\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   dark''ın qünLüqüüü (:(: (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372109)

nevin aydoğmuş 03-11-2009 10:34 PM

Cevap: dark''ın qünLüqüüü (:(:

Alıntı:

darkdays Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529212)
of ben hçbizaman içimdeki gerçekn beni ortaya çıkaratamıycağım sanırım..oturmuş bi karakterim yok sanki..herkes kararlı ben kararsız herkes cesur ben korkak.. hiçkimsenin takmayacagı şeyleri kafama takıyorum baskalarını çok önemsiyorum.en önemisi korkuyorum sevmedgim insanlardan eskinin verdgi samimiyetle uzaklaşamıyorum.soğuk davranmayada korkuyorum..ben kendimi çok kötü hissediyorum en önemlisi çok korkak :( çevremde sevmedgim insanalr oldugu sürece ve bunlarla mecbur aynı ortamda bulundugum sürece ve yüzlerine ister istemez güldüğüm sürece ve kendim olamadığım sürece ben asla mutlu olamıcam :'(

merhaba kimse kusursuz değildir ve sen herkesten çok daha önemlisin benimde çevremde pek çok sevmediğim insanlar var ama onların yüzüne gülmüyorum hatta yüzlerine bile bakmıyorum çünkü değmezler çünkü hak etmezler onları hiçönemsemem ve onlarda hissederler önemli olan benim onlar değil neysem oyum kimseye kendimi kanıtlamak sevdirmek zorunda değilim ben beni sevdikten sonra başkasının düşüncesi vız gelir kendini sev yeter

darkdays 04-11-2009 01:06 PM

teşekkür ederim gerçekten çok haklısın.

darkdays 15-12-2009 08:02 PM

uzun süredirgünlüğüme yazmıyordum çünkü herşey çok monotondu yazacak birşey bulamıyordum ta ki bu güne kadar ..benden hoşlanan bi çocukla ilk buluşmamazı yaptık bugün nasıl heycanlıydım anlatamam kendime güvenemiyordum ne knouşçaktım nasıl davrancaktım bilemiyordum. kendimi nedense oldugundankötü gösterdim yada gerçek beni gördü çok utangaaç davrandım o konu açtıgında birşeyler anlatıordum sürekli o anda problem olmuyordu ama konu tükenince bitürlü ben konu açamıyordum aslnda birbirini tanımayan insanın biribre sorması gereken okadar sorular vardır düşnüyorum bulamaıyorum bu drum beni çok rahatsız etti. çocuk dior bana birazda sen sor aklına bişey gelmiyomu dedi tıkandım yani bu telkinleri ekim den beri dinliyorum ama böyle olmasını tahmin etmiyordum kendime daha güvenir olabilirdim. çok kararsız davrandım o ne sorsa sen bilirisn dedm .. ne düşündü bilemiyorum artık. inşallah benden uzaklaşmaz gururum kırılır :(

darkdays 16-12-2009 03:48 PM

ağla2içim çok dolu doknsan ağlıcam boğazımda bişey düğümleniyo sanki birden hayata küstümm . ben nie diğerleri gibi değilim nie hep böyle oluyooo . nie kendime yok nie kararsızım nie buz gibiyim sıcaklıktan yana eser yok nie ne knuşmam gerektiğini bilemyeip susmak zorunda kalıyorum niyee suan bu durumdayım.. gururum incildii hemde çok sanki ben ondan hoşanıyomuşum da o benden hoşlanmıyormuş gibi hal oldu olay.. o benden hoşlanıyorduu buluştuk sougudu nerde hata yaptım bilmiyorum ama canım çok acıoo nedense begenilmemek çok ktü bi duygu yıkılmış durumdayıımm kendime güvenip yere bir oldu demeekki hiç yokmuş böyle bişey . bidaha kimseylee buluşmucammm ağla2ağla2ağla2ağla2

spestnaz 16-12-2009 04:00 PM

heey sakin oll bu beğenilmemek değilki bu seni beğendiği için buluşdunuz hatırlasana senin güzel olduğunun farkına vardı buluşup konuşdunuz ve anladı sana layık olamayacağını. . ve gitti. başlamadan bitmesi daha iyi olmuştur belkide :) hemm daha hiç biriyle buluşamayanlar var hep platonik yaşayanlar var (misal ben xD) şimmdi eminim sokak da yürürken birileri bakıyodur sana demi?? bennce aslolan onlar sana bakarken üzerimde ters bişey mi var değil, güzelimmki bana bakıyolar demen. . yine kendimden örnek vericemm ama idare et artık xD son 1 hafta dır 4 5 kız bana bakıyor anfi de sokakta ama ben yüzlerine bile bakmıyorum. . sadece bekliyorum. eskiden bana sende yakışıklı sın derlerdi ben kimse yle çıkmadığım dan inanmazdım ama şimdi aynaya bakıyorum ve diyorumki kabul etmeyen utansın, o kaybetti. çünkü biliyorum kendi değerimi. umurumda değil diğerleri. nasılsa bigün karşıma çıkacak 'O'. bennce git ayyna ya bak ve seni seviyorum de. . iyiki varsın de. . tarafımdan denenmiştir ::))) hooponoponopo öyle bişey varya onu da dinlemeni tavsiye ederimm :) son olarakda günlüğünü kirlettiğim için kusuruma bakkma :) hadi kal sağlıcakkla

