiyor giblerinden birşey demişşşş böle bi rezzilliği nasıl yaptıgna inanamıyorummm yoksa ben hayatta cesaret ettrtmezdimmmm.... kendimden çok utanıyorumm yaaa evli adamamı yazmışım bennn kaç aydır töbee töbeee dışarı dahi çıkasım yokk allahtan ortak çevremiz yok..madem evlisnn niye yüzük takmazssınn haid onu geçtimmm niee bakıp durrsunn be adammmmmm .. içimdee nasıl bi utanç var analtamam :(

spestnaz 09-01-2010 06:47 PM

Sen niye utandın dostum?? O nun terbiyesizliği actionsmile bilmiyormuşsun zaten. .

darkdays 09-01-2010 06:54 PM

haklısın amaa nebileyimm benm ona ilgimi ögrendiii inşallah bir daha hiçbiyerde karşılaşmayızzz..inşallah yayılmazz off kendimi çok tuhaf hissediyorum haklısın bilmiyordumm ama iştee kendme engel olamıyorumm..

spestnaz 09-01-2010 06:56 PM

boşveeeerr. . Yayılırsa yayılsın. . ama yayılmaz zaten. çünkü zararlı çıkamn o ... olur. . sen duman dinle, keyfin yerine gelsin actionsmile guitar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 PM.