Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız başınız saolsun serpil ablam, allah geride kalanlara sabır versin....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-11-2008, 08:51 PM   #581 (permalink)
Üsteğmen
 
disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 266
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

başınız saolsun serpil ablam, allah geride kalanlara sabır versin.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 03-11-2008, 09:35 AM   #582 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın, hepinize ilginizden dolayı teşekür ederim.

Bu gün hala düşüncelerim toplantıda hala konuşulanları sindirmeye çalışıyorum ve gelemeyenleri gözlerimin aradığını fark ediyorum.Mehmetle geçen toplantıda çok hoş bir sohbet yapmıştık ne kadar naif bir genç .Herkese çok güzel yaklaşımlarda bulunur ve yardım eder ve benim gözlerim bu toplantıda Mehmeti aradı her kapıdan giren sanki mehmetmiş gibi baktım .Bizler birbirimize ne çok alışmışızki sanki oda olsaydı diye sitem edebiliyorum.Mehmet'ciğim kendini anlatmıyorsun bu aralar neler yapıyorsun günlüklerini okuduğum içinmi yazmıyorsun .Burada meraklı bir ablanız var kendinizi merak ettirmeyiniz yazınız.

Ben kendimle ilgili yazılar yazarak ne çok anlatım ve ne çok faydalarını gördüm .Keopstanda yazmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendim .Diğer elimizi kullanarak yazdıklarımızın içsel konuşmalarımız olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum .Ben hala diğer elimi kullanmakta çok acemiyim benim içsel durumum hala kargacık burgaçık kendimle daha çok çalışmalıyım içimdeki bene daha çok zaman ayırmalıyım.

Ben hala yolun başında olan bir yolgezerim yolum aydınlık ve açık olsun diyorum.

 
Alt 03-11-2008, 11:26 AM   #583 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı



Merhaba Abla.

Ankara toplantısına gelmeyi düşünüyordum ama, sonradan vazgeçtim.

Geçen toplantıda seninle uzun ve güzel bir sohbetimiz olmuştu.Yine güzel bir sohbet iyi olurdu. super

Şu aralar biraz kafa dinlendiriyorum. Forumda da pek aktif değilim.

Dinlenme modundayım. Kafamı dinlendirmeye çalışıyorum.

Günlükle ilgili olarak da ben zaten onu günlük olarak değil de bir köşe olarak açmıştım. Arasıra yazarım diyerek.

Son zamanlarda da yazmıyorum evet. Askıya aldım.

Ama sen okuyorsun diye değil :)

Gönüller bir olsun, her zaman görüşürüz yine Ablacım. super


comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 04-11-2008, 09:27 AM   #584 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım benim iyi olmana sevindim Seni merak etmiştim haber almak iyi geldi.Ben günlüğümde coşup herşeyimi anlatıyorum ve bana geri dönüp baktığımda nekadar yol aldığımı gösteriyor .Ben içimde çözümlediğim şeyleri yazıyorum çözümleyemediklerimi henüz dile getirmedim.Kimsenin görmesini istemiyorsanız kendinize bir günlük yapın ve içinizi dökün o an içinizden geçen konuşmaları kaydedin .Bu size hem hatılamakta kolaylık sağlar hemde göz ardı etmeye çalıştığınız şeyleri önünüze çıkarır kendinize dürüst olmanızı sağlar.

Bu ara ertlenmiş temizlik işlerimle uğraşıyorum ve onları hallettikçe rahatlıyorum .Busene ne çok ihtiyacım olmayan şeyi hayatımdan çıkardım ve ne çok sadeleştim.Hala da ne çok şey var halletmem gereken .

Ben olumlu düşündükçe çevremdeki insanlarda değişti ve onlar ya kendilerini benim rüzgarıma kaptırıyorlar yada benden uzaklaşıyorlar .Geçen sene kendime benimgibi anlaşmakta zorlanmayacağım insanları çekmiştim ve bu sene bir çok benim gibi insanlar hayatıma girmeye başladı.