darkdays 17-12-2009 02:04 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574216)
heey sakin oll bu beğenilmemek değilki bu seni beğendiği için buluşdunuz hatırlasana senin güzel olduğunun farkına vardı buluşup konuşdunuz ve anladı sana layık olamayacağını. . ve gitti. başlamadan bitmesi daha iyi olmuştur belkide :) hemm daha hiç biriyle buluşamayanlar var hep platonik yaşayanlar var (misal ben xD) şimmdi eminim sokak da yürürken birileri bakıyodur sana demi?? bennce aslolan onlar sana bakarken üzerimde ters bişey mi var değil, güzelimmki bana bakıyolar demen. . yine kendimden örnek vericemm ama idare et artık xD son 1 hafta dır 4 5 kız bana bakıyor anfi de sokakta ama ben yüzlerine bile bakmıyorum. . sadece bekliyorum. eskiden bana sende yakışıklı sın derlerdi ben kimse yle çıkmadığım dan inanmazdım ama şimdi aynaya bakıyorum ve diyorumki kabul etmeyen utansın, o kaybetti. çünkü biliyorum kendi değerimi. umurumda değil diğerleri. nasılsa bigün karşıma çıkacak 'O'. bennce git ayyna ya bak ve seni seviyorum de. . iyiki varsın de. . tarafımdan denenmiştir ::))) hooponoponopo öyle bişey varya onu da dinlemeni tavsiye ederimm :) son olarakda günlüğünü kirlettiğim için kusuruma bakkma :) hadi kal sağlıcakkla

kirletmek nedemk yazdıgın içn teşekkür ederim :) haklısı sonçta beni ilk defa görmede ki çoğu kez gördü bu konuda komplex yapmamam gerkr ama çok ince düşnüorum sırf kafamı yoruorum diorum ya yakndan farklı geldysee ya pasif biri oldgmu düşündüyse diye kendimi üzüorum,kendime geliyorum bazen ama yine aklımın bi ucuna taklıo:( herşeyin üst üse geldiğini düşünüyorum bazende bi heycan geliyo eski halme dönüyorum.evet belki gerçektende bana layık değildi.. bende artık senin gibi takılmayı düşünüyorum yani plotonik en iisi bu valla tek basına ohh en masumu :) ama sen yinede hoşlandıgın biri olursa duygularını belli etmekten çekinme :) dediğin şarkıyıda buldum açtım suan.çok çok teşekkür ederim tekrar. moral oldu bana ..
görüşmek üzere actionsmile

spestnaz 17-12-2009 02:45 PM

benn artık umudumu kesmiş gibi yim o tarafdan hayırlısı deyip geçdim umurumda değil kimse. . neyse sana bolll bolll mutluluklarr 8977

darkdays 19-12-2009 08:44 PM

5 gündür telkinleri dinlemiyorum telefondan sildim 3 aydır dinliyorum ama kendme baktıgımda değişim göremiyorum hani hala utangacım hala kararsızım hala kendime güvenim yok..değişim gösteren arkdaslara gerçekten imreniyorum. telkinlerle değişime inanıyorum ama benm duvarlarım çok sağlam demekki yıkamıyor o duvarları bu telkinler benimde siyah gözlüklerimi taktıgım bi ana geldi ve pes ettim :(

darkdays 20-12-2009 10:51 AM

GÜNAYDINNN :)
GÜNE DURGUN BASLASAMDA YATAGIMDAN YORGUN KALKTIYSAMDA BUGÜNÜN GÜZEL GEÇECEĞİNE İNANIYORUM .HEM DE ÇOK GÜZEL OLACAK DİĞER PAZARLARDAN DAHA FARKLI OLACAK BUGÜNHERŞEY ÇOK GÜZEL OLCAKKK :) BUGÜN HEERŞEY İSTEDGİM GİBİ OLACAK GÖRMEK İSTEDİGİM KİŞİLERİ GÖRECEĞİM .. İSTEDGİM KİŞİLERİ ÇEKCEMM HAYATIMA PİŞMANLIK DUYDUGUM DAVRANIŞLARIM DÜZELCEK KIRILDI DEDİĞİM GURURUM ONARILACAK BUGÜN BUGÜN YENİDEN BAŞLIYACAGIM ADETA MUTLULUK YAPIŞACAK ÜZERİME HİÇ GİTMEMEK ÜZZERE :)
bugün belli birsey mi olacak ? hayır bugün olacak belli bir konu yok ama ben bugün herşeyin çok güzel olacagna inanıyorum :)
sağlıcak ve mutlulukla :)

momismyhope 20-12-2009 11:42 AM

Tebrikler sevgili darkdays tebrikler güne güzel başlamışsın ne güzel.
Umarım içindeki duvarları en kısa sürede yıkarsın.

Yolumuzda varolan ışık daima çoğalsın.

http://img40.imageshack.us/img40/6333/roadpath.jpg

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 PM.