Secret kitabını yeniden okumaya karar verdim bakalım bu okuduğumda ne gibi şeyler katacak hayatıma .Geçen sefer benim hayatımın dönüm noktası oldu ve çok köklü değişiklikler yapabildim .

Bu gün yaşadıklarımız geçmişte yaptığımız çekimler yarın yaşayacaklarımızda bu gün yaptığımız çekimler oluyor .Bu yüzden yaptığımız çekimlere dikkat edelim.

Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.
 
Alt 05-11-2008, 08:43 PM   #585 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Merhaba, bu gün yoğun yorucu bir gün geçirdim uzun süredir bukadar yürümemiştim .Kız kardeşime çekap yaptırdık oradan oarya koşturduk .Bazen düşünüyorumda iyiki varlar diye şükrediyorum.İnsanın her zaman kendine yakın olan veya yakın hissedeceği insanlara ihtiyacı var çok şükürki ben bu konuda şanslı oldum hep.

Ankarada en çok sevdiğim semt mebus evleridir hep şehrin orta yerinde sakin ve huzurlu bir yer.Bu gün yolda yürürken orada sonbaharın geldiğini gördük ağaçlar sonbaharın en güzel renklerine bürünmüştü huzur ve sakinlik vardı.Ben ne çok zamandır sakinlği özlediğimi fark ettim.Bu gün çok yoruldum ama çokta keyif aldım.

Dün gece kendime EFt yaptımbütün hatalarımdan dolayı kendimi tamamen ve derinde onaylayıp afediyorum diye hissettiğim yer midem ve karnımdı ayrıca çok esnedim .Ben hatalarımı afetmem gerektiğini gördum yaptığım her hatayı affetmezsem bu işin içinden çıkamayacağım.

Kendimi seviyorum ve değerli buluyorumve benim kadar değerli olan insanları hayatıma çekiyorum ve mutlu oluyorum.
yolum aydınlık ve açık olsun.
 
Alt 06-11-2008, 07:22 PM   #586 (permalink)
Çevirmen
 
phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Merhabalar Serpil Abla..Günlüğünü zamanım oldukça okuyorum.Gerçekten çok azimli ve güçlü bir insansın.Yüreğinin aydınlığı kelimelerine yansıyor.Sabrından,gayretinden örnek almaya çalışıyorum.
__________________
Ben bir başarı hikayesiyim.
phantomm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 07-11-2008, 07:51 AM   #587 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım benim bende sizleri takip ediyorum umarım anlattıklarım sizlerede yol gösterir.ben içimde çözümleye bildiklerimi anlattım ve sonuç çok şey değişti değişimden bende çok mutluyum.sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
 
Alt 07-11-2008, 12:05 PM   #588 (permalink)
Çevirmen
 
phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Gösteriyor emin ol.Dün canım sıkkınken okudum yine günlüğünden, bilgisayar başından kalktığımda içimden sevinç dalgaları yükseliyodu ve hala da aynıyım Saol iyi ki sen de varsın..
__________________
Ben bir başarı hikayesiyim.
phantomm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 08-11-2008, 07:55 AM   #589 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın dün yorucu fakat güzel bir gün geçirdik .Annemlere gidip artık düzgün gelebiliyorum .Ben annemin nekadar anlık yaşadığına bakıyorum kendi için nekadar az şey biriktirmiş hayret ediyorum .Biz okadar çalıştık bize teşekür edeceği yerde söylediği elin kızı sizden iyi bakıyor demesi ile bütün şevkin kırılıyor .Bencil ki ne bencil...

Bizde sanki oraya sırf babamı mutlu etmek için gidiyormuşuz gibi hep onun isteklerini yapıyoruz ve babam sonderece mutlu.Evlerimize çok yorgun ama huzurlu döndük ve benim cadı dün çok yoruldu ve asabi idi.Pire içn yorgan yaktı üyeliğini sildi ve sizlerin desteği ile geri dönmüş çok sağolun.

Ben bu ara hiç hissetmediğim kadar huzurlu ve sakinim sanki dünya yıkılsa umrumda değil .Kendimle uğraşmaya öyle bi dalmışım ki kendimle uğraşmanın dışında beni bir çok şey ilgilendirmiyormuş gibi .Ama çok şeylede uğraşıyorum bu sitedeki herkesi düşündükçe dua ediyorum kim benden yardım istes koşuyorum neredeyse gücüm tükeninceye kadar çalışıyorum ve halada böyle hissediyorum .

Ben kendimle ilgilenmeye başladıkça derinlerdekiler öylebir çıkış yapıyorki yıllarca üstünü örttüklerim yağ misali kusuyor derine inip temizlemedikçe kusmaya devam edecek ama o kustukça ben temizleyeceğim taki bitene kadar .

Şu an evde herkes yatıyor bir huzur bir sakinlik bende doya doya huzuru yaşıyorum.Sabah şükürlerimi yaptım ve sizleride okuduktan sonra buraya yazmaya başladım .Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.
 
Alt 09-11-2008, 07:45 AM   #590 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın, dün dinlenerek ve uyuyarak geçirdiğim bir gün oldu .Bu hafat çok koşturup durdum ve böyle bir dinlenmeye ihtiyacım varmış meğer.Gündüz uyumamarağmen akşamda çok geçyatmadım ama sabah erken uyandım yine çok güzel sesiz ve huzurlu .

Bazen düşünüyorum neler yaptım neler kazanıp neler kaybettim diye en çok kaybettiğim şey zaman bazen boş insanlarla bazen tembellikle bazende çok çalışıp hiç bir yere gelememekle .

Ama kazançlarım uzun süreli dostluklarım sınırsız sevgilerim hiç bitmeyen öğrenme isteğim ve artık pozitif baka bilmeyi öğrenmiş olmam.Bunlar bana ne çok şey kazandırdı şu son zamanlarda kendimi bulmam beni nerden nereye getirdi .

Bir tarafım çok gelişirken bir tarafım yok oluyo hissederim .Artık iki tarafımda aynı anda gelişiyor hissedebiliyorum .Ablanızın içindeki yalnız çocuk büyüyor ve bu bana çok büyük bir coşku olarak geri dönüyor.

Bu pazar sabahında kendimle başbaşa huzurlu ve dingin bir haldeyim ne çok zamandır bu duyguyu özlemişim.Hani çok büyük bir kalabalığın içinde kendinizi yalnız hissdersiniz ya bende hayat hengamesinde kendimi çok huzursuz hissetmiim .Ben her gece yatarken huzursuz yatıp sabahta huzursuz uyanmışım.Şimdi gece yatarken gün içinde kendimi mutlu hissettiğim bir an bulup ona şükrediyorum ve sabahda çok huzurlu kalkıyorum .Bir aralar hep kötü şeyleri düşünerek yattığımı hayatımda düşündüğümde hiç iyi anları hatırlayamadığımı düşününce kendime ne çok haksızlık yaptığımı fark ettim .Kendi hayatıma ne çok haksızlık etmişim kendime ne çok kötü olay çekmişim .

Bazen kendimize ne çok kötülük edebiliyoruz.Kendi yaptıklarımızın suçunuda başkalarına yükleme kolaylığına gidiyoruz.Artık kendi hayatımın sorumluluğunu aldım sorunlarım için bana bunu yptılar demek yerine ben şimdi ona birEFT yaparım veya bir çözüm bulurum diyorum ve kendimle uğraşıyorum .

Kendiyle uğraşan insanın başkalarına ne demiş ne yapmış diye bakacak zamanı olmuyor ve zamanını boşa harcamıyor.Biraz geç oldu ama öğrenmenin yaşı yok yola devam.
Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun.
 
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız başınız saolsun serpil ablam, allah geride kalanlara sabır versin....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